Skip to content

Gratis gepijpt worden voor 50 euro neuken

gratis gepijpt worden voor 50 euro neuken

...

Nneuken je eigen lul aftrekken

Ben geile man 31 jaar Hallo ik ben 31 jaar lang en 70 kilo slanke boy Pijpen 30 euro Pijpen en neuken 50 euro. Jonge van 31 wil sex Hallo ik ben 31 jaar en wil iemand pijpen of neuken Of voor geld of een goede mobiel. Jonge van 31 wil sex Ben een geile man van 31 en wilt sex vandaag kan alleen ontvangen En betaald worden.

Hallo wil lekker pijpen en gepijpt worden Ben bijna 31 jaar over een week en moet zo me verjaardag verdienen geef iets op en ik kies bedrag.

Sex voor 20 euro Hallo ben geile jonge man. Geile jonge van 30 zoekt lekker of ouder vrouw voor sex gratis Hallo zal je lekker beffen en vingeren em daarna duw ik me grote dikke pik er in Gratis alleen vrouwen Graag iemand die zich kan verplaatsen.

Wil lekker gepijpt worden Hallo lig al een week op bed wegens een botbreuk nu heb ik rekening gehad van de spullen die ik geleent heb krukken en zo Laat me pijpen voor 10 euro en ik jou Maar kan alleen ontvangen. Pijpen en neuken 50 euro uurtje Pijpen neuken 50 euro uurtje. Wil lekker gepijpt worden em zal je ook pijpen en neuken Pijpen 30 euro Neuken 50 euro Pijpen en neuken 80 euro. Gratis sex mannen vrouwen Bied me aan voor sex mannen vrouwen heb een dikke paal en lekker verwennen en verwend worden aleen kont neuken 35 euro vanaf vandaag Ik kan beter voortmaken alvorens ik mij moed verlies en dat mag ik niet laten gebeuren.

Ik stap in de auto en kijk hem even recht in de ogen. In mezelf begin ik plots te twijfelen, een stap in het onbekende, tegen mijn principes. Hij kijkt me ook aan en reikt intussen naar zijn borstzak waar hij 2 briefjes van uithaalt en op het midden van het dashboard gooit.

Hij wil er dus duidelijk mee doorgaan en lijkt er helemaal geen probleem mee te hebben. Waarom zou hij ook. Opnieuw reikt hij naar zijn borstzak en legt daarna nog eens 50 op het dashboard maar dan aan zijn kant. Het is duidelijk wat hij hiermee bedoelt.

Het is menens met zijn voorwaarden. De keuze is dus aan mij hoever ik hier mee ga. Nog even kijk ik in zijn ogen om hem te peilen maar hij laat niks los in zijn blik. Op de radio in de auto spelen de lounge tonen van black sabath met hun planet caravan. Ik besluit ervoor te gaan en mijn verstand op nul te zetten. Ik leun naar voren en kus hem rechtstreeks op de mond.

Mijn tong streelt zijn lippen en op het moment dat hij even zijn mond opent glijd mijn tong bij hem naar binnen. Ik maak hem duidelijk dat ik aan zijn voorwaarden voldoe door naar zijn linkerhand te reiken en deze naar mijn borst te brengen. Zo moet hij wel duidelijk voelen dat ik geen beha draag net zoals hij het gevraagd heeft. Terwijl hij mijn borsten streelt blijf ik hem tongen. Ik moet eerlijk toegeven dat het me ook niet onberoerd laat.

Al heb ik hier een job te doen, mijn lichaam reageert op zijn aanrakingen en zijn tong in mijn mond. Mijn rechterhand leg ik op zijn knie en schuif langzaam omhoog. Als ik bij zijn kruis aankom voel ik toch al een flinke opwinding bij hem. Nog heel even aarzel ik om de volgende stap te zetten maar zet dan de klik helemaal om en open zijn broek. Hij helpt me door zich even op te lichten zodat het mij makkelijker maakt om zijn broek en onderbroek omlaag te trekken. Zijn half stijve lul komt tevoorschijn.

