Skip to content

Cardate ede meesteres neukt slaaf

.

Sexdate gelderland pijpende negerin

Kom je heerlijk genieten in Leiden Rooseveltstraat B? Wil je een warm erotisch avontuur beleven dan ben je hier aan het goede adres. Meerdere mooie warme sexy dames aanwezig Wij zorgen voor de kers op de taart zoals wij het graag willen verwoorden. Ik ontvang thuis in de avonduurtjes!!

Let's make your dream come true. I love sex full of passinon, a lot of kissing and sucking. I have long blonde hair, tanned skin and big ass and tits Ik ben een mysterieus vrouw en ik hou ervan om jou te verassen met een heerlijke Bel me dan op om tegen betaling een echt lekkere date aan te gaan. Mijn lichaam is mooi in vorm en mijn Ik ben voor echt Ik heb lang rood haar, strenge ogen die kunnen kwellen of Ik hou van sex.

Ik ontvang je bij mij thuis in Vaals Er goed en verzorgd uit zien is ook iets wat ik van Een Meesteres die wat verveelt voor hem zit. En een andere Meesteres die hem met de cane flink onder handen neemt. Knalrood en met striemen die bloeden. Mijn gedachten glijden weg. Het verlangen is enorm. Aan de hand van Meesteres Manita. Haar leiding is een ware zegen. Honderd strafregels en twintig rozen!

Een dag waar ik de hele week al onrustig naar uitkeek. Honderd strafregels per dag. Kom ik in de bloemenwinkel…. Gelukkig konden ze snel via een collega nog wel genoeg rozen krijgen. Vers van de veiling. En dus drentel ik wat onrustig rond. Uiteindelijk is het drie kwartier geworden. Gelukkig was ik nog op tijd bij de Meesteres.

Ze is meteen scherp merk ik. Een andere slaaf is veeeeel te laat gekomen en hardhandig onderhanden genomen. Ik merk het aan alles. Als ik even wat sta te genieten van hoe ze naar de rozen kijkt, wijst ze naar de grond…..

Kleed je uit en wacht op me. Ik doe wat ze me vraagt en ga daarna naakt op de grond zitten. Ze corrigeert me direct: Als ik even later op mijn knieën voor haar zit plaagt ze me met haar nagels. Tepels en ballen zijn direct aan de beurt. Ik heb me voorgenomen dat zonder gepiep te verdragen en dat lukt aardig geloof ik. Even later zet de Meesteres me met pols- en enkelboeien vast over de bok.

Ik heb duidelijk niet genoeg getraind want als haar neukslaaf schiet ik meteen tekort. De Meesteres plaagt me er een beetje mee, maar ontziet me wel.

Geen zweep of cane. Zodra ze me een hoofdkap opzet sla ik weer helemaal op hol. Dan zet ze me aan het kruis. Ik zie niks, maar ik hoor gelukkig nog genoeg? En dan begint een marteling die weet ik hoelang duurt. Vijf naalden in elke tepel- 1 voor 1 Ik schiet in subspace en bedank haar hijgend voor elke naald. Met de voorbinddildo komt ze voor me staan.

Elke aanraking met mijn pik is ontzettend prikkelend. Soms trekt of slaat ze een paar keer en dan sta ik meteen op spanning. Ik hang in de kettingen. Mijn lichaam staat als een veer. Als ik hierna aan haar voeten zit mag ik haar voeten en kuiten masseren. Als de opwinding er weer helemaal is dan mag ik haar zelfs likken. Waar ben ik — borsten, oksels, dijen…… Geen idee! En dan mag ik eindelijk klaarkomen.

In de auto naar huis zweef ik nog steeds. De pijniging van mijn tepels voel ik nog dagenlang. Nu branden ze vooral. Wat later op de avond merk ik dat de Meesteres me vol te pakken heeft. Er volgt een korte periode van verzet.

Gelukkig belt mijn Meesteres om me weer onder appel te brengen. Dat heb ik nodig! Nu ben ik haar slaaf. Als de Meesteres geniet dan geniet deze slaaf volop mee. Het contract ligt klaar — waar gaan we heen? Een zware bondage, vernederende opdrachten, onverwachte wendingen, electro, opsluiting,…..

Er is nog zoveel. Een kus voor de Meesteres van slaaf ed. Ik weet nog dat ik met trillende handjes voor de deur stond — twee glazen, een hele mooie fles Champagne en het slavencontract in een enveloppe. Vlak voor de deur ontglipt de plug me. Dan moet ik mijn Meesteres bellen. Ik krijg haar voicemail. Snel bel ik opnieuw het is nu echt al drie uur. Maar net voordat ik haar nummer weer kan kiezen, zie ik Haar staan. Ze lacht me minzaam toe. En dat is een heerlijk en heel bijzonder gevoel.

Altijd al, maar vandaag is het speciaal — ik mag een contract tekenen. Het concept is een paar keer heen en weer gegaan. Nu is het klaar. Een prachtcontract — sterk. De Meesteres plaagt me een beetje voordat we aan de ondertekening toekomen.

De fles zetten we in het ijs. Dan zet ze me de kap op. Trillende lig ik aan Haar voeten. Ze gaat een fotograaf halen. Als die binnen is mag ik de Champagne inschenken en met Haar toasten. Ik zet een handtekening — dat klinkt misschien wat technisch, maar het is een heel erg heftig moment. Mijn overgave is echt totaal. Ik lig aan Haar voeten. De Champagne werkt ook goed mee.

Direct val ik op handen en voeten en druk mijn kont omhoog. En pakt een of twee venijnige zwepen en deelt meteen een paar stevige tikken uit. Echt pijn is het nog niet, maar het gebruikelijke opwarmen slaat ze wel over. Even later sta ik hijgend voor haar. Als ze twee klemscharen op mijn tepels zet golft het door me heen. Maar ik kan het.

Mijn hele lijf schreeuwt dat uit: Het heeft me harder gemaakt. Als slaaf van de Meesteres, met een contract, een glaasje Champagne en net genoeg training kan ik weer meer verdragen. Ik droom van een kleine kooi waarin ze me opsluit en waar ik echt uren moet wachten totdat ze me oppakt. Er lopen allemaal mensen voorbij. Ik hoor ze wel, maar met die kap op zie ik niks. De Meesteres heeft een slavin aangewezen om op me te passen. Twee keer plast deze slavin over me heen. De Meesteres zet me overeind.

Dat laatste is gemakkelijker gezegd dan gedaan merk ik. Ik zie nog steeds helemaal niets. Ze duwt me achteruit totdat ik de sling voel. Heerlijk zak ik achterover en weg into subspace. De Meesteres neukt me in mijn kontgat en voor de eerste keer vind ik dat echt lekker.

