Skip to content

Dokter paal in kut

Jos weet precies welke plekjes hij moet raken en na een tijdje komt Mieke tot een heerlijke ontlading. Ze beseft dat de dokter veel verder is gegaan dat betamelijk is, maar dat geeft haar een trots gevoel, dat hij haar mooi genoeg vind om 'te ver' te gaan. Voorzichtig trekt Jos zijn vingers uit haar schede, op het papier onder haar billen zit een grote natte vlek van haar geil.

Hij drukt even met zijn hand tegen zijn erectie maar gaat dan weer verder. Mieke voelt hoe haar kutje open gesperd wordt en kijkt met grote verschrikte ogen naar de dokter. Mieke schud even haar hoofd "nee dokter, valt wel mee, het voelt alleen een beetje raar" Jos draait zich om, zodat ze zijn grijns niet kan zien, die hij met moeite kan onderdrukken. Zijn brein werkt koortsachtig, terwijl hij deze weglegt. Dan begint hij zachtjes over haar clitje te strelen met een beetje gel, Mieke kreunt opnieuw Jos draait de eendenbek nog iets verder open en bewerkt telkens opnieuw haar clit, draait er omheen neemt hem tussen duim en wijsvinger, trekt er zachtjes aan en onderwijl duwt hij zachtjes tegen de eendenbek.

Mieke kan inmiddels niet meer rustig doen, haar lijf schreeuwt om een orgasme, ze is gewoon bloed geil. Opnieuw komt Mieke klaar. Jos draait de eendenbek terug en trekt deze langzaam uit haar kletsnatte kut. Ze heeft geen bh aan, haar b-cup borsten hebben geen ondersteuning nodig, en het is nog best warm in deze tijd.

Terwijl Jos haar borsten onderzoekt, legt hij uit hoe ze dit zelf kan doen, langzaam kneden zijn handen haar borsten en knijpen telkens zachtjes in haar tepels. De dokter bewerkt haar borsten zo geil, dat ze het vocht uit haar schede voelt druipen.

Mieke ziet het nu ook, haar vingers van haar rechter hand glijden over haar buikje naar beneden, zachtjes vingert ze zichzelf "toe maar dokter, onderzoek me nog maar wat meer" fluistert ze. Jos trekt zijn jas open, maakt zijn broek open en neemt zijn harde erectie in zijn hand "even de temperatuur opnemen van dat hete stomende kutje van je" Met een beweging drukt hij zijn harde lid haar schede binnen, met diepe halen neukt hij Mieke binnen een minuutje naar een hoogtepunt.

Langzaam beweegt hij nog wat op en neer "eigenlijk nemen we altijd rectaal de temperatuur" zegt hij zacht. Voor ze kan reageren trekt hij zijn paal uit haar druipende grotje en gaat weer tussen haar benen op de kruk zitten voorzichtig duwt hij een vinger in haar kontje, dan twee en als deze er diep in kunnen gaat hij weer staan om zijn harde pik naar binnen te schuiven.

Hij kan net bij de eendenbek die op tafel ligt. Met het handvat naar boven drukt hij deze haar hete kut binnen en neukt haar helemaal van de wereld. Mieke komt nog een keertje klaar, en verliest dan het bewust zijn. Als ze na een poosje haar ogen opent ziet ze niets meer, het is aarde donker. Ze probeert zich te bewegen, maar merkt dat ze is vastgebonden. Ze voelt dat ze in een ander stoel ligt dan die van de dokter.

Ze ligt nog steeds op haar rug, haar armen liggen recht naar buiten en zijn te hoogte van haar ellebogen en polsen vast. Ook haar benen, gespreid en ter hoogte van haar knieen en enkels liggen vast.

Ze trekt een paar keer, maar ze ligt muur vast "hallo, is er iemand, laat me vrij! Na een poosje valt ze opnieuw in slaap. Ze schrikt wakker als ze een injectie naald in haar schaamlip voelt prikken. Ze ziet hoe de dokter over haar heen gebogen staat met een spuitje in zijn hand.

Hij injecteert iets in haar schaamlip, en dan ook in haar andere schaamlip. Mieke voelt ze onder spanning staan "wat doe je laat me los". De dokter kijkt haar aan en glimlacht even "je bent een geweldig experiment, je zult het geilste mens ooit worden, snakkend naar sex, je bent het ultieme sexbeest in wording. Jos grijnst even, "drie orgasmes vertellen mij een heel ander verhaal slet".

Mieke sluit beschaamd haar ogen, de laatste opmerking klinkt nog na in haar hoofd. Ze was bloedgeil door de behandeling geworden, en ze was inderdaad drie keer klaar gekomen. Ze voelde zich nu inderdaad een slet, de spanning van haar schaamlippen deden haar verlangen naar een aanraking aldaar. Jos ziet hoe ze onrustig begint te draaien en glimlacht even "zie je nu wel, je bent een geil sletje, je kutje wil gewoon geneukt worden is het niet?

Jos legt zijn hand op haar opgezwollen schaamlippen, zijn vinger streelt zachtjes eroverheen. Mieke´s stem klinkt schor als ze opnieuw het woord neemt " Neuk me, ik ben zo geil! Als hij terug komt komen er nog meer mannen binnen, Mieke voelt hoe haar hoofdsteun weggehaald wordt, zodat haar hoofd achterover hangt, haar benen worden nog verder gespreid en een man laat zijn broek zakken om zijn hard lid haar schede in te duwen.

Een van de mannen brengt een soort beugel om haar hoofd, zodat haar mond open blijft staan en duwt vervolgens zijn harde paal haar mond binnen. Ze voelt iets koel en nats in haar handen komen en meteen daarna voelt ze in ieder hand een penis heen en weer schuiven. Ze beseft dat het glijmiddel was, en de mannen haar gewoon in haar hand neuken. Het doet soms wat pijn? Genieten van seksualiteit was namelijk mijn afstudeeronderzoek.

