Skip to content

Even lekker neuken kale spleet

even lekker neuken kale spleet

Wat een lekker smaakje heeft haar kut, nog zo'n lekker jong kutje van 17 jaar, hmmm. Ik stak 2 vingers voorzichtig naar binnen, wow wat strak zeg. Marian kronkelde van genot en kreunde geil: Ik vingerde lekker door en ik ging ook met 1 vinger naar haar kontje. Die vinger was al lekker nat van haar kutje, ik drukte tegen haar poepgaatje aan en hij gleed naar binnen. Marian had het niet meer en begon als een gek te kreunen en te hijgen en ze kwam ineens verschrikkelijk klaar.

Ik bleef maar doorgaan en even later had ze al drie orgasmes achter elkaar gehad. Dat zag ik wel zitten, mijn pik in zo'n lekker jong kaalgeschoren kutje. Ik lag op mijn rug en Marian klom op mij en pakte mijn harde pik en drukte hem tegen haar lipjes aan.

Wat een geil gezicht zeg mijn eikel voor een paar lekkere kale lipjes. Ineens schoof ie erin, wat strak zeg, geweldig. Dit was toch wat anders dan Gerda. Terwijl Marian mij bereed, speelde ik lekker met haar geile klitje die parmantig naar voren stak. Ik voelde haar verkrampen en ze kwam alweer klaar, wat een hete donder zeg. Ze ging op haar knieën zitten en stak haar reetje uitdagend naar achteren. Ik ging eerst met mijn mond tussen haar billen en likte dat geile kontje lekker nat.

Ik kroop weer om hoog en ging met mijn pik achter haar zitten en drukte mijn eikel tegen haat poepgaatje aan. Langzaam aan schoof ik mijn pik naar binnen en Marian zuchtte van genot.

Ik had het niet meer, het idee dat mijn pik in een 17 jarig geil heerlijk sletjes haar kontje zit, deed mij al gauw klaarkomen, ik spoot voor wat ik nog kon mijn zaad in haar darmen. Naar nog wat lekker te hebben nagenoten gingen we ons douchen, waar Marian nog even mijn pik lekker in haar mondje nam en me weer klaar zoog. Later hebben we ons aangekleed en lekker ontbeten. Tegen het begin van de middag kwam Gerda weer terug van haar werk en vroeg of we ons hadden vermaakt. Gerda ging even andere kleren aantrekken en kwam later naar beneden en zei: Even winkelen en daarna wat drinken in een cafeetje.

We gingen winkel in en winkel uit saai werk hoor , bij een warenhuis gingen de dames naar de lingerie afdeling en ik ging maar even kijken bij de elektronica afdeling. Na een minuut of 20 kwamen Gerda en Marian weer aan hadden ze allebei een mooi setje gekocht. Ik lachte en zei: Zullen we nu wat gaan drinken? Ik ben dat stomme gesjok van de ene naar de andere winkel wel weer zat". Dat vonden ze allebei wel een goed idee en we gingen een kroeg in. Ik vroeg wat de dames wilden drinken en ik bestelde toen drie pilsjes.

We waren gezellig aan het ouwehoeren en we dronken de ene pils naar de andere. Marian en Gerda kregen telkens meer babbels en na een paar uur bestelde ik maar een taxi want anders had ik twee dronken meiden in huis. Ik ging voorin zitten en zei tegen de taxi chauffeur waar we heen moesten. De twee dames waren behoorlijk aan het giechelen achterin. Ik keek achterom en zag dat ze de lingerie setjes in hun handen hadden en het voor hun lichaam deden.

De taxichauffeur knikte goedkeurend naar mij, in de trand van jij hebt het goed voor elkaar. We waren bij ons huis aangekomen, ik betaalde en bedankte de chauffeur en ik liep naar de voordeur om hem open te doen voor de dames en mezelf.

Ik liep de kamer binnen en Marian en Gerda liepen naar boven. Ik hoorde ze weer lachen en na een poosje riepen ze of ik even wilde komen keuren. Ik liet me dat geen tweede keer zeggen en ging direct naar boven.

Ik deed de slaapkamerdeur open en dacht: Twee lekkere meiden in een spannend setje. Gerda in haar groene speel pakje met haar rijpe lekkere 30 jarige lichaam en Marian met haar lekkere jonge lichaam.

Gerda's borsten leken echt super nu in dat bh tje en die puntjes van Marian stonden mooi vooruit. Ik keek haar aan of ze het meende of niet, maar ze zei: Ik dacht bij mezelf van wat maak ik dit weekend toch allemaal mee.

Ik liep eerst naar Marian en begon haar vol op de mond te zoenen. Heet kuste ze mij terug en knoopte mijn broek open. Gerda trok mijn schoenen uit en trok even later mijn broek uit. Marian deed mijn trui omhoog en trok het over mijn hoofd. Even later ging ook mijn t-shirt en mijn onderbroek uit. Daar stond ik dan in onze slaapkamer, helemaal naakt met twee geile meiden. Het was maar even en Marian had mijn pik alweer in haar mond.

Gerda stond naast me en kuste me vol op de mond. Lekker onze tongen tegen elkaar. Ik ging liggen en Gerda kwam erbij liggen, ik drukte haar op haar rug en kroop boven op haar, tussen haar benen. Dat vond Gerda toch altijd nog het lekkerste standje.

