Skip to content

Geil buiten een man pijpen

geil buiten een man pijpen

Deze 2 kerels hebben hun fietsen net daar gestald waar wij staan te zoenen en voordat ik het weet, loopt mijn vrouw richting een van deze mannen en vraagt of zij achterop mag zodat hij haar naar de auto kan brengen. Hij weet niet helemaal hoe te reageren omdat ik er ook bij sta maar ze zit al achterop en hij begint dan toch te fietsen. Daar ook hij een beetje dronken is gaat dit niet zo goed en ik kan ze daarom makkelijk bijhouden met lopen.

De tweede kerel moet de andere kant op dus deze is al verdwenen. Ik loop met hun mee maar na een tijdje zijn ze toch zo’n 30 meter van mij vandaan en van een afstandje zie ik dat Silvia haar armen om deze man geslagen heeft. Haar handen heeft zij niet echt om zijn middel maar liggen juist erg dicht bij zijn kruis en ik vermoed dat ze over lul wrijft.

Ik loop een beetje sneller om wat dichterbij te komen zodat ik beter kan zien wat er gaande is. We zijn nu in een wat donkerder steegje terecht gekomen en ik zie dat ze gestopt zijn met fietsen. Ik loop wat dichterbij en zie Silvia afstappen en dicht naast hem staan. Ik sta nu ongeveer op 10 meter van hun en ga in een portiekje staan. Ze begint met hem te praten maar niet voor zolang, want plotseling begint ze hem te zoenen. Ik zie dat hij schrikt en kijkt of ik het kan zien maar hij kan mij niet zien.

Hij begint haar op dat moment hevig terug te zoenen. Silvia weet dat ik het erg opwindend vindt om haar met een andere man te zien, dus zij weet dat het goed zit. Ik zie dat zij hem over zijn lul begint te wrijven en te masseren en ik moet zeggen dat ik daar erg geil van wordt. Ze staan hevig te zoenen en zij pakt zijn handen en brengt ze naar haar borsten.

Hij begint haar borsten te masseren, terwijl ze nog steeds aan het tongen zijn en zij over zijn lul wrijft. Dit alles gebeurt echter midden op de straat en na een tijdje besluit ik om ernaar toe te lopen daar ik niet wil dat er opeens bekenden langslopen.

Ik loop er voorbij en ik zie dat hij een beetje verstijft en ik zeg tegen haar of ze meegaat naar de auto. Ik loop door en zie achter me dat ze gezamenlijk achter mij aankomen maar ze kunnen niet echt van elkaar afblijven.

Eenmaal bij de auto ga ik alvast erin zitten en mijn vrouw blijft met deze man buiten naast de auto staan. De auto staat op een afgelegen plekje op een parkeerplaats op een donkere plek.

Ik zie dat Silvia hem weer begint te zoenen maar dit keer gaat zij verder. Zij maakt zijn broek open en haalt zijn harde lul eruit. Zij begint hem zachtjes tijdens het tongzoenen te masturberen. Ik weet dat Silvia ontzettend opgewonden moet zijn geworden omdat dit een van haar fantasieën is, om op een afgelegen plekje sex met een vreemde te hebben en te weten dat ik dit allemaal kan zien.

Plots zakt ze door haar knieën en begint hem te pijpen. Vanuit de auto kan ik alles prima zien en ik ben zelf erg geil geworden door deze plotselinge show van mijn vrouw en ik begin mezelf dan ook te masturberen. Ik zie aan het gezicht van de man dat hij hier ook van geniet en in het geheel niet meer beschaamd is dat ik hun tweeën zo kan zien. Silvia gaat niet al te lang door met pijpen daar ze niet wil dat hij al klaarkomt. Zij staat weer op en begint hem weer te zoenen.

Hij gaat met zijn handen onder haar truitje en begint met haar borsten te spelen. Dan zie ik dat zij hem dingen toefluistert en ik zie hem twijfelend kijken. Silvia maakt de deur open en vraagt aan mij of het goed is dat hij meegaat met ons. Uiteraard zeg ik ja.