De electro plug is lekker. Elk schokje brengt me in beweging. Volgens mij kreun ik de hele Showboat bij elkaar. Gelukkig blijft Ze dicht bij me. Soms knijpt Ze wat plagerig in mijn tepels. Als ik eindelijk los mag zit ik aan Haar voeten. En dan gaat de training weer een stapje verder.

Dat ik Haar kuiten mag masseren windt me altijd erg op. Zoals zo vaak verlies ik mijn kop — en daarmee de aandacht voor Mijn Meesteres. En dat is gevaarlijk. Ze blijft wel aardig. Dit is voor het genot van de Meesteres en niet voor de slaaf. Ze gaat verder met het pijnigen van mijn tepels. Dat heeft ze me nog niet eerder zo laten doen. Als ik gretig aan het werk ga en merk dat ik zomaar klaar kan komen….

Ik kom heerlijk klaar. Tot op de dag zelf laat de Meesteres me in onzekerheid. Hoe laat mag ik komen? Zelfs de eerste vraag blijft onduidelijk tot ik voor de deur sta.

Als ik binnen ben: Hier uitkleden en douchen. Ik kom zo weer terug. Net als ik me afgedroogd heb is de Meesteres er ook weer. Waar gaan we heen? De kelders van de Showboat worden donkerder en kouder. Hier ben ik nog nooit geweest. Een hek piept open. Armen boven je hoofd.

Klik, klik en ik lig vast. De Meesteres loopt weg. En daar ligt het slaafje dan. Geen idee hoe lang. En — gelukkig maar — het lukt me om mijn bovenbenen zo te bewegen dat mijn stijve pik ook wat aandacht krijgt. Na een half uur blijkt later pikt Meesteres Manita me weer op. Nog steeds geen woord teveel. Ik kruip achter Haar aan de studio in. Tot mijn verrassing is slaaf gerard daar ook.

Maar wat moet ik doen? Wat mag ik zeggen? Dus maar niks gedaan en niks gezegd. De Meesteres zet me vast in de kooi. Wat ik dan te zien krijg maakt me angstig. Slaaf gerard kan zo ontzettend veel hebben!

Dit kan ik vast nooit aan. Met hechtdraad zet Ze heel gemeen zijn voorhuid vast aan zijn buik. Zijn gezicht vertrekt als de Meesteres gemeen aan de touwtjes trekt. Wat ze daarna met de bullwhip doet is zo heftig dat ik het bijna niet kan aanzien.. Ze negeert me een poosje terwijl ze wat spullen weglegt. Ik zit op een hoge kruk. Mijn ballen zijn strak afgebonden. Polsboeien achter mijn rug aan elkaar geklikt.

Met de kap over mijn hoofd zie ik door kleine spleetjes hoe slaaf gerard er van langs krijgt. Ik zit ademloos te kijken. Nu ik dit verslag zit te schrijven merk ik dat ik er echt helemaal in op ben gegaan — geen eigen gedachten, alleen maar kijken.

Toekijken, in opdracht van de Meesteres. Meesteres Manita die mij alles leert, die alles zo vaak beter aanvoelt dan ikzelf. Ze is me altijd voor. En ik volg Haar. Soms met wat verzet, maar uiteindelijk helemaal. Als Ze slaaf gerard kortaf wegstuurt, haalt ze me zwijgend uit de kooi.

En dus kuip ik naar Haar toe. Ik ben erg geschrokken van wat ik net gezien heb. De Meesteres heeft het zeker weten gezien. Maar Ze zegt er geen woord over. Alleen die tevreden glimlach. Dan begint Ze me zachtjes op te warmen.

Als ik op mijn knieën voor Haar zit, knijpt ze in mijn tepels Steeds erger en steeds meer. Als haar slaaf heb ik al geleerd dat te doorstaan.

Dat kan ik al bijna helemaal zonder te piepen. Goh, ik moet ineens heel nodig. Op je knieën en wachten tot ik terug ben.

Zodra ze terug is zet ze me een glas met haar nectar voor. Kom op, en drink een beetje door zeg. Wat er daarna gebeurt gaat in sneltreinvaart. De bondagebank staat midden in de studio en ik moet erop gaan zitten. Kont naar achter, bek dicht. Zo zei de Meesteres het niet, maar zo klinkt het nu wel na.

Ze neemt me graag anaal. Daarvoor ben ik ook in training. Ooit wil ze dat ik haar grootste voorbinddildo ontvang. Heel regelmatig moet ik met een plug rondlopen. Dat vind ik prima. Als ze me neukt vind ik veel moeilijker. Maar ze doet het met veel liefde en voorzichtigheid. En ik mag haar slaafje zijn, en dus….. Dat is ook wat ons contract zegt. Zij bepaalt wanneer en op welke manier ik sex mag hebben.

En dus neemt ze me als haar neukslaaf. Ietsjes later gaat ze voor me zitten met de dildo voor mijn neus. Ik zie een bruine klodder van mezelf op het condoom zitten.

De opdracht is duidelijk. Een kleine — hele kleine — aarzeling….. Deze slaaf is nog nooit zover gegaan. Eigenlijk vindt hij het ook wel vies. Toch heeft de Meesteres me er moeiteloos naar toe geleid. Een sub in deze opgewonden toestand doet alles voor zijn Meesteres. Hoe ver kan deze slaaf eigenlijk nog meer gaan?

Geen idee, maar het worden heftige weken die nu voor hem liggen. Twee sessies in het verschiet. Wat doet slaaf ed voor zijn Meesteres? Het pijpen maakt hem wild. De Meesteres geniet er geloof ik ook wel van. Af en toe druk ik de dildo stevig tegen haar leren slip aan. Het lijkt wel sex, maar dan anders. Weer wat later lig ik op mijn rug op de bank. Met een vacuümpomp rekt Ze mijn pik op.

Ik zie het niet, want Ze zit op mijn gezicht. Gek genoeg lig ik daar te kreunen met het idee dat het niet lukt. Ik voel niet meer hoe de opwinding in mijn pik zit. Wat wel zo is, is dat ik er gek van wordt! Want als ik even later mag klaarkomen dan gebeurt dat met grote golven.

Wat heerlijk was het weer bij U te zijn. Dank U wel Meesteres. Dank U ook voor de nieuwe afspraken die wij al hebben gemaakt voor dit nieuwe jaar. Als de wekker gaat stap ik onder de douche en scheer mijn ballen nog een keer goed. Klokslag 9 uur doe ik mijn plug in. Het begin van een spannende dag. Pas vanmiddag mag ik bij Meesteres Manita komen. Haar opdracht was zoals altijd kort en krachtig: Het is al zo helemaal vanzelfsprekend geworden.