Ik drukte mijn pik bij haar naar binnen en begon lekker te stoten. Marian kwam er bij liggen en begon met haar vinger Gerda's klitje te bewerken. Gerda begon steeds zwaarder te ademen en even later: Het vocht droop gewoon haar kut uit, zo nat was ze geworden.

Ik trok mijn pik eruit en Marian riep: Ik deed haar bh tje af en slipje uit. Weer zag ik die heerlijke geile kale spleetje. Ik wist niet dat Gerda ook wel geil kon worden van meisjes, maar genoot er wel erg van. Twee lekkere meiden die met elkaar spelen. Marian ging op haar knieen zitten en ik ging achter haar staan. Ik drukte mijn lul tegen haar natte gaatje en hij schoof lekker naar binnen.

Gerda ging met haar kut voor Marian staan en die begon gulzig te likken aan haar natte poes. Gerda pakte Marian hoofd vast en drukte hard met haar kut tegen haar mond en wreef tegen haar aan. Het was maar even en Gerda begon weer te kreunen en kwam heftig klaar. Als we stoppen zeg ik: We weten dat we vreselijk fout bezig zijn als ik zeg: Omdat ik natuurlijk zo geil als het maar mogelijk is ben sta ik al vrij snel te trillen op mijn benen “moeder wat ben je goed ik kom bijna” roep ik kreunend uit.

Met haar mond om mijn paal en een warme hand onder mijn ballen spuit ik met kracht een enorme hoeveelheid sperma in haar mond. Ongecontroleerd sta ik klaar te komen in mijn moeders mond, het duizelt mij wat een geil pijp wijf is dit!

Als ik weer tot rust gekomen ben nemen we voor ieder wat te drinken mee naar boven en op moeders slaapkamer kleden we ons uit, even wil ik mijn moeder goed bekijken nu ze geheel naakt voor me staat wat ik zie is een heerlijke rijpe vrouw, met grote licht hangende tieten, een nagenoeg kale kut wat een heerlijk wijf bedenk ik mij.

We omhelzen elkaar, heerlijk haar warme lichaam tegen mij te voelen, op haar rug duw ik haar op bed half kom ik op haar te liggen en zeg: Met haar benen wijd en opgetrokken geeft ze me alle ruimte, een heerlijke volle en dikke kut zie ik die licht openstaat. Zo soepel, zo zacht, zo heerlijk voelt haar kut, al snel proef ik haar geil dat smaakt ook lekker ik lik en vinger haar heerlijk, wat een vreselijk geile en lekkere kut is dit!

Wild en luidruchtig ligt ze te draaien en te bewegen en roept steeds hoe lekker ze dit vind, ik kan niets zeggen omdat ik mijn mond op die heerlijke kut heb gedrukt. Drie en soms ook wel vier vingers pers ik bij haar naar binnen, ongekend wat een heerlijke dikke en soepele kut moedertje heeft, haar klit staat parmantig omhoog daar lik en zuig ik op aan de geluiden te horen zit ze tegen klaarkomen aan, met haar handen op mijn achterhoofd drukt ze me stevig tegen haar kut.

Dan begint ze langgerekt te roepen: Als de kracht van haar benen wat minder word haal ik mijn hoofd daar weg, en bekijk haar glimmend natte en openstaande kut nu, wat is ze mooi bedenk ik mij. Ook vraag ik me af waar ik mee bezig ben, maar dat komt later wel, zeker weten dat ik haar zo meteen ga neuken Als ik naast haar ga liggen ligt ze met gesloten ogen na te genieten, een hand leg ik op haar forse tieten en geniet van wat ik zie, na even kijkt ze me aan en zegt: Zacht knijp ik in haar tepel en antwoord: Mijn paal staat inmiddels natuurlijk staalhard recht vooruit en moeder neemt hem in haar hand zacht trekt ze eraan en zegt: Ze duwt mij op mijn rug waardoor mijn paal strak richting het plafond wijst op haar knieën gaat ze over mij heen zitten en langzaam laat ze haar openstaande kut over mijn paal zaken een gekmakend geil gezicht is dat en een nog gekmakender gevoel geeft het.

Met gesloten ogen en een hemelse glimlach zit ze even stil te genieten van het moment en zegt daarna: Mijn geweldig lekkere en geile moeder zie ik op mij paal zitten ook kijk ik tegen de onderkant van haar forse bewegende tieten met mijn handen pak ik beide grote tieten en neem de tepels tussen twee vingers Haar handen legt ze in haar nek waardoor haar tieten nog groter lijken, wel zo vreselijk onwijs geil is hetgeen ik zie.. Dit alles is zo niet onder woorden te brengen geil dat ik weet dat ik het niet lang vol kan houden zo geil en lekker is dit, aan haar tepels trek ik moeder voorover zodat ze op mij komt te liggen.

Met dan mijn handen op haar heerlijke kont weet ik ons te draaien zodat ik op haar kom te liggen, met haar benen wijd en opgetrokken ligt ze nu onder mij Dan zeg ik haar: Achteraf moet ik eerlijk zijn dat elke vorm van nadenken en alles niet meer aan de orde was de hormonen hadden de volledige regie over genomen.

Wel zo’n overweldigde geile sekservaring was dit beide waren we op een dierlijk geile manier bezig wat een ervaring, wat een geile en lekkere moeder heb ik, wat kan die neuken Dan begint mijn beeld troebel te worden en ontstaan er duizelingen bij mij op een manier als nooit tevoren begin ik klaar te komen, hard en diep stoot ik mijn paal in moeders kut en als ik op zijn diepst in haar zit jaag ik steeds een straal sperma diep in haar kut.

