Skip to content

Kutvocht meiden die zich uitkleden

kutvocht meiden die zich uitkleden

Pas bij de achtste of negende klap wist Brenda haar zelf onder controle te houden zo de druk op haar borsten laag houdend. Het werd dus tijd voor verandering dacht Karl en de tiende klap deed hij neerkomen op haar venusheuvel, net boven haar klitje!

De tranen liepen nu vol over haar angen en dat droop, samen met haar speeksel van onder de touwen over haar borsten. De Pijn in haar borsten samen met de immense pijn van de Kane op haar intieme delen deden haar belanden op de rand van het bewustzijn. Hij begon ritmisch met de cat-o-nine tegen de onderkant van haar benen te slaan, beginnend boven de knie en langzaam naar haar schaamstreek toe slaand. Niet te hard, maar hard genoeg om het duidelijk voelbaar voor haar te maken. Na vijf slagen wisselde hij van been en zo steeds wisselend sloeg hij in een vast ritme naar haar schaamstreek toe, de slagen steeds iets harder uitdelend op het strak staande vlees van haar benen.

Brenda raakte na de eerste else pijn van de Kane nu meer opgewonden van de steeds harder neer komende slagen van de cat-o-nine en toen hij bijna bij haar schaamstreek was, begon ze zachtjes te hijgen en te kreunen, ook vanwege haar verwachtingen van wat er zou gebeuren als hij daar aankwam met de zweep.

Hij stelde haar niet teleur, maar sloeg haar vol met de cat-o-nine door haar bilnaad waarbij de uiteinden van de negen leren stroken een weg zochten rond de dildo die uit haar kut hing, zo haar kutlippen vol rakend. Hij sloeg haar in een gestaag tempo tien tot twaalf keer zo vol in haar bilnaad en stopte toen hij merkte dat ze zwaar hijgend bijna tegen een orgasme aan zat.

Toen hij stopte kreunde Brenda het uit vanonder de touwgag: Toen hij terugkwam had hij een paar rubber handshoenen aangetrokken, die tot over zijn elleboog reikten. Hij had tevens een fles glijmiddel meegenomen e was nu bezig zijn rechterhandschoen daar mee in te smeren.

Hij spoot ook wat glijmiddel in zijn handshoen zelf en smeerde dat rond haar anus en door een vinger naar binnen te duwen ook in haar anus. Hij liet de lier van de takel opnieuw zijn werk doen en Brenda steeg omhoog tot ze met haar billen op zijn borsthoogte hing. Heel even liet hij zijn rubber handen over de nu roodgekleurde onderkant van haar benen en billen glijden en stootte toen in een keer drie vingers in haar anus: Hij liet de vingers even zitten en voelde hoe Brenda haar sluitspieren spande en ontspande rond zijn vingers.

Nu begon hij zijn vingers heen en weer te draaien om zo haar sluitspier te ontspannen en te zorgen dat ze geen grip kreeg op zijn vingers. Haar gekreun werd steeds geiler, van pijn was bij Brenda op dit moment geen sprake. Na een minuut of vijf zo masserend te werk zijn gegaan trok hij zijn vingers uit haar anus. Dat ging nu heel soepel vond hij. Ineens sloe hij met zijn vuist toe bij haar anus, de duim onder de vingers geklemd ramde hij zijn vuist in een keer tot aan zijn pols in haar anus!

Deze begon nu langzaam zijn vuist heen en weer te bewegen in haar anus, steeds een stukje dieper duwend en dan weer terugtrekkend tot de sluitspier net over het spaakbeen tegen de handwortelbeentjes kwam. Daarna weer fel naar binnen duwend steeds weer verder en verder Brenda haar darmen in. Brenda gilde en kermde bij elke beweging in haar darmen. Ze was wel vaker gefistfuckt, maar meestal niet hangend aan haar borsten en niet ingesnoerd met een corset. Ook de dildo in haar kut hielp niet echt mee, ze had niet verwacht dat de druk op haar anus en darmen zo groot zou zijn, maar toch was dit wat ze uit wilde proberen, maar dan zonder het corset zo dacht z.

Ze probeerde de kreten van pijn te laten smoren in de touwen in haar mond, maar kon de pijn niet echt verbijten. Karl ging door met zijn in en uit gaande bewegingen, net zo lang tot zijn arm tot aan zijn elleboog in haar kont zat. Toen hij daar was aangekomen bleef hij doorgaan met pompen en door gewenning bij Brenda zakten de pijnscheuten en haar kreten iets.

Na de vijfde volle haal schreeuwde Brenda het ineens weer uit: Steeds als hij zijn arm naar binnen schoof hield hij het apparaat tegen haar billen haar zo extra schokkend naar een climax tillend. Na zo een aantal minuten in een vast tempo haar penetrerend en schokgevend raakte Brenda steeds meer in een roes van pijn gecombineerd met genot. Ze had het gevoel dat haar onderlichaam uit elkaar gerukt werd, gecombineerd met een zalige druk in haar kut door de dildo die bij eke haal tegen haar buikwand en klitoris werd geduwd.

Elke stroomstoot ontnam haar de adem, een adem die toch al gepaard ging met een hoog tempo omdat haar ingeregen buik echt uitademen voorkwam. Haar nu van geilheid zwoegende gehijg ging steeds sneller, haar kreten werden steeds korter en geiler en uiteindelijk bereikte ze na weer een lange haal naar binnen gierend een hoogtepunt en kwam ze luid schreeuwend klaar en daarna werd alles zwart voor de ogen..

Toen Brenda bij kwam lag ze buiten in de tuin op het gras. Haar armen en benen waren voorzien van leren boeien en waren wijd gespreid vastgemaakt aan paaltjes in de grond, zodat Brenda volkomen naakt in een X vorm op het gras lag te zonnebaden. Rond de basis van haar borsten waren vier dieprode striemen te zien waar de touwen in haar borsten hadden gedrukt.

In haar schaamstreek waren nog duidelijk de striemen van de kane te zien. Brenda had tijd nodig om na te gaan waar ze was en in welke psitie. Ze moest haar ogen dichthouden tegen de felle zon, maar draaide haar hoofd opzij om na te kunnen gaan waar ze was.

Langzaam kwam ze bij haar positieven en begon ze de napijn te voelen van de ochtend. Haar borsten voelden heerlijk pijnlijk aan nu de druk daar af was. O, wat zou ze die graag even masseren. Dat gold ook voor haar schaamstreek, die nog nagloeide van de klappen met de kane. Maar het meeste last had ze van haar anus, deze deed nog steeds veel pijn, maar om de een of andere reden kon ze haar sluitspieren niet laten ontspannen door ze samen trekken, net of er nog wat in zat of zo.

Wat Brenda niet wist was dat dat laatste inderdaad het geval was. Omdat na het losmaken van Brenda haar kontje nog wagenwijd open had gestaan leek het Karl wel handig om daar gelijk de dildo voor het volgende spelletje in te doen en dit was wel een heel speciale: Brenda voelde ineens en schaduw over haar heen entoen ze opkeek zag ze een spiernaakte Karl boven haar staan.

Karl zakte nu op zijn knieën bij haar hoofd en goot een vrij dikke massageolie over haar borsten en bovenlichaam. Nu begon hij haar van boven naar onderen te masseren en in te wrijven met de olie, maar ging vreemd genoeg niet lager dan haar navel.

Karl liet Brenda genieten van de massage, vooral die op haar borsten, zo snel de striemen wegmasserend. Hierbij zat hij voornamelijk recht op op zijn knieën en liet zo zijn pik over haar gezicht zwabberen. Brenda probeerde uit alle macht om zijn eikel te pakken te krijgen met haar mond, maar steeds als haar dat gelukt was en ze wilde gaan zuigen trok Karl hem er weer uit.

Beiden genoten van dit spelletje, tot Karl Brenda van navel tot ellebogen en net onder haar kin had ingesmeerd en dat gedeelte van haar glom en glitterde in de zon. In de olie waren namelijk ook glitters verwerkt en daardoor had Brenda nu een zilveren gloed over haar heen. Karl liep even weg en kwam weer terug met een hoopje rubber kledng.

Brenda herkende het meteen, bovendien had ze dit gevraagd voor haar tweede spelletje. Het setje bestond uit een rubber vissenstaart die aan de bovenkant eindigde in een nauwsluitend rubber corset dat net boven de navel eindigde, maar zo wel de staart goed op haar plaats hield. De staart had een open kruis wat haar schaamstreek vrij liet en doorliep tot net voorbij haar kontgat.

Het geheel zag er uit als een zilveren vissenstaart en was uiteraard geheel op maat gemaakt. De set werd gecompleteerd door een singleglove van dezelfde soort en kleur rubber en deze kwam over haar armen net zo ver als het corset, zodat alles een geheel leek en het van een afstand leek of Brenda geen armen had.

De zilveren glitters op haar lijf completeerden de zaak. Karl maakte eerst haar benen los om de staart aan te trekken. Hij tilde haar benen op om van boven naar beneden de staart over haar benen te trekken.

Er zat geen rits of iets dergelijks in en dus was het een heel gesjor om de zaak aangetrokken te krijgen. Toen hij bij haar billen kwam liet hij Brenda een brug maken van haar benen om zo het hielstuk en corset over haar billen te krijgen.

Het laatste stuk, het corset, had wel twee ritsen aan de zijkant met twee grote trekogen, want het kostte veel kracht om Brenda in te snoeren in het corset. Toen Karl klaar was glom hij net zo van het zweet als Brenda en zij genoot stiekem van zijn groteske figuur, glanzend in de zon. Karl maakte nu haar armen los en liet haar overeind zitten. Hij begon nu haar rug in te masseren met dezelfde olie, om zo haar sardientjeslijf zoals hij dat noemde in de olie te zetten.

Nu trok hij de singleglove aan en maakte deze met twee riemen rond haar schouders vast. De staart had verder echte vinnen zoals dat bij vissen gebruikelijk is. Brenda kon hiermee in het water aardig uit de voeten, ze had hier wel vaker mee gezwommen en als ze haar armen vrij had was ze voor Karl met gewone flippers niet bij te houden.

Echter zwemmen zonder handen was een iets ander verhaal. Dan kwam alle kracht aan op haar benen en dat was al gauw vermoeiend. Karl had een vrij dikke vibrator gepakt en duwde deze bij haar kut naar binnen. Voordat deze weer naar buiten kon glijden maakte Karl nu de handen van haar singleglove vast aan de ring aan haar clitoris, de riem van de glove leggende in de V van de anusdildo en over de vibrator.

De riem was vrij lang merkte Brenda, want ze kon haar armen nog een stukje van haar lichaam af bewegen, zo de vibrator naar binnen duwend of naar buiten laten zakken. Anders dan bij de eerste heb je straks geen zicht en geen gehoor meer, kortom je mag straks blind zwemmen. Ik laat je eerst een kwartiertje oefenen en daarna kom ik jacht op je maken. Wat jij niet weet is dat vanmiddag Mireille en Peter langs komen voor een ponyrace.

Voor elke minuut die jij wint voor ik uitgejaagd ben krijg jij een seconde voorsprong bij de race! Oh ja, dat is waar ook, ik ga jagen op borstklemmen! Zijn er nog dingen die je wil weten of zeggen? Dan moet je dat nu doen, straks kan het niet meer! Je kan natuurlijk ok voorzichtig zwemmen hè. Op de plaats waar haar mond zat, was een mondstuk aanwezig dat bestond uit een ronde pijp die een eind haar mond in stak en eenzelfde deel naar buiten stak.

Toen het masker helemaal om haar hoofd heen zat leek het net of er een losse grijze zak om haar hoofd heen zat. Karl pakte nu een kleine fietspomp en begon de helm op te pompen.

Binnen een paar seconden veranderde de zak in een mooi gevormde vissenkop in dezelfde stijl als de rest van haar kleding. De pijp die uit haar mond stak was nu volledig verdwenen in de natuurgetrouwe vissenmond, met dit verschil dat deze open bleef staan. Brenda zag niets van dit alles, maar voelde de druk toenemen op haar hoofd. Haar mond open en dicht doen kon ze niet meer, ademen kon ze alleen door haar mond.

Horen kon ze nog wel wat, maa als ze in het water lag zou dat ook wel over zijn wist ze. Toen Karl klaar was legde hij de pomp weg en pakte hij Brenda op. Hij liep naar het zwembad en legde haar op haar rug op de duikplank. Hier had hij vier kleine emmertjes neergezet gemaakt van zink die elk een kwart liter water konden bevatten. De kettinkjes aan de emmertjes maakte hij aan haar tepel- en schaamlipringen vast, waarbij hij gelijk de schaamlippen rond de riem van de glove trok.

Nu begon hij met het aanbrengen van 10 klemmetjes die rond haar tepels op haar borsten werden gezet. Bij elke klem liet Brenda een luid gebrom horen van onder haar vissenkop. Dat was niet vreemd, want het waren venijnige klemmetjes zonder rubber kussentjes. Wel waren alle klemmetjes voorzien van een ring met een doorsnede van 7 centimeter, waar op Karl dadelijk zou gaan vissen. Toen alle klemmetjes geplaatst waren stapte hij de duikplank op en begon op het uiteinde er van op en neer te springen.

Na twee keer springen kwam Brenda los van de plank om daar weer op ner te vallen. Steeds weer smakte ze op de plank terug na een sprong van Karl, net zo lang tot ze in de lucht zo gedraaid was dat haar lichaam niet meer in evenwicht op de plank lag en ze van de plank het water in gleed. Direct stopte Karl met springen om te zien of Brenda alles onder controle kreeg.