De dagen voordat ik naar Haar mag gaan trilt mijn lijf van de spanning. Elk bericht is een schrik. Pas de avond ervoor weet ik waar ik heen moet rijden. Voor de eerste keer is dat Haarlem. Een prachtige studio, maar dat weet ik dan nog niet. Onderweg koop ik een mooie volle rode wijn en een bos rode rozen.

Mooie cadeaus voor Meesteres Manita. Als ik in de buurt ben raak ik ook nog de weg kwijt. Gelukkig vind ik die ook snel weer terug. Uiteindelijk sta ik ruime 20 minuten voor de afgesproken tijd voor de deur. Trillend wacht ik in de auto tot ik naar de deur toe durf te lopen.

Als de deur open gaat staat de Meesteres in een prachtige outfit op me te wachten. We wijken wat af van het standaardritueel. Kennelijk moeten we allebei even wennen aan de nieuwe omgeving.

Er wordt nog druk verbouwd en de entree is erg rommelig. Echt, deze slaaf kijkt zijn ogen uit maar niet voor lang. Ik mag me direct gaan douchen. Als ik de studio weer binnenkom zit de Meesteres op een stoel op me te wachten. Ik val op mijn knieën en kus haar laarzen. Het gaat echt helemaal vanzelf. Ik merk dat deze aanbidding volledig is en geniet van de overtuiging die in mijn traagheid zit.

De slaaf eert zijn Meesteres. Zij lijkt het ook te voelen. Dan knijpt ze gemeen in mijn tepels. Meteen erg stevig trouwens. Ik probeer geen geluid te maken ook al schiet de pijn er behoorlijk hard doorheen. Shit, ja, ze weet het weer meteen. Ze zet me vast onder de takel en gebruikt een strokenzweep om me langzaam op te warmen. Vrijwel meteen doet Ze me ook een blinddoek voor.

Daar ga ik altijd gierend van door de remmen. De Meesteres weet altijd precies wat ze doet. Haar hand gaat langs mijn tepels. Dan zet Ze daar de klemmen op.

En… hangt er meteen lelijke gewichtjes aan. Ik moet me voorover buigen. Als Ze de plug wat aandrukt kom ik overeind. Direct volgt de correctie!

Ook daar komen gewichten aan. Zo erg heb ik het nog niet gehad. Mijn training gaat kennelijk vanaf vandaag in een hogere versnelling. Als Ze even later de klemmen eraf haalt lukt het me net om geen geluid te maken. Maar ik voel het wel. Geen moment van rust. Heerlijk langzaam zet ze haar slaaf in een zware bondage. Ook duwt ze me een gag in de mond. Aan Haar hand schuifel ik naar het kruis. Ook daaraan zet de Meesteres me stevig vast. Erg stevig mag ik wel zeggen.

Ik kan alleen stijf rechtop staan. Met Haar zwepen slaat ze me gemeen. De gag houdt de meeste geluidjes wel binnen. Maar als Ze me even later omdraait, haalt ze de gag eruit en slaat met Haar favoriete zweep — de bull-whip. Dan houd ik het niet langer stil. Ook al omdat mijn pik inmiddels behoorlijk gezwollen vooruit prikt.

Een paar keer kom ik bijna klaar. Maar ook daarin is de Meesteres. Ze staat er denk ik weer met een grote glimlach naar te kijken. Telkens weer weet Ze me pijnlijk met de zweep te raken. Als Ze me van het kruis haalt schuifel ik voorzichtig achter Haar aan naar een indrukwekkend mooi bed. Als ik daar Haar tenen lik, mag ik eindelijk klaarkomen. Als slaaf van Meesteres blijf ik Haar bedanken. Even later stuiter ik de avond in voor een laatste vergadering. Nog weer later sta ik in een hotel voor de spiegel en kijk trots naar de sporen op mijn lijf.

Trots en tevreden knipoog ik naar mezelf. Meesteres Manita — Zij maakt me groot. Ik sta als Haar slaafje voorover gebogen. Benen gespreid, beide armen aan een touw strak vooruit getrokken. Ik krijg mijn straf in twee-en. Vorige week kreeg ik de eerste portie.

Tien slagen met de cane. Het is de eerste keer dat ik zo direct straf krijg voor de fouten die ik heb gemaakt. Zelf bijhouden hoeveel overtredingen. Voor de eerste keer een echte straf. Van schrik vergeet ik in eerste instantie te tellen. Als ik een paar dagen later de rest van mijn straf moet komen ophalen, gaat het ineens veel beter.

Als een getrainde slaaf geef ik me over, bied ik mij aan en tel ik hardop elke slag. Een Meesteres moet straffen — dat disciplineert haar slaaf. Dat werkt veel beter. Collar In een prachtige studio in Haarlem stond ik weken eerder in een strakke bondage. Mijn slavenpik schiet omhoog als de Meesteres dat zegt. Een collar is het definitieve bewijs van eigendom.

Dan ben ik de slaaf van Meesteres Manita! Met een echt contract en met een echte collar. Ze laat me de keuze: Ik kies voor staal. Natuurlijk voor mij wel. Staal is stevig, vast, onlosmakelijk. En dat past bij mijn positie als Haar slaaf — stevig, vast, onlosmakelijk. Als ze me de collar omlegt en het slotje dichtklikt….

Maar dat durf ik haar nog niet helemaal te laten zien. Butplug De dagen voordat ik naar Haar toe mag komen neemt Ze de regie al sterk in handen. Elke dag de plug in. Daar ben ik eigenlijk al helemaal aan gewend.

Het voelt gewoon vertrouwd. Ook al is het af en toe knap lastig. Een diner met een heerlijke vriendin bijvoorbeeld. Bibberig bel ik Haar op. Geen idee waar Zij zit. Maar ik sta als haar slaafje op de WC in een restaurant.

Ik mag klaarkomen van de Meesteres. Oeps, dat had ik eerlijk gezegd niet verwacht. Toch lukt het in 10 tellen. Zou het slaafje dan toch zo gespannen zijn geweest? In elk geval is Haar stem een grote kracht. Als ik mijn eigen zaad van mijn handen heb gelikt mag ik terug aan tafel. Terug,… alsof er niks aan de hand is. Ze moest eens weten. Kiezen Een slaaf volgt de Meesteres — onvoorwaardelijk, altijd en… zonder aarzeling.

Dat leer ik steeds beter. Maar nu moet deze slaaf ineens zelf kiezen. Voor het eerst mag dit slaafje zelf 12 dingen van de rekken pakken en presenteren aan zijn Meesteres. Op de een of andere manier blijkt het dat ik dingen uitzoek die Zij niet zo vaak gebruikt.