Wild schokkend en met onverstaanbare geluiden ligt mijn moeder ook onder mij klaar te komen alsof er geen einde aankomt zo blijf ik haar kut vol spuiten elk vorm van realiteit zijn we verloren beide alleen maar bezig met ons eigen mega orgasme.

Na verloop van tijd als ik uitgespoten ben voel ik als het ware alle kracht uit mijn lichaam weg ebben, letterlijk en figuurlijk heb ik mijzelf leeg gespoten. Zwaar hijgend en transpirerend laat ik mij op mijn moeder zakken die slaat haar armen om mij heen, haar voeten voel ik op mijn billen zo liggen we een poos in stilte bij te komen na verloop van tijd laat ik mij naast haar rollen en ga op mijn zij liggen om haar te bekijken.

Uit haar nog openstaande kut zie ik mijn zaad uit haar lopen, leg een hand weer op haar tiet, kijk haar aan en vraag dan:

Escorte sofie meesteres billenkoek

Maar Anna liep naar de doucheruimte, en omdat ze de deur open liet, kon hij zien hoe ze eerst haar oksels, en vervolgens haar kut kaal schoor. Anna spoelde zich met de handdouche schoon, en poetste daarna haar tanden. Vervolgens maakte ze haar gezicht op. Met haar gladgeschoren kut, en opgemaakte gezicht kwam ze voor Wim staan. Toen deze haar goedkeurend bekeek, zei ze: Anna leidde hem naar haar bed, en liet hem op zijn rug gaan liggen.

Ze nam de half opgerichte pik van Wim in haar hand, en bewoog langzaam de voorhuid op en neer over de eikel, terwijl ze met de vingernagels van haar andere hand zacht over zijn zak krabde. Zo wist ze de half slappe pik al snel tot een grote en keiharde lul te masseren. Ze trok de voorhuid naar achteren, en nam de dikke paarse eikel in haar mond. Ze draaide er met haar tong rondjes om, en smeerde hem in met haar spuug.

Ze begon met haar hoofd snel op en neer te bewegen. Haar lippen strak om de dikke pik geklemd, en haar tong over de eikel glijdend. Zo ervoer Wim dat Anna net zo goed kon pijpen als haar zuster, en al snel voelde hij dat hij ging komen, en spoot hij zijn, een hele week opgespaarde, sperma haar mond in.

Ook Anna liet hem lekker in haar mond klaar komen. Maar zij stond niet op om het zaad in de gootsteen uit te spugen, zo als Rosa altijd deed, maar slikte alles lekker door. Nadat ze het zaad had weggeslikt zoog ze nog even hard op de slap wordende lul, om het laatste beetje zaad er uit te zuigen. Hierna stond ze op, en schonk zichzelf een glas bier in, dat ze in één teug leeg dronk.

Ze schonk haar glas nogmaals vol, en ook dat van Wim, en liep met de twee volle bierglazen naar het bed. Anna ging op de rand van het bed zitten, en gaf Wim zijn glas. Ze proostten, en dronken rustig hun glas leeg. Toen beide glazen leeg waren, ging Anna naast Wim op het bed liggen om lekker met hem te gaan tongzoenen. Ze had haar zuster vaak met Wim bezig gezien, en was blij dat ze nu zelf ook eens de kans kreeg.

Anna had net als Rosa lange tijd in een bordeel gewerkt, tot ze haar plaats aan een jongere en mooiere meid moest af staan. Ze had sinds dien geen man meer gehad, en vond het toch wel heel lekker dat ze er nu weer eentje in haar bed had. Wim wilde wel eens weten of hij Anna ook zo lekker kon laten klaar komen.

Hij likte aan zijn vingers en wreef over de pas geschoren spleet. De schaamlippen weken uiteen, en hij masseerde de dikke clitoris. Al gauw voelde Wim de ouwe kut warmer en natter worden. Hij stak zijn vingers diep in de schede, waar al honderden lullen in moesten hebben gezeten, maar die nu al jaren droog stond. Wim likte het geil van zijn vingers, en merkte dat Anna iets anders smaakte dan haar zus, maar toch ook wel erg lekker was. Hij wilde het geil rechtstreeks uit de bron proeven, en stak zijn hoofd tussen de mollige dijen, om Anna eens goed te beffen.

Hij likte aan de dikke klit, en stak zijn tong zo ver mogelijk de open staande kut in. Al snel kwam Anna luid kreunend tot een orgasme, en kon Wim een flinke hoeveelheid van haar geil oplikken. Wim, met zijn gezicht glanzend van haar geil, kroop omhoog, om zijn weer helemaal stijf geworden lul diep in de hete doos te douwen, en Anna een stevige beurt te geven, nadat hij even lekker aan de dikke spenen van haar dikke tieten had gesabbeld.

Wim neukte met lange felle slagen, en liet Anna twee keer kreunend klaar komen, voor hij zijn zaad diep bij haar naar binnen spoot. Hij bleef nog een tijd diep in haar zitten, en genoot van het na schokken van zijn slap wordende pik, terwijl zijn tong om die van Anna kwispelde.