Brenda was intussen bezig haar oriëntatie te hervinden en haar lichaam onder controle te krijgen. De pijnlijke rukjes aan haar tepels en kutlippen door de emmertjes had ze niet verwacht, maar daar was ze snel overheen. Wat ze niet verwacht had was de koude stroom die door haar anus liep. Haar anus vulde zich met water, dus dat betekende dat de dildo in haar anus hol was!

Omdat ze in het water lag zou deze alleen maar vol lopen, want haar sluitspieren waren door de dildo buiten werking. Haar mond liep ook vol water, maar dat was een kwestie van haar keel dichthouden, dat was bij het oude masker ook zo, maar de situatie bij haar anus was nieuw.

Brenda dacht hier niet te lang over na maar zwom met twee krachtige slagn met haar vin naar de oppervlakte. Ze had bij vorige zwempartijtjes met haar meerminnenpak al geleerd eerst te wachten tot ze een opwaartse druk voelde en dan die kant op te bewegen en niet meteen als een gek te gaan spartelen. Van die eerdere lessen had ze nu profijt, want door deze nieuwe helm zou ze elk gevoel voor richting wel eens kwijt kunnen raken.

Ze voelde pas dat ze boven water was toen haar schouders boven water kwamen. Door lucht uit haar longen te blazen kreeg ze het meeste water uit haar mond en kon ze een diepe teug lucht happen, maar de wijd openstaande mond zorgde er voor dat ze toch bij elke teug adem ook water binnen kreeg simpel omdat ze het water niet echt uit kon spugen. Daar zou ze rekening mee moeten houden dacht ze.

De beste tactiek die werkte was steeds naar de bodem zinken en daarna weer omhoog springen door met haar vin af te zetten tegen de bodem. Zo zou ze knnen springen door het bad heen. Dus liet ze haarzelf zakken nadat ze lucht had gehaald en begon te tellen hoe lang ze het vol zou houden op één teug lucht.

Tot haar ontzetting merkte ze echter dat bij het zakken er water in haar anus gepompt werd. Als ze deze tactiek lang vol zou houden zou ze wel vol water lopen. Daarom besloot ze toch voor een andere tactiek, door haarzelf steeds af te zetten op de korte kant en dan uit te drijven naar de andere korte kant. Ook hiervoor diende het tellen. Ze telde ruim 9 tellen voor ze met haar hoofd tegen de andere kant aan stootte. Door de lucht in haar masker kwam de klap niet zo hard aan, maar ze wist dat dat toch niet te veel moest voorkomen.

Door nu op tel 8 om te draaien kon ze met haar staart tegen de kant aankomen en weer afzetten. Ze had eerder jachtspelletjes met Karl gedaan en wist dat de beste tactiek in beweging blijven was. Brenda was een kei met ademspelletjes en wist meer dan tellen onder water te blijven. Zonder inspanning zou ze dat veel langer volkunnen houden wist ze. Hoe vaak had Karl haar neus al Niet dichtgeknepen terwijl zijn pik diep in haar keel zat.

Inmiddels was ze al meer dan 10 minuten in het water aan het spartelen en genoot inmiddels van haar gebonden situatie.

Steeds als ze haar benen als een vis bewoog zorgden haar handen er voor dat de dildo,s diep in haar gedrukt werden, haar handen konden nu eenmaal niet de soepele beweging van benen, buik en billen volgen. Inmiddels was ze ook aan het constante geruk van de emmertjes aan haar tepels en kutlippen gewend, ze vond dat inmiddels een opwindend gevoel. Karl had inmiddels ook niet stil gezeten, toen hij zag dat Brenda alles onder controle had liep hij naar de kant waar hij zijn duikuitrusting had klaargemaakt.

Hij deed zijn luchtflessen om en probeerde zijn mondstuk uit. Dit was niets anders dan zijn Electroshock stok de hij vandaag al eerder gebruikt had en die ook onder water goede diensten zou bewijzen. Na zoals beloofd ongeveer een kwartier sprong hij in het zwembad met niets anders aan dan een loodgordel en de luchtflessen gecompleteerd met een duikbril. De loodgordel hield hem laag in het zwembad, zodat hij Brenda steeds van onderen zou kunnen benaderen. Hij had toen hij het water in sprong de tijd in zich opgenomen en zwom nu op Brenda af.

Door het pak dat Brenda droeg was de electrostick maar op enkele plaatsen effectief: Maar juist dat laatste gebied was zijn jachtterrein, daar zaten de klemmen die hij los moest trekken van haar borsten.

Brenda zwom nu heen en weer in het diepste deel van het zwembad, wat zoals alle privézwembaden ook een deel had waar je kon staan. Het was voor Karl zaak om Brenda uit het ondiepe deel weg te houden, want dan kon ze haar lichaam gebruiken om de ringen voor hem af te schermen, in het ondiepere deel kon hij niet ondr haar door.

Dit was echter een groot privézwembad van ruim 20 meter, dus het moest mogelijk zijn haar de andere kant op te jagen, helemaal nu ze toch niets zag. Brenda schreeuwde het uit in haar masker toen ze de stroomstoot voelde en haar lijf in een reactie daar op als spieren samentrok, hierdoor wild aan de emmertjes trekkend.

Gelijk ook kreeg ze water binnen in mond en kont en moest ze alle zenuwen in bedwang houden om niet in paniek te raken. Twee tellen later kreeg ze weer een schok, nu aan de andere kant van haar lichaam. Brenda wachtte dat niet af maar schoot met enkele krachtige slagen van haar staart naar de oppervlakte, waar ze water uitspoog en lucht in nam. Ze was nu Karl voor een paar tellen kwijt en kon zo bijkomen van de schokken.

Ze wist ook dat ze nu ze wist wat ze kon verwachten, ze de volgende schokken beter zou verwerken, Karl was inmiddels weer bij haar in de buurt gekomen en haalde nu uit naar haar schaamstreek, door het gat in haar pak. Gewenning of niet, maar weer kronkelde Brenda onder de schokken van de stick.

Ooeeh, dit was toch wel heftig hee. Ze wist echter haar paniek onder controle te houden, waardoor ze beter wist waar ze zich gevoelsmatig bevond in het zwembad. Nu voelde ze echter een schok in haar borst, gevolgd door een stekende pijn op dezelfde plek op het moment dat Karl de harpoenvormige stick door een ring van een der klemmen had gehaald en deze met kracht van haar borst had getrokken.

Brenda schreeuwde het nu uit van pijn en schrik die deze dubbele marteling bij haar had veroorzaakt. Haar borst gloeide nog na waar de kem had gezeten en hoe graag had ze die plek nu willen raken om de pijn weg te masseren. In plaats daarvan draaide ze haarzelf om, om weg te zwemmen van het gebied waar Karl en dus ook de pijn was. Hierdoor schoot ze horizontaal door het water en voelde ze weer water in haar anus lopen.

Snel zwom ze naar boven om dat te laten stoppen en ook om adem te halen, want alle schrikreacties hadden haar bijna ademloos gemaakt.

Ze had geen idee van tijd en plaats, behalve dat ze wist dat de marteling nog negen klemmen zou duren. Ze was ook niet bezig met seconden sparen voor vanmiddag, maar wilde wegzwemmen van de pijn en zorgen dat ze van onderen niet helemaal vol liep, want ze had nu al aardige krampen in haar buik en ze had geen mogelijkheid van het water af te komen zonder gebruik van haar sluitspieren.

Ook het toch veelvuldig tegen de kant aan zwemmen begon haar tol te eisen, ze raakte er van in de war en zwom daardoor af en toe recht in de armen van Karl, die daar dankbaar gebruik van maakte en inmiddels al de helt van de klemmen van haar borsten had af gerukt. Ineens greep hij haar bij het voorbijzwemmen bij haar staart en trok haar aan haar benen naar beneden. Brenda genoot even van de masserende handen, die de naschrijnende plekken weer een normaal gevoel gaven, maar ze werd haar al gauw bewust dat ze zonder adem kwam te zitten en dus begon ze te worstelen en met haar staart te slaan om naar de luchtbrengende oppervlakte te ontsnappen.

Karl hield haar echter stevig vast en liet haar pas gaan toen ze onder water paniekerige geluiden ging maken. Hij was wel zo verstandig haar een duwtje in de goede richting te geven en haar zo ruim boven het wateroppervlak te laten komen.

Zodra ze kon spuwde ze het water uit haar mond om plaats te maken voor verse lucht. Ze kon echter niet voorkomen dat ze oestend en naar lucht happend aan de oppervlakte bleef zwemmen, nu op haar rug om even bij steeds komen. Dat daardoor haar anus weer water binnenkreeg nam ze maar even voor lief. Karl liet haar een paar seconden zo gaan, maar viel daarna weer aan door haar billen nu met de stick te prikken, wat bij Brenda direct effect had, meteen ging ze er weer vandoor, doordat ze echter nog op haar rug lag ging dat niet helemaal goed, ze was de richting kwijt en vrijwel direct klapte ze tegen de kant aan, waardoor ze in haar gevoel de verkeerde kant op ging, weer op haar buik draaide en recht op Karl af ging die daar direct gebruik van maakte door in een haal twee van haar klemmen van haar borsten te trekken.

Ondanks dat ze in het water lag en een zwaar masker op had, hoorde karl haar schreeuwen van pijn….. Nog drie te gaan dacht Karl en zwom weer achter haar aan. Hij had nog een paar pogingen nodig om ook de laatste drie klemmen te verwijderen en bij de laatste zwom hij gelijk omhoog om de gebruikte tijd te bekijken, he bleef tenslotte toch een wedstrijd nietwaar.

Daarna zwom hij naar Brenda toe, greep haar van achter weer bij haar borsten en trok haar boven hem op haar rug zodat ze met haar vissenkop boven water kwam, zodat ze adem kon halen. Al knedend aan haar borsten nam hij haar onder haar zwemmend mee naar het ondiepere deel van het zwembad.

Daar aangekomen tilde hij haar uit het water en legde haar op haar buik op de kant en wel zo dat haar staart nog in het water hing. Snel deed hij zijn luchtflessen af en maakte hij de leren riem van haar glove los van haar clitring.

Zo kon hij bij de holle dildo die uit haar kont stak en haalde die er in een ruk uit om die gelijk te vervangen voor zijn inmiddels superstijf staande penis, want dit spelletje had wel wat met hem gedaan.

Ze probeerde uit alle macht het water wat haar anus en onderbuik gevuld had er uit te persen en weer had Karl dat geweldige gevoel wat hij giseren ook al had ervaren toen hij haar volle anus had geneukt. Hij vond het geweldig en het duurde dan ook niet lang voor hij zijn lading in haar kont spoot, geweldig genietend van weer een geweldig orgasme dat zijn vrouw en subje hem weer bezorgd had met dat geweldige lichaam van haar. Brenda lag hijgend onder hem, Ze had geen orgasme gehad tijdens deze watersessie, was inmiddels uitgeput van het zwemmen en vechten voor lucht, maar toch had ze geweldig genoten van het hele spel, wat ze tenslotte zelf had bedacht nietwaar, hoewel ze de electrostick niet had ingecalculeerd, dat was Karl zijn inbreng.

Nadat Karl zich had teruggetrokken uit Brenda, sleurde hij haar verder de kant op en hielp haar uit haar bondage tot ze helemaal naakt was. Hij ruimde de spullen op terwijl zij het naastgelegen wc-tje opzocht om haarzelf verder te ledigen. Ze had het gevoel een compleet zwembad in haar te hebben. Toen ze weer een beetje opgeknapt was gingen zij en Karl naar binnen, het was inmiddels tegen het middaguur en Karl wild samen eten, verder zonder poespas want hij wilde Brenda rust geven voor de ponyrace van aankomende middag.

Die middag rond kwart voor twee ging de bel. Brenda liep naar de deur om open te doen. Ze was gekleed in een strak rood rubber jurkje dat als een ballon rond haar lijf zat en zo al haar vormen liet zien.

Het jurkje kwam net over haar billen, zo kort dat bukken alleen kon als ze de zoom vasthield. Aan de bovenkant ondersteunde het jurkje met haar borsten tot net boven de tepel, waarbij twee flinterdunne bandjes over haar schouder liepen. Verder droeg ze niets behalve twee 13 centimeter hoge naaldhakken met enkelbandjes.

Karl zat stil te genieten van haar lijf toen ze naar de deur liep. Toen ze de deur openmaakte werd deze bijna geheel gevuld door een grote als cowboy uitgedoste man, compleet met sporen aan zijn laarzen en leren chaps over zijn spijkerbroek.

Een brede cowboyhoed maakte van deze man, Peter genaamd, een indrukwekkende verschijning. Dit was zijn slavin Mireille die op groteske wijze in kettingen gesnoerd achter hem aan werd gesleurd over de grond. Sinds een paar maanden had Mireille permanente kettingen gekregen die elk anderhalve kilo wogen en vastgemaakt waren aan haar tepels en kutlippen. Als deze niet ergens anders aan vastgemaakt werden dan werden de uiteinden als dood gewicht ook aan de tepels en kutlippen vastgemaakt.

Nu echter waren de kettingen van haar kutlippen door haar benen naar achteren getrokken, waar ze over haar dubbelgevouwen benen waren gesnoerd en buitenom naar voren getrokken waar ze strak waren vastgemaakt aan dezelfde ketting, zodat bij kracht zetten op de ketting niet haar kutlippen zouden uitscheuren. Door op dezelfde wijze de tepelkettingn te gebruiken waren haar armen dubbelgevouwen op haar rug vastgemaakt. Tussen haar knieën was een Spreidstang aangebracht waar aan de ketting zat waar Peter haar aan voorttrok.

Deze Spreidstang zorgde er tevens voor dat ze niet om kon rollen. Haar gekreun kwam voort uit het feit dat ze op haar buik en borsten over de grond getrokken werd waarbij elke hobbel een kwelling voor haar was. Haar hoofd werd hiervoor in bescherming genomen door een leren Hoofdtuig, die middels een D-ring en een ketting achterovergetrokken werd naar een haak die in haar anus stak.