Dat bevalt me wel. Maar ja, een prachtige rode strokenzweep met scherpe randjes ziet er wel mooi uit, maar… als je even later in de takel staat… en die zweep hard voelt neerkomen,…… Ik lijd voor de Meesteres. Kap op, gag in. Als Ze me dan ook nog vastzet aan het kruis, voel ik me helemaal weerloos en overgeleverd aan Haar genade.

Zelfs als ik het zou willen zeggen zou ik het niet kunnen. Aan deze Meesteres geef ik me helemaal. Mijn pik verdwijnt in een heel gemeen manchet met prikkers. Omdat ik in een roes van opwinding sta, blijft mijn slavenpik maar groeien. En de manchet straft dat keihard af. De Meesteres grinnikt als ze haar slaaf hoort brommen en spartelen voor zover dat mogelijk is. Aan het kruis knalt de bullwhip de striemen op mijn huid.

Als Ze me later voor de spiegel zet, voel ik een enorme trots. En… eerlijk gezegd… tot mijn eigen verrassing…. Ook de dagen erna gaan mijn vingers heel vaak liefdevol over deze merktekens van mijn overgave. Als Ze me losmaakt van het kruis wankel ik met wiebelende benen op Haar toe. Ze vangt me heerlijk op. Even de steun die een slaaf nodig heeft.

Neukslaaf een mooi gesprek Dan zet ze me op de bank en neukt me in mijn slavengat. Daarna lig ik ongecontroleerd te trillen op de bank. Eerst is dat van spanning. Als daar wat rust bij is gekomen merk ik pas hoe koud het is. Ook de Meesteres heeft het koud. We drinken samen wat om weer wat opgewarmd te raken. En dan… de zoveelste ontdekking…. Altijd bijzonder om te merken hoe dicht de Meesteres bij je weet te komen. Echt elke gedachte of gril van deze slaaf wijst ze feilloos aan.

Ook dat is mijn overgave. Wat eerder dan gepland ruimen we de studio op. Vanavond is het parenavond en dan kunnen al die mooie spulletjes natuurlijk niet gewoon maar blijven hangen. Wat drinken samen lukt daarom niet meer, maar…… dat komt nog wel.

Wat een bijzonder contact tussen de Meesteres en Haar slaafje. Klaarkomen Als ik met mijn neus op de grond aan haar voeten lig, grijpt ze me. Met haar hakken op mijn tepels houd ze me op afstand. De pijn aan mijn tepels voel ik nauwelijks. Ik moet naar Haar toe. Dan mag ik de bok klaar zetten. Ongelofelijk dat ik dit aankan. Ook een slaaf kan zichzelf verrassen. Ik mag mezelf aftrekken als ik op de prikkruk zit. Maar ik kom klaar zoals ik nog nooit ben klaargekomen.


.

Klaarkomende vrouwen sexy en geil


Ik ben er klaar voor. De eerste keer krijg ik haar voicemail. Met trillende stem praat ik een boodschap in. Als ik bezig ben voor de tweede keer te bellen, belt de Meesteres mij zelf. Links hangt een opdracht voor je.

Patsboem… ik sta onder haar controle. Ik vind een briefje en een envelop. En dus rijd ik even later in grote haast het dorp in.

Op zoek naar een bloemenwinkel of zo. Na een kleine 10 minuten vind ik een bloemenkraam. Alles trilt als ik 10 rode rozen bestel en afreken. Ik geloof niet dat de mensen daar iets door hebben. Bij de showboat moet ik weer bellen. De loopplank naar de tweede deur kruip ik af. Daar staat Meesteres Manita. Ik geef haar de bloemen en kus haar laarzen.

Dan mag ik haar volgen. Wil je wat drinken? Zou ze weten dat ik gewoon niet meer durf te vragen. Want een slaaf drinkt water. En een slaaf in opleiding moet zich helemaal koest houden. Als ik even later op mijn knieën voor haar zit, draait ze de klemmen op mijn tepels zeker een kwartslag rond.

Een zware kreun komt diep uit mijn lijf. Ze grinnikt en dat raakt me. Dit wordt een speciale dag. De Meesteres heeft een grotere plug voor me gekocht. Daarmee wordt mijn training tot haar neukslaaf een hele heftige. En nu gaat je Meesteres er hem als eerste induwen. Een grote dildo zet ze voor me neer. Net als ik daar vol overgave mee bezig ben begint ze de grote plug naar binnen te duwen.

Jammer genoeg gaat die er nog niet helemaal in. Dat zal de volgende keer echt beter moeten! Gelukkig pakt ze er een andere dildo bij om me te neuken. Nu ik dit schrijf voel ik het weer: Als een geile teef lik pijp ik de dildo.

Hijgend rijd ik op een neer op de dildo. Ik ben er zo in opgegaan dat ik nauwelijks nog weet waar mijn Meesteres is gebleven. Als ik terugkom zit ik voor de Meesteres. Ze doet me polsboeien om. Natuurlijk mag ik de enkelboeien zelf doen. En dan gebeurt er voor de tweede keer iets wat ik nu pas weet schrijven is prima: Ik verlies mezelf hier dus weer volledig.

Nu weet ik dat ik bang ben geweest — voor de zweep en de cane. En dus kocht ik wat tijd. Likkend leid ik haar af. Maar niet voor lang. Ze pakt een rijzweep en slaat me. Niet heel hard nog. Eén keer voelt het anders. Gelukkig maakt ze een gaatje zodat ik kan ademhalen. Maar verder zie ik na een tijdje echt niks meer. Mijn tong schiet naar buiten — remmingsloos geil.

De derde dat ik richting subspace vlieg. Dat wordt nog veel erger als ze mijn handen boven mijn hoofd vastzet aan een haak. De elektrische vliegenmepper is een hel. Ze gaat zitten en laat me voor haar op de grond knielen.

Ik ben in alle opzichten de weg helemaal kwijt. Ik mag haar voeten en kuiten masseren. Dat is 4x subspace want ik ga als een razende tekeer. Ik mag het bovenste randje van haar kousen likken. In mijn hoofd ga ik veel verder, maar dat staat ze me natuurlijk niet toe! Als ik haar oksel schoon lik kom ik heerlijk klaar. Ze is zo lief om me een paar dagen later een mail te sturen. Het is net of ze mijn gedachten kent. Dat is handig voor een slaaf in opleiding want die raakt af en toe het spoor bijster.

Maar nu ben ik er weer helemaal. Eergisteren was ik op de site van het OWK. Een filmpje van een man op de bok. Een Meesteres die wat verveelt voor hem zit. En een andere Meesteres die hem met de cane flink onder handen neemt. Knalrood en met striemen die bloeden. Mijn gedachten glijden weg. Het verlangen is enorm. Aan de hand van Meesteres Manita.