Tot zijn pik zo slap was geworden dat hij vanzelf uit de spleet floepte. Wim gleed van Anna af, en viel uitgeput naast haar neer. Ze lagen op hun zij nog lange tijd te tongzoenen, tot Anna opstond, omdat ze nodig moest plassen. Ook Wim stond op. Ze wasten zich, en trokken hun kleren aan. Wim legde een biljet van 50 euro op tafel.

Dat had Anna na deze heerlijke wip wel verdiend. Anna bedankte Wim hartelijk. Wim wilde zijn jas aan trekken, maar Anna vroeg hem of hij zin had om te blijven eten. Ze warmde een pan met rijst, kip en mais, die ze al eerder had gebakken, op, en schepte twee borden vol. Ze aten samen op de bank zittend, en dronken er vrij veel bier bij. Na het eten zaten ze nog lange tijd gezellig tegen elkaar aan naar de televisie te kijken. Het was al bijna negen uur toen Wim ten slotte naar huis ging.

Vanaf nu ging Wim elke zaterdagmiddag naar Anna toe voor een lekkere wip, en bleef hij daarna eten. Hij miste natuurlijk wel zijn doordeweekse pijp beurten is het berghok. Daardoor was hij extra geil als hij naar Anna ging, en neukte hij vol passie. Anna genoot duidelijk ook van de seks, en ze vond het heel gezellig dat Wim bleef eten, want alleen is ook maar alleen.

Maar op zekere zaterdagmiddag stond niet Anna maar Rosa boven aan de trap. Wim gaf haar ook een lange tongzoen, en ging naast haar zitten. Rosa haalde een fles bier uit de koelkast, schonk drie glazen vol, en ging naast Wim zitten. De zussen stonden op, en begonnen alle twee hun kleren uit te trekken. Wim bekeek het met genoegen. Hij genoot van de steeds bloter wordende lijven van de twee Latina’s op leeftijd.

Wiens warme, mollige lichamen hij goed had leren waarderen. Hij wist nu dat seks met hen heerlijk was, veel beter dan met die jonge vrouwen die strak in hun vel zaten, die hij vroeger had gehad.

Dat ze niet meer ongesteld werden, en altijd zin hadden was ook iets dat hij toch wel erg fijn vond. Toen de zussen naakt voor hem stonden, zag hij dat Rosa al de tijd dat ze in de Dominicaanse Republiek was geweest, zich niet geschoren had. Haar kut was weer met een dikke bos schaamhaar bedekt, en ook haar oksels waren weer begroeid. Wim stelde voor dat Rosa zich eerst van deze lichaamsbeharing ging ontdoen, en dat hij zich intussen lekker door Anna ging laten pijpen.

Hij ging op zijn rug op het bed van Anna liggen, en Rosa ging naar de kleine badkamer. Anna kwam zoals gewoonlijk op haar knieën naast het bed zitten, en nam zijn stijf opgerichte pik in haar mond, en zoog hem heerlijk af.

Al snel had Anna haar mond vol zaad, en slikte ze alles weg. Ze dronk er een glas bier achter aan, en ging vervolgens op haar rug op het bed liggen, om zich oraal door Wim te laten verwennen.

Rosa was nog steeds in de badkamer bezig. Wim likte de kale kut van Anna, zodat haar geil begon te stromen. Hij likte het heerlijke zoute vocht met veel smaak op. Anna kwam luid kreunend klaar.

Rosa was uit de badkamer gekomen, en zag hoe Wim haar zuster verwende. Hij zat geknield tussen haar voeten, en zijn kont stak uitdagend omhoog. Ze ging naast het bed staan, en liet haar vingers door zijn bilnaad glijden. Meer geile filmpjes uit categorie Hardcore. Mooi geschoren klets natte kut wordt door goed geschapen Stevig in haar grotje geneukt.

Lekker dikke dildo verdwijnt in een heerlijk kaal kutje. Haar mooie tieten draaien rondjes op zijn neuk stoten. Blonde dolly geniet van heerlijke doggy style. Milflaat zich even lekker hard door neuken. Haar mooie gebleekte anus close up in beeld en gevuld met Lekkerding heeft een heerlijk kaal geschoren grote kut. Heerlijk kaal kutje schuift met veel plezier over een dik Lekkere big black dick voor de bitches.

Geblondeerde geile teef heeft haar anus laten bleken zie Zijn enorme grote zwarte snikkel past niet in zijn geheel. Stop die dikke staaf in mijn natte grotje.
even lekker neuken kale spleet

Wat een lekker smaakje heeft haar kut, nog zo'n lekker jong kutje van 17 jaar, hmmm. Ik stak 2 vingers voorzichtig naar binnen, wow wat strak zeg. Marian kronkelde van genot en kreunde geil: Ik vingerde lekker door en ik ging ook met 1 vinger naar haar kontje. Die vinger was al lekker nat van haar kutje, ik drukte tegen haar poepgaatje aan en hij gleed naar binnen. Marian had het niet meer en begon als een gek te kreunen en te hijgen en ze kwam ineens verschrikkelijk klaar.

Ik bleef maar doorgaan en even later had ze al drie orgasmes achter elkaar gehad. Dat zag ik wel zitten, mijn pik in zo'n lekker jong kaalgeschoren kutje. Ik lag op mijn rug en Marian klom op mij en pakte mijn harde pik en drukte hem tegen haar lipjes aan. Wat een geil gezicht zeg mijn eikel voor een paar lekkere kale lipjes. Ineens schoof ie erin, wat strak zeg, geweldig.