Eens kijken hoe we u kunnen helpen. Ik was niet gewend aan deze directe aanpak en zeker niet aan het taalgebruik. Ik vertelde hem dat het de laatste tijd inderdaad zeer deed als we neukten. De fysio had me als advies gegeven om mezelf regelmatig te vingeren. Eens flink met de clitoris te spelen. Nou, kleedt u zich maar uit. Ik deed wat hij me vroeg en ik stond in mijn blote kont in de kamer.

U mag op deze tafel plaats nemen. Ik ging op de tafel zitten en voelde me wel een beetje opgelaten. Omdat het een beetje fris was waren mijn tepels hard. Wilt u me even laten zien hoe u met uw klitje speelt? Kan u me laten zien hoe u uzelf vingert? Ik wist niet wat ik moet zeggen en keek hem aan. Mevrouw, als ik u moet helpen moet u wel meewerken.

De beentjes open, vingertjes tussen uw benen en laat eens wat zien. Ik speelde nooit met mijn kutje maar omdat hij naar me keek speelde ik een beetje met mijn lipjes en duwde er voorzichtig 1 vinger een klein stukje in. De dokter keek bedenkelijk en schreef een paar dingen op. Ik zie duidelijk dat u niet echt bedreven bent in het vingeren. Een vrouw als u zou met gemak haar eigen kutje drijfnat moeten krijgen en vrij snel een vinger of drie kunnen hebben.

Als u echt losgaat moet uw eigen hand er bij wijze van spreken inpassen. Ik schaamde me een beetje maar wist al lang dat ik dit niet kon. Oke, als u seks heeft is er dan een uitgebreid voorspel? Er zijn namelijk meerdere manieren van seks hebben. Ok, hij ging dus kennelijk uitleggen hoe we seks konden hebben in plaats van te focussen op het vingeren. De eerste is dat U bij uw man zijn broek uit trekt, of als u al in bed ligt zijn onderbroek omlaag doet,, een paar keer aan zijn lul trekt, op uw rug gaat liggen en U dan passief laat neuken.

Dit komt helaas bij veel stellen voor die geen fantasie meer hebben. Ik wilde bijna roepen dat dit inderdaad was zoals het de laatste jaren er aan toe ging maar als ik dat zou doen kreeg ik de andere versies waarschijnlijk niet meer te horen.

Een tweede versie is dat hij u eerst vingert, dan beft en vervolgens U stevig neukt omdat u dan een stuk natter bent. U kan hem dan ook best hebben maar als hij iets te diep gaat of te hard zijn penis erin duwt gaat het bloeden of doet het zeer. Doggie neuken is vrijwel altijd pijnlijk terwijl dat, op de juiste manier, de lekkerste vorm van neuken is.

Ik was dit taalgebruik van een dokter dus niet gewend maar onbedoeld voelde ik wel dat mijn onderbroekje nat werd. En inderdaad, doggie lukte nooit omdat ik altijd pijnscheuten kreeg als dat ding iets te diep ging.

De derde versie is zoals het zou moeten gaan. Hij kwam voor me staan en ik zag dat zijn paal keistrak in zijn broek zat. Hij vond het zelf kennelijk ook wel lekker geil om er zo over te praten. Ik vroeg hem hoe de derde versie dan was want ik kreeg nu zelf tintelingen in mijn kutje en was echt bloedgeil. Nou, de derde versie …… Uw man komt voor u staan en u ziet duidelijk dat hij een flinke harde paal in zijn broek heeft. U twijfelt niet en maakt zijn broek open.

Hij wachtte even en keek naar zijn broek. Hij bedoelde toch niet? Ik keek hem aan en iets zei me dat het wel degelijk bedoelde. Ik was zo ongelooflijk geil dat ik al mijn gene opzij zette en zijn broek begon open te maken. Nou, omdat u ongelooflijk bloedgeil bent masseert u eerst de ballen en vervolgens begint u met een oneindige heerlijke blow job. Ik deed zijn onderbroek naar beneden en er sprong echt een hele dikke paal van 25 centimeter tevoorschijn. Net zoals vroeger, als klein meisje, schrikt u van de grootte maar als u lekker geil bent past echt iedere dikke lul in uw kutje.

Uw kut is zo elastisch dat zelfs een paal van 30 centimeter lang en 7 centimeter dik er in moet passen. Ik keek hem verwonderd aan. Hij zag het en herhaalde zijn zin. Hoe groot of hoe dik dat ding ook is. Het is zelfs zo dat dit ook geld voor uw kontgaatje maar dat is iets heel anders omdat je dan bij seks voor gevorderden komt. Ik masseerde zijn ballen en likte aan zijn gigantische eikel. Een goede neukbeurt begint altijd met een lekkere pijpbeurt, dat moet u goed onthouden.

En het is niet pijpen omdat het moet maar omdat het zo lekker is om een lekkere dikke lul in uw mond te hebben en lekker met die eikel te kunnen spelen. Ik begon hem te pijpen en merkte dat zijn knots steeds ietsje verder in mijn mondje duwde. De keel en het strottenhoofd zijn zo flexibel dat ze gemakkelijk een dikke lul kunnen doorslikken.

Dat lukt natuurlijk niet maar u kan een lul veel dieper in uw mond laten glijden dan u ooit gewend bent. Laten we u dat eerst een leren. Ik geloofde hem en voor ik het wist had ik zijn paal voor de helft in mijn keel zitten. Het maakte een gorgelend geluid, die dikke eikel achter in mijn keel, en juist dit geluid veroorzaakte een onweerstaanbaar tintelend gevoel in mijn kutje.

Nou, komt u maar eens staan. Hij trok mijn kleren uit en zonder iets te zeggen duwde hij me voorover. Kan u met uw vingers de grond aanraken? Ik deed wat hij vroeg. Alle mannen worden helemaal gek als een vrouw voorover buigt zodat hij tegen haar kontsterretje en een strak kutje aan kijkt. Geen enkele man kan deze verleiding weerstaan en zal u onmiddellijk willen neuken.