Haar leiding is een ware zegen. Honderd strafregels en twintig rozen! Een dag waar ik de hele week al onrustig naar uitkeek. Honderd strafregels per dag. Kom ik in de bloemenwinkel…. Gelukkig konden ze snel via een collega nog wel genoeg rozen krijgen. Vers van de veiling. En dus drentel ik wat onrustig rond. Uiteindelijk is het drie kwartier geworden. Gelukkig was ik nog op tijd bij de Meesteres. Ze is meteen scherp merk ik. Een andere slaaf is veeeeel te laat gekomen en hardhandig onderhanden genomen.

Ik merk het aan alles. Als ik even wat sta te genieten van hoe ze naar de rozen kijkt, wijst ze naar de grond….. Kleed je uit en wacht op me. Ik doe wat ze me vraagt en ga daarna naakt op de grond zitten.

Ze corrigeert me direct: Als ik even later op mijn knieën voor haar zit plaagt ze me met haar nagels. Tepels en ballen zijn direct aan de beurt.

Ik heb me voorgenomen dat zonder gepiep te verdragen en dat lukt aardig geloof ik. Even later zet de Meesteres me met pols- en enkelboeien vast over de bok. Ik heb duidelijk niet genoeg getraind want als haar neukslaaf schiet ik meteen tekort.

De Meesteres plaagt me er een beetje mee, maar ontziet me wel. Geen zweep of cane. Zodra ze me een hoofdkap opzet sla ik weer helemaal op hol. Dan zet ze me aan het kruis. Ik zie niks, maar ik hoor gelukkig nog genoeg?

En dan begint een marteling die weet ik hoelang duurt. Vijf naalden in elke tepel- 1 voor 1 Ik schiet in subspace en bedank haar hijgend voor elke naald. Met de voorbinddildo komt ze voor me staan. Elke aanraking met mijn pik is ontzettend prikkelend. Soms trekt of slaat ze een paar keer en dan sta ik meteen op spanning. Ik hang in de kettingen.

Mijn lichaam staat als een veer. Als ik hierna aan haar voeten zit mag ik haar voeten en kuiten masseren. Als de opwinding er weer helemaal is dan mag ik haar zelfs likken. Waar ben ik — borsten, oksels, dijen…… Geen idee!

En dan mag ik eindelijk klaarkomen. In de auto naar huis zweef ik nog steeds. De pijniging van mijn tepels voel ik nog dagenlang. Nu branden ze vooral. Wat later op de avond merk ik dat de Meesteres me vol te pakken heeft.

Er volgt een korte periode van verzet. Gelukkig belt mijn Meesteres om me weer onder appel te brengen. Dat heb ik nodig! Nu ben ik haar slaaf. Als de Meesteres geniet dan geniet deze slaaf volop mee. Het contract ligt klaar — waar gaan we heen?

Een zware bondage, vernederende opdrachten, onverwachte wendingen, electro, opsluiting,….. Er is nog zoveel. Een kus voor de Meesteres van slaaf ed.

Ik weet nog dat ik met trillende handjes voor de deur stond — twee glazen, een hele mooie fles Champagne en het slavencontract in een enveloppe. Vlak voor de deur ontglipt de plug me. Dan moet ik mijn Meesteres bellen. Ik krijg haar voicemail. Snel bel ik opnieuw het is nu echt al drie uur. Maar net voordat ik haar nummer weer kan kiezen, zie ik Haar staan. Ze lacht me minzaam toe. En dat is een heerlijk en heel bijzonder gevoel.

Altijd al, maar vandaag is het speciaal — ik mag een contract tekenen. Het concept is een paar keer heen en weer gegaan. Nu is het klaar. Een prachtcontract — sterk. De Meesteres plaagt me een beetje voordat we aan de ondertekening toekomen. De fles zetten we in het ijs.

Dan zet ze me de kap op. Trillende lig ik aan Haar voeten. Ze gaat een fotograaf halen. Als die binnen is mag ik de Champagne inschenken en met Haar toasten. Ik zet een handtekening — dat klinkt misschien wat technisch, maar het is een heel erg heftig moment. Mijn overgave is echt totaal. Ik lig aan Haar voeten. De Champagne werkt ook goed mee.

Direct val ik op handen en voeten en druk mijn kont omhoog. En pakt een of twee venijnige zwepen en deelt meteen een paar stevige tikken uit. Echt pijn is het nog niet, maar het gebruikelijke opwarmen slaat ze wel over.

Even later sta ik hijgend voor haar. Als ze twee klemscharen op mijn tepels zet golft het door me heen. Maar ik kan het. Mijn hele lijf schreeuwt dat uit: Het heeft me harder gemaakt. Als slaaf van de Meesteres, met een contract, een glaasje Champagne en net genoeg training kan ik weer meer verdragen.

Ik droom van een kleine kooi waarin ze me opsluit en waar ik echt uren moet wachten totdat ze me oppakt. Er lopen allemaal mensen voorbij. Ik hoor ze wel, maar met die kap op zie ik niks. De Meesteres heeft een slavin aangewezen om op me te passen. Twee keer plast deze slavin over me heen. De Meesteres zet me overeind.

Dat laatste is gemakkelijker gezegd dan gedaan merk ik. Ik zie nog steeds helemaal niets. Ze duwt me achteruit totdat ik de sling voel. Heerlijk zak ik achterover en weg into subspace. De Meesteres neukt me in mijn kontgat en voor de eerste keer vind ik dat echt lekker.

De electro plug is lekker. Elk schokje brengt me in beweging. Volgens mij kreun ik de hele Showboat bij elkaar. Gelukkig blijft Ze dicht bij me. Soms knijpt Ze wat plagerig in mijn tepels.

Als ik eindelijk los mag zit ik aan Haar voeten. En dan gaat de training weer een stapje verder. Dat ik Haar kuiten mag masseren windt me altijd erg op. Zoals zo vaak verlies ik mijn kop — en daarmee de aandacht voor Mijn Meesteres. En dat is gevaarlijk. Ze blijft wel aardig. Dit is voor het genot van de Meesteres en niet voor de slaaf. Ze gaat verder met het pijnigen van mijn tepels.

Dat heeft ze me nog niet eerder zo laten doen. Als ik gretig aan het werk ga en merk dat ik zomaar klaar kan komen….

Ik kom heerlijk klaar. Tot op de dag zelf laat de Meesteres me in onzekerheid. Hoe laat mag ik komen? Zelfs de eerste vraag blijft onduidelijk tot ik voor de deur sta. Als ik binnen ben: Hier uitkleden en douchen. Ik kom zo weer terug. Net als ik me afgedroogd heb is de Meesteres er ook weer. Waar gaan we heen? De kelders van de Showboat worden donkerder en kouder.