De ketting liep over een grote sporttas die op haar rug lag en door de ketting op zijn plaats gehouden werd. Of de tas heel zwaar was kon Brenda niet inschatten, wel dat deze behoorlijk vol zat. Behalve het Hoofdtuig en de kettingen droeg Mireille verder niets en Brenda vroeg zich af waar ze geweest waren, want Mireille zat onder de modder en takjes die niet van de oprijlaan van hun huis konden zijn, want die bestond uit kiezelstenen.

Peter trok zijn slavi de kamer in en posteerde haar in een hoek, waar hij haar als oud vuil liet liggen met de tas nog op haar rug. Hij negeerde Brenda volkomen en liep met een breed gebaar op Karl af: Ik heb zin om die griet van jou eens te grazen te nemen na onze gewonnen race!

Als Brenda nu even Mireille helpt met aankleden, dan laat ik jou ondertussen even het filmpje zien. Brenda liep naar Mireille toe en haalde eerst de haak uit haar kont, wat met veel moeite lukte want de bal die aan de haak zat was niet bepaald klein te noemen. Hierna haalde ze de tas van haar rug af, waarbij ze zich verbaasde over het gewicht daar van. Al die ijd had Mireille niets gezegd, waarschijnlijk had ze een spreekverbod van haar meester.

Brenda wilde haar echter vragen wat de beste manier was om de kettingen los te maken en gaf aan Mireille te kennen dat ze daar op mocht antwoorden en verder ook mocht praten tot haar meester weer terug zou komen. Mireille likte eerst haar lippen af voor ze met schorre stem aangaf hoe de kettingen losgemaakt konden worden.

Nadat Brenda dat gedaan had hielp ze Mireille overeind en nam haar in haar armen om haar een stevige welgemeende knuffel te geven. Ze kende Mireille tenslotte al een tijdje en had veel respect voor haar. Anders dan Brenda genoot Mireille van totale vernedering door haar meester, ook en eigenlijk juist als er anderen bij waren. Zij kon er van genieten als andere mensen door haar onderworpenheid opgewonden raaken en hun geilheid moeilijk verborgen konden houden als ze Mireille zagen.

Mireille besefte als geen ander dat dat ook een vorm van. Daarbij hield ze net als Brenda van pijn en een leven met continue gevulde gaatjes, voor achter, boven en onder. Ze was niet getrouwd met Peter maar had zich contractueel voor haar leven aan Hem gebonden. Brenda liet Mireille de tas pakken en nam haar mee naar een van de vele badkamers waar al een warme jacuzzi stond te stomen.

Pardoes stapten beide dames in het grote bad, Brenda met rubber jurkje en al. Daar begon ze Mireille schoon te boenen met een stevige Barcelona. Eigenlijk snap ik ook niet dat Karl het steeds weer opnieuw wil proberen, gezien zijn aversie tegen de straf die ook de verliezende menner krijgt. Mireille was namelijk veel sterker gespierd dan Brenda en dat had steeds de doorslag gegeven. Mireille droeg lieshoge laarzen met hoefvormige schoenen daar aan waar ze weliswaar ook op haar tenen in moest lopen, maar die per stuk 2 kilo wogen.

Brenda lie in haar ponykostuum alleen op balletlaarzen die veel minder wogen. Brenda had de hoeflaarzen wel eens geprobeerd, maar was na enkele rondjes uitgeput van het gewicht aan haar voeten. Mireille kon daar wel heel goed mee overweg en was daardoor ook sneller, omdat ze minder wegzakte in een zachte bodem dan Brenda op haar spitsen ook al hadden die kleine ondersteunende hakken.

Terwijl ze daar zo over nadacht had ze Mireille schoongeboend en was ze nu met haar rubber jurkje zacht tegen de rug van Mireille aan het rijden. Het rubber glibberde zalig over haar rug heen en Brenda duwde haar borsten extra tegen haar rug aan. Langzaam liet Brenda haarzelf onderuit glijden in het bad en nadat ze Mireille had omgedraaid trok ze Mireille over haar heen.

Zodat beide dames met hun buiken en borsten over elkaar heen glibberden. Beiden genoten van de vrijage en al gauw vonden hun tongen elkaar in een gepassioneerde tongzoen. Beide vrouwen gingen volledig in elkaar op en even waren ze tijd en omgeving vergeten.

Brenda was de erste die weer bij zinnen kwam en bruusk stopte ze de omhelzing. Brenda deed eerst het corset bij Mireille aan en trok de veters zo strak mogelijk om het bekende ingesnoerde effect te krijgen. Aan dit corset hingen aan de voorkant twee smalle leren riemen die zij tussen de benen van Mireille door haalde en aan de achterkant weer aan het corset vastgespte, waardoor de billen van Mireille uit elkaar getrokken werden. Aan de bovenkant van het corset liep een riem naar een hoge halsband, een zogenaamde choker, die er voor zorgde dat Mireille haar hoofd enigszins achterover moest houden.

Vanaf dezelfde riem liep er een bredeleren band met onder haar borsten, die op haar rug vastgesnoerd werd. Deze band had tot doel het ademen iets lastiger te maken, maar was ook de basis van een bh, die rond gevormd rond haar borsten zat en in de nek werd vastgemaakt.

In plaats van Cuphouders bestond deze bh uit een spinnenweb vormig ijzerdraadgeheel, die pijnlijk diep in de borsten drong, alleen de tepels vrijlatend.

Het was voor Brenda nog een hele klus om de dikke kettingen die aan te tepelhoven van Mireille vastzaten door de gaten in de ijzeren bh te krijgen. Brenda deed de polsboeien om en maakte deze achter de rug aan elkaar vast. Dit bestond uit een Paardenbit dat haar mond in ging, vanaf de uiteinden van het bit gingen er riemen in v-vorm over haar neus over haar hoofd en riemen direct achter haar hoofd over haar wangen en onder haar oren door.

Alle riemen sloten in haar nek aan de choker, waardoor draaien met het hoofd niet makkelijk meer ging. Door de uiteiden van het bit in de mond gingen ook de leidsels, waarvan de uiteinden aan de voorkant nog even los bleven hangen.

Als laatste begon Brenda nu de hoeflaarzen van Mireille aan te trekken. Omdat deze op maat gemaakt waren waren deze met ritsen uitgevoerd en werd Brenda een half uurtje rijgen bespaard. Alleen boven aan de laarzen, bijna vlak bij haar venusheuvel zat en klein stukje ritsoverlappend leer dat wel middels 6 gaatjes dichtgeregen moest worden en daarna afgesloten met een klein slotje.

Toen Brenda klaar was met de aankleedpartij stond het zweet in haar jurkje. Het kostte haar dan ook de nodige moeite om het strakzittende kledingstuk over haar hoofd te krijgen. En zo kwam het dat ik samen met Karin op weg was naar nooitgedacht. Ben nam een vriend mee, zij zouden eveneens met de auto aankomen en we spraken af rond Met Karin had ik afgesproken dat het eenn goed idee zou zijn om te proberen rond We hadden er ontzettend veel zin in.

Als verassing bespraken we dat we schaars gekleed op de bank zouden zitten als de heren hun intrede zouden doen. Het zou voor Ben en Karel een ontzettend geil gezicht zijn als ze binnen zouden komen en daar ons gelijk met elkaar bezig zouden zien. Het ijs zou gelijk gebroken zijn. Ik riep kom maar binnen hoor! Ben en Karel bleven eventjes stilstaan en een glimlach verscheen op hun gezicht.

Ik hoor Ben zeggen: Laten we ons uitkleden en Karin helpen. Nog geen 5 minuten ndat ze binnen waren had ik de zwellende pik van Ben in mijn hand en waren Karel en Karin beurtelings bezig mijn natter wordende kutje te likken en te vingeren. Ben zakte door zijn knieen en boog zich voorover zodat ik zijn stijve pik in mijn mond kon nemen, Harin ging met haar knieen op de grond om mijn kutje verder te likken.

Karel kroop achter haar en liet zijn pik door de bilnaad van Karin heeb glijden en penetreerde zijn pik achterlangs in het natte geile kutje van Karin. Jammer dat ik je de geluiden die we toen met elkaar maakten niet kan laten horen.

Ben en Karel kwamen min of meer teglijk klaar. Ben zijn zaad liep over mijn gezicht en hals terwijl het vocht uit Karin's kutje liep. Karel smeerde zijn eigen vocht uit over het kontje van Karin. Al met al een heerlijke binnenkomer. Nadat we weer een beetje op adem waren gekomen namen we nog even een aantal punten door die we ook al via de e-mail wisseling met elkaar hadden bepsorken.

Alles mag niets moet.

Lekkerekut kutje rammen

Als dergelijke cookies niet worden gebruikt, zal u overigens nog steeds advertenties te zien krijgen. De advertenties zijn in dat geval alleen niet langer toegespitst op uw interesses omdat we u niet kennen.

Deze advertenties kunnen bijvoorbeeld aangepast zijn aan de inhoud van de website. U kan dit soort inhoudsafhankelijke webadvertenties vergelijken met reclame op televisie. Als u bijvoorbeeld naar een tv-programma over koken kijkt, zal u vaak in de bijbehorende reclameblokken een advertentie over kookproducten zien.

Voor de cookies die onze derde partijen plaatsen, verwijzen wij naar de verklaringen die deze partijen op hun eigen websites daarover geven. Let erop dat deze verklaringen regelmatig kunnen wijzigen en dat we hier geen enkele invloed op hebben. De content van onze website is grotendeels tot helemaal gratis.

In ruil tonen we ook advertenties. Sommige advertenties of videoboodschappen maken gebruik van cookies. Deze advertenties worden door ons en door derden op onze website geplaatst. Om deze gepersonaliseerde advertenties te kunnen leveren, proberen wij op basis van de websites die u bezoekt op het internet een beeld te krijgen van uw vermoedelijke interesses.

Op basis van deze interesses passen we de inhoud op onze website aan voor verschillende groepen klanten. Ook derde partijen die via onze website cookies plaatsen, kunnen op deze manier informatie over uw interesses inwinnen.

De informatie over uw huidige websitebezoek kan in dat geval gecombineerd worden met informatie van eerdere bezoeken aan andere websites dan de onze.

Advertentienetwerken en mediabureaus zijn bedrijven die fungeren als tussenpersoon tussen website-eigenaren en adverteerders. Voor de cookies die onze derde partijen voor advertentiedoeleinden plaatsen, verwijzen wij naar de verklaringen die deze partijen op hun eigen websites daarover geven. Let erop dat deze verklaringen regelmatig kunnen wijzigen en dat wij hier geen enkele invloed op hebben. Voor het functioneren van deze buttons wordt gebruik gemaakt van social media cookies van social media partijen, zodat deze u herkennen op het moment dat u een artikel of video wilt delen.

Deze cookies maken het dus mogelijk dat ingelogde gebruikers van geselecteerde social media bepaalde inhoud van onze website direct kunnen delen. Voor de cookies die de social media partijen plaatsen en de mogelijke data die zij hiermee verzamelen, verwijzen we naar de verklaringen die deze partijen op hun eigen websites daarover geven.

Door de manier waarop het internet en websites werken, kan het zijn dat we niet altijd inzicht hebben in de cookies die via onze website worden geplaatst door derde partijen. Mocht u op deze website cookies tegenkomen die in deze categorie vallen en die we hierboven dus niet genoemd hebben, laat het ons dan weten. Of neem rechtstreeks contact op met de derde partij en vraag welke cookies ze plaatsten, wat de reden daarvoor is, wat de levensduur van de cookie is en op welke manier ze uw privacy gewaarborgd heeft.

De verklaringen hierboven zullen we af en toe moeten aanpassen, omdat bijvoorbeeld onze website of de regelgeving omtrent cookies wijzigt. We behouden ons het recht voor om de inhoud van deze verklaringen en de cookies die opgenomen staan in de lijsten altijd en zonder waarschuwing vooraf te wijzigen.

U vindt op deze webpagina altijd de meest recente versie. De verwerkingsverantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens is, afhankelijk van de website die u bezoekt, één van de volgende entiteiten die deel uitmaken van de Belgische ondernemingsgroep De Persgroep NV:.

Bij HLN hechten we veel belang aan uw privacy en het vertrouwen dat u ons geeft. Zo geven we u graag de kans om uw cookie-instellingen te personaliseren. Meer info over ons privacy- en cookiebeleid vindt u via de link onderaan deze pagina. Onze aanbevolen cookie-instelling is niveau 4. Zo geniet je op elk ogenblik van deze website in optimale omstandigheden. U kan de cookie-instellingen hieronder aanpassen door een bepaald niveau te kiezen.

U krijgt dan regelmatig dezelfde advertenties we weten namelijk niet welke reclameboodschap u al kreeg die niet aangepast zijn aan uw interesses. Weten wat elk niveau precies inhoudt? Scrol dan verder naar beneden. We lezen enkel functionele en analytische cookies uit. Deze cookies houden geen persoonsgebonden informatie bij. Functionele en analytische cookies geven u toegang tot de basis site. U krijgt advertenties te zien, maar deze zijn niet afgestemd op uw profiel waardoor ze niet altijd relevant zullen zijn en ook regelmatiger zullen terugkomen.

Naast de functionele en analytische cookies, bieden we u ook de voordelen van persoonlijke cookies. Deze volgen uw traject doorheen onze website. Hierdoor kan u genieten van extra content die beantwoordt aan uw interesses. U krijgt nog steeds algemene advertenties die afgestemd zijn op de content van de bezochte pagina.