Silvia gaat terug en ik zie hem een aantal keren nee schudden. Maar als zij hem weer begint te zoenen en zijn nu niet meer zo harde lul begint te masseren, kan ze hem makkelijk naar de auto leiden. Ze gaan beiden achterin zitten en Silvia vraagt mij nogmaals of het echt oké is en ik zeg weer ja.

Nu voelt hij zich ook meer relaxt en tijdens het rijden zie ik in de spiegel dat ze weer aan het zoenen zijn geslagen en niet veel later zie ik dat mijn vrouw haar broek ook heeft opengemaakt en een stukje naar beneden heeft gedaan. Ze liggen nu half over elkaar te vrijen en zij ligt met haar benen zo ver als mogelijk uit elkaar. Hij begint met zijn vingers aan haar kutje te voelen, Silvia draagt tijdens het uitgaan nooit een slipje en ik zie zijn vinger plots in haar kutje verdwijnen.

Hij begint haar zachtjes de vingeren en steeds harder en ik hoor aan de geluiden dat ze erg nat is geworden. Silvia vindt het heerlijk want ze begint nu luider te kreunen en ik moet zeggen dat dit alles mij nu ook aardig geil maakt. Na ongeveer 10 minuten zijn we thuis en we lopen snel naar binnen zodat eventuele late of vroege buren ons niet kunnen zien.

Eenmaal binnen ga ik naar de WC en als ik terugkom zie ik dat de man in een stoel zit en dat Silvia tussen zijn benen zit en net zijn broek begint open te maken. Zij trekt zijn broek en slip nu helemaal uit. Ze begint aan zijn ballen te likken en zuigt ze een voor een zachtjes naar binnen.

Op hetzelfde moment streelt ze met haar hand over zijn lul en begint hem zachtjes te masseren. Ik zie dat hij het heerlijk vindt wat er gebeurt en het wind mij ook ontzettend op.

Dan kijkt mijn vrouw op en zegt dat ze samen met ons naar boven wil en op bed met z’n drieën sex wil hebben. De man twijfelt een beetje maar ik zeg dat dat oké is en dan gaat hij ook overstag. Eenmaal boven begint Silvia plotseling met mij te vrijen en ze kleed me snel uit. Ik lig daar naakt op bed en dan gaat ze naar de man en kleed hem ook uit. Ze gaat op bed liggen en begint met hem te vrijen.

Zijn lul is nog steeds hard en ze pakt zijn lul tijdens het zoenen in haar hand en begint hem te masturberen. Ik begin mijn vrouw uit te kleden zo goed en kwaad als het gaat en trek haar truitje en broek uit.

Zij gaat op haar knieën zitten en ik begin haar kutje te likken en stop een vinger in haar anus en begin haar zachtjes te vingeren. Dan zegt ze tegen de man om te gaan liggen en ze begint hem te pijpen. Ondertussen stop ik twee andere vingers in haar kut en begin haar daar ook te vingeren en met mijn duim over haar clitoris te wrijven. Zij begint heftig te kreunen en ik weet dat ze erg snel kan klaarkomen in deze positie.

En dat gebeurt dus ook. Met zijn lul in haar mond komt ze plotseling hevig schokkend klaar en schreeuwt het bijna uit. Na dit orgasme heeft ze een paar minuten nodig om bij te komen, maar ondertussen blijft ze wel met zijn lul spelen. Dan wil ze dat hij tussen haar benen gaat liggen en haar gaat beffen en ze zegt tegen mij dat ik op de stoel moet gaan zitten en moet toekijken hoe zij seks met elkaar hebben.

Hij begint haar te likken en na een paar minuten stopt hij ook twee vingers in haar natte kutje en begint haar ook te vingeren. Hoi leuke man, wat leuk dat je bij mijn advertentie komt kijken. Ik ben een levensgenieter die van humor houd. He daar, ik ben johny ik ben 28 jaar single en opzoek naar een geil avontuur. Via deze weg opzoek naar een leuke man die net als mij ook seks wil en op lange termijn er ook voor open staat om een..