Ik wist dit al wel want mijn man werd daar ook wild van. Hij kwam voor me staan terwijl ik krom stond en duwde zijn nog steeds indrukwekkende dikke paal in mijn mond. Terwijl u lekker verder sabbelt aan mijn pik ga ik uw kutje lekker vingeren. Ik zoog me aan zijn paal vast en had het diep pijpen al aardig onder de knie.

Ik voelde duidelijk dat het mijn kutje drijfnat maakte. Ik voelde zijn vinger in mijn kutje glijden en het was heerlijk. U heeft nu 4 vingers in uw natte poes en ik weet zeker dat u denkt dat het er maar 1 is.

Hij liet me een foto op zijn telefoon zien en ik zag 4 vingers…. Gelooft u nu al dat ook een dikke lul er gemakkelijk in kan zonder dat dit pijn doet. Ik kon niets meer zeggen. Zijn vingers gleden in een rap tempo mijn kutje in en uit en het pijpen van zijn lekkere paal maakte me grenzeloos geil. Om u te laten zien dat de dikte en lengte van een lul er niet tot doet zolang u maar geil genoeg bent en uw kut dus kleddernat is wil ik u vragen er nu bovenop te komen zitten en u langzaam maar in 1 beweging te laten zakken zodat uw natte lipjes mijn ballen aanraken.

Bedenk dus dat u dit zelf doet, ik duw niet of ik dwing niet. U laat uzelf over mijn paal zakken omdat u het zo lekker vind en gruwelijk geil bent. Het is u misschien nog niet opgevallen maar we liggen recht voor een hele grote spiegel.

U kan dus zelf zien hoe mijn paal in uw kutje gaat verdwijnen. Ik zeg dat nu al omdat ik zeker wee dat het gaat lukken. Maar ik was zo ongelooflijk geil dat ik het gewoon deed. Ik ging er bovenop zitten en liet me zakken, en zakken, en zakken. In de spiegel zag ik hoe die grote dikke vette paal zonder enig probleem centimeter voor centimeter mijn kutje in schoof. Ik bleef maar zakken totdat ik merkte dat ik dat monster er helemaal in had zitten.

En nu lekker op en neer, op ….. Ik voelde en zag dat mijn kutje echt flink opgerekt werd maar het uitzicht, die grote dikke vette lul…… helemaal in mijn kutje vergoedde alles. Ik hopte als een bezetene op zijn paal en voelde zijn eikel tegen mijn navel kietelen. Omdat ik voelde dat mijn benen nat werden dacht ik dat ik weer eens bloedde maar in de spiegel zag ik dat ik helemaal glinsterde.

Gaat u maar lekker door hoor. Zoals u ziet blinken uw benen al bijna helemaal van al het kutsap.

Grote lul in klein kontje film sex trio

Login om een reactie te plaatsen » Reacties 0 Er zijn momenteel geen reacties. Je kunt de eerste zijn. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Terwijl ze een plakaat sperma in haar bek krijgt streelt zij haar kutje. Geldslet krijgt een sperma waterval op haar kop. De strakke mossel van een donkerharig tienertje. Zakelijk sletje krijgt er vies van langs. Geile chick in al haar gaatjes gepompt. Anya pijpt haar nieuwe vriendje in de badkamer. Tienerboefje krijgt genotsknots in haar nauwe grotje.

Spaanse Juanita krijgt een dikke paal. Blonde hoer krijgt een spermadouche over haar tieten. Stout tijgertje speelt met grote paal. In haar bek gezeken door Bob de Bouwer. Sletterige dj gepakt tijdens soundcheck. Amazone krijgt een Italian Stallion in haar reet. Lenige Latina krijgt een klodder zaad in het mondje. Snolletje laat zich in haar broekje spuiten. De eerste is dat U bij uw man zijn broek uit trekt, of als u al in bed ligt zijn onderbroek omlaag doet,, een paar keer aan zijn lul trekt, op uw rug gaat liggen en U dan passief laat neuken.

Dit komt helaas bij veel stellen voor die geen fantasie meer hebben. Ik wilde bijna roepen dat dit inderdaad was zoals het de laatste jaren er aan toe ging maar als ik dat zou doen kreeg ik de andere versies waarschijnlijk niet meer te horen. Een tweede versie is dat hij u eerst vingert, dan beft en vervolgens U stevig neukt omdat u dan een stuk natter bent. U kan hem dan ook best hebben maar als hij iets te diep gaat of te hard zijn penis erin duwt gaat het bloeden of doet het zeer.

Doggie neuken is vrijwel altijd pijnlijk terwijl dat, op de juiste manier, de lekkerste vorm van neuken is. Ik was dit taalgebruik van een dokter dus niet gewend maar onbedoeld voelde ik wel dat mijn onderbroekje nat werd. En inderdaad, doggie lukte nooit omdat ik altijd pijnscheuten kreeg als dat ding iets te diep ging. De derde versie is zoals het zou moeten gaan. Hij kwam voor me staan en ik zag dat zijn paal keistrak in zijn broek zat.

Hij vond het zelf kennelijk ook wel lekker geil om er zo over te praten. Ik vroeg hem hoe de derde versie dan was want ik kreeg nu zelf tintelingen in mijn kutje en was echt bloedgeil.

Nou, de derde versie …… Uw man komt voor u staan en u ziet duidelijk dat hij een flinke harde paal in zijn broek heeft. U twijfelt niet en maakt zijn broek open.

Hij wachtte even en keek naar zijn broek. Hij bedoelde toch niet? Ik keek hem aan en iets zei me dat het wel degelijk bedoelde. Ik was zo ongelooflijk geil dat ik al mijn gene opzij zette en zijn broek begon open te maken. Nou, omdat u ongelooflijk bloedgeil bent masseert u eerst de ballen en vervolgens begint u met een oneindige heerlijke blow job. Ik deed zijn onderbroek naar beneden en er sprong echt een hele dikke paal van 25 centimeter tevoorschijn.

Net zoals vroeger, als klein meisje, schrikt u van de grootte maar als u lekker geil bent past echt iedere dikke lul in uw kutje.