U geniet van een website op maat van uw profiel. Dat kunnen we door bovenop de andere twee cookieniveaus ook advertentiecookies te laden. Deze stellen ons in staat om een nauwkeuriger profiel op te bouwen rond uw surfervaring en onze website hierop aan te passen, zowel naar inhoud als naar advertenties.

Volledige toegang tot de website, makkelijk delen met uw netwerk én reclame op maat met een minimum aan herhaling. Content liken, delen met uw vrienden of uw mening geven?

Bovenop alle andere cookies, kan u ook met uw social media cookies aan de slag. De instellingen van uw browser of toestel laten niet toe dat cookies worden opgeslagen. Brenda moest nu haar evenwicht herstellen en trok zelf haar rechterborst uit om met de linkerborst de spijker te halen, want Karl trok ongenadig door.

Toen de ring eenmaal om de spijker zat, kon Brenda een licht gekreun niet onderdrukken. Haar Borsten werden nu minimaal 35 centimeter uitgerekt aan beide kanten en als dat nu aan haar tepelringen werd gedaan dan kon ze dat nog wel hebben, want haar tepels rekten ook wel mee. Nu echter beten de klemmen keihard en gemeen in de tepelhoven en dat voelde wel even anders. Karl boeide nu haar handen aan elkaar en legde tussen haar borsten een vel papier en een pen aan een touwtje neer.

Denk er om, je hebt zeven mogelijkheden, gebruik die goed! Ze begon na te denken over wat ze zou willen en toen ze een idee gevormd had pakte ze de pen op en rukte achteloos op het knopje om de vulling tevoorschijn te laten komen. Toen ze de punt op het papier zetten en de eerste letters op schreef ging er een schok door haar lijf…. Ze probeerde haarzelf nu weer te concentreren op haar ideeën en al gauw was het eerste idee opgeschreven en uitgewerkt.

Ze wilde aan haar borsten opgehangen worden en dan gefistfucked worden. Als ze aan haar bosten hing moest ze natuurlijk wel zorgen dat haar handen ook gebonden waren en misschien ook haar benen? Nah, die maar niet, dat scheelde weer een credit. Of toch aangekleed, dat was ook spannend natuurlijk, daar kon je meer mee doen, dan naakt.

Terwijl ze zat te wikken en te wegen zat ze met haar pen te spelen en rondjes te draaien, ze werd steeds geiler van de ideeën en de trillingen en uiteindelijk kwam ze zwaar hijgend klaar bovenop het hondenhok. Nadat ze uitgehijgd was ging ze verder met haar tweede idee. Ze wilde iets in het zwembad doen, of met de watertank die in de waterkamer stond.

Ze was gek op ademspelletjes en waar kon je dat nu beter doen dan in het water. Wat had ze nodig? Ketens om vastgebonden te worden, gewichten om makkelijk beneden te kunnen blijven…. Toen ze het idee op papier had kwam ze tot de ontdekking dat dit vier credits kostte, kortom bij deze tweespelletjes zou het blijven wat haar ideeën betrof. Ondertussen was het half uur bijna om, wat Brenda duidelijk kon voelen. Nu haar orgasme aan het wegebben was, voelde ze des te meer de harde rand van het hondenhok in haar kruis.

Dankzij haar opgetrokken benen kon ze druk nog een beetje van haar kut en klit afhouden, maar ze begon door vermoeidheid haar grip op haar benen te verliezen en steeds verder drong de nok van het hondenhok in haar schaamstreek.

Haar borsten deden nu geen pijn meer, maar dat kwam door gewenning wist ze, als ze straks losgemaakt zouden worden dan zou dat gepaard gaan met de nodige pijnscheuten. Nu ze klaar was met schrijven en verzinnen zat ze eigenlijk op Karl te wachten en door het nietsdoen viel het wachten steeds zwaarder omdat ze meer en meer gefocust werd op haar schaamstreek en haar vermoeide benen. Eindelijk kwam Karl de ruimte binnen, hij bekeek heel vluchtig de ideeën, zei: Hij begon met de ringen die aan de klemmen op haar borsten aten van de spijkers af te halen.

Daarna maakte hij haar handen los, zodat ze zelf op zijn verzoek de klemmen van haar borsten mocht halen. Hij gunde haar niet de tijd om haar borsten te strelen, want bijna gelijktijdig met de klemmen maakte hij haar voetboeien los, waardoor haar benen naar beneden zakten en ze nu volledig op haar schaamstreek rustte: Hij liet haar nu even de zere plekken op haar lichaam masseren, onderwijl haar huiswerk beter bekijkend. Gelukkig heb ik ng een nacht om alles na te gaan en uit te denken en daar mijn eigen dingetjes aan toe te voegen.

Nu eerst maar even een nachtje bijkomen! Vijf minuten later waren beiden diep in slaap, dromend van de dingen die komen gingen. De volgende ochtend was Brenda al vroeg wakker, ze voelde een gezonde spanning in haar lijf.

Vandaag zouden haar verlangens worden ngevuld. Ze had wel het idee dat de voorbereiding hiervoor ook grondig moest zijn. Ze ging de doucheruimte binnen, ook om te douchen, maar eerst pakte ze de anaaldouche voor een flinke enema, zodat haar darmen schoon zouden zijn voor haar eerste wens.

Ze vulde haar darmen twee keer met lauwwarm water om er zeker van te zijn dat ze goed uitgespoeld waren. Daarna nam ze een hete douche alvorens ze terugkeerde naar de slaapkamer om Karl te wekken. Karl lag op zijn rug te slapen, half boven de latex lakens uit. Heel voorzichtig schoof ze de lakens naar beneden tot zijn geslacht bloot lag. Ze bukte haarzelf over zijn slappe orgaan en nam dat in haar mond.

Heel langzaam kwam zijn pik tot leven en daarmee ook de eigenaar, die zacht kreunend het daglicht in zich opnam. Toen hij een tijdje later de keuken in kwam was hij volledig gekleed in rubber op hoofd en handen na. Het geheel werd gecompleteerd door kniehoge leren laarzen. Brenda zat zoals geboden netjes op haar knieën te wachten op hem, de aan de kettingen gebonden handen op de knieën gelegd. Karl ging naar de rij zitkrukjes en zocht daar een krukje uit wat hij bij de tafel zette.

Brenda kon een glimlach niet onderdrukken toen ze zag welk krukje het was. Karl gebood haar de handboeien en kettinkjes te verwijderen en liet haar toen naar het krukje komen. Op de zitting van de kruk zat een rubber dildo die op het oog niet al te dik was. Hij liet Brenda plaats nemen op de dildo en zij liet deze haar anus in glijden.

Dit ging vrij makkelijk maar dat zou niet lang duren. Karl greep de pomp die onder de kruk hing enbegon de dildo op te pompen in haar achterste. Het duurde even voor Brenda een eerste reactie gaf dat het enigszins ongemakkelijk werd voor haar, maar nog steeds bleef Karl de dildo oppompen.

Brenda begon nu zacht te kreunen maar liet zich niet kennen voordat het echt onaangenaam werd en Brenda had ook hier heel veel ervaring mee. Toen ze echt begon te kreunen stopte Karl met pompen. Brenda zat nu echt klem op de kruk, zonder lucht uit de dildo te laten zou ze niet op kunnen staan van de kruk, ook niet met geweld. Karl maakte nu haar enkels vast aan twee van de drie poten, waardoor haar benen los boven de grond hingen.

Haar lichaam had nu de neiging om naar voren te hellen, maar werd tegen gehouden door de dildobal in haar anus, die hierdoor de druk op haar achterste vergrootte. Karl pakte nu twee duimboeien en soot deze om beide duimen.

Daarna trok hij eerst haar linkerarm achter haar rug en maakte de duimboei vast aan de tepelring van haar rechterborst middels een kleine ketting, maar deze was zo kort dat haar borst bijna rond haar lichaam werd gevouwen.

Hetzelfde deed hij met haar linkerborst en rechterarm. Helemaal toen Karl een ballgag in haar mond deed en deze ook op begon te pompen tot dat haar mond helemaal rond stond rond de gag.

Uit de ballgag stak een rubber slang die door Karl in het glas werd gehangen dat voor Brenda op tafel stond. Snuivend door haar neusgaten zat Brenda op haar krukje te wachten op wat er komen ging, want zuigen met haar mond vol was er natuurlijk niet bij en voorlopig merkte ze er niets van dat er iets haar keel, laat staan haar maag in ging.

Is het niet lekker? O, maar je hebt nog……O! Ondertussen zat Brenda te wiebelen op haar kruk en dildo, stil genietend van de spanning die her en der op haar lijf stond en van de inmiddels constante pijn in haar anus en borsten.

Jammer genoeg was haar kut nu niet gevld, maar ach je kan niet alles hebben, nietwaar!. Toen Karl uitgegeten was, stond hij op en liep om Brenda heen. Hij maakte de duimen los van haar borsten om deze achter haar rug weer aan elkaar vast te maken.

Hij pakte nu in beide handen om Brenda heen hangend haar borsten en begon deze te kneden en te knijpen, zodanig dat af en toe zijn vingers niet meer te zien waren in de grote bollen. Brenda genoot hier duidelijk van gezien de genietende kreten die ze losliet: Wild trok Karl nu Brenda met kruk en al naar achteren zodat hij tussen de tafel en Brenda kon gaan staan.

Hij begon nu haar borsten echt te martelen, trok haar aan de tepels, draaide deze tot twee keer rond en sloeg haar daarna van links naar rechts met vollehand op de borsten, zodat de ruimte gevuld was met lawaai van kletsen gevolgd door gesmoorde pijnkreten van Brenda. Met een gemene grijns op zijn gezicht reageerde Karl op haar kreten: Karl vond dit wel grappig en probeerde nu zijn slagen zo te verdelen, dat ze steeds een stukje opschoof zowel naar achteren als van links naar rechts, of andersom.

Hiervoor moest hij echt hard slaan en het duurde dan ook maar een slag of tien voor Brenda echt huilend van ellende op haar kruk zat, niet alleen haar borsten deden zeer, maar ook de druk van de dildo die de kruk meesleurde aan haar anus deed nu behoorlij pijn. Na nog vijf slagen vond Karl het welletjes en liet hij Brenda even uithijgen terwijl hij onder de kruk de slang van de dildopomp losmaakte, zonder de lucht er uit te laten lopen.

Hij maakte nu de benen van Brenda los en hielp haar overeind, het uiteinde van de nog resterende dildoslang uit de kruk trekkend. Hij boog Brenda nu op haar buik over de tafel en nadat hij zijn penis tevoorschijn had gehaald nam hij haar vol van achteren in haar kut, wat nog de nodige moeite kostte, want door de anusdildo was haar kut ook min of meer afgesloten.

Beiden genoten van de nauwe toegang en na een paar wilde en harde stoten kwamen beiden kreunend en schreeuwend klaar. Karl bleef nog heel even zitten in haar terwijl hij haar haar streelde en zachtjes over haar rug wreef, haar zo bedankend voor weer een heerlijk moment samen.

Hij besefte eens te meer hoe dankbaar hij mocht zijn dat hij een vrouw had gevonden die al dit soort wreedheden waar hij op kikte wilde accepteren en zelfs van genieten. Nadat hij zich uit haar teugtrok maakte hij haar duimen los en gaf haar de opdracht af te ruimen en af te wassen. De knevel en Dildo liet hij daarbij zitten.

Toen hij weer bij haar terugkwam zat ze keurig op haar knieën te wachten op de dingen die komen gingen. Hij hielp haar overeind en nam haar mee naar een van de speelkamers. Hier ontdeed hij haar van beide attributen uit kont en mond en hing haar aan haar armen middels twee hangboeien aan twee ringen die via een takel uit het plafond kwamen. Hij liet de takel haar ophijsen tot ze vrij van de grond hing. Nu pakte hij een leren corset dat hij om haar lichaam deed. Het corset liep van net boven haar billen tot net onder haar borsten, aan de voorkant net van boven haar schaambeen.

Nu begon hij het corset in te rijgen en omdat hij haar opgehangen had kon hij dat tot het uiterste insnoeren, zodat Brenda echt een zandloperfiguur kreeg. Het corset was voorzien van stevige baleinen, bukken of buigen in dit corset was e niet meer bij.

Ook ademhalen werd door dit corset bemoeilijkt, maar dat was Brenda wel vaker overkomen, inmiddels wist ze wel hoe ze hier mee om moest gaan. Ze had echter geen idee wat Karl verder van plan was, want dit stond niet in haar ideeën, dus afwachten maar. Aan de voorkant van het corset waren jarretelles bevestigd en twee hiervan gebruikte Karl om een dikke kunstpik die hij in haar kut had geschoven vast te maken, zodat deze niet uit haar gaatje zou vallen.

Hij liet haar zakken op de grond, maakte de ophangboeien los en nam haar mee naar een rek aan de midden in de ruimte. Hij gaf aan dat ze het rek moest pakken met haar handen, waardoor ze voorover moest bukken. Ze moest haar armen strekken, waardoor ze achteruit moest lopen, want haar corset hield haar torso recht. Nu hingen haar borsten als grote ballonnen naar beneden en Brenda had al door wat er nu ging komen.

Karl had touw gepakt van de wand en begon dat nu om de basis van haar borst te draaien, hierbij het touw aantrekkend tot het uiterste n zo haar borst insnoerend. Brenda kon een luid gekerm niet onderdrukken, maar ze begreep ook wel dat het strak moest zitten, anders zou het touw losschieten als ze opgehesen werd.

Haar andere borst onderging hetzelfde lot en even later stond Brenda toen ze overeind kwam met twee paarse trots vooruitstekende bollen te pronken. Karl pakte nu een twee meter lange lat en legde die in de nek van Brenda. Hij gebood haar de lat met beide handen recht in haar nek te houden en ging meer touw halen.

