Skip to content

Lekkere stijve pik negersex

lekkere stijve pik negersex

Neuken voor 10 euro beffen kut

Sean's eikel schoot met een plop achter het elastiek vandaan en wees fier omhoog naar zijn buik. Zeker 8 cm stak nu boven zijn broekje uit.

Robbie's piemel was door het wrijven ook niet achtergebleven en vormde een flinke kromme bobbel in zijn broekje. Robbie bleef niet achter en ook hij deed zijn broekje uit. Robbie's piemel bleek stijf 16 cm te zijn en ook hij had al wat haartjes er op. Ondanks het feit dat zijn piemel stijf was, bedekte zijn voorhuid de eikel geheel en mondde uit in een soort slurfje. Sean sloeg zijn boeken dicht en ging op zijn bed liggen. Hij beduidde Robbie dat ook te doen en even later lagen beiden zij aan zij op Sean's bed terwijl beide piemels bevend en schokkend omhoog stonden.

Sean begon langzaam met een hand zijn stijve piemel te masseren, van beneden tot aan zijn nu paarse eikel. Robbie keek toe en aarzelend begon ook hij het zelfde te doen. Voorzichtig begon Robbie zijn voorhuid terug te trekken, maar omdat zijn eikel steeds dikker werd lukte dat niet zo goed.

Dit voelen aan andermans piemel bracht bij Sean alweer een nieuwe sensatie teweeg. Zoiets had hij nog nooit gedaan. Langzaam trok hij aan de voorhuid van Rob's piemel, hetgeen een zacht gekreun teweeg bracht, helemaal terug zodat een fiere dikke paarse eikel zich voor de eerste keer aan de ogen van beide jongens vertoonde.

Ook Robbie die nog nooit een andere hand dan van hemzelf aan zijn piemel had gevoeld, genoot van het nieuwe gevoel. Met zijn andere hand begon Sean de roze en onbehaarde zak waarin ook een paar stevige ballen zaten, voorzichtig te kneden. Rob vond dat zo'n heerlijk gevoel dat hij zijn buikje omhoog drukte. Sean's hand verkende verder de bilspleet van Rob, hetgeen een hijgend gekreun bij Rob teweegbracht.

Toen ontdekte Sean tussen beide billen het onbehaarde roze jongenskutje en liet voorzichtig een vinger erin ronddraaien. Robbie had het niet meer en pulserend ging zijn kutje open dicht, waarbij zijn sluitspier zich steeds om de vinger van Sean sloot. Plotseling begon Robbie onbeheerst te schokken en voelde een sensatie door zijn onderlichaam trekken.

Sean was nog steeds aan Robbie's piemel aan het trekken totdat plotseling Robbie zich met een schreeuw en snikkend ontlaadde en een dikke straal heet sperma uit zijn zware ballen over de hand van Sean en zijn eigen buikje spoot. Bevend en snikkend lag Robbie geheel ontdaan achterover op het bed. Zijn piemel die nog steeds stijf en fier overeind stond, bleef schokken en beven.

Robbie bewoog zich licht op zijn vriendje's lichaam en voelde dat beide piemels die nog steeds heerlijk stijf waren, elkaar schurend raakten.

Robbie smeerde wat van zijn lozing op zijn vinger en langzaam begon hij cirkeltjes om Sean's anus te trekken. Moeiteloos laat ze zich achter in haar keel neuken. Haar vriend heeft een behoorlijk grote snikkel maar hier heeft onze Mihoen totaal geen problemen mee. Ook haar krappe spleetje laat ze vullen door haar lover.

Zijn enorme dikke pik glijd soepel haar vochtige kutje binnen. Met lange en diepe halen word ze nu klaar geneukt door hem! Dit hitsige sletje wil maar een ding en dat is die grote zwarte paal in haar sappige kutje ontvangen.

Als een echte pijpster zuigt ze zijn pik stijf tot neuksterkte. Dan is het tijd voor het ruige werk. Haar benen gaan wijdt en zijn paal word tussen haar lippen geramt. Met krachtige stoten word dit sletje naar een orgasme geneukt.

Na een paar keer klaarkomen wil ze zijn warme zaad proeven! Verslaafd aan seks is dit hete hoertje! En ze is gek op negers! Ja, neger met grote gespierde lullen daar kan ze niet genoeg van krijgen.

Ze laat eerst haar natte spleetje vullen met negerpiemel, maar als ze eenmaal heet genoeg is wil ze dat haar kont ook word genomen door die negerpik. Zijn hele zwarte lul word in haar reet geperst. Tot aan zijn ballen zit hij in haar krappe sterretje Vroeger neukte ik alleen maar met blanke jongens. Maar sinds ik het met een donkere man heb gedaan wil ik nu alleen maarsex met negers. Ze zeggen niet voor niets " Once you go black you never go back! Weet je wat het is verteld Belinda negers neuken gewoon veel ritmischer en ze zijn ook veel groter geschapen.

Haar huidige vriend is het bewijs! Ik begin altijd met pijpen daar ben ik echt verslaafd aan verklapte MaryYo ons. Als ik die grote zwarte pik in mijn mond stijf voel worden begint mijn kutje al te jeuken.

Dan weet ik niet hoe gauw ik bovenop die pik moet gaan zitten. Dan voel ik hoe hij langzaam steeds dieper in mijn kutje glijd. Om daarna gewoon keihard te worden geneukt door hem totdat hij mijn buik vol sperma spuit!lekkere stijve pik negersex


Masuberen zeer natte kut


Ook zijn zak, nu nog roze en onbehaard was dikker geworden en gevuld met een paar dikke keiharde ballen die pijn deden als hij ze maar even aanraakte. Hij speelde nu veel met zijn piemel die direct trots en hard rechtop naar zijn buik ging staan. Met zijn schoolliniaal had hij hem opgemeten. Van zijn buik tot zijn nu vuurrode eikel kwam zijn piemel op 18 centimeter. Hij lag bloot op zijn buik in zijn bed en voelde weer dat zijn piemel stijf werd.