Dit was toch wat anders dan Gerda. Terwijl Marian mij bereed, speelde ik lekker met haar geile klitje die parmantig naar voren stak. Ik voelde haar verkrampen en ze kwam alweer klaar, wat een hete donder zeg. Ze ging op haar knieën zitten en stak haar reetje uitdagend naar achteren. Ik ging eerst met mijn mond tussen haar billen en likte dat geile kontje lekker nat. Ik kroop weer om hoog en ging met mijn pik achter haar zitten en drukte mijn eikel tegen haat poepgaatje aan.

Langzaam aan schoof ik mijn pik naar binnen en Marian zuchtte van genot. Ik had het niet meer, het idee dat mijn pik in een 17 jarig geil heerlijk sletjes haar kontje zit, deed mij al gauw klaarkomen, ik spoot voor wat ik nog kon mijn zaad in haar darmen.

Naar nog wat lekker te hebben nagenoten gingen we ons douchen, waar Marian nog even mijn pik lekker in haar mondje nam en me weer klaar zoog. Later hebben we ons aangekleed en lekker ontbeten. Tegen het begin van de middag kwam Gerda weer terug van haar werk en vroeg of we ons hadden vermaakt.

Gerda ging even andere kleren aantrekken en kwam later naar beneden en zei: Even winkelen en daarna wat drinken in een cafeetje. We gingen winkel in en winkel uit saai werk hoor , bij een warenhuis gingen de dames naar de lingerie afdeling en ik ging maar even kijken bij de elektronica afdeling. Na een minuut of 20 kwamen Gerda en Marian weer aan hadden ze allebei een mooi setje gekocht. Ik lachte en zei: Zullen we nu wat gaan drinken?

Ik ben dat stomme gesjok van de ene naar de andere winkel wel weer zat". Dat vonden ze allebei wel een goed idee en we gingen een kroeg in. Ik vroeg wat de dames wilden drinken en ik bestelde toen drie pilsjes. We waren gezellig aan het ouwehoeren en we dronken de ene pils naar de andere.

Marian en Gerda kregen telkens meer babbels en na een paar uur bestelde ik maar een taxi want anders had ik twee dronken meiden in huis. Ik ging voorin zitten en zei tegen de taxi chauffeur waar we heen moesten. De twee dames waren behoorlijk aan het giechelen achterin. Ik keek achterom en zag dat ze de lingerie setjes in hun handen hadden en het voor hun lichaam deden. De taxichauffeur knikte goedkeurend naar mij, in de trand van jij hebt het goed voor elkaar. We waren bij ons huis aangekomen, ik betaalde en bedankte de chauffeur en ik liep naar de voordeur om hem open te doen voor de dames en mezelf.

Ik liep de kamer binnen en Marian en Gerda liepen naar boven. Ik hoorde ze weer lachen en na een poosje riepen ze of ik even wilde komen keuren.

Ik liet me dat geen tweede keer zeggen en ging direct naar boven. Ik deed de slaapkamerdeur open en dacht: Twee lekkere meiden in een spannend setje. Gerda in haar groene speel pakje met haar rijpe lekkere 30 jarige lichaam en Marian met haar lekkere jonge lichaam. Gerda's borsten leken echt super nu in dat bh tje en die puntjes van Marian stonden mooi vooruit. Ik keek haar aan of ze het meende of niet, maar ze zei: Ik dacht bij mezelf van wat maak ik dit weekend toch allemaal mee.

Ik liep eerst naar Marian en begon haar vol op de mond te zoenen. Heet kuste ze mij terug en knoopte mijn broek open. Gerda trok mijn schoenen uit en trok even later mijn broek uit. Marian deed mijn trui omhoog en trok het over mijn hoofd. Even later ging ook mijn t-shirt en mijn onderbroek uit. Daar stond ik dan in onze slaapkamer, helemaal naakt met twee geile meiden. Het was maar even en Marian had mijn pik alweer in haar mond.

Gerda stond naast me en kuste me vol op de mond. Lekker onze tongen tegen elkaar. Ik ging liggen en Gerda kwam erbij liggen, ik drukte haar op haar rug en kroop boven op haar, tussen haar benen. Dat vond Gerda toch altijd nog het lekkerste standje. Ik drukte mijn pik bij haar naar binnen en begon lekker te stoten. Marian kwam er bij liggen en begon met haar vinger Gerda's klitje te bewerken.

Gerda begon steeds zwaarder te ademen en even later: Het vocht droop gewoon haar kut uit, zo nat was ze geworden.

Ik trok mijn pik eruit en Marian riep: Ik deed haar bh tje af en slipje uit. Weer zag ik die heerlijke geile kale spleetje.

Ik wist niet dat Gerda ook wel geil kon worden van meisjes, maar genoot er wel erg van. Twee lekkere meiden die met elkaar spelen. Marian ging op haar knieen zitten en ik ging achter haar staan. Ik drukte mijn lul tegen haar natte gaatje en hij schoof lekker naar binnen.

Gerda ging met haar kut voor Marian staan en die begon gulzig te likken aan haar natte poes. Gerda pakte Marian hoofd vast en drukte hard met haar kut tegen haar mond en wreef tegen haar aan. Het was maar even en Gerda begon weer te kreunen en kwam heftig klaar. Als we stoppen zeg ik: We weten dat we vreselijk fout bezig zijn als ik zeg: Omdat ik natuurlijk zo geil als het maar mogelijk is ben sta ik al vrij snel te trillen op mijn benen “moeder wat ben je goed ik kom bijna” roep ik kreunend uit.