Via een ingenieus touwpatroon maakte hij de lat vast onder haar oksels en over haar schouders, maar liet gelijk hetzelfde touw twee keer door haar mond heen lopen op die wijze haar hoofd achterover drukkend en gelijk als knevel dienend.

Het was geen ruw touw en hij zorgde er voor dat de druk van het touw op haar schouders en oksels stond, niet op haar mond, maar comfortabel was het zeker niet. Nu begon hij met twee andere touwen haar armen van af de oksel tot over de polsen vast te maken aan de lat, zodat ze uiteindelijk mt wijd gespreide armen voor hem stond, licht achterover kijkend.

De slet was al aardig opgewonden van dit geheel zag hij en hij kon het dan ook niet laten zijn vingers naast de dildo in haar kut te stoppen: Dit deed ontzettend zeer op haar opgezwollen borsten en dus kon ze een kreet van pijn en tranen niet onderdrukken. Karl trok haar mee aan de ketting die tussen haar tepelklemmen zat en positioneerde haar weer onder de takel.

Hij liet beide haken zakken tot onder haar borsten en hing de speciaal daarvoor geknoopte lussen in haar borstbondage aan de haken. Toen ook de borsten werden meegenomen probeerde Brenda nog zo lang mogelijk mee te gaan tot ook op haar tenen staan niet meer genoeg was en ze vrij aan haar borsten in de ruimte hing. Al die tijd was er een zacht gekreun van Brenda hoorbaar geweest, maar nu hing ze volop te kreunen: Maar omdat Karl nog niet klaar was met vastbinden, waren er nog onregelmatige pijnscheuten, die Brenda deden kermen van pijn.

Karl had rond de enkels twee voetboeien gedaan en deze aan de uiterste punten van de lat van haar armen vastgemaakt en wel zo dat ze weer met wijd gespreide benen hing.

Ze kon deze spreidstand ogenschijnlijk wel vermijden door haar onderlichaam te bewegen, maar haar corset voorkwam dat oor het grootste deel. Brenda had hier bij haar plannetjes geen rekening mee gehouden en stilletjes vervloekte ze Karl om zijn altijd weer geniepige ingenieuze ideeën om het haar altijd zo moeilijk mogelijk te maken.

Maar ja zo bleef het wel spannend natuurlijk. En hoe bevalt je verzoeknummer tot nog toe? Geniet je een beetje? Dan gaan we zo over tot deel twee!

Wat hebben we weer een zin! Brend hoorde het geluid en liet een zwak gekreun horen: Je wist dat ik -speelse- elementen toe zou voegen aan je spelletjes, ik wil ook lol hebben…. Pas bij de achtste of negende klap wist Brenda haar zelf onder controle te houden zo de druk op haar borsten laag houdend.

Het werd dus tijd voor verandering dacht Karl en de tiende klap deed hij neerkomen op haar venusheuvel, net boven haar klitje! De tranen liepen nu vol over haar angen en dat droop, samen met haar speeksel van onder de touwen over haar borsten. De Pijn in haar borsten samen met de immense pijn van de Kane op haar intieme delen deden haar belanden op de rand van het bewustzijn.

Hij begon ritmisch met de cat-o-nine tegen de onderkant van haar benen te slaan, beginnend boven de knie en langzaam naar haar schaamstreek toe slaand. Niet te hard, maar hard genoeg om het duidelijk voelbaar voor haar te maken. Na vijf slagen wisselde hij van been en zo steeds wisselend sloeg hij in een vast ritme naar haar schaamstreek toe, de slagen steeds iets harder uitdelend op het strak staande vlees van haar benen. Brenda raakte na de eerste else pijn van de Kane nu meer opgewonden van de steeds harder neer komende slagen van de cat-o-nine en toen hij bijna bij haar schaamstreek was, begon ze zachtjes te hijgen en te kreunen, ook vanwege haar verwachtingen van wat er zou gebeuren als hij daar aankwam met de zweep.

Hij stelde haar niet teleur, maar sloeg haar vol met de cat-o-nine door haar bilnaad waarbij de uiteinden van de negen leren stroken een weg zochten rond de dildo die uit haar kut hing, zo haar kutlippen vol rakend. Hij sloeg haar in een gestaag tempo tien tot twaalf keer zo vol in haar bilnaad en stopte toen hij merkte dat ze zwaar hijgend bijna tegen een orgasme aan zat. Toen hij stopte kreunde Brenda het uit vanonder de touwgag: Toen hij terugkwam had hij een paar rubber handshoenen aangetrokken, die tot over zijn elleboog reikten.

Hij had tevens een fles glijmiddel meegenomen e was nu bezig zijn rechterhandschoen daar mee in te smeren. Hij spoot ook wat glijmiddel in zijn handshoen zelf en smeerde dat rond haar anus en door een vinger naar binnen te duwen ook in haar anus.

Hij liet de lier van de takel opnieuw zijn werk doen en Brenda steeg omhoog tot ze met haar billen op zijn borsthoogte hing. Heel even liet hij zijn rubber handen over de nu roodgekleurde onderkant van haar benen en billen glijden en stootte toen in een keer drie vingers in haar anus: Hij liet de vingers even zitten en voelde hoe Brenda haar sluitspieren spande en ontspande rond zijn vingers.

Nu begon hij zijn vingers heen en weer te draaien om zo haar sluitspier te ontspannen en te zorgen dat ze geen grip kreeg op zijn vingers. Haar gekreun werd steeds geiler, van pijn was bij Brenda op dit moment geen sprake. Na een minuut of vijf zo masserend te werk zijn gegaan trok hij zijn vingers uit haar anus.

Dat ging nu heel soepel vond hij. Ineens sloe hij met zijn vuist toe bij haar anus, de duim onder de vingers geklemd ramde hij zijn vuist in een keer tot aan zijn pols in haar anus! Deze begon nu langzaam zijn vuist heen en weer te bewegen in haar anus, steeds een stukje dieper duwend en dan weer terugtrekkend tot de sluitspier net over het spaakbeen tegen de handwortelbeentjes kwam.

Daarna weer fel naar binnen duwend steeds weer verder en verder Brenda haar darmen in. Brenda gilde en kermde bij elke beweging in haar darmen. Ze was wel vaker gefistfuckt, maar meestal niet hangend aan haar borsten en niet ingesnoerd met een corset. Ook de dildo in haar kut hielp niet echt mee, ze had niet verwacht dat de druk op haar anus en darmen zo groot zou zijn, maar toch was dit wat ze uit wilde proberen, maar dan zonder het corset zo dacht z.

Ze probeerde de kreten van pijn te laten smoren in de touwen in haar mond, maar kon de pijn niet echt verbijten. Karl ging door met zijn in en uit gaande bewegingen, net zo lang tot zijn arm tot aan zijn elleboog in haar kont zat. Toen hij daar was aangekomen bleef hij doorgaan met pompen en door gewenning bij Brenda zakten de pijnscheuten en haar kreten iets.

Na de vijfde volle haal schreeuwde Brenda het ineens weer uit: Steeds als hij zijn arm naar binnen schoof hield hij het apparaat tegen haar billen haar zo extra schokkend naar een climax tillend. Na zo een aantal minuten in een vast tempo haar penetrerend en schokgevend raakte Brenda steeds meer in een roes van pijn gecombineerd met genot. Ze had het gevoel dat haar onderlichaam uit elkaar gerukt werd, gecombineerd met een zalige druk in haar kut door de dildo die bij eke haal tegen haar buikwand en klitoris werd geduwd.

Elke stroomstoot ontnam haar de adem, een adem die toch al gepaard ging met een hoog tempo omdat haar ingeregen buik echt uitademen voorkwam. Haar nu van geilheid zwoegende gehijg ging steeds sneller, haar kreten werden steeds korter en geiler en uiteindelijk bereikte ze na weer een lange haal naar binnen gierend een hoogtepunt en kwam ze luid schreeuwend klaar en daarna werd alles zwart voor de ogen..

Toen Brenda bij kwam lag ze buiten in de tuin op het gras. Haar armen en benen waren voorzien van leren boeien en waren wijd gespreid vastgemaakt aan paaltjes in de grond, zodat Brenda volkomen naakt in een X vorm op het gras lag te zonnebaden. Rond de basis van haar borsten waren vier dieprode striemen te zien waar de touwen in haar borsten hadden gedrukt. In haar schaamstreek waren nog duidelijk de striemen van de kane te zien. Brenda had tijd nodig om na te gaan waar ze was en in welke psitie.

Ze moest haar ogen dichthouden tegen de felle zon, maar draaide haar hoofd opzij om na te kunnen gaan waar ze was. Langzaam kwam ze bij haar positieven en begon ze de napijn te voelen van de ochtend. Haar borsten voelden heerlijk pijnlijk aan nu de druk daar af was. O, wat zou ze die graag even masseren. Dat gold ook voor haar schaamstreek, die nog nagloeide van de klappen met de kane. Maar het meeste last had ze van haar anus, deze deed nog steeds veel pijn, maar om de een of andere reden kon ze haar sluitspieren niet laten ontspannen door ze samen trekken, net of er nog wat in zat of zo.

Wat Brenda niet wist was dat dat laatste inderdaad het geval was. Omdat na het losmaken van Brenda haar kontje nog wagenwijd open had gestaan leek het Karl wel handig om daar gelijk de dildo voor het volgende spelletje in te doen en dit was wel een heel speciale: Brenda voelde ineens en schaduw over haar heen entoen ze opkeek zag ze een spiernaakte Karl boven haar staan.

Karl zakte nu op zijn knieën bij haar hoofd en goot een vrij dikke massageolie over haar borsten en bovenlichaam. Nu begon hij haar van boven naar onderen te masseren en in te wrijven met de olie, maar ging vreemd genoeg niet lager dan haar navel.

Karl liet Brenda genieten van de massage, vooral die op haar borsten, zo snel de striemen wegmasserend. Hierbij zat hij voornamelijk recht op op zijn knieën en liet zo zijn pik over haar gezicht zwabberen. Brenda probeerde uit alle macht om zijn eikel te pakken te krijgen met haar mond, maar steeds als haar dat gelukt was en ze wilde gaan zuigen trok Karl hem er weer uit. Beiden genoten van dit spelletje, tot Karl Brenda van navel tot ellebogen en net onder haar kin had ingesmeerd en dat gedeelte van haar glom en glitterde in de zon.

In de olie waren namelijk ook glitters verwerkt en daardoor had Brenda nu een zilveren gloed over haar heen. Karl liep even weg en kwam weer terug met een hoopje rubber kledng. Brenda herkende het meteen, bovendien had ze dit gevraagd voor haar tweede spelletje. Het setje bestond uit een rubber vissenstaart die aan de bovenkant eindigde in een nauwsluitend rubber corset dat net boven de navel eindigde, maar zo wel de staart goed op haar plaats hield.

De staart had een open kruis wat haar schaamstreek vrij liet en doorliep tot net voorbij haar kontgat. Het geheel zag er uit als een zilveren vissenstaart en was uiteraard geheel op maat gemaakt. De set werd gecompleteerd door een singleglove van dezelfde soort en kleur rubber en deze kwam over haar armen net zo ver als het corset, zodat alles een geheel leek en het van een afstand leek of Brenda geen armen had.

De zilveren glitters op haar lijf completeerden de zaak. Karl maakte eerst haar benen los om de staart aan te trekken. Hij tilde haar benen op om van boven naar beneden de staart over haar benen te trekken. Er zat geen rits of iets dergelijks in en dus was het een heel gesjor om de zaak aangetrokken te krijgen.

Toen hij bij haar billen kwam liet hij Brenda een brug maken van haar benen om zo het hielstuk en corset over haar billen te krijgen. Het laatste stuk, het corset, had wel twee ritsen aan de zijkant met twee grote trekogen, want het kostte veel kracht om Brenda in te snoeren in het corset. Toen Karl klaar was glom hij net zo van het zweet als Brenda en zij genoot stiekem van zijn groteske figuur, glanzend in de zon.

Karl maakte nu haar armen los en liet haar overeind zitten. Hij begon nu haar rug in te masseren met dezelfde olie, om zo haar sardientjeslijf zoals hij dat noemde in de olie te zetten. Nu trok hij de singleglove aan en maakte deze met twee riemen rond haar schouders vast. De staart had verder echte vinnen zoals dat bij vissen gebruikelijk is. Brenda kon hiermee in het water aardig uit de voeten, ze had hier wel vaker mee gezwommen en als ze haar armen vrij had was ze voor Karl met gewone flippers niet bij te houden.

Echter zwemmen zonder handen was een iets ander verhaal. Dan kwam alle kracht aan op haar benen en dat was al gauw vermoeiend. Karl had een vrij dikke vibrator gepakt en duwde deze bij haar kut naar binnen. Voordat deze weer naar buiten kon glijden maakte Karl nu de handen van haar singleglove vast aan de ring aan haar clitoris, de riem van de glove leggende in de V van de anusdildo en over de vibrator.

De riem was vrij lang merkte Brenda, want ze kon haar armen nog een stukje van haar lichaam af bewegen, zo de vibrator naar binnen duwend of naar buiten laten zakken. Anders dan bij de eerste heb je straks geen zicht en geen gehoor meer, kortom je mag straks blind zwemmen.

Ik laat je eerst een kwartiertje oefenen en daarna kom ik jacht op je maken. Wat jij niet weet is dat vanmiddag Mireille en Peter langs komen voor een ponyrace. Voor elke minuut die jij wint voor ik uitgejaagd ben krijg jij een seconde voorsprong bij de race! Oh ja, dat is waar ook, ik ga jagen op borstklemmen! Zijn er nog dingen die je wil weten of zeggen?