Uw kut is zo elastisch dat zelfs een paal van 30 centimeter lang en 7 centimeter dik er in moet passen. Ik keek hem verwonderd aan. Hij zag het en herhaalde zijn zin. Hoe groot of hoe dik dat ding ook is. Het is zelfs zo dat dit ook geld voor uw kontgaatje maar dat is iets heel anders omdat je dan bij seks voor gevorderden komt. Ik masseerde zijn ballen en likte aan zijn gigantische eikel. Een goede neukbeurt begint altijd met een lekkere pijpbeurt, dat moet u goed onthouden. En het is niet pijpen omdat het moet maar omdat het zo lekker is om een lekkere dikke lul in uw mond te hebben en lekker met die eikel te kunnen spelen.

Ik begon hem te pijpen en merkte dat zijn knots steeds ietsje verder in mijn mondje duwde. De keel en het strottenhoofd zijn zo flexibel dat ze gemakkelijk een dikke lul kunnen doorslikken. Dat lukt natuurlijk niet maar u kan een lul veel dieper in uw mond laten glijden dan u ooit gewend bent.

Laten we u dat eerst een leren. Ik geloofde hem en voor ik het wist had ik zijn paal voor de helft in mijn keel zitten.

Het maakte een gorgelend geluid, die dikke eikel achter in mijn keel, en juist dit geluid veroorzaakte een onweerstaanbaar tintelend gevoel in mijn kutje. Nou, komt u maar eens staan.

Hij trok mijn kleren uit en zonder iets te zeggen duwde hij me voorover. Kan u met uw vingers de grond aanraken? Ik deed wat hij vroeg. Alle mannen worden helemaal gek als een vrouw voorover buigt zodat hij tegen haar kontsterretje en een strak kutje aan kijkt. Geen enkele man kan deze verleiding weerstaan en zal u onmiddellijk willen neuken.

Ik wist dit al wel want mijn man werd daar ook wild van. Hij kwam voor me staan terwijl ik krom stond en duwde zijn nog steeds indrukwekkende dikke paal in mijn mond.

Terwijl u lekker verder sabbelt aan mijn pik ga ik uw kutje lekker vingeren. Ik zoog me aan zijn paal vast en had het diep pijpen al aardig onder de knie.

Ik voelde duidelijk dat het mijn kutje drijfnat maakte. Ik voelde zijn vinger in mijn kutje glijden en het was heerlijk. U heeft nu 4 vingers in uw natte poes en ik weet zeker dat u denkt dat het er maar 1 is. Hij liet me een foto op zijn telefoon zien en ik zag 4 vingers….

Gelooft u nu al dat ook een dikke lul er gemakkelijk in kan zonder dat dit pijn doet. Ik kon niets meer zeggen. Zijn vingers gleden in een rap tempo mijn kutje in en uit en het pijpen van zijn lekkere paal maakte me grenzeloos geil. Om u te laten zien dat de dikte en lengte van een lul er niet tot doet zolang u maar geil genoeg bent en uw kut dus kleddernat is wil ik u vragen er nu bovenop te komen zitten en u langzaam maar in 1 beweging te laten zakken zodat uw natte lipjes mijn ballen aanraken.

Bedenk dus dat u dit zelf doet, ik duw niet of ik dwing niet. U laat uzelf over mijn paal zakken omdat u het zo lekker vind en gruwelijk geil bent. Het is u misschien nog niet opgevallen maar we liggen recht voor een hele grote spiegel. U kan dus zelf zien hoe mijn paal in uw kutje gaat verdwijnen.

Ik zeg dat nu al omdat ik zeker wee dat het gaat lukken. Maar ik was zo ongelooflijk geil dat ik het gewoon deed. Ik ging er bovenop zitten en liet me zakken, en zakken, en zakken. In de spiegel zag ik hoe die grote dikke vette paal zonder enig probleem centimeter voor centimeter mijn kutje in schoof. Ik bleef maar zakken totdat ik merkte dat ik dat monster er helemaal in had zitten.

En nu lekker op en neer, op ….. Ik voelde en zag dat mijn kutje echt flink opgerekt werd maar het uitzicht, die grote dikke vette lul…… helemaal in mijn kutje vergoedde alles. Ik hopte als een bezetene op zijn paal en voelde zijn eikel tegen mijn navel kietelen.

Omdat ik voelde dat mijn benen nat werden dacht ik dat ik weer eens bloedde maar in de spiegel zag ik dat ik helemaal glinsterde. Gaat u maar lekker door hoor. Zoals u ziet blinken uw benen al bijna helemaal van al het kutsap. Dit is ook het perfecte standje om in je kontje gevingerd te worden.

Ik wilde roepen dat ik never nooit iets in mijn kont wilde hebben maar omdat hij me ineens in een lekker tempo begon te neuken kon ik geen woord meer uitbrengen. Hij ging met zijn vinger langs mijn natte kutje en draaide cirkels rond mijn kontgaatje. Er gebeurde verder niets, behalve dan natuurlijk dat ik heerlijk werd geneukt. Ik voelde twee vingers rond mijn klitje. Hij begon mijn klitje te rollen en binnen 10 seconden kwam ik als een gek klaar. Goedendag, inderdaad maakte dat een orgasme een stuk heftiger.

Ik schudde flink en zakte als een pudding in elkaar. Hij stopte echter niet met neuken. Zijn paal was zeiknat en mijn benen ook. Ik werd nu wel een beetje moe van het op neer hoppen. Ik denk ook dat hij het voelde. Gaat u maar even op uw handen en knieën zitten. Ik draaide me om en keek hem aan. Ik weet dat u hebt gezegd dat doggie meestal pijn doet maar ik ga u laten merken dat doggie echt het lekkerste standje is wat er bestaat omdat uw kutje, mits in de juiste hoek, optimaal wordt gekietelt in dit standje.

Hij kwam achter me staan, zakte door zijn knieën en duwde zijn dikke knots mijn openstaande natte kutje in. Zijn handen pakten mijn heupen vast en hij trok me naar achter. Ik voelde hoe zijn dikke paal mijn kutje in gleed maar in plaats van pijn voelde ik hoe zijn dikke lul mijn kutje deed kietelen en als vanzelf duwde ik mezelf iets naar achteren om zo dat ding er sneller en dieper in te krijgen.