Ik neem hem vast in mijn rechterhand en begin hem langzaam af te rukken terwijl ik hem verder blijf tongen. Al tongend hoor ik een hem kreunen. Tijd voor de volgende stap denk ik in mezelf. Ik maak me even van hem los en begin mijn bloesje los te knopen. Hij ziet nu duidelijk dat ik geen beha aan heb want mijn ontblote borstjes steken fier vooruit met twee priemende tepels die mooi rechtop staan.

Ik leg mijn bloesje langs mij neer en ga op mijn knieën zitten. Ik geef hem een snelle korte lik over zijn lippen en buig me dan voorover. Zijn inmiddels volledig erekte penis wacht op me. Even doorklieft de gedachte door mijn hoofd met de vraag waar ben ik mee bezig, maar dan geef ik toch een eerste korte lik over zijn eikel en laat me meevoeren met het moment.

Ondertussen voel ik zijn rechterhand over mijn blote rug glijden richting mijn achterwerk waar hij omlaag glijd. Eens voorbij mijn rokje glijd hij terug naar boven onder mijn rokje in en controleert zo volgens mij of ik een slipje aan heb of niet. Hij streelt mijn billen en laat één vinger over mijn poesje glijden. Hij voelt vast ook mijn opwinding.

Ik mag me niet laten afleiden hierdoor en concentreer me terug op zijn penis. Mijn mond glijd in één langzame beweging van aan het topje van zijn eikel tot zo diep mogelijk in mijn mond. Eenmaal beneden aangekomen ga ik terug langzaam naar boven en blijf hem zo rustig doorpijpen. Ondertussen blijft hij mij bespelen met zijn vinger en ik kan het niet laten een lichte kreun te laten ontsnappen.

Ik weet dat het niet de bedoeling is dat ik geniet maar ik kan het niet laten. Hij brengt een vinger moeiteloos bij me naar binnen al dadelijk gevolgd door een tweede. Ik voer op mijn beurt het tempo op en probeer wat harder te zuigen. Af en toe stop ik om met mijn tong cirkeltjes rond zijn eikel te draaien. Ik weet dat ik nu de beslissing ga moeten maken.

Blijf ik doorpijpen tot hij klaarkomt of ga ik voor de euro, wat betekend dat ik hem moet neuken. Op zich is mijn lichaam er klaar voor en wil ik wel wat meer dan pijpen maar aan de andere had ik mij voor ik instapte voorgenomen om enkel voor de euro te gaan.

Terwijl hij me blijft doorvingeren gaat zijn andere hand naar mijn borsten waar hij mijn stijve tepel door zijn vingers laat rollen. Een steek van genot doorklieft mijn lichaam, op het moment dat hij twee vingers zo diep mogelijk in mij duwt en zijn duim mijn klitje beroerd maak ik onmiddellijk de beslissing. Ik wil hem in mij voelen. Ik wil iets meer genot dan enkel zijn 2 vingers. Ik kom terug naar boven en zet een been aan elke zijde van hem en positioneer mezelf op zijn schoot.

De auto is gelukkig ruim genoeg hiervoor. Ik kijk hem diep in zijn ogen terwijl ik mijn hand tussen mijn benen laat glijden op zoek naar zijn penis. Ik breng hem voor de ingang van mijn grotje en laat mij dan volledig in één beweging over hem zakken.

Een zalig gevoel om zo opgevuld te worden maar ik besef wel dat ik een werk te doen heb dus begin ik eerst op een langzaam tempo op en neer te wippen. Ik probeer steeds zo hoog mogelijk te gaan dat hij net niet uit me glijd om me daarna zo diep mogelijk door hem te laten penetreren. Hij begint me terug te tongen, zijn handen omvatten mijn blote billen die hij onder mijn rokje heeft gestoken.

Zo geeft hij ook de snelheid aan hoe hij wil geneukt worden. Door de druk van zijn handen merk ik dat hij sneller wil genomen worden. Vermits hij aan de touwtjes hier trekt volg ik zijn wil in en begin ruwer en sneller te bewegen. Mijn tepels die nu supergevoelig zijn van de opwinding schuren tegen zijn hemd en winden me daardoor nog meer op. Ik voel dat ik zelf op deze manier wel eens tot een hoogtepunt zou kunnen geraken. De bedoeling is eigenlijk andersom.