Hier ben ik nog nooit geweest. Een hek piept open. Armen boven je hoofd. Klik, klik en ik lig vast. De Meesteres loopt weg. En daar ligt het slaafje dan.

Geen idee hoe lang. En — gelukkig maar — het lukt me om mijn bovenbenen zo te bewegen dat mijn stijve pik ook wat aandacht krijgt. Na een half uur blijkt later pikt Meesteres Manita me weer op. Nog steeds geen woord teveel. Ik kruip achter Haar aan de studio in.

Tot mijn verrassing is slaaf gerard daar ook. Maar wat moet ik doen? Wat mag ik zeggen? Dus maar niks gedaan en niks gezegd. De Meesteres zet me vast in de kooi. Wat ik dan te zien krijg maakt me angstig. Slaaf gerard kan zo ontzettend veel hebben!

Dit kan ik vast nooit aan. Met hechtdraad zet Ze heel gemeen zijn voorhuid vast aan zijn buik. Zijn gezicht vertrekt als de Meesteres gemeen aan de touwtjes trekt. Wat ze daarna met de bullwhip doet is zo heftig dat ik het bijna niet kan aanzien.. Ze negeert me een poosje terwijl ze wat spullen weglegt. Ik zit op een hoge kruk. Mijn ballen zijn strak afgebonden. Polsboeien achter mijn rug aan elkaar geklikt.

Met de kap over mijn hoofd zie ik door kleine spleetjes hoe slaaf gerard er van langs krijgt. Ik zit ademloos te kijken. Nu ik dit verslag zit te schrijven merk ik dat ik er echt helemaal in op ben gegaan — geen eigen gedachten, alleen maar kijken. Toekijken, in opdracht van de Meesteres. Meesteres Manita die mij alles leert, die alles zo vaak beter aanvoelt dan ikzelf.

Ze is me altijd voor. En ik volg Haar. Soms met wat verzet, maar uiteindelijk helemaal. Als Ze slaaf gerard kortaf wegstuurt, haalt ze me zwijgend uit de kooi. En dus kuip ik naar Haar toe. Ik ben erg geschrokken van wat ik net gezien heb. De Meesteres heeft het zeker weten gezien. Maar Ze zegt er geen woord over. Alleen die tevreden glimlach. Dan begint Ze me zachtjes op te warmen. Als ik op mijn knieën voor Haar zit, knijpt ze in mijn tepels Steeds erger en steeds meer.

Als haar slaaf heb ik al geleerd dat te doorstaan. Dat kan ik al bijna helemaal zonder te piepen. Goh, ik moet ineens heel nodig. Op je knieën en wachten tot ik terug ben. Zodra ze terug is zet ze me een glas met haar nectar voor.

Kom op, en drink een beetje door zeg. Wat er daarna gebeurt gaat in sneltreinvaart. De bondagebank staat midden in de studio en ik moet erop gaan zitten. Kont naar achter, bek dicht. Zo zei de Meesteres het niet, maar zo klinkt het nu wel na.

Ze neemt me graag anaal. Daarvoor ben ik ook in training. Ooit wil ze dat ik haar grootste voorbinddildo ontvang. Heel regelmatig moet ik met een plug rondlopen. Dat vind ik prima. Als ze me neukt vind ik veel moeilijker. Maar ze doet het met veel liefde en voorzichtigheid. En ik mag haar slaafje zijn, en dus…..

Dat is ook wat ons contract zegt. Zij bepaalt wanneer en op welke manier ik sex mag hebben. En dus neemt ze me als haar neukslaaf. Ietsjes later gaat ze voor me zitten met de dildo voor mijn neus. Ik zie een bruine klodder van mezelf op het condoom zitten. De opdracht is duidelijk. Een kleine — hele kleine — aarzeling….. Deze slaaf is nog nooit zover gegaan. Eigenlijk vindt hij het ook wel vies.

Toch heeft de Meesteres me er moeiteloos naar toe geleid. Een sub in deze opgewonden toestand doet alles voor zijn Meesteres. Hoe ver kan deze slaaf eigenlijk nog meer gaan? Geen idee, maar het worden heftige weken die nu voor hem liggen.

Twee sessies in het verschiet. Wat doet slaaf ed voor zijn Meesteres? Het pijpen maakt hem wild. De Meesteres geniet er geloof ik ook wel van. Af en toe druk ik de dildo stevig tegen haar leren slip aan. Het lijkt wel sex, maar dan anders. Weer wat later lig ik op mijn rug op de bank. Met een vacuümpomp rekt Ze mijn pik op. Ik zie het niet, want Ze zit op mijn gezicht. Gek genoeg lig ik daar te kreunen met het idee dat het niet lukt.

Ik voel niet meer hoe de opwinding in mijn pik zit. Wat wel zo is, is dat ik er gek van wordt! Want als ik even later mag klaarkomen dan gebeurt dat met grote golven. Wat heerlijk was het weer bij U te zijn. Dank U wel Meesteres. Dank U ook voor de nieuwe afspraken die wij al hebben gemaakt voor dit nieuwe jaar. Als de wekker gaat stap ik onder de douche en scheer mijn ballen nog een keer goed. Klokslag 9 uur doe ik mijn plug in. Het begin van een spannende dag.

Pas vanmiddag mag ik bij Meesteres Manita komen. Haar opdracht was zoals altijd kort en krachtig: Het is al zo helemaal vanzelfsprekend geworden. De dagen voordat ik naar Haar mag gaan trilt mijn lijf van de spanning.

Elk bericht is een schrik. Pas de avond ervoor weet ik waar ik heen moet rijden. Voor de eerste keer is dat Haarlem. Een prachtige studio, maar dat weet ik dan nog niet.

Onderweg koop ik een mooie volle rode wijn en een bos rode rozen. Mooie cadeaus voor Meesteres Manita. Als ik in de buurt ben raak ik ook nog de weg kwijt. Gelukkig vind ik die ook snel weer terug. Uiteindelijk sta ik ruime 20 minuten voor de afgesproken tijd voor de deur. Trillend wacht ik in de auto tot ik naar de deur toe durf te lopen.

Als de deur open gaat staat de Meesteres in een prachtige outfit op me te wachten. We wijken wat af van het standaardritueel. Kennelijk moeten we allebei even wennen aan de nieuwe omgeving. Er wordt nog druk verbouwd en de entree is erg rommelig. Echt, deze slaaf kijkt zijn ogen uit maar niet voor lang. Ik mag me direct gaan douchen. Als ik de studio weer binnenkom zit de Meesteres op een stoel op me te wachten. Ik val op mijn knieën en kus haar laarzen.

Het gaat echt helemaal vanzelf. Ik merk dat deze aanbidding volledig is en geniet van de overtuiging die in mijn traagheid zit. De slaaf eert zijn Meesteres. Zij lijkt het ook te voelen.