Met haar mond om mijn paal en een warme hand onder mijn ballen spuit ik met kracht een enorme hoeveelheid sperma in haar mond. Ongecontroleerd sta ik klaar te komen in mijn moeders mond, het duizelt mij wat een geil pijp wijf is dit! Als ik weer tot rust gekomen ben nemen we voor ieder wat te drinken mee naar boven en op moeders slaapkamer kleden we ons uit, even wil ik mijn moeder goed bekijken nu ze geheel naakt voor me staat wat ik zie is een heerlijke rijpe vrouw, met grote licht hangende tieten, een nagenoeg kale kut wat een heerlijk wijf bedenk ik mij.

We omhelzen elkaar, heerlijk haar warme lichaam tegen mij te voelen, op haar rug duw ik haar op bed half kom ik op haar te liggen en zeg: Met haar benen wijd en opgetrokken geeft ze me alle ruimte, een heerlijke volle en dikke kut zie ik die licht openstaat.

Zo soepel, zo zacht, zo heerlijk voelt haar kut, al snel proef ik haar geil dat smaakt ook lekker ik lik en vinger haar heerlijk, wat een vreselijk geile en lekkere kut is dit! Wild en luidruchtig ligt ze te draaien en te bewegen en roept steeds hoe lekker ze dit vind, ik kan niets zeggen omdat ik mijn mond op die heerlijke kut heb gedrukt.

Drie en soms ook wel vier vingers pers ik bij haar naar binnen, ongekend wat een heerlijke dikke en soepele kut moedertje heeft, haar klit staat parmantig omhoog daar lik en zuig ik op aan de geluiden te horen zit ze tegen klaarkomen aan, met haar handen op mijn achterhoofd drukt ze me stevig tegen haar kut.

Dan begint ze langgerekt te roepen: Als de kracht van haar benen wat minder word haal ik mijn hoofd daar weg, en bekijk haar glimmend natte en openstaande kut nu, wat is ze mooi bedenk ik mij. Ook vraag ik me af waar ik mee bezig ben, maar dat komt later wel, zeker weten dat ik haar zo meteen ga neuken Als ik naast haar ga liggen ligt ze met gesloten ogen na te genieten, een hand leg ik op haar forse tieten en geniet van wat ik zie, na even kijkt ze me aan en zegt: Zacht knijp ik in haar tepel en antwoord: Mijn paal staat inmiddels natuurlijk staalhard recht vooruit en moeder neemt hem in haar hand zacht trekt ze eraan en zegt: Ze duwt mij op mijn rug waardoor mijn paal strak richting het plafond wijst op haar knieën gaat ze over mij heen zitten en langzaam laat ze haar openstaande kut over mijn paal zaken een gekmakend geil gezicht is dat en een nog gekmakender gevoel geeft het.

Met gesloten ogen en een hemelse glimlach zit ze even stil te genieten van het moment en zegt daarna: Mijn geweldig lekkere en geile moeder zie ik op mij paal zitten ook kijk ik tegen de onderkant van haar forse bewegende tieten met mijn handen pak ik beide grote tieten en neem de tepels tussen twee vingers Haar handen legt ze in haar nek waardoor haar tieten nog groter lijken, wel zo vreselijk onwijs geil is hetgeen ik zie..

Dit alles is zo niet onder woorden te brengen geil dat ik weet dat ik het niet lang vol kan houden zo geil en lekker is dit, aan haar tepels trek ik moeder voorover zodat ze op mij komt te liggen.

Met dan mijn handen op haar heerlijke kont weet ik ons te draaien zodat ik op haar kom te liggen, met haar benen wijd en opgetrokken ligt ze nu onder mij Dan zeg ik haar: Achteraf moet ik eerlijk zijn dat elke vorm van nadenken en alles niet meer aan de orde was de hormonen hadden de volledige regie over genomen.

Wel zo’n overweldigde geile sekservaring was dit beide waren we op een dierlijk geile manier bezig wat een ervaring, wat een geile en lekkere moeder heb ik, wat kan die neuken Dan begint mijn beeld troebel te worden en ontstaan er duizelingen bij mij op een manier als nooit tevoren begin ik klaar te komen, hard en diep stoot ik mijn paal in moeders kut en als ik op zijn diepst in haar zit jaag ik steeds een straal sperma diep in haar kut.

Wild schokkend en met onverstaanbare geluiden ligt mijn moeder ook onder mij klaar te komen alsof er geen einde aankomt zo blijf ik haar kut vol spuiten elk vorm van realiteit zijn we verloren beide alleen maar bezig met ons eigen mega orgasme. Na verloop van tijd als ik uitgespoten ben voel ik als het ware alle kracht uit mijn lichaam weg ebben, letterlijk en figuurlijk heb ik mijzelf leeg gespoten. Zwaar hijgend en transpirerend laat ik mij op mijn moeder zakken die slaat haar armen om mij heen, haar voeten voel ik op mijn billen zo liggen we een poos in stilte bij te komen na verloop van tijd laat ik mij naast haar rollen en ga op mijn zij liggen om haar te bekijken.