Bij de eerste stoot voelde ik hoe zijn behaarde ballen tegen mijn kletsnatte lipjes aan plakten. Hij pakte me vast en draaide me een kwartslag. Nu kon ik in de spiegel zien hoe zijn grote paal helemaal erin ging en ook weer eruit floepte. Mijn kutje smeekte haast om dat ding erin te houden. Ik begon zelf op en neer te bewegen en merkte dat ik flinke bewegingen moest maken omdat zijn pik zo groot was. Veel vrouwen denken dat als ze klaar zijn gekomen het feest is afgelopen.

Maar je kan gemakkelijk 3 of 4 keer klaarkomen. Even bijkomen, terwijl ik gewoon doorneuk, en dan gaan we voor orgasme 2.Jos weet precies welke plekjes hij moet raken en na een tijdje komt Mieke tot een heerlijke ontlading. Ze beseft dat de dokter veel verder is gegaan dat betamelijk is, maar dat geeft haar een trots gevoel, dat hij haar mooi genoeg vind om 'te ver' te gaan.

Voorzichtig trekt Jos zijn vingers uit haar schede, op het papier onder haar billen zit een grote natte vlek van haar geil. Hij drukt even met zijn hand tegen zijn erectie maar gaat dan weer verder.

Mieke voelt hoe haar kutje open gesperd wordt en kijkt met grote verschrikte ogen naar de dokter. Mieke schud even haar hoofd "nee dokter, valt wel mee, het voelt alleen een beetje raar" Jos draait zich om, zodat ze zijn grijns niet kan zien, die hij met moeite kan onderdrukken. Zijn brein werkt koortsachtig, terwijl hij deze weglegt.

Dan begint hij zachtjes over haar clitje te strelen met een beetje gel, Mieke kreunt opnieuw Jos draait de eendenbek nog iets verder open en bewerkt telkens opnieuw haar clit, draait er omheen neemt hem tussen duim en wijsvinger, trekt er zachtjes aan en onderwijl duwt hij zachtjes tegen de eendenbek.

Mieke kan inmiddels niet meer rustig doen, haar lijf schreeuwt om een orgasme, ze is gewoon bloed geil. Opnieuw komt Mieke klaar. Jos draait de eendenbek terug en trekt deze langzaam uit haar kletsnatte kut. Ze heeft geen bh aan, haar b-cup borsten hebben geen ondersteuning nodig, en het is nog best warm in deze tijd. Terwijl Jos haar borsten onderzoekt, legt hij uit hoe ze dit zelf kan doen, langzaam kneden zijn handen haar borsten en knijpen telkens zachtjes in haar tepels. De dokter bewerkt haar borsten zo geil, dat ze het vocht uit haar schede voelt druipen.

Mieke ziet het nu ook, haar vingers van haar rechter hand glijden over haar buikje naar beneden, zachtjes vingert ze zichzelf "toe maar dokter, onderzoek me nog maar wat meer" fluistert ze. Jos trekt zijn jas open, maakt zijn broek open en neemt zijn harde erectie in zijn hand "even de temperatuur opnemen van dat hete stomende kutje van je" Met een beweging drukt hij zijn harde lid haar schede binnen, met diepe halen neukt hij Mieke binnen een minuutje naar een hoogtepunt.

Langzaam beweegt hij nog wat op en neer "eigenlijk nemen we altijd rectaal de temperatuur" zegt hij zacht. Voor ze kan reageren trekt hij zijn paal uit haar druipende grotje en gaat weer tussen haar benen op de kruk zitten voorzichtig duwt hij een vinger in haar kontje, dan twee en als deze er diep in kunnen gaat hij weer staan om zijn harde pik naar binnen te schuiven. Hij kan net bij de eendenbek die op tafel ligt. Met het handvat naar boven drukt hij deze haar hete kut binnen en neukt haar helemaal van de wereld.

Mieke komt nog een keertje klaar, en verliest dan het bewust zijn. Als ze na een poosje haar ogen opent ziet ze niets meer, het is aarde donker.

Ze probeert zich te bewegen, maar merkt dat ze is vastgebonden. Ze voelt dat ze in een ander stoel ligt dan die van de dokter. Ze ligt nog steeds op haar rug, haar armen liggen recht naar buiten en zijn te hoogte van haar ellebogen en polsen vast. Ook haar benen, gespreid en ter hoogte van haar knieen en enkels liggen vast. Ze trekt een paar keer, maar ze ligt muur vast "hallo, is er iemand, laat me vrij! Na een poosje valt ze opnieuw in slaap. Ze schrikt wakker als ze een injectie naald in haar schaamlip voelt prikken.

Ze ziet hoe de dokter over haar heen gebogen staat met een spuitje in zijn hand. Hij injecteert iets in haar schaamlip, en dan ook in haar andere schaamlip. Mieke voelt ze onder spanning staan "wat doe je laat me los". De dokter kijkt haar aan en glimlacht even "je bent een geweldig experiment, je zult het geilste mens ooit worden, snakkend naar sex, je bent het ultieme sexbeest in wording. Jos grijnst even, "drie orgasmes vertellen mij een heel ander verhaal slet".

Mieke sluit beschaamd haar ogen, de laatste opmerking klinkt nog na in haar hoofd. Ze was bloedgeil door de behandeling geworden, en ze was inderdaad drie keer klaar gekomen. Ze voelde zich nu inderdaad een slet, de spanning van haar schaamlippen deden haar verlangen naar een aanraking aldaar. Jos ziet hoe ze onrustig begint te draaien en glimlacht even "zie je nu wel, je bent een geil sletje, je kutje wil gewoon geneukt worden is het niet?

Jos legt zijn hand op haar opgezwollen schaamlippen, zijn vinger streelt zachtjes eroverheen. Mieke´s stem klinkt schor als ze opnieuw het woord neemt " Neuk me, ik ben zo geil!