Dan moet je dat nu doen, straks kan het niet meer! Je kan natuurlijk ok voorzichtig zwemmen hè. Op de plaats waar haar mond zat, was een mondstuk aanwezig dat bestond uit een ronde pijp die een eind haar mond in stak en eenzelfde deel naar buiten stak. Toen het masker helemaal om haar hoofd heen zat leek het net of er een losse grijze zak om haar hoofd heen zat.

Karl pakte nu een kleine fietspomp en begon de helm op te pompen. Binnen een paar seconden veranderde de zak in een mooi gevormde vissenkop in dezelfde stijl als de rest van haar kleding. De pijp die uit haar mond stak was nu volledig verdwenen in de natuurgetrouwe vissenmond, met dit verschil dat deze open bleef staan.

Brenda zag niets van dit alles, maar voelde de druk toenemen op haar hoofd. Haar mond open en dicht doen kon ze niet meer, ademen kon ze alleen door haar mond.

Horen kon ze nog wel wat, maa als ze in het water lag zou dat ook wel over zijn wist ze. Toen Karl klaar was legde hij de pomp weg en pakte hij Brenda op. Hij liep naar het zwembad en legde haar op haar rug op de duikplank. Hier had hij vier kleine emmertjes neergezet gemaakt van zink die elk een kwart liter water konden bevatten. De kettinkjes aan de emmertjes maakte hij aan haar tepel- en schaamlipringen vast, waarbij hij gelijk de schaamlippen rond de riem van de glove trok.

Nu begon hij met het aanbrengen van 10 klemmetjes die rond haar tepels op haar borsten werden gezet. Bij elke klem liet Brenda een luid gebrom horen van onder haar vissenkop.

Dat was niet vreemd, want het waren venijnige klemmetjes zonder rubber kussentjes. Wel waren alle klemmetjes voorzien van een ring met een doorsnede van 7 centimeter, waar op Karl dadelijk zou gaan vissen.

Toen alle klemmetjes geplaatst waren stapte hij de duikplank op en begon op het uiteinde er van op en neer te springen. Na twee keer springen kwam Brenda los van de plank om daar weer op ner te vallen.

Steeds weer smakte ze op de plank terug na een sprong van Karl, net zo lang tot ze in de lucht zo gedraaid was dat haar lichaam niet meer in evenwicht op de plank lag en ze van de plank het water in gleed. Direct stopte Karl met springen om te zien of Brenda alles onder controle kreeg. Brenda was intussen bezig haar oriëntatie te hervinden en haar lichaam onder controle te krijgen. De pijnlijke rukjes aan haar tepels en kutlippen door de emmertjes had ze niet verwacht, maar daar was ze snel overheen.

Wat ze niet verwacht had was de koude stroom die door haar anus liep. Haar anus vulde zich met water, dus dat betekende dat de dildo in haar anus hol was! Omdat ze in het water lag zou deze alleen maar vol lopen, want haar sluitspieren waren door de dildo buiten werking.

Haar mond liep ook vol water, maar dat was een kwestie van haar keel dichthouden, dat was bij het oude masker ook zo, maar de situatie bij haar anus was nieuw. Brenda dacht hier niet te lang over na maar zwom met twee krachtige slagn met haar vin naar de oppervlakte. Ze had bij vorige zwempartijtjes met haar meerminnenpak al geleerd eerst te wachten tot ze een opwaartse druk voelde en dan die kant op te bewegen en niet meteen als een gek te gaan spartelen.

Van die eerdere lessen had ze nu profijt, want door deze nieuwe helm zou ze elk gevoel voor richting wel eens kwijt kunnen raken. Ze voelde pas dat ze boven water was toen haar schouders boven water kwamen. Door lucht uit haar longen te blazen kreeg ze het meeste water uit haar mond en kon ze een diepe teug lucht happen, maar de wijd openstaande mond zorgde er voor dat ze toch bij elke teug adem ook water binnen kreeg simpel omdat ze het water niet echt uit kon spugen.

Daar zou ze rekening mee moeten houden dacht ze. De beste tactiek die werkte was steeds naar de bodem zinken en daarna weer omhoog springen door met haar vin af te zetten tegen de bodem. Zo zou ze knnen springen door het bad heen. Dus liet ze haarzelf zakken nadat ze lucht had gehaald en begon te tellen hoe lang ze het vol zou houden op één teug lucht.

Tot haar ontzetting merkte ze echter dat bij het zakken er water in haar anus gepompt werd. Als ze deze tactiek lang vol zou houden zou ze wel vol water lopen.

Daarom besloot ze toch voor een andere tactiek, door haarzelf steeds af te zetten op de korte kant en dan uit te drijven naar de andere korte kant. Ook hiervoor diende het tellen. Ze telde ruim 9 tellen voor ze met haar hoofd tegen de andere kant aan stootte. Door de lucht in haar masker kwam de klap niet zo hard aan, maar ze wist dat dat toch niet te veel moest voorkomen.

Door nu op tel 8 om te draaien kon ze met haar staart tegen de kant aankomen en weer afzetten. Ze had eerder jachtspelletjes met Karl gedaan en wist dat de beste tactiek in beweging blijven was. Brenda was een kei met ademspelletjes en wist meer dan tellen onder water te blijven.


kutvocht meiden die zich uitkleden

Pas bij de achtste of negende klap wist Brenda haar zelf onder controle te houden zo de druk op haar borsten laag houdend. Het werd dus tijd voor verandering dacht Karl en de tiende klap deed hij neerkomen op haar venusheuvel, net boven haar klitje!

De tranen liepen nu vol over haar angen en dat droop, samen met haar speeksel van onder de touwen over haar borsten. De Pijn in haar borsten samen met de immense pijn van de Kane op haar intieme delen deden haar belanden op de rand van het bewustzijn.

Hij begon ritmisch met de cat-o-nine tegen de onderkant van haar benen te slaan, beginnend boven de knie en langzaam naar haar schaamstreek toe slaand. Niet te hard, maar hard genoeg om het duidelijk voelbaar voor haar te maken.

Na vijf slagen wisselde hij van been en zo steeds wisselend sloeg hij in een vast ritme naar haar schaamstreek toe, de slagen steeds iets harder uitdelend op het strak staande vlees van haar benen. Brenda raakte na de eerste else pijn van de Kane nu meer opgewonden van de steeds harder neer komende slagen van de cat-o-nine en toen hij bijna bij haar schaamstreek was, begon ze zachtjes te hijgen en te kreunen, ook vanwege haar verwachtingen van wat er zou gebeuren als hij daar aankwam met de zweep.

Hij stelde haar niet teleur, maar sloeg haar vol met de cat-o-nine door haar bilnaad waarbij de uiteinden van de negen leren stroken een weg zochten rond de dildo die uit haar kut hing, zo haar kutlippen vol rakend.

Hij sloeg haar in een gestaag tempo tien tot twaalf keer zo vol in haar bilnaad en stopte toen hij merkte dat ze zwaar hijgend bijna tegen een orgasme aan zat. Toen hij stopte kreunde Brenda het uit vanonder de touwgag: Toen hij terugkwam had hij een paar rubber handshoenen aangetrokken, die tot over zijn elleboog reikten.

Hij had tevens een fles glijmiddel meegenomen e was nu bezig zijn rechterhandschoen daar mee in te smeren. Hij spoot ook wat glijmiddel in zijn handshoen zelf en smeerde dat rond haar anus en door een vinger naar binnen te duwen ook in haar anus.

Hij liet de lier van de takel opnieuw zijn werk doen en Brenda steeg omhoog tot ze met haar billen op zijn borsthoogte hing. Heel even liet hij zijn rubber handen over de nu roodgekleurde onderkant van haar benen en billen glijden en stootte toen in een keer drie vingers in haar anus: Hij liet de vingers even zitten en voelde hoe Brenda haar sluitspieren spande en ontspande rond zijn vingers.

Nu begon hij zijn vingers heen en weer te draaien om zo haar sluitspier te ontspannen en te zorgen dat ze geen grip kreeg op zijn vingers. Haar gekreun werd steeds geiler, van pijn was bij Brenda op dit moment geen sprake.

Na een minuut of vijf zo masserend te werk zijn gegaan trok hij zijn vingers uit haar anus. Dat ging nu heel soepel vond hij. Ineens sloe hij met zijn vuist toe bij haar anus, de duim onder de vingers geklemd ramde hij zijn vuist in een keer tot aan zijn pols in haar anus!

Deze begon nu langzaam zijn vuist heen en weer te bewegen in haar anus, steeds een stukje dieper duwend en dan weer terugtrekkend tot de sluitspier net over het spaakbeen tegen de handwortelbeentjes kwam. Daarna weer fel naar binnen duwend steeds weer verder en verder Brenda haar darmen in. Brenda gilde en kermde bij elke beweging in haar darmen.

Ze was wel vaker gefistfuckt, maar meestal niet hangend aan haar borsten en niet ingesnoerd met een corset. Ook de dildo in haar kut hielp niet echt mee, ze had niet verwacht dat de druk op haar anus en darmen zo groot zou zijn, maar toch was dit wat ze uit wilde proberen, maar dan zonder het corset zo dacht z.

Ze probeerde de kreten van pijn te laten smoren in de touwen in haar mond, maar kon de pijn niet echt verbijten. Karl ging door met zijn in en uit gaande bewegingen, net zo lang tot zijn arm tot aan zijn elleboog in haar kont zat. Toen hij daar was aangekomen bleef hij doorgaan met pompen en door gewenning bij Brenda zakten de pijnscheuten en haar kreten iets.

Na de vijfde volle haal schreeuwde Brenda het ineens weer uit: Steeds als hij zijn arm naar binnen schoof hield hij het apparaat tegen haar billen haar zo extra schokkend naar een climax tillend. Na zo een aantal minuten in een vast tempo haar penetrerend en schokgevend raakte Brenda steeds meer in een roes van pijn gecombineerd met genot.

Ze had het gevoel dat haar onderlichaam uit elkaar gerukt werd, gecombineerd met een zalige druk in haar kut door de dildo die bij eke haal tegen haar buikwand en klitoris werd geduwd. Elke stroomstoot ontnam haar de adem, een adem die toch al gepaard ging met een hoog tempo omdat haar ingeregen buik echt uitademen voorkwam.

Haar nu van geilheid zwoegende gehijg ging steeds sneller, haar kreten werden steeds korter en geiler en uiteindelijk bereikte ze na weer een lange haal naar binnen gierend een hoogtepunt en kwam ze luid schreeuwend klaar en daarna werd alles zwart voor de ogen.. Toen Brenda bij kwam lag ze buiten in de tuin op het gras.

Haar armen en benen waren voorzien van leren boeien en waren wijd gespreid vastgemaakt aan paaltjes in de grond, zodat Brenda volkomen naakt in een X vorm op het gras lag te zonnebaden. Rond de basis van haar borsten waren vier dieprode striemen te zien waar de touwen in haar borsten hadden gedrukt. In haar schaamstreek waren nog duidelijk de striemen van de kane te zien. Brenda had tijd nodig om na te gaan waar ze was en in welke psitie.

Ze moest haar ogen dichthouden tegen de felle zon, maar draaide haar hoofd opzij om na te kunnen gaan waar ze was. Langzaam kwam ze bij haar positieven en begon ze de napijn te voelen van de ochtend. Haar borsten voelden heerlijk pijnlijk aan nu de druk daar af was. O, wat zou ze die graag even masseren. Dat gold ook voor haar schaamstreek, die nog nagloeide van de klappen met de kane.

Maar het meeste last had ze van haar anus, deze deed nog steeds veel pijn, maar om de een of andere reden kon ze haar sluitspieren niet laten ontspannen door ze samen trekken, net of er nog wat in zat of zo.

Wat Brenda niet wist was dat dat laatste inderdaad het geval was. Omdat na het losmaken van Brenda haar kontje nog wagenwijd open had gestaan leek het Karl wel handig om daar gelijk de dildo voor het volgende spelletje in te doen en dit was wel een heel speciale: Brenda voelde ineens en schaduw over haar heen entoen ze opkeek zag ze een spiernaakte Karl boven haar staan. Karl zakte nu op zijn knieën bij haar hoofd en goot een vrij dikke massageolie over haar borsten en bovenlichaam.

Nu begon hij haar van boven naar onderen te masseren en in te wrijven met de olie, maar ging vreemd genoeg niet lager dan haar navel.

Karl liet Brenda genieten van de massage, vooral die op haar borsten, zo snel de striemen wegmasserend. Hierbij zat hij voornamelijk recht op op zijn knieën en liet zo zijn pik over haar gezicht zwabberen.

Brenda probeerde uit alle macht om zijn eikel te pakken te krijgen met haar mond, maar steeds als haar dat gelukt was en ze wilde gaan zuigen trok Karl hem er weer uit. Beiden genoten van dit spelletje, tot Karl Brenda van navel tot ellebogen en net onder haar kin had ingesmeerd en dat gedeelte van haar glom en glitterde in de zon.

In de olie waren namelijk ook glitters verwerkt en daardoor had Brenda nu een zilveren gloed over haar heen. Karl liep even weg en kwam weer terug met een hoopje rubber kledng. Brenda herkende het meteen, bovendien had ze dit gevraagd voor haar tweede spelletje. Het setje bestond uit een rubber vissenstaart die aan de bovenkant eindigde in een nauwsluitend rubber corset dat net boven de navel eindigde, maar zo wel de staart goed op haar plaats hield.

De staart had een open kruis wat haar schaamstreek vrij liet en doorliep tot net voorbij haar kontgat. Het geheel zag er uit als een zilveren vissenstaart en was uiteraard geheel op maat gemaakt. De set werd gecompleteerd door een singleglove van dezelfde soort en kleur rubber en deze kwam over haar armen net zo ver als het corset, zodat alles een geheel leek en het van een afstand leek of Brenda geen armen had.