Uit haar nog openstaande kut zie ik mijn zaad uit haar lopen, leg een hand weer op haar tiet, kijk haar aan en vraag dan:

Sex contact arnhem tantra massage drachten


Marian slikte voor wat ze waard was en dat was heel veel. Ik deed mijn pik weer in mijn broek en maakte mijn broek weer dicht. Ze kuste mij welterusten op de mond en ging naar boven. Ik ging mijn tanden poetsen en ging ook naar boven en kroop bij Gerda in Bed. Ik ging lekker tegen haar aan liggen en ik drukte mijn kruis lekker tegen haar billen aan. Soms dan verschuift ze iets zodat haar kutje lekker tegen mijn pik aan drukt en soms krijg ik een por dat ik moet oprotten.

Nu had ik geluk en even later schoof ik haar slipje naar beneden en legde mijn lul tussen haar billen, drukte even met de eikel tegen haar poepgaatje maar ze ging vlug iets verliggen zodat mijn eikel voor haar kutje was. Eigenlijk slaapt Gerda dan nog, of ze doet alsof. Ik drukte mijn harde pik naar binnen en begon lekker in haar warme kutje te stoten.

Ik neukte nu lekker in dat vochtige warme holletje en na een poosje kwam ik lekker klaar in haar kutje. Ik haalde mijn pik eruit en dommelde even later lekker rozig in.

De volgende ochtend ging de wekker om half 7 en Gerda zette de wekker uit en kroop nog even lekker dicht tegen mij aan. Ik voelde mijn pik alweer hard worden, ze drukte haar kutje lekker tegen mijn pik aan. Ik begon voorzichtig tegen haar aan te rijden en ze haalde mijn pik uit mijn boxershort en drukte mijn pik tegen haar natte spleetje, ze had gewoon haar slip iets opzij geschoven. Ze gooide een been om me heen zodat haar geile kutje iets open stond en ik mijn pik makkelijk naar binnen kon laten glijden.

Terwijl we zo bezig waren likte ik haar lekkere grote borsten, haar tepels waren lekker hard. Ze wreef met haar vingertoppen over haar klitje, en ik stootte lekker door. Ineens begon Gerda te schudden en te trillen met haar lichaam, ze kwam lekker heftig klaar. Ik kon me ook niet meer in houden en spoot lekker in haar natte geile kut. Ik was zelf weer lekker ingedommeld en sliep weer lekker in. Ik werd een uur later weer wakker, want ik voelde iets aan mijn pik.

Ik deed mijn ogen open en ik dacht dat ik nog steeds droomde. Ik keek namelijk tegen een heerlijk lekker kaal kutje en kontje aan. Marian, het lekkere sletje, was mij aan het pijpen en ze lag in standje Hmmm wat een fantastisch uitzicht. Ik begroef direct mijn gezicht in haar kale spleetje. Wat een lekker smaakje heeft haar kut, nog zo'n lekker jong kutje van 17 jaar, hmmm. Ik stak 2 vingers voorzichtig naar binnen, wow wat strak zeg.

Marian kronkelde van genot en kreunde geil: Ik vingerde lekker door en ik ging ook met 1 vinger naar haar kontje. Die vinger was al lekker nat van haar kutje, ik drukte tegen haar poepgaatje aan en hij gleed naar binnen.

Marian had het niet meer en begon als een gek te kreunen en te hijgen en ze kwam ineens verschrikkelijk klaar. Ik bleef maar doorgaan en even later had ze al drie orgasmes achter elkaar gehad. Dat zag ik wel zitten, mijn pik in zo'n lekker jong kaalgeschoren kutje. Ik lag op mijn rug en Marian klom op mij en pakte mijn harde pik en drukte hem tegen haar lipjes aan. Wat een geil gezicht zeg mijn eikel voor een paar lekkere kale lipjes. Ineens schoof ie erin, wat strak zeg, geweldig.

Dit was toch wat anders dan Gerda. Terwijl Marian mij bereed, speelde ik lekker met haar geile klitje die parmantig naar voren stak. Ik voelde haar verkrampen en ze kwam alweer klaar, wat een hete donder zeg.

Ze ging op haar knieën zitten en stak haar reetje uitdagend naar achteren. Ik ging eerst met mijn mond tussen haar billen en likte dat geile kontje lekker nat. Ik kroop weer om hoog en ging met mijn pik achter haar zitten en drukte mijn eikel tegen haat poepgaatje aan. Langzaam aan schoof ik mijn pik naar binnen en Marian zuchtte van genot.

Ik had het niet meer, het idee dat mijn pik in een 17 jarig geil heerlijk sletjes haar kontje zit, deed mij al gauw klaarkomen, ik spoot voor wat ik nog kon mijn zaad in haar darmen. Naar nog wat lekker te hebben nagenoten gingen we ons douchen, waar Marian nog even mijn pik lekker in haar mondje nam en me weer klaar zoog.

Later hebben we ons aangekleed en lekker ontbeten. Tegen het begin van de middag kwam Gerda weer terug van haar werk en vroeg of we ons hadden vermaakt. Al snel had Anna haar mond vol zaad, en slikte ze alles weg. Ze dronk er een glas bier achter aan, en ging vervolgens op haar rug op het bed liggen, om zich oraal door Wim te laten verwennen.

Rosa was nog steeds in de badkamer bezig. Wim likte de kale kut van Anna, zodat haar geil begon te stromen. Hij likte het heerlijke zoute vocht met veel smaak op. Anna kwam luid kreunend klaar. Rosa was uit de badkamer gekomen, en zag hoe Wim haar zuster verwende. Hij zat geknield tussen haar voeten, en zijn kont stak uitdagend omhoog. Ze ging naast het bed staan, en liet haar vingers door zijn bilnaad glijden.