Hoiiiiiiik ben remco en ik ben 28 jaar oud, ik kom uit roosendaal. Sinds mijn achttiende levensjaar ben ik er van overtuigd dat alleen een man mij gelukkig kan maken.

Hoi, mijn naam is bob een vlotte en vrijgezelle jongeman van 32 jaar. Hi, mijn naam is sjon en ik ben op zoek naar een vriend die meer wil dan alleen wat lichamelijke spanning. Verzorgd, cm, 86kg, 23cm pik ik zoek iemand die lekker met mij wil genieten ik ben niet onervaren en he.. Hey hoi ik ben joey! Mijn naam is deacon en ik had nooit van mezelf verwacht, dat ik op deze manier zou gaan zoeken naar een date. Hallo allemaal, ik heb er zojuist voor gekozen om mij hier in te schrijven omdat ik zoek naar een man die seks met mi..

Nu kan ik mij nieuwsgierigheid niet meer bedwingen, ik wil het nu echt eens voelen. Ik heb een ultieme fantasie en ik wil proberen die op deze manier uit te laten komen.

Hallo mannen, leuk dat jullie mijn oproepje lezen. Getinte man bottem zoekt via deze weg naar top, die mij regelmatig komt neuken. Hallo mannen en jongens, wij zijn joep en ravi. Tja, wat moet ik nou opschrijven…. Nou, daar gaat hij dan. Dit zie je vast niet zo snel. Hoi allemaal, ik ben op zoek naar een geile vrouwtje of een geile mannetje.

Ik hoop dat ik hier geen spijt van ga krijgen, ik heb het nog nooit eerder gedaan. Tweedehands Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren Help Populair Nieuw. Contact Man zoekt Man Alle Advertenties 1. Meld je aan op gaybuddy. Bi student zoekt geile date Hoi leuke man, wat leuk dat je bij mijn advertentie komt kijken.

Levensgenieter zoekt serieuze kerel Ik ben een levensgenieter die van humor houd.

..

Massage prive limburg priveontvangst shemalegeil buiten een man pijpen

Deze 2 kerels hebben hun fietsen net daar gestald waar wij staan te zoenen en voordat ik het weet, loopt mijn vrouw richting een van deze mannen en vraagt of zij achterop mag zodat hij haar naar de auto kan brengen.

Hij weet niet helemaal hoe te reageren omdat ik er ook bij sta maar ze zit al achterop en hij begint dan toch te fietsen. Daar ook hij een beetje dronken is gaat dit niet zo goed en ik kan ze daarom makkelijk bijhouden met lopen.

De tweede kerel moet de andere kant op dus deze is al verdwenen. Ik loop met hun mee maar na een tijdje zijn ze toch zo’n 30 meter van mij vandaan en van een afstandje zie ik dat Silvia haar armen om deze man geslagen heeft. Haar handen heeft zij niet echt om zijn middel maar liggen juist erg dicht bij zijn kruis en ik vermoed dat ze over lul wrijft. Ik loop een beetje sneller om wat dichterbij te komen zodat ik beter kan zien wat er gaande is. We zijn nu in een wat donkerder steegje terecht gekomen en ik zie dat ze gestopt zijn met fietsen.

Ik loop wat dichterbij en zie Silvia afstappen en dicht naast hem staan. Ik sta nu ongeveer op 10 meter van hun en ga in een portiekje staan. Ze begint met hem te praten maar niet voor zolang, want plotseling begint ze hem te zoenen. Ik zie dat hij schrikt en kijkt of ik het kan zien maar hij kan mij niet zien. Hij begint haar op dat moment hevig terug te zoenen. Silvia weet dat ik het erg opwindend vindt om haar met een andere man te zien, dus zij weet dat het goed zit.

Ik zie dat zij hem over zijn lul begint te wrijven en te masseren en ik moet zeggen dat ik daar erg geil van wordt. Ze staan hevig te zoenen en zij pakt zijn handen en brengt ze naar haar borsten. Hij begint haar borsten te masseren, terwijl ze nog steeds aan het tongen zijn en zij over zijn lul wrijft.