Als hij terug komt komen er nog meer mannen binnen, Mieke voelt hoe haar hoofdsteun weggehaald wordt, zodat haar hoofd achterover hangt, haar benen worden nog verder gespreid en een man laat zijn broek zakken om zijn hard lid haar schede in te duwen. Een van de mannen brengt een soort beugel om haar hoofd, zodat haar mond open blijft staan en duwt vervolgens zijn harde paal haar mond binnen. Ze voelt iets koel en nats in haar handen komen en meteen daarna voelt ze in ieder hand een penis heen en weer schuiven.

Ze beseft dat het glijmiddel was, en de mannen haar gewoon in haar hand neuken. Het doet soms wat pijn? Genieten van seksualiteit was namelijk mijn afstudeeronderzoek.

Eens kijken hoe we u kunnen helpen. Ik was niet gewend aan deze directe aanpak en zeker niet aan het taalgebruik. Ik vertelde hem dat het de laatste tijd inderdaad zeer deed als we neukten. De fysio had me als advies gegeven om mezelf regelmatig te vingeren. Eens flink met de clitoris te spelen. Nou, kleedt u zich maar uit. Ik deed wat hij me vroeg en ik stond in mijn blote kont in de kamer.

U mag op deze tafel plaats nemen. Ik ging op de tafel zitten en voelde me wel een beetje opgelaten. Omdat het een beetje fris was waren mijn tepels hard. Wilt u me even laten zien hoe u met uw klitje speelt?

Kan u me laten zien hoe u uzelf vingert? Ik wist niet wat ik moet zeggen en keek hem aan. Mevrouw, als ik u moet helpen moet u wel meewerken. De beentjes open, vingertjes tussen uw benen en laat eens wat zien. Ik speelde nooit met mijn kutje maar omdat hij naar me keek speelde ik een beetje met mijn lipjes en duwde er voorzichtig 1 vinger een klein stukje in. De dokter keek bedenkelijk en schreef een paar dingen op. Ik zie duidelijk dat u niet echt bedreven bent in het vingeren.

Een vrouw als u zou met gemak haar eigen kutje drijfnat moeten krijgen en vrij snel een vinger of drie kunnen hebben. Als u echt losgaat moet uw eigen hand er bij wijze van spreken inpassen. Ik schaamde me een beetje maar wist al lang dat ik dit niet kon. Oke, als u seks heeft is er dan een uitgebreid voorspel? Er zijn namelijk meerdere manieren van seks hebben.

Ok, hij ging dus kennelijk uitleggen hoe we seks konden hebben in plaats van te focussen op het vingeren. De eerste is dat U bij uw man zijn broek uit trekt, of als u al in bed ligt zijn onderbroek omlaag doet,, een paar keer aan zijn lul trekt, op uw rug gaat liggen en U dan passief laat neuken. Dit komt helaas bij veel stellen voor die geen fantasie meer hebben. Ik wilde bijna roepen dat dit inderdaad was zoals het de laatste jaren er aan toe ging maar als ik dat zou doen kreeg ik de andere versies waarschijnlijk niet meer te horen.

Een tweede versie is dat hij u eerst vingert, dan beft en vervolgens U stevig neukt omdat u dan een stuk natter bent. U kan hem dan ook best hebben maar als hij iets te diep gaat of te hard zijn penis erin duwt gaat het bloeden of doet het zeer. Doggie neuken is vrijwel altijd pijnlijk terwijl dat, op de juiste manier, de lekkerste vorm van neuken is.

Ik was dit taalgebruik van een dokter dus niet gewend maar onbedoeld voelde ik wel dat mijn onderbroekje nat werd. En inderdaad, doggie lukte nooit omdat ik altijd pijnscheuten kreeg als dat ding iets te diep ging. De derde versie is zoals het zou moeten gaan. Hij kwam voor me staan en ik zag dat zijn paal keistrak in zijn broek zat. Hij vond het zelf kennelijk ook wel lekker geil om er zo over te praten. Ik vroeg hem hoe de derde versie dan was want ik kreeg nu zelf tintelingen in mijn kutje en was echt bloedgeil.

Nou, de derde versie …… Uw man komt voor u staan en u ziet duidelijk dat hij een flinke harde paal in zijn broek heeft. U twijfelt niet en maakt zijn broek open. Hij wachtte even en keek naar zijn broek. Hij bedoelde toch niet? Ik keek hem aan en iets zei me dat het wel degelijk bedoelde. Ik was zo ongelooflijk geil dat ik al mijn gene opzij zette en zijn broek begon open te maken.

Nou, omdat u ongelooflijk bloedgeil bent masseert u eerst de ballen en vervolgens begint u met een oneindige heerlijke blow job. Ik deed zijn onderbroek naar beneden en er sprong echt een hele dikke paal van 25 centimeter tevoorschijn.

Net zoals vroeger, als klein meisje, schrikt u van de grootte maar als u lekker geil bent past echt iedere dikke lul in uw kutje. Uw kut is zo elastisch dat zelfs een paal van 30 centimeter lang en 7 centimeter dik er in moet passen. Ik keek hem verwonderd aan. Hij zag het en herhaalde zijn zin. Hoe groot of hoe dik dat ding ook is. Het is zelfs zo dat dit ook geld voor uw kontgaatje maar dat is iets heel anders omdat je dan bij seks voor gevorderden komt.

Ik masseerde zijn ballen en likte aan zijn gigantische eikel. Een goede neukbeurt begint altijd met een lekkere pijpbeurt, dat moet u goed onthouden. En het is niet pijpen omdat het moet maar omdat het zo lekker is om een lekkere dikke lul in uw mond te hebben en lekker met die eikel te kunnen spelen.