Dan knijpt ze gemeen in mijn tepels. Meteen erg stevig trouwens. Ik probeer geen geluid te maken ook al schiet de pijn er behoorlijk hard doorheen.

Shit, ja, ze weet het weer meteen. Ze zet me vast onder de takel en gebruikt een strokenzweep om me langzaam op te warmen. Vrijwel meteen doet Ze me ook een blinddoek voor. Daar ga ik altijd gierend van door de remmen. De Meesteres weet altijd precies wat ze doet.

Haar hand gaat langs mijn tepels. Dan zet Ze daar de klemmen op. En… hangt er meteen lelijke gewichtjes aan. Ik moet me voorover buigen. Als Ze de plug wat aandrukt kom ik overeind. Direct volgt de correctie! Ook daar komen gewichten aan. Zo erg heb ik het nog niet gehad. Mijn training gaat kennelijk vanaf vandaag in een hogere versnelling. Als Ze even later de klemmen eraf haalt lukt het me net om geen geluid te maken.

Maar ik voel het wel. Geen moment van rust. Heerlijk langzaam zet ze haar slaaf in een zware bondage. Ook duwt ze me een gag in de mond. Aan Haar hand schuifel ik naar het kruis. Ook daaraan zet de Meesteres me stevig vast. Erg stevig mag ik wel zeggen. Ik kan alleen stijf rechtop staan. Met Haar zwepen slaat ze me gemeen. De gag houdt de meeste geluidjes wel binnen. Maar als Ze me even later omdraait, haalt ze de gag eruit en slaat met Haar favoriete zweep — de bull-whip. Dan houd ik het niet langer stil.

Ook al omdat mijn pik inmiddels behoorlijk gezwollen vooruit prikt. Een paar keer kom ik bijna klaar. Maar ook daarin is de Meesteres. Ze staat er denk ik weer met een grote glimlach naar te kijken. Telkens weer weet Ze me pijnlijk met de zweep te raken. Als Ze me van het kruis haalt schuifel ik voorzichtig achter Haar aan naar een indrukwekkend mooi bed. Als ik daar Haar tenen lik, mag ik eindelijk klaarkomen.

Als slaaf van Meesteres blijf ik Haar bedanken. Even later stuiter ik de avond in voor een laatste vergadering. Nog weer later sta ik in een hotel voor de spiegel en kijk trots naar de sporen op mijn lijf. Trots en tevreden knipoog ik naar mezelf. Meesteres Manita — Zij maakt me groot. Ik sta als Haar slaafje voorover gebogen.

Benen gespreid, beide armen aan een touw strak vooruit getrokken. Ik krijg mijn straf in twee-en. Vorige week kreeg ik de eerste portie. Tien slagen met de cane. Het is de eerste keer dat ik zo direct straf krijg voor de fouten die ik heb gemaakt. Zelf bijhouden hoeveel overtredingen. Voor de eerste keer een echte straf. Van schrik vergeet ik in eerste instantie te tellen.

Als ik een paar dagen later de rest van mijn straf moet komen ophalen, gaat het ineens veel beter. Als een getrainde slaaf geef ik me over, bied ik mij aan en tel ik hardop elke slag.

Een Meesteres moet straffen — dat disciplineert haar slaaf. Dat werkt veel beter. Collar In een prachtige studio in Haarlem stond ik weken eerder in een strakke bondage.

Mijn slavenpik schiet omhoog als de Meesteres dat zegt. Een collar is het definitieve bewijs van eigendom. Dan ben ik de slaaf van Meesteres Manita! Met een echt contract en met een echte collar.

Ze laat me de keuze: Een mooie vrouw deed de deur open en nodigde me uit om binnen te komen, nadat ik m'n naam had genoemd. Ze stelde zich voor als Inge, de vrouw van een van die zakenrelaties van Iris, mijn vrouw en Mieke. Binnen werd ik uit genodigd om plaats te nemen op een bank. Ik keek eens om me heen. Jezus, dit was een behoorlijke dure inrichting. Inge bood me een drankje aan en vertelde dat Iris en Mieke, samen met haar man en z'n partner, nog even bezig waren.

Ik had uitgebreid de gelegenheid om haar, terwijl ze de drankjes In mijn huis moest nodig eens echt worden schoon gemaakt. Ik woon alleen, ben nooit getrouwd want daar heb ik geen tijd voor en als ik zou trouwen moet je altijd rekening houden met en ander.

Maar mijn huis had zo nu en dan wel eens een vrouwenhand nodig. Ik kon het zelf ook eigenlijk wel maar een vrouw kijkt toch net even anders naar die soort dingen dan een man. Een collega van mij had al eens gezegd: Die kan dan jou huis doen, kan jij iets meer tijd aan andere dingen besteden.

Daar heb ik zelf ook Geen wonder dat ik bang was voor die blonde vrouw. Ze was nog strenger dan mijn moeder en dat wilde wat zeggen. We hadden het thuis niet breed. Pa had ons in de steek gelaten en neukte zich een kromme lul bij een jonge verpleegster met jeuk. Zelf was ze niet zo knap dat ze nog een minnaar in bed kon krijgen.

Ik betwijfelde het trouwens dat ze het nog wilde na pa. In ieder geval, we waren thuis met zes kinderen en dan viel het niet mee om rond te komen. Moeder werkte na schooltijd als schoonmaakster en dan moest mijn oudste zus oppassen. U hebt het ongetwijfeld in “de bladen” gelezen. Linda de Mol en haar partner Sander nogwat zijn uit elkaar. Omdat hij een Xander gedaan heeft. Dat is de beroepterm voor het met een ander in bed duiken terwijl je iemand thuis hebt zitten. En eigenlijk klopt het niet, Xander is een relatieverrader die een zwangere vriendin thuis had zitten terwijl hij met een ander lag te krakken.

En als de zwangere meid nu ontzettend lelijk was, nee. Op het dashboard was een controlelampje, waarvan ze de betekenis niet kende, onheilspellend beginnen flikkeren en bij nader inzien bleek er van onder de motorkap een kleine maar constante rookpluim op te stijgen.

Omdat uitgerekend op dat moment de motor vervaarlijk begon te sputteren en te hoesten, bleef er haar geen andere optie dan de auto zo vlug mogelijk van de weg af te sturen. Ik was aan het werk in een vrij dure buurt aan de rand van de grote stad, er staan veel heel dure huizen. Ik werk als onderhoudsman bij een bedrijf wat allerlei werkzaamheden doet, ik ben nu bij een van de dure huizen bezig om de laan van het hek tot de deur bij te werken. Het is best veel werk, tussen de tegels moet het onkruid uit en langs het pad willen de bewoners alleen nog maar zwarte grond zien en geen gras meer.