Ze vingerde zijn poepgat, en stak haar hand tussen zijn benen door om hem lekker bij zijn zak te pakken. De lul van Wim was weer tot volle stijfheid gekomen. Terwijl Wim zich tegoed deed aan het geil van haar zuster, zei ze tegen hem dat ze nu ook wel weer eens lekker gepakt wilde worden, want al die tijd dat ze in de Dominicaanse Rupubliek was geweest, had ze geen man gehad.

Rosa ging op haar rug op haar bed liggen, likte aan haar vingers en begon haar klit te masseren. Wim stapte van het bed van Anna af, en liep naar dat van Rosa toe. Hij knielde neer tussen haar voeten, en begon aan een lange bef-partij, waarbij hij Rosa drie keer liet klaarkomen. Daarna kroop hij over haar heen, en stak zijn stijve pik diep in haar kut. Hij neukte haar stevig, Zijn mond drukte hij op de hare, en hij gaf haar hete tongzoenen, terwijl zijn handen haar dikke tieten masseerden.

Rosa had er geen probleem mee dat tong van Wim kort daarvoor nog in de kut van haar zuster had gezeten, en beantwoordde zijn kussen vol passie.

Het duurde wel bijna een half uur voor Wim zijn orgasme opnieuw voelde opkomen, en hij zijn sperma diep in de kut van Rosa spoot. Hij gleed hevig zwetend, en buiten adem van Rosa af, en bleef volkomen uitgeput liggen. Hij zag dat Anna een badjas had aangetrokken, en bezig was een lekkere maaltijd te bereiden. Wim sloot zijn ogen, en viel in slaap.

Toen hij weer wakker werd, zag hij dat Rosa zich weer had aangekleed, en op de bank naar de TV zat te kijken. Anna zei dat het eten klaar was, en vroeg hem om op de bank te komen zitten.

Wim ging naast Rosa zitten en kreeg een heerlijke maaltijd voor geschoteld, met een goed glas bier. Na het eten zat Wim nog lange tijd met beide zussen te knuffelen, tot Anna zei dat ze toch ook nog wel geneukt wilde worden. Ze trok haar badjas uit, en ging op haar rug op haar bed liggen. Wim knielde neer tussen haar voeten, en befte haar lange tijd. Hij liet haar zo twee keer klaarkomen. Daarna begon hij haar met lange halen te neuken.

Het duurde lang voor hij opnieuw tot een hoogtepunt kwam. Af en toe leek het zelfs of hij zijn pik slap voelde worden in de natte doos van Anna. Maar uiteindelijk kwam het dan toch nog, en begon hij voor de derde keer die dag te spuiten. Anna vond het heerlijk om zo langdurig genaaid te worden, zij was intussen dan ook drie keer klaargekomen. Toen Wim die avond tegen elf uur naar huis ging, voelde zijn pik aan alsof die de komende dagen niet meer stijf kon worden, en hing als een klein wurmpje in zijn broek.

Rosa keerde niet terug als schoonmaakster in het kantoor waar Wim werkte, maar kreeg een ander object toe gewezen. Het doordeweekse pijpen in het berghok was daarmee definitief tot een einde gekomen.

Maar Wim vond dat niet zo erg, want hij had nu al zijn energie nodig om op zaterdag de twee zussen te bevredigen. Zo gingen de jaren voorbij, waarin elke zaterdag bij de Latina’s op bezoek ging. Tot het moment dat Rosa de leeftijd van 65 bereikte.

Ze was 35 jaar eerder via een schijnhuwelijk aan de Nederlandse nationaliteit gekomen. In die tijd ging dat nog heel gemakkelijk. En ze had nu net als alle Nederlanders recht op AOW en een pensioen van haar werkgever. Ze wilde terugkeren naar de Dominicaanse Republiek, om daar dicht bij haar kinderen en kleinkinderen van haar pensioen te genieten.

Voor Anna was dat een probleem, omdat ze in haar eentje de hoge huur voor het kleine appartement slechts met grote moeite op zou kunnen brengen. Daarom stelde Wim voor dat Anna bij hem in zou trekken, dan kon ze naast haar werk voor het schoonmaakbedrijf ook bij hem helpen met de huishouding, en kon Wim natuurlijk vrijwel dagelijks seks met haar hebben.

Aldus geschiedde, en ze neukten nog lang en gelukkig. Net Mobiel  -  Opwindend. Net Webcams  -  Opwindend. Net Twitter  -  Opwindend. Net Webshop Copyright - Opwindend. Nederlandse brunette wil een piercing in haar klitje. Voor alle eenzame mannen: Sexy Shay laat haar welgevormde lichaam zien. De 19 jarige carmella wil wat bijverdienen en laat haar tieten zien. Vingerend meisje in close up. Nederlandse MILF neukt, pijpt, slikt haar beloning in de duinen.

Tiener laat haar blote tieten en harige kutje zien via Skype. Na het linedancen even ontspannen met dildo. Nederlands meisje geeft een webcam showtje. Huisvrouwtje wil best haar grote borsten laten zien voor euro's.

Mooie latina verwent haar zieknatte poesje.

even lekker neuken kale spleet

Neukn milf zoekt gratis sex


even lekker neuken kale spleet