De zilveren glitters op haar lijf completeerden de zaak. Karl maakte eerst haar benen los om de staart aan te trekken. Hij tilde haar benen op om van boven naar beneden de staart over haar benen te trekken. Er zat geen rits of iets dergelijks in en dus was het een heel gesjor om de zaak aangetrokken te krijgen. Toen hij bij haar billen kwam liet hij Brenda een brug maken van haar benen om zo het hielstuk en corset over haar billen te krijgen.

Het laatste stuk, het corset, had wel twee ritsen aan de zijkant met twee grote trekogen, want het kostte veel kracht om Brenda in te snoeren in het corset. Toen Karl klaar was glom hij net zo van het zweet als Brenda en zij genoot stiekem van zijn groteske figuur, glanzend in de zon. Karl maakte nu haar armen los en liet haar overeind zitten.

Hij begon nu haar rug in te masseren met dezelfde olie, om zo haar sardientjeslijf zoals hij dat noemde in de olie te zetten. Nu trok hij de singleglove aan en maakte deze met twee riemen rond haar schouders vast. De staart had verder echte vinnen zoals dat bij vissen gebruikelijk is. Brenda kon hiermee in het water aardig uit de voeten, ze had hier wel vaker mee gezwommen en als ze haar armen vrij had was ze voor Karl met gewone flippers niet bij te houden.

Echter zwemmen zonder handen was een iets ander verhaal. Dan kwam alle kracht aan op haar benen en dat was al gauw vermoeiend. Karl had een vrij dikke vibrator gepakt en duwde deze bij haar kut naar binnen. Voordat deze weer naar buiten kon glijden maakte Karl nu de handen van haar singleglove vast aan de ring aan haar clitoris, de riem van de glove leggende in de V van de anusdildo en over de vibrator.

De riem was vrij lang merkte Brenda, want ze kon haar armen nog een stukje van haar lichaam af bewegen, zo de vibrator naar binnen duwend of naar buiten laten zakken. Anders dan bij de eerste heb je straks geen zicht en geen gehoor meer, kortom je mag straks blind zwemmen.

Ik laat je eerst een kwartiertje oefenen en daarna kom ik jacht op je maken. Wat jij niet weet is dat vanmiddag Mireille en Peter langs komen voor een ponyrace. Voor elke minuut die jij wint voor ik uitgejaagd ben krijg jij een seconde voorsprong bij de race! Oh ja, dat is waar ook, ik ga jagen op borstklemmen! Zijn er nog dingen die je wil weten of zeggen? Dan moet je dat nu doen, straks kan het niet meer!

Je kan natuurlijk ok voorzichtig zwemmen hè. Op de plaats waar haar mond zat, was een mondstuk aanwezig dat bestond uit een ronde pijp die een eind haar mond in stak en eenzelfde deel naar buiten stak. Toen het masker helemaal om haar hoofd heen zat leek het net of er een losse grijze zak om haar hoofd heen zat. Karl pakte nu een kleine fietspomp en begon de helm op te pompen. Binnen een paar seconden veranderde de zak in een mooi gevormde vissenkop in dezelfde stijl als de rest van haar kleding.

De pijp die uit haar mond stak was nu volledig verdwenen in de natuurgetrouwe vissenmond, met dit verschil dat deze open bleef staan. Brenda zag niets van dit alles, maar voelde de druk toenemen op haar hoofd.

Haar mond open en dicht doen kon ze niet meer, ademen kon ze alleen door haar mond. Horen kon ze nog wel wat, maa als ze in het water lag zou dat ook wel over zijn wist ze. Toen Karl klaar was legde hij de pomp weg en pakte hij Brenda op. Hij liep naar het zwembad en legde haar op haar rug op de duikplank. Hier had hij vier kleine emmertjes neergezet gemaakt van zink die elk een kwart liter water konden bevatten.

De kettinkjes aan de emmertjes maakte hij aan haar tepel- en schaamlipringen vast, waarbij hij gelijk de schaamlippen rond de riem van de glove trok. Nu begon hij met het aanbrengen van 10 klemmetjes die rond haar tepels op haar borsten werden gezet. Bij elke klem liet Brenda een luid gebrom horen van onder haar vissenkop.

Dat was niet vreemd, want het waren venijnige klemmetjes zonder rubber kussentjes. Wel waren alle klemmetjes voorzien van een ring met een doorsnede van 7 centimeter, waar op Karl dadelijk zou gaan vissen. Toen alle klemmetjes geplaatst waren stapte hij de duikplank op en begon op het uiteinde er van op en neer te springen.

Na twee keer springen kwam Brenda los van de plank om daar weer op ner te vallen. Steeds weer smakte ze op de plank terug na een sprong van Karl, net zo lang tot ze in de lucht zo gedraaid was dat haar lichaam niet meer in evenwicht op de plank lag en ze van de plank het water in gleed. Direct stopte Karl met springen om te zien of Brenda alles onder controle kreeg. Brenda was intussen bezig haar oriëntatie te hervinden en haar lichaam onder controle te krijgen.

De pijnlijke rukjes aan haar tepels en kutlippen door de emmertjes had ze niet verwacht, maar daar was ze snel overheen. Wat ze niet verwacht had was de koude stroom die door haar anus liep. Haar anus vulde zich met water, dus dat betekende dat de dildo in haar anus hol was! Omdat ze in het water lag zou deze alleen maar vol lopen, want haar sluitspieren waren door de dildo buiten werking. Haar mond liep ook vol water, maar dat was een kwestie van haar keel dichthouden, dat was bij het oude masker ook zo, maar de situatie bij haar anus was nieuw.

Brenda dacht hier niet te lang over na maar zwom met twee krachtige slagn met haar vin naar de oppervlakte. Ze had bij vorige zwempartijtjes met haar meerminnenpak al geleerd eerst te wachten tot ze een opwaartse druk voelde en dan die kant op te bewegen en niet meteen als een gek te gaan spartelen.

Van die eerdere lessen had ze nu profijt, want door deze nieuwe helm zou ze elk gevoel voor richting wel eens kwijt kunnen raken. Ze voelde pas dat ze boven water was toen haar schouders boven water kwamen.

Door lucht uit haar longen te blazen kreeg ze het meeste water uit haar mond en kon ze een diepe teug lucht happen, maar de wijd openstaande mond zorgde er voor dat ze toch bij elke teug adem ook water binnen kreeg simpel omdat ze het water niet echt uit kon spugen.

Daar zou ze rekening mee moeten houden dacht ze. De beste tactiek die werkte was steeds naar de bodem zinken en daarna weer omhoog springen door met haar vin af te zetten tegen de bodem. Zo zou ze knnen springen door het bad heen. Dus liet ze haarzelf zakken nadat ze lucht had gehaald en begon te tellen hoe lang ze het vol zou houden op één teug lucht. Tot haar ontzetting merkte ze echter dat bij het zakken er water in haar anus gepompt werd.

Als ze deze tactiek lang vol zou houden zou ze wel vol water lopen. Daarom besloot ze toch voor een andere tactiek, door haarzelf steeds af te zetten op de korte kant en dan uit te drijven naar de andere korte kant. Ook hiervoor diende het tellen. Ze telde ruim 9 tellen voor ze met haar hoofd tegen de andere kant aan stootte. Door de lucht in haar masker kwam de klap niet zo hard aan, maar ze wist dat dat toch niet te veel moest voorkomen. Door nu op tel 8 om te draaien kon ze met haar staart tegen de kant aankomen en weer afzetten.

Ze had eerder jachtspelletjes met Karl gedaan en wist dat de beste tactiek in beweging blijven was. Brenda was een kei met ademspelletjes en wist meer dan tellen onder water te blijven. Zonder inspanning zou ze dat veel langer volkunnen houden wist ze. Hoe vaak had Karl haar neus al Niet dichtgeknepen terwijl zijn pik diep in haar keel zat.

Inmiddels was ze al meer dan 10 minuten in het water aan het spartelen en genoot inmiddels van haar gebonden situatie. Steeds als ze haar benen als een vis bewoog zorgden haar handen er voor dat de dildo,s diep in haar gedrukt werden, haar handen konden nu eenmaal niet de soepele beweging van benen, buik en billen volgen.

Inmiddels was ze ook aan het constante geruk van de emmertjes aan haar tepels en kutlippen gewend, ze vond dat inmiddels een opwindend gevoel.

Karl had inmiddels ook niet stil gezeten, toen hij zag dat Brenda alles onder controle had liep hij naar de kant waar hij zijn duikuitrusting had klaargemaakt. Hij deed zijn luchtflessen om en probeerde zijn mondstuk uit. Dit was niets anders dan zijn Electroshock stok de hij vandaag al eerder gebruikt had en die ook onder water goede diensten zou bewijzen.

Na zoals beloofd ongeveer een kwartier sprong hij in het zwembad met niets anders aan dan een loodgordel en de luchtflessen gecompleteerd met een duikbril. De loodgordel hield hem laag in het zwembad, zodat hij Brenda steeds van onderen zou kunnen benaderen.

Hij had toen hij het water in sprong de tijd in zich opgenomen en zwom nu op Brenda af. Door het pak dat Brenda droeg was de electrostick maar op enkele plaatsen effectief: Maar juist dat laatste gebied was zijn jachtterrein, daar zaten de klemmen die hij los moest trekken van haar borsten.

Brenda zwom nu heen en weer in het diepste deel van het zwembad, wat zoals alle privézwembaden ook een deel had waar je kon staan. Het was voor Karl zaak om Brenda uit het ondiepe deel weg te houden, want dan kon ze haar lichaam gebruiken om de ringen voor hem af te schermen, in het ondiepere deel kon hij niet ondr haar door.

Dit was echter een groot privézwembad van ruim 20 meter, dus het moest mogelijk zijn haar de andere kant op te jagen, helemaal nu ze toch niets zag. Brenda schreeuwde het uit in haar masker toen ze de stroomstoot voelde en haar lijf in een reactie daar op als spieren samentrok, hierdoor wild aan de emmertjes trekkend. Gelijk ook kreeg ze water binnen in mond en kont en moest ze alle zenuwen in bedwang houden om niet in paniek te raken. Twee tellen later kreeg ze weer een schok, nu aan de andere kant van haar lichaam.

Brenda wachtte dat niet af maar schoot met enkele krachtige slagen van haar staart naar de oppervlakte, waar ze water uitspoog en lucht in nam. Ze was nu Karl voor een paar tellen kwijt en kon zo bijkomen van de schokken. Ze wist ook dat ze nu ze wist wat ze kon verwachten, ze de volgende schokken beter zou verwerken, Karl was inmiddels weer bij haar in de buurt gekomen en haalde nu uit naar haar schaamstreek, door het gat in haar pak. Gewenning of niet, maar weer kronkelde Brenda onder de schokken van de stick.

Ooeeh, dit was toch wel heftig hee. Ze wist echter haar paniek onder controle te houden, waardoor ze beter wist waar ze zich gevoelsmatig bevond in het zwembad. Nu voelde ze echter een schok in haar borst, gevolgd door een stekende pijn op dezelfde plek op het moment dat Karl de harpoenvormige stick door een ring van een der klemmen had gehaald en deze met kracht van haar borst had getrokken. Brenda schreeuwde het nu uit van pijn en schrik die deze dubbele marteling bij haar had veroorzaakt.

Haar borst gloeide nog na waar de kem had gezeten en hoe graag had ze die plek nu willen raken om de pijn weg te masseren. In plaats daarvan draaide ze haarzelf om, om weg te zwemmen van het gebied waar Karl en dus ook de pijn was. Hierdoor schoot ze horizontaal door het water en voelde ze weer water in haar anus lopen. Snel zwom ze naar boven om dat te laten stoppen en ook om adem te halen, want alle schrikreacties hadden haar bijna ademloos gemaakt.

Ze had geen idee van tijd en plaats, behalve dat ze wist dat de marteling nog negen klemmen zou duren. Ze was ook niet bezig met seconden sparen voor vanmiddag, maar wilde wegzwemmen van de pijn en zorgen dat ze van onderen niet helemaal vol liep, want ze had nu al aardige krampen in haar buik en ze had geen mogelijkheid van het water af te komen zonder gebruik van haar sluitspieren. Ook het toch veelvuldig tegen de kant aan zwemmen begon haar tol te eisen, ze raakte er van in de war en zwom daardoor af en toe recht in de armen van Karl, die daar dankbaar gebruik van maakte en inmiddels al de helt van de klemmen van haar borsten had af gerukt.

Ineens greep hij haar bij het voorbijzwemmen bij haar staart en trok haar aan haar benen naar beneden. Brenda genoot even van de masserende handen, die de naschrijnende plekken weer een normaal gevoel gaven, maar ze werd haar al gauw bewust dat ze zonder adem kwam te zitten en dus begon ze te worstelen en met haar staart te slaan om naar de luchtbrengende oppervlakte te ontsnappen. Karl hield haar echter stevig vast en liet haar pas gaan toen ze onder water paniekerige geluiden ging maken.

Hij was wel zo verstandig haar een duwtje in de goede richting te geven en haar zo ruim boven het wateroppervlak te laten komen. Zodra ze kon spuwde ze het water uit haar mond om plaats te maken voor verse lucht. Ze kon echter niet voorkomen dat ze oestend en naar lucht happend aan de oppervlakte bleef zwemmen, nu op haar rug om even bij steeds komen. Dat daardoor haar anus weer water binnenkreeg nam ze maar even voor lief.

Karl liet haar een paar seconden zo gaan, maar viel daarna weer aan door haar billen nu met de stick te prikken, wat bij Brenda direct effect had, meteen ging ze er weer vandoor, doordat ze echter nog op haar rug lag ging dat niet helemaal goed, ze was de richting kwijt en vrijwel direct klapte ze tegen de kant aan, waardoor ze in haar gevoel de verkeerde kant op ging, weer op haar buik draaide en recht op Karl af ging die daar direct gebruik van maakte door in een haal twee van haar klemmen van haar borsten te trekken.