Hij wreef en wreef met zijn buikje over het gladde laken en plotseling bekroop hem een nog onbekend gevoel dat vanuit zijn lendenen naar zijn harde balzak trok. Hij kon niet meer stoppen met wrijven en neukbewegingen maken, totdat opeens zijn eerste orgasme vanuit zijn ballen door zijn erg stijve piemel op kwam zetten en via zijn dikke gevoelige eikel op zijn buik en het laken terecht kwam. Na hijgend en schokkend draaide hij zich om en zag wat er was gebeurd.

Klodders van een wit en kleverig goedje bedekte een grote plek in het laken en ook zijn platte jongensbuikje en zijn schaamhaar was er mee bedekt. Met een vinger roerde hij door zijn zoeven geloosde sperma en proefde er van. Mmmhm, dat smaakte iets zoutigs en naar amandelen, vond hij en likte de rest van zijn eerste zaadlozing op. De volgende dag vertelde hij zijn boezemvriendje wat hem was overkomen.

Met een rood hoofd luisterde de jongen toe en zei dat hem zo iets nog niet was overkomen, al was hij net zo oud. Hij had ook wel dikwijls een stijve de laatste tijd maar hij speelde er niet mee omdat hij dat eigenlijk niet durfde.

Sean vroeg hem bij hem thuis na het eten zijn huiswerk te komen maken zodat ze nog even konden napraten over het wat Sean gisteren was overkomen. Tegen zevenen kwam Robbie aanzetten en begonnen onder het luisteren naar hun favoriete muziek aan hun huiswerk. Het was bloedheet op Sean's zolderkamer en al snel zaten beiden alleen in een onderbroekje druk te schrijven en rekenen. Toen Robbie over een vraagstuk zat na te denken, ging er automatisch een hand naar zijn kruis en begon zijn nog slappe piemel te strelen.

Uit een ooghoek zag Sean wat Robbie deed en kreeg onmiddellijk een enorme erectie. Sean's eikel schoot met een plop achter het elastiek vandaan en wees fier omhoog naar zijn buik. Zeker 8 cm stak nu boven zijn broekje uit. Robbie's piemel was door het wrijven ook niet achtergebleven en vormde een flinke kromme bobbel in zijn broekje.

Robbie bleef niet achter en ook hij deed zijn broekje uit. Robbie's piemel bleek stijf 16 cm te zijn en ook hij had al wat haartjes er op. Ondanks het feit dat zijn piemel stijf was, bedekte zijn voorhuid de eikel geheel en mondde uit in een soort slurfje. Sean sloeg zijn boeken dicht en ging op zijn bed liggen. Al een paar weken chatte ik op internet met andere homo's. Zo was ik in contact gekomen met een man waar ik zo op geilde.

Want hij was een gespierde neger met een enorme lul. We hadden foto's uitgewisseld en op een van die foto's was hij naakt en kon je zijn enorme lul goed zien.

Minstens 25 cm lang en heel erg dik. Ik had Roy wekenlang opgegeild dat ik zo goed kon pijpen en dat hij mij in mijn kontje mocht neuken. Flink hard want ik was al zo vaak geneukt en kon het makkelijk hebben.

Daar had Roy natuurlijk wel oren naar om een lekkere geile jonge boy te pakken. En nu hadden we afgesproken en was ik onderweg naar zijn flat. Ik werd nu toch wel een beetje bang denkend aan Roys enorme pik in mijn kleine kontje, zou het er wel in passen en zou het heel erg pijn doen.

Want Roy had gezegd dat hij mij urenlang hard zou gaan neuken. In mijn strakke jeans staken mijn dikke billen uitdagend uit en ik had een strak truitje aangetrokken, want Roy had tegen me gezegd dat hij dat er geil uit vond zien.

Na wat geaarzel belde ik aan, de deur ging open en daar stond Roy; bijna twee meter lang, breed en met een boosaardige grijns op zijn gezicht. Kom binnen zei hij en trok mij naar binnen en zoende me meteen op mijn mond.

Ik voelde zijn gespierde lijf en nog erger die grote harde bobbel in zijn broek. Zijn hand gleed over mijn lijf stopte bij mijn kont.

Hij kneep hard in mijn billen. Roy sleurde mij het huis in en trok mijn kleren van mijn lijf. Daar stond ik dan in mijn nakie. Roy greep me ruw in mijn bilspleet en begon me pijnlijk ruw te kneden.

Auw, niet zo hard piepte ik. Pets, pets, pets sloeg Roy, hard op mijn billen! Niet zeuren sletje snauwde hij en duwde hard twee vingers diep in mijn kontgaatje. Hij bleef mij hard vingeren en sloeg me steeds op mijn billen die inmiddels gloeiden van de pijn.

Ineens gooide Roy mij op de grond, maakte zijn broek open en haalde zijn lul tevoorschijn. Ik schrok wat een monster! Bang keek ik naar die enorme staaf die nog groter was dan op de foto, hij was bijna 30 centimeter en zo dik als een bierflesje! Kom hier slet en zuig me! Aarzelend pakte ik die monsterpaal vast en merkte dat mijn hand er niet eens omheen paste.

Roy pakte mijn nek vast en dwong die enorme paal in mijn mond. Mijn lippen pasten maar amper om die grote neukstaaf heen en Roy duwde gelijk zo diep door dat ik begon te kokhalzen.

lekkere stijve pik negersex