Ik begon hem te pijpen en merkte dat zijn knots steeds ietsje verder in mijn mondje duwde. De keel en het strottenhoofd zijn zo flexibel dat ze gemakkelijk een dikke lul kunnen doorslikken. Dat lukt natuurlijk niet maar u kan een lul veel dieper in uw mond laten glijden dan u ooit gewend bent. Laten we u dat eerst een leren. Ik geloofde hem en voor ik het wist had ik zijn paal voor de helft in mijn keel zitten. Het maakte een gorgelend geluid, die dikke eikel achter in mijn keel, en juist dit geluid veroorzaakte een onweerstaanbaar tintelend gevoel in mijn kutje.

Nou, komt u maar eens staan. Hij trok mijn kleren uit en zonder iets te zeggen duwde hij me voorover. Kan u met uw vingers de grond aanraken? Ik deed wat hij vroeg.

Alle mannen worden helemaal gek als een vrouw voorover buigt zodat hij tegen haar kontsterretje en een strak kutje aan kijkt. Geen enkele man kan deze verleiding weerstaan en zal u onmiddellijk willen neuken. Ik wist dit al wel want mijn man werd daar ook wild van.

Hij kwam voor me staan terwijl ik krom stond en duwde zijn nog steeds indrukwekkende dikke paal in mijn mond.

Terwijl u lekker verder sabbelt aan mijn pik ga ik uw kutje lekker vingeren. Ik zoog me aan zijn paal vast en had het diep pijpen al aardig onder de knie. Ik voelde duidelijk dat het mijn kutje drijfnat maakte. Ik voelde zijn vinger in mijn kutje glijden en het was heerlijk. U heeft nu 4 vingers in uw natte poes en ik weet zeker dat u denkt dat het er maar 1 is. Hij liet me een foto op zijn telefoon zien en ik zag 4 vingers…. Gelooft u nu al dat ook een dikke lul er gemakkelijk in kan zonder dat dit pijn doet.

Ik kon niets meer zeggen. Zijn vingers gleden in een rap tempo mijn kutje in en uit en het pijpen van zijn lekkere paal maakte me grenzeloos geil. Om u te laten zien dat de dikte en lengte van een lul er niet tot doet zolang u maar geil genoeg bent en uw kut dus kleddernat is wil ik u vragen er nu bovenop te komen zitten en u langzaam maar in 1 beweging te laten zakken zodat uw natte lipjes mijn ballen aanraken.

Bedenk dus dat u dit zelf doet, ik duw niet of ik dwing niet. U laat uzelf over mijn paal zakken omdat u het zo lekker vind en gruwelijk geil bent. Het is u misschien nog niet opgevallen maar we liggen recht voor een hele grote spiegel. U kan dus zelf zien hoe mijn paal in uw kutje gaat verdwijnen. Ik zeg dat nu al omdat ik zeker wee dat het gaat lukken. Maar ik was zo ongelooflijk geil dat ik het gewoon deed.

Ik ging er bovenop zitten en liet me zakken, en zakken, en zakken. In de spiegel zag ik hoe die grote dikke vette paal zonder enig probleem centimeter voor centimeter mijn kutje in schoof. Ik bleef maar zakken totdat ik merkte dat ik dat monster er helemaal in had zitten. En nu lekker op en neer, op ….. Ik voelde en zag dat mijn kutje echt flink opgerekt werd maar het uitzicht, die grote dikke vette lul…… helemaal in mijn kutje vergoedde alles. Ik hopte als een bezetene op zijn paal en voelde zijn eikel tegen mijn navel kietelen.

Omdat ik voelde dat mijn benen nat werden dacht ik dat ik weer eens bloedde maar in de spiegel zag ik dat ik helemaal glinsterde. Gaat u maar lekker door hoor. Zoals u ziet blinken uw benen al bijna helemaal van al het kutsap.

Geile vrouw zoekt soft bdsm film

  • Zijn duim draaide in mijn kont en het voelde.
  • Dokter paal in kut
  • Handyman gratis sex sexbios brabant
  • PRIVE ONTVANGST AMSTELVEEN AFTREKKEN LUL

Mastruberen geilepoesjes nl


De strakke mossel van een donkerharig tienertje. Zakelijk sletje krijgt er vies van langs. Geile chick in al haar gaatjes gepompt. Anya pijpt haar nieuwe vriendje in de badkamer. Tienerboefje krijgt genotsknots in haar nauwe grotje. Spaanse Juanita krijgt een dikke paal. Blonde hoer krijgt een spermadouche over haar tieten. Stout tijgertje speelt met grote paal. In haar bek gezeken door Bob de Bouwer. Sletterige dj gepakt tijdens soundcheck. Amazone krijgt een Italian Stallion in haar reet.

Lenige Latina krijgt een klodder zaad in het mondje. Snolletje laat zich in haar broekje spuiten. Schuchtere brunette mag best trots zijn op haar forse jopen. Ram die paal achter in mijn smoel, geile beer. Sexy schoolmeisje 18 krijgt een creampie in haar poes gepompt. Geile alto krijgt 'm diep in haar strakke kutje.

Schoonmaakstertje suf geneukt tijdens dutje. Ze spande haar billen en dijen en kwam klaar. Haar kutsappen liepen langs m'n kin. Voorzichtig likte ze aan mijn paarse eikel en deed haar mond verder open. Meteen ramde ik mijn lul tot aan m'n ballen in haar Turkse pijpbek. Ik neukte haar stevig in haar mond en voelde mijn orgasme aankomen.

Na nog 1 stoot spoot ik een lading sperma in Ayse haar gezicht en mond, in haar ogen, op haar hoofddoek. Ik ging tussen haar benen staan en gleed met 3 vingers in haar spekgladde kut. Ik brandde m'n vingers bijna aan haar, zo heet was ze. Mijn paal was inmiddels weer stijf en zonder waarschuwing ramde ik mijn dikke lul in Ayses kut. Wat was ze lekker strak, mijn pik zat bijna vast in die moslim kut. Bij ieder stoot van mijn pik wiegden haar borsten.

Harder dokter, kreunde Ayse en ik ramde met dubbele energie in die Turkse hoerenkut. Ik voelde haar nagels over m'n rug krassen. Mijn pik werd nog stijver en dikker in die hoofddoek haar neukgrot, ze molk mijn lul en ik moest wel spuiten. Diep in die Turkse kut spoot ik mijn lading.