Na een paar uur hard werken loop ik naar mijn auto en ga achterin zitten en pak een boterham. De achterdeuren van mijn busje heb Mijn naam is Karel dit verhaal is waar gebeurd ik heb de namen inclusief mijn vervangen in verband met privacy ik was toen dit gebeurde 16 ik stage moest lopen, het was op een kantoor waar ik de post moest rondbrengen. Ik liep dus op mijn eerste dag met een man mee, om te wennen aan de ronde die ik de volgende dag alleen lopen moest, op een gegeven ogenblik kwamen we bij het kantoor van de bazin, die dit bedrijfje runde het was een vrouw van rond de vijftig jaar, ik klopte aan, binnen, we stapten naar binnen, een mooie vrouw keek me aan met Dit was inmiddels twee jaar geleden, ik stond in de voortuin te praten met mijn moeder en de buurvrouw die problemen had met de computer waar zij en haar gezin veel gebruik van maakten.

Mijn moeder had, ondanks mijn bezwaren, wederom iemand beloofd dat ik even naar de computer zou kijken wat er mis was. Deze keer vond ik het alleen minder Ik open mijn ogen en sluit ze gelijk weer, mijn hoofd bonst heel erg. Ik bedenk me wat er de vorige avond is gebeurd, er komen een paar flarden naar boven maar de hele avond kan ik niet meer voor mij halen. Langzaam draai ik mijn hoofd in de richting van het geluid waar ik wakker van werd.

Ik zie een vreemde vrouw naast mij liggen, snel probeer ik een naam te vinden, waarom zij hier ligt. Op het raam aan de andere kant van mij hoor ik de regen met grote slagen, mijn ogen vallen vanzelf weer dicht. Als ik een poosje later wakker wordt is de hoofdpijn Mijn naam is Richard, ik ben 16 jaar en heb geneukt met de moeder van een jongen die op school zit bij mijn zusje.

Ik zal je vertellen hoe het gegaan is. Tussen de middag, als ik vrij ben van school, breng ik mijn kleine zusje naar school. Op het schoolplein stond altijd een hele mooie vrouw, lekker pittig, klein en met mooie blonde haren. Ze zag er prachtig uit maar ik kende haar niet zo goed dus zei ik meestal niet zoveel tegen haar. Tot de dag dat ik een keer meehielp met een ouderdag. Mijn moeder zou eigenlijk meedoen, maar die was ziek dus Leuk en spannend allemaal die erotische en geile verhalen op het internet om af en toe anoniem te lezen, als mijn erotische gemoed er naar is, wil ik dit nog wel eens doen.

Mijn man weet niet dat ik dit doe als ik op mijn eigen laptop dergelijke sites bezoek en seksverhalen leest. Als hij al eens vraag wat ik zoek of bekijk op het internet als ik ’s avonds met mijn laptop op mijn schoot in onze woonkamer op de bank zit,,en hij televisie kijkt,,dan zeg ik standaard dat ik met een paar collegaatjes van mijn werk via hyves chat en wat vrouwen praatjes Sinds mijn man Fred eind vorig jaar van baan veranderde zien we elkaar weinig.

Hij moet voor zijn werk vaak naar Parijs en Frankfurt en meestal pakt hij een hotel. Het komt regelmatig voor dat hij twee weken achtereen op pad is.

Ik zorg dan ook dat ik mijn eigen bezigheden heb. Ik heb tenslotte sociologie gestudeerd. Om wat om handen te hebben stortte ik me op het jeugdwerk in de buurt. Ik organiseer gespreksavonden voor jongeren die problemen hebben. Vaak zit ik tot laat in de avond te praten met meiden die al twee keer weggelopen zijn of jongens Lees dit sexverhaal verder »». Sekslessen worden uitgebreid met Marokkaanse jongen. Samen met mijn vrouw seksles geven aan mijn neef. Neuken met de moeder van mijn vriendje Categorie: Lees dit sexverhaal verder »» Lingerie kopen voor mijn moeder Categorie: MILF maandag 9 november Marco woonde op zijn tweeëntwintigste nog thuis samen met zijn moeder en zusje.

Lees dit sexverhaal verder »» Sekslessen worden uitgebreid met Marokkaanse jongen Categorie: MILF maandag 27 januari Lees dit sexverhaal verder »» Samen met mijn vrouw seksles geven aan mijn neef Categorie: MILF zaterdag 18 januari MILF maandag 7 oktober MILF woensdag 2 oktober Lees dit sexverhaal verder »» Niet knap maar een botergeile vrouw Categorie: MILF zondag 29 september Lees dit sexverhaal verder »» Dag juf tot morgen Categorie: MILF donderdag 15 augustus Lees dit sexverhaal verder »» De gootsteen ontstoppen bij de buurvrouw Categorie: MILF woensdag 14 augustus MILF woensdag 7 augustus Lees dit sexverhaal verder »» Neuken met de buurvrouw Categorie: MILF dinsdag 6 augustus Lees dit sexverhaal verder »» Gescheiden vrouw van 42 jaar Categorie: MILF woensdag 31 juli Lees dit sexverhaal verder »» Dit is ons geheim Categorie: MILF zondag 7 juli Lees dit sexverhaal verder »» We neukten de sterren van de hemel Categorie: Lees dit sexverhaal verder »» Mijn vriend zijn stiefmoeder Categorie: MILF woensdag 3 juli Lees dit sexverhaal verder »» Zakenvrouw wil hard geneukt worden Categorie: MILF zondag 30 juni Lees dit sexverhaal verder »» Eindelijk een huishoudster Categorie: MILF zaterdag 29 juni Lees dit sexverhaal verder »» Zaterdagmorgen bestellingen wegbrengen Categorie: MILF vrijdag 28 juni Lees dit sexverhaal verder »» Neuken met Linda de Mol Categorie: MILF donderdag 27 juni Lees dit sexverhaal verder »» Dit was dag 1 van haar nieuwe leven Categorie: Lees dit sexverhaal verder »» Het was warm vandaag buurvrouw Categorie: MILF dinsdag 25 juni Lees dit sexverhaal verder »» Ik moet neuken op mijn stage Categorie: MILF zaterdag 22 juni Lees dit sexverhaal verder »» Ik stink zeker vreselijk Categorie: MILF dinsdag 18 juni Lees dit sexverhaal verder »» Zo een kater wil ik elk weekend wel Categorie: MILF maandag 17 juni Lees dit sexverhaal verder »» Ik neuk een moeder van het schoolplein Categorie: Lees dit sexverhaal verder »» Mijn getrouwde collega Categorie: MILF woensdag 12 juni Lees dit sexverhaal verder »» Nicole stort zich op het jeugdwerk Categorie: MILF zaterdag 8 juni