Ondanks dat ze in het water lag en een zwaar masker op had, hoorde karl haar schreeuwen van pijn….. Nog drie te gaan dacht Karl en zwom weer achter haar aan. Hij had nog een paar pogingen nodig om ook de laatste drie klemmen te verwijderen en bij de laatste zwom hij gelijk omhoog om de gebruikte tijd te bekijken, he bleef tenslotte toch een wedstrijd nietwaar.

Daarna zwom hij naar Brenda toe, greep haar van achter weer bij haar borsten en trok haar boven hem op haar rug zodat ze met haar vissenkop boven water kwam, zodat ze adem kon halen. Al knedend aan haar borsten nam hij haar onder haar zwemmend mee naar het ondiepere deel van het zwembad. Daar aangekomen tilde hij haar uit het water en legde haar op haar buik op de kant en wel zo dat haar staart nog in het water hing.

Snel deed hij zijn luchtflessen af en maakte hij de leren riem van haar glove los van haar clitring. Zo kon hij bij de holle dildo die uit haar kont stak en haalde die er in een ruk uit om die gelijk te vervangen voor zijn inmiddels superstijf staande penis, want dit spelletje had wel wat met hem gedaan. Ze probeerde uit alle macht het water wat haar anus en onderbuik gevuld had er uit te persen en weer had Karl dat geweldige gevoel wat hij giseren ook al had ervaren toen hij haar volle anus had geneukt.

Hij vond het geweldig en het duurde dan ook niet lang voor hij zijn lading in haar kont spoot, geweldig genietend van weer een geweldig orgasme dat zijn vrouw en subje hem weer bezorgd had met dat geweldige lichaam van haar. Brenda lag hijgend onder hem, Ze had geen orgasme gehad tijdens deze watersessie, was inmiddels uitgeput van het zwemmen en vechten voor lucht, maar toch had ze geweldig genoten van het hele spel, wat ze tenslotte zelf had bedacht nietwaar, hoewel ze de electrostick niet had ingecalculeerd, dat was Karl zijn inbreng.

Nadat Karl zich had teruggetrokken uit Brenda, sleurde hij haar verder de kant op en hielp haar uit haar bondage tot ze helemaal naakt was. Hij ruimde de spullen op terwijl zij het naastgelegen wc-tje opzocht om haarzelf verder te ledigen.

Ze had het gevoel een compleet zwembad in haar te hebben. Toen ze weer een beetje opgeknapt was gingen zij en Karl naar binnen, het was inmiddels tegen het middaguur en Karl wild samen eten, verder zonder poespas want hij wilde Brenda rust geven voor de ponyrace van aankomende middag. Die middag rond kwart voor twee ging de bel. Brenda liep naar de deur om open te doen. Ze was gekleed in een strak rood rubber jurkje dat als een ballon rond haar lijf zat en zo al haar vormen liet zien.

Het jurkje kwam net over haar billen, zo kort dat bukken alleen kon als ze de zoom vasthield. Aan de bovenkant ondersteunde het jurkje met haar borsten tot net boven de tepel, waarbij twee flinterdunne bandjes over haar schouder liepen. Verder droeg ze niets behalve twee 13 centimeter hoge naaldhakken met enkelbandjes.

Karl zat stil te genieten van haar lijf toen ze naar de deur liep. Toen ze de deur openmaakte werd deze bijna geheel gevuld door een grote als cowboy uitgedoste man, compleet met sporen aan zijn laarzen en leren chaps over zijn spijkerbroek. Een brede cowboyhoed maakte van deze man, Peter genaamd, een indrukwekkende verschijning. Dit was zijn slavin Mireille die op groteske wijze in kettingen gesnoerd achter hem aan werd gesleurd over de grond.

Sinds een paar maanden had Mireille permanente kettingen gekregen die elk anderhalve kilo wogen en vastgemaakt waren aan haar tepels en kutlippen. Als deze niet ergens anders aan vastgemaakt werden dan werden de uiteinden als dood gewicht ook aan de tepels en kutlippen vastgemaakt. Nu echter waren de kettingen van haar kutlippen door haar benen naar achteren getrokken, waar ze over haar dubbelgevouwen benen waren gesnoerd en buitenom naar voren getrokken waar ze strak waren vastgemaakt aan dezelfde ketting, zodat bij kracht zetten op de ketting niet haar kutlippen zouden uitscheuren.

Door op dezelfde wijze de tepelkettingn te gebruiken waren haar armen dubbelgevouwen op haar rug vastgemaakt. Tussen haar knieën was een Spreidstang aangebracht waar aan de ketting zat waar Peter haar aan voorttrok. Deze Spreidstang zorgde er tevens voor dat ze niet om kon rollen. Haar gekreun kwam voort uit het feit dat ze op haar buik en borsten over de grond getrokken werd waarbij elke hobbel een kwelling voor haar was. Haar hoofd werd hiervoor in bescherming genomen door een leren Hoofdtuig, die middels een D-ring en een ketting achterovergetrokken werd naar een haak die in haar anus stak.

De ketting liep over een grote sporttas die op haar rug lag en door de ketting op zijn plaats gehouden werd. Of de tas heel zwaar was kon Brenda niet inschatten, wel dat deze behoorlijk vol zat.

Behalve het Hoofdtuig en de kettingen droeg Mireille verder niets en Brenda vroeg zich af waar ze geweest waren, want Mireille zat onder de modder en takjes die niet van de oprijlaan van hun huis konden zijn, want die bestond uit kiezelstenen. Peter trok zijn slavi de kamer in en posteerde haar in een hoek, waar hij haar als oud vuil liet liggen met de tas nog op haar rug. Hij negeerde Brenda volkomen en liep met een breed gebaar op Karl af: Ik heb zin om die griet van jou eens te grazen te nemen na onze gewonnen race!

Als Brenda nu even Mireille helpt met aankleden, dan laat ik jou ondertussen even het filmpje zien. Brenda liep naar Mireille toe en haalde eerst de haak uit haar kont, wat met veel moeite lukte want de bal die aan de haak zat was niet bepaald klein te noemen. Hierna haalde ze de tas van haar rug af, waarbij ze zich verbaasde over het gewicht daar van. Al die ijd had Mireille niets gezegd, waarschijnlijk had ze een spreekverbod van haar meester.

Brenda wilde haar echter vragen wat de beste manier was om de kettingen los te maken en gaf aan Mireille te kennen dat ze daar op mocht antwoorden en verder ook mocht praten tot haar meester weer terug zou komen.

Mireille likte eerst haar lippen af voor ze met schorre stem aangaf hoe de kettingen losgemaakt konden worden. Nadat Brenda dat gedaan had hielp ze Mireille overeind en nam haar in haar armen om haar een stevige welgemeende knuffel te geven. Ze kende Mireille tenslotte al een tijdje en had veel respect voor haar.

Anders dan Brenda genoot Mireille van totale vernedering door haar meester, ook en eigenlijk juist als er anderen bij waren. Zij kon er van genieten als andere mensen door haar onderworpenheid opgewonden raaken en hun geilheid moeilijk verborgen konden houden als ze Mireille zagen.

Mireille besefte als geen ander dat dat ook een vorm van. Daarbij hield ze net als Brenda van pijn en een leven met continue gevulde gaatjes, voor achter, boven en onder. Ze was niet getrouwd met Peter maar had zich contractueel voor haar leven aan Hem gebonden. Brenda liet Mireille de tas pakken en nam haar mee naar een van de vele badkamers waar al een warme jacuzzi stond te stomen. Pardoes stapten beide dames in het grote bad, Brenda met rubber jurkje en al.

Daar begon ze Mireille schoon te boenen met een stevige Barcelona. Eigenlijk snap ik ook niet dat Karl het steeds weer opnieuw wil proberen, gezien zijn aversie tegen de straf die ook de verliezende menner krijgt.

Mireille was namelijk veel sterker gespierd dan Brenda en dat had steeds de doorslag gegeven. Mireille droeg lieshoge laarzen met hoefvormige schoenen daar aan waar ze weliswaar ook op haar tenen in moest lopen, maar die per stuk 2 kilo wogen.

Brenda lie in haar ponykostuum alleen op balletlaarzen die veel minder wogen. Brenda had de hoeflaarzen wel eens geprobeerd, maar was na enkele rondjes uitgeput van het gewicht aan haar voeten. Mireille kon daar wel heel goed mee overweg en was daardoor ook sneller, omdat ze minder wegzakte in een zachte bodem dan Brenda op haar spitsen ook al hadden die kleine ondersteunende hakken. Terwijl ze daar zo over nadacht had ze Mireille schoongeboend en was ze nu met haar rubber jurkje zacht tegen de rug van Mireille aan het rijden.

Het rubber glibberde zalig over haar rug heen en Brenda duwde haar borsten extra tegen haar rug aan. Langzaam liet Brenda haarzelf onderuit glijden in het bad en nadat ze Mireille had omgedraaid trok ze Mireille over haar heen.

Zodat beide dames met hun buiken en borsten over elkaar heen glibberden. Beiden genoten van de vrijage en al gauw vonden hun tongen elkaar in een gepassioneerde tongzoen. Beide vrouwen gingen volledig in elkaar op en even waren ze tijd en omgeving vergeten.

Brenda was de erste die weer bij zinnen kwam en bruusk stopte ze de omhelzing. Brenda deed eerst het corset bij Mireille aan en trok de veters zo strak mogelijk om het bekende ingesnoerde effect te krijgen.

Aan dit corset hingen aan de voorkant twee smalle leren riemen die zij tussen de benen van Mireille door haalde en aan de achterkant weer aan het corset vastgespte, waardoor de billen van Mireille uit elkaar getrokken werden.

Aan de bovenkant van het corset liep een riem naar een hoge halsband, een zogenaamde choker, die er voor zorgde dat Mireille haar hoofd enigszins achterover moest houden. Vanaf dezelfde riem liep er een bredeleren band met onder haar borsten, die op haar rug vastgesnoerd werd.

Deze band had tot doel het ademen iets lastiger te maken, maar was ook de basis van een bh, die rond gevormd rond haar borsten zat en in de nek werd vastgemaakt. In plaats van Cuphouders bestond deze bh uit een spinnenweb vormig ijzerdraadgeheel, die pijnlijk diep in de borsten drong, alleen de tepels vrijlatend.

Het was voor Brenda nog een hele klus om de dikke kettingen die aan te tepelhoven van Mireille vastzaten door de gaten in de ijzeren bh te krijgen. Brenda deed de polsboeien om en maakte deze achter de rug aan elkaar vast. Dit bestond uit een Paardenbit dat haar mond in ging, vanaf de uiteinden van het bit gingen er riemen in v-vorm over haar neus over haar hoofd en riemen direct achter haar hoofd over haar wangen en onder haar oren door.

Alle riemen sloten in haar nek aan de choker, waardoor draaien met het hoofd niet makkelijk meer ging. Door de uiteiden van het bit in de mond gingen ook de leidsels, waarvan de uiteinden aan de voorkant nog even los bleven hangen. Als laatste begon Brenda nu de hoeflaarzen van Mireille aan te trekken. Omdat deze op maat gemaakt waren waren deze met ritsen uitgevoerd en werd Brenda een half uurtje rijgen bespaard.

Alleen boven aan de laarzen, bijna vlak bij haar venusheuvel zat en klein stukje ritsoverlappend leer dat wel middels 6 gaatjes dichtgeregen moest worden en daarna afgesloten met een klein slotje.

Toen Brenda klaar was met de aankleedpartij stond het zweet in haar jurkje. Het kostte haar dan ook de nodige moeite om het strakzittende kledingstuk over haar hoofd te krijgen. En zo kwam het dat ik samen met Karin op weg was naar nooitgedacht. Ben nam een vriend mee, zij zouden eveneens met de auto aankomen en we spraken af rond Met Karin had ik afgesproken dat het eenn goed idee zou zijn om te proberen rond We hadden er ontzettend veel zin in.

Als verassing bespraken we dat we schaars gekleed op de bank zouden zitten als de heren hun intrede zouden doen. Het zou voor Ben en Karel een ontzettend geil gezicht zijn als ze binnen zouden komen en daar ons gelijk met elkaar bezig zouden zien. Het ijs zou gelijk gebroken zijn. Ik riep kom maar binnen hoor! Ben en Karel bleven eventjes stilstaan en een glimlach verscheen op hun gezicht. Ik hoor Ben zeggen: Laten we ons uitkleden en Karin helpen. Nog geen 5 minuten ndat ze binnen waren had ik de zwellende pik van Ben in mijn hand en waren Karel en Karin beurtelings bezig mijn natter wordende kutje te likken en te vingeren.

Ben zakte door zijn knieen en boog zich voorover zodat ik zijn stijve pik in mijn mond kon nemen, Harin ging met haar knieen op de grond om mijn kutje verder te likken. Karel kroop achter haar en liet zijn pik door de bilnaad van Karin heeb glijden en penetreerde zijn pik achterlangs in het natte geile kutje van Karin. Jammer dat ik je de geluiden die we toen met elkaar maakten niet kan laten horen.

Ben en Karel kwamen min of meer teglijk klaar. Ben zijn zaad liep over mijn gezicht en hals terwijl het vocht uit Karin's kutje liep. Karel smeerde zijn eigen vocht uit over het kontje van Karin. Al met al een heerlijke binnenkomer. Nadat we weer een beetje op adem waren gekomen namen we nog even een aantal punten door die we ook al via de e-mail wisseling met elkaar hadden bepsorken. Alles mag niets moet.
Lesbische gratis sex in almere