Ayse kwam gelijktijdig klaar. Ik haalde mijn pik uit Ayses neukgrot en zag dat mijn paal nog stijf genoeg was voor een ander gat. Toen Ayse voelde dat ik mijn paal in haar reet wilde pompen verstijfde ze.

Na wat duwen gleed mijn neukstaaf in Ayses kontgaatje. Langzaam duwde ik mijn pik zo diep mogelijk in Ayse haar darmen en begon haar door te neuken. Ayse leek het toch lekker te vinden want ze hield op met snikken en begon weer te kreunen.

Nu begon ik die hoer pas echt hard te neuken. Met iedere stoot haalde ik mijn lul uit haar kontgaatje om vervolgens tot aan m'n ballen m'n pik in haar reet te rammen. Ayse ik ga spuiten riep ik en leegde m'n ballen in die moslima haar reet. Was het lekker Ayse? Ja dokter, was goed antwoordde Ayse.

Ik veegde m'n lul af aan haar hoofddoek en vertelde dat ze de volgende dag op het spreekuur kon komen. Even later zag ik Ayse tevreden met haar familie de Eerste Hulp verlaten.

Wat niemand opviel waren de spermavlekken op haar hoofddoek. Het werd weer eens bevestigd:

Prive adressen zwolle vrouw zoek sex


Zijn tong wordt wilder en zorgt ervoor dat ik super geil en kletsnat word. Hij gaat nu voorzichtig met een vinger in mijn kutje. Ik kreun van genot. Hij weet wel wat hij moet doen om een vrouw gek te maken. Dan opeens duwt hij nog een vinger erbij en gaat er ook een vinger in mijn kontgaatje. Ik gil van genot maar bedenk me dan opeens dat de wachtkamer nog vol zit. Ik houdt mijn handen voor mijn mond en probeer zonder geluid te genieten.

Wat een heerlijk gevoel. Zijn vingers gaan steeds wilder op en neer en ik wordt steeds geiler en krijg het steeds warmer. Hij blijft mijn klitje stimuleren met zijn heerlijke tong en ik houd het bijna niet meer. Ik kreun dat ik bijna kom.

Hij pakt een vibrator uit een laatje en spuit het glijmiddel daar rijkelijk op. Wild stopt hij de trilstaaf in mijn kutje. Ik houd het bijna niet meer. Dan stopt hij weer een vinger in mijn kontgaatje en gaat met de vibrator op en neer. Meteen kom ik wild kreunend klaar. Jeetje, ik weet niet wat me overkomt. Als ik eindelijk weer een beetje bij mijn positieven ben, haalt hij mijn benen uit de steunen en zegt dat ik moet gaan staan.

Hij zet me met mijn buik tegen de behandeltafel en drukt mijn bovenlijf erop. Nu begint hij mijn billen en rug te strelen. Langzaam begint hij met zijn tong mijn billen te verkennen en zoekt hij weer mijn klitje op. Mmm, ik voel dat ik weer opgewonden word. Mijn benen beginnen te knikken als hij met zijn tong in mijn vagina dringt.

Dan hoor ik hoe hij zijn broek open doet. Ik wil me omdraaien maar dat mag ik niet. Ineens voel ik zijn stijve pik tegen mijn billen strelen. Weer wil ik me omdraaien maar ik word ruw teruggeduwd. Wat verloopt dit bezoekje anders dan verwacht! Weer voel ik zijn tong bij mijn kutje en ook zijn vingers zijn nu weer overal. Kreunend voel ik hoe ik weer nat word.

Voorzichtig likte ze aan mijn paarse eikel en deed haar mond verder open. Meteen ramde ik mijn lul tot aan m'n ballen in haar Turkse pijpbek. Ik neukte haar stevig in haar mond en voelde mijn orgasme aankomen.

Na nog 1 stoot spoot ik een lading sperma in Ayse haar gezicht en mond, in haar ogen, op haar hoofddoek. Ik ging tussen haar benen staan en gleed met 3 vingers in haar spekgladde kut.

Ik brandde m'n vingers bijna aan haar, zo heet was ze. Mijn paal was inmiddels weer stijf en zonder waarschuwing ramde ik mijn dikke lul in Ayses kut. Wat was ze lekker strak, mijn pik zat bijna vast in die moslim kut. Bij ieder stoot van mijn pik wiegden haar borsten. Harder dokter, kreunde Ayse en ik ramde met dubbele energie in die Turkse hoerenkut. Ik voelde haar nagels over m'n rug krassen. Mijn pik werd nog stijver en dikker in die hoofddoek haar neukgrot, ze molk mijn lul en ik moest wel spuiten.

Diep in die Turkse kut spoot ik mijn lading. Ayse kwam gelijktijdig klaar. Ik haalde mijn pik uit Ayses neukgrot en zag dat mijn paal nog stijf genoeg was voor een ander gat. Toen Ayse voelde dat ik mijn paal in haar reet wilde pompen verstijfde ze. Na wat duwen gleed mijn neukstaaf in Ayses kontgaatje.

Langzaam duwde ik mijn pik zo diep mogelijk in Ayse haar darmen en begon haar door te neuken. Ayse leek het toch lekker te vinden want ze hield op met snikken en begon weer te kreunen. Nu begon ik die hoer pas echt hard te neuken. Geile chick in al haar gaatjes gepompt.

Anya pijpt haar nieuwe vriendje in de badkamer. Tienerboefje krijgt genotsknots in haar nauwe grotje. Spaanse Juanita krijgt een dikke paal.

Blonde hoer krijgt een spermadouche over haar tieten. Stout tijgertje speelt met grote paal. In haar bek gezeken door Bob de Bouwer. Sletterige dj gepakt tijdens soundcheck. Amazone krijgt een Italian Stallion in haar reet. Lenige Latina krijgt een klodder zaad in het mondje. Snolletje laat zich in haar broekje spuiten. Schuchtere brunette mag best trots zijn op haar forse jopen.