Dit alles gebeurt echter midden op de straat en na een tijdje besluit ik om ernaar toe te lopen daar ik niet wil dat er opeens bekenden langslopen. Ik loop er voorbij en ik zie dat hij een beetje verstijft en ik zeg tegen haar of ze meegaat naar de auto. Ik loop door en zie achter me dat ze gezamenlijk achter mij aankomen maar ze kunnen niet echt van elkaar afblijven.

Eenmaal bij de auto ga ik alvast erin zitten en mijn vrouw blijft met deze man buiten naast de auto staan. De auto staat op een afgelegen plekje op een parkeerplaats op een donkere plek. Ik zie dat Silvia hem weer begint te zoenen maar dit keer gaat zij verder. Zij maakt zijn broek open en haalt zijn harde lul eruit. Zij begint hem zachtjes tijdens het tongzoenen te masturberen. Ik weet dat Silvia ontzettend opgewonden moet zijn geworden omdat dit een van haar fantasieën is, om op een afgelegen plekje sex met een vreemde te hebben en te weten dat ik dit allemaal kan zien.

Plots zakt ze door haar knieën en begint hem te pijpen. Vanuit de auto kan ik alles prima zien en ik ben zelf erg geil geworden door deze plotselinge show van mijn vrouw en ik begin mezelf dan ook te masturberen. Ik zie aan het gezicht van de man dat hij hier ook van geniet en in het geheel niet meer beschaamd is dat ik hun tweeën zo kan zien. Silvia gaat niet al te lang door met pijpen daar ze niet wil dat hij al klaarkomt.

Zij staat weer op en begint hem weer te zoenen. Hij gaat met zijn handen onder haar truitje en begint met haar borsten te spelen. Dan zie ik dat zij hem dingen toefluistert en ik zie hem twijfelend kijken. Silvia maakt de deur open en vraagt aan mij of het goed is dat hij meegaat met ons. Uiteraard zeg ik ja. Silvia gaat terug en ik zie hem een aantal keren nee schudden. Maar als zij hem weer begint te zoenen en zijn nu niet meer zo harde lul begint te masseren, kan ze hem makkelijk naar de auto leiden.

Ze gaan beiden achterin zitten en Silvia vraagt mij nogmaals of het echt oké is en ik zeg weer ja. Nu voelt hij zich ook meer relaxt en tijdens het rijden zie ik in de spiegel dat ze weer aan het zoenen zijn geslagen en niet veel later zie ik dat mijn vrouw haar broek ook heeft opengemaakt en een stukje naar beneden heeft gedaan. Ze liggen nu half over elkaar te vrijen en zij ligt met haar benen zo ver als mogelijk uit elkaar.

Hij begint met zijn vingers aan haar kutje te voelen, Silvia draagt tijdens het uitgaan nooit een slipje en ik zie zijn vinger plots in haar kutje verdwijnen. Hij begint haar zachtjes de vingeren en steeds harder en ik hoor aan de geluiden dat ze erg nat is geworden. Silvia vindt het heerlijk want ze begint nu luider te kreunen en ik moet zeggen dat dit alles mij nu ook aardig geil maakt.

Na ongeveer 10 minuten zijn we thuis en we lopen snel naar binnen zodat eventuele late of vroege buren ons niet kunnen zien. Eenmaal binnen ga ik naar de WC en als ik terugkom zie ik dat de man in een stoel zit en dat Silvia tussen zijn benen zit en net zijn broek begint open te maken. Zij trekt zijn broek en slip nu helemaal uit. Ze begint aan zijn ballen te likken en zuigt ze een voor een zachtjes naar binnen.

Op hetzelfde moment streelt ze met haar hand over zijn lul en begint hem zachtjes te masseren. Ik zie dat hij het heerlijk vindt wat er gebeurt en het wind mij ook ontzettend op. Dan kijkt mijn vrouw op en zegt dat ze samen met ons naar boven wil en op bed met z’n drieën sex wil hebben. De man twijfelt een beetje maar ik zeg dat dat oké is en dan gaat hij ook overstag. Eenmaal boven begint Silvia plotseling met mij te vrijen en ze kleed me snel uit.