Ik probeer mijn kutje aan te spannen om hem zo te melken maar moet ook opletten dat hij niet klaarkomt. De opdracht was duidelijk dat dit in mijn mondje diende te gebeuren. En het zou ook niet verstandig zijn om hem in mij te laten komen, onbeschermd, ik ben nu al te ver gegaan.

Ik schuif nog een paar keren diep op en af en voel hem onstuimiger worden. Ik denk dat zijn orgasme niet meer al te ver zal zijn. Ik ga van hem af en neem mij positie van daarstraks terug in. Hoofd in zijn schoot, kontje in de lucht. Zonder aarzelen neem ik zijn penis terug in mijn mond. Ik proef mijn eigen geil in overvloed. Ik vind het ook een beetje jammer dat ik af moest gaan zonder zelf tot het einde te zijn gekomen maar ik heb een job te doen.

Ik pijp hem stevig verder, mijn rechterhand omvat zijn ballen die ik zachtjes masseer terwijl ik hem zuig. Zijn hand vind gelukkig terug mijn nat poesje en hij laat dadelijk opnieuw twee volle vingers in mij glijden. Ook zijn duim vind opnieuw mijn nu zeer gevoelig klitje. Even vraag ik mij af wie hier op dit moment het meest opgewonden is, hij of ik. Maar het verschil is wel dat hij de enige zal zijn die dadelijk zal klaarkomen, tenzij hij mij zo door blijft vingeren en het voor mij langer duurt om hem klaar te pijpen.

Ik voer mijn tempo nog iets op, lik af en toe over de gehele lengte over zijn lul om hem daarna weer stevig terug te pijpen. Hij, ondertussen, blijft mijn poesje bewerken met zijn vingers en duim. Zijn linkerhand heeft hij op mijn hoofd gelegd en geklemd rond mijn haar maar het ben ik die toch het tempo bepaal op dit moment, niet hij.

Ik voel door zijn onstuimigheid dat zijn climax eraan komt en begin tergend traag te pijpen. Ik zuig iets harder en ga heel langzaam omhoog en omlaag over de gehele lengte van zijn penis.

Hier kan hij nu niet meer terug. Ik voel zijn ballen samentrekken en een eerste straal heet zaad spuit in mijn mondje. Een tweede en derde straal sperma vullen mijn mondje terwijl ik langzaam door blijf gaan!

Ik slik al een eerste keer om te vermijden dat ik al te erg mors. Een vierde straal vult mijn mondje opnieuw en een vijfde straal kondigt, samen met een diepe kreun van hem, het einde van zijn orgasme aan. Ik slik nogmaals om alles weg te krijgen en lik daarna zijn nu supergevoelige eikel proper. Langzaam zet ik mij terug recht. Ik voel me ergens voldaan dat ik mijn taak heb afgewerkt al merk ik dat ik bij mezelf vanavond nog werk zal hebben.

Ik raap de euro in het midden van het dashboard op en neem daarna ook de extra 50 euro mee. Ik neem ten slotte zijn rechterhand vast en steek de 2 vingers die daarnet nog in mijn poesje zaten in mijn mond om ook deze schoon te likken.

Daarna stap ik uit de auto en loop met een smile terug naar mijn auto. Ik ben nog niet helemaal ingestapt als mijn gsm al een geluidje geeft van een inkomend bericht. Ik weet gewoon dat dit van hem is. Tot zover zijn belofte denk ik in mezelf. Ik glimlach even in mezelf en antwoord hem dan: Als je me kunt betalen? Ik, Cristina, ging met mijn vriendin Ellen naar een erotische beurs, omdat we beide nieuwsgierig….

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Bewaar mijn naam, e-mailadres en website in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Een lange tijd bleef het stil. Ik ben geen hoer hoor! Je hebt nog 4 minuten — Kan ik meer dan krijgen om dit te doen?

Nog geen half minuut later kreeg ik antwoord. Als je me kan betalen? Haar verhaal Nerveus sta ik te wachten op hem.

Graag reacties en score geven aub. Ik begin nog maar met verhalen schrijven en alle tips zijn welkom. Cristina bezoekt erotische beurs Ik, Cristina, ging met mijn vriendin Ellen naar een erotische beurs, omdat we beide nieuwsgierig…. Emma was slank geworden en heel erg geil Het was een week geleden toen ik Emma weer eens zag.gratis gepijpt worden voor 50 euro neuken

...