Ik lig daar naakt op bed en dan gaat ze naar de man en kleed hem ook uit. Ze gaat op bed liggen en begint met hem te vrijen. Zijn lul is nog steeds hard en ze pakt zijn lul tijdens het zoenen in haar hand en begint hem te masturberen. Ik begin mijn vrouw uit te kleden zo goed en kwaad als het gaat en trek haar truitje en broek uit. Zij gaat op haar knieën zitten en ik begin haar kutje te likken en stop een vinger in haar anus en begin haar zachtjes te vingeren.

Dan zegt ze tegen de man om te gaan liggen en ze begint hem te pijpen. Ondertussen stop ik twee andere vingers in haar kut en begin haar daar ook te vingeren en met mijn duim over haar clitoris te wrijven.

Zij begint heftig te kreunen en ik weet dat ze erg snel kan klaarkomen in deze positie. En dat gebeurt dus ook. Met zijn lul in haar mond komt ze plotseling hevig schokkend klaar en schreeuwt het bijna uit. Na dit orgasme heeft ze een paar minuten nodig om bij te komen, maar ondertussen blijft ze wel met zijn lul spelen.

Dan wil ze dat hij tussen haar benen gaat liggen en haar gaat beffen en ze zegt tegen mij dat ik op de stoel moet gaan zitten en moet toekijken hoe zij seks met elkaar hebben. Hij begint haar te likken en na een paar minuten stopt hij ook twee vingers in haar natte kutje en begint haar ook te vingeren. Hoi leuke man, wat leuk dat je bij mijn advertentie komt kijken.

Ik ben een levensgenieter die van humor houd. He daar, ik ben johny ik ben 28 jaar single en opzoek naar een geil avontuur. Via deze weg opzoek naar een leuke man die net als mij ook seks wil en op lange termijn er ook voor open staat om een..

Hoiiiiiiik ben remco en ik ben 28 jaar oud, ik kom uit roosendaal. Sinds mijn achttiende levensjaar ben ik er van overtuigd dat alleen een man mij gelukkig kan maken. Hoi, mijn naam is bob een vlotte en vrijgezelle jongeman van 32 jaar.

Hi, mijn naam is sjon en ik ben op zoek naar een vriend die meer wil dan alleen wat lichamelijke spanning. Verzorgd, cm, 86kg, 23cm pik ik zoek iemand die lekker met mij wil genieten ik ben niet onervaren en he.. Hey hoi ik ben joey! Mijn naam is deacon en ik had nooit van mezelf verwacht, dat ik op deze manier zou gaan zoeken naar een date. Hallo allemaal, ik heb er zojuist voor gekozen om mij hier in te schrijven omdat ik zoek naar een man die seks met mi..

Nu kan ik mij nieuwsgierigheid niet meer bedwingen, ik wil het nu echt eens voelen. Ik heb een ultieme fantasie en ik wil proberen die op deze manier uit te laten komen. Hallo mannen, leuk dat jullie mijn oproepje lezen. Getinte man bottem zoekt via deze weg naar top, die mij regelmatig komt neuken. Hallo mannen en jongens, wij zijn joep en ravi. Tja, wat moet ik nou opschrijven….

Nou, daar gaat hij dan. Dit zie je vast niet zo snel. Hoi allemaal, ik ben op zoek naar een geile vrouwtje of een geile mannetje. Ik hoop dat ik hier geen spijt van ga krijgen, ik heb het nog nooit eerder gedaan. Tweedehands Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren Help Populair Nieuw. Contact Man zoekt Man Alle Advertenties 1.

Meld je aan op gaybuddy. Bi student zoekt geile date Hoi leuke man, wat leuk dat je bij mijn advertentie komt kijken. Levensgenieter zoekt serieuze kerel Ik ben een levensgenieter die van humor houd.

..

Slavin aangeboden pjes nl

  • 37
  • Shemale party nederland kale kut milf
  • 388

Neuk me anaal zwarte lesbo


geil buiten een man pijpen