Skip to content

Lik me pik schoonzoon neuken

lik me pik schoonzoon neuken

Ik draaide om en keek naar mijn billen. Ik kan je wel een aantal anekdotes vertellen: Ja ik krijg graag aandacht van jonge mannen. Het maak me geil, Mijn gedachten gingen naar mijn schoonzoon. Oh, waar blijft hij? De bel ging, als je over de duivel spreekt. Ik begroette hem met een kus op de wang. Hij keek me aan en complimenteerde mijn jurk. Zo, het probleempje met je computer, wat scheelt er? Ik lied er geen gras over groeien. Niets zei ik, Ik keek hem aan met een speelse blik en ging voor hem op de tafel zitten en deed daarbij mijn jurkje naar boven en trok mijn string opzij zodat hij mijn kaalgeschoren poesje kon zien.

Mijn woorden waren nog niet koud, of mijn schoonzoon had al één hand aan mijn kutje, wild begon hij mij te kussen, terwijl hij met zijn vingers mijn poesje penetreerde. Marianne, ik wil je zo erg, zei hij. Hij begon me weer te zoenen, af en toe zoog hij aan het puntje van mijn tong. Daarna kuste hij mijn lippen en hals. Ik deed mijn jurkje naar beneden zodat mijn tieten blood kwamen te liggen.

Mijn schoonzoon gleed mijn zijn tong over mijn hals naar mijn borsten , beet zachtjes in mijn tempels en ging vervolgens verder naar beneden naar mijn kutje. Hij drukte mijn lichaam achteruit en trok me naar hem toe. Hij spreidde mijn benen, Ik heb zin in jou lekkere kut, zei hij. Als een gek likte hij over mijn klit. Hij likte me bijna tot een hoogtepunt, Ik wou nog niet klaarkomen, gelukkig deed ik hem net op tijd stoppen.

Hij was weer flink geil waardoor hij zich niet meer kon beheersen. Ik probeerde op te staan, maar hij nam me vast, draaide me om en duwde mij naar beneden, zodat ik nu met mijn lichaam over de tafel lag. Hij trok mijn string naar beneden en kuste de binnenkant van mijn billen.

Met twee handen spreidde hij mijn billen, bewoog zijn tong naar mijn anus en begon zalig te lekken. Oh wat vond ik dit lekker. Af en toe drukte hij zijn tong zo ver mogelijk naar binnen. Dit wond hem nog meer op en hij werd steeds heviger. Ik hoopte dat hij me niet opnieuw in mijn kontje zou neuken, ik had geen zin in de pijn en daarenboven wou ik zelf liever domineren. Plots werd ik vanachter vastgepakt.

Hij spuugde op zijn lul en bracht deze in de richting van mijn vagina. Op het laatste moment ging hij echter omhoog en drukte zijn lul met enige kracht tegen mijn kontje. Nu was het tijd om mijn plannetje uit te voeren….

Daar lag mijn glimmende nieuwe speeltje, een grote zwarte dubbele aanbindlul van het merk Feeldoe, online gekocht. De Feeldoe stout stond op de website , een groot exemplaar. Ik had het al uit de verpakking gedaan en klaargelegd. Ik moest het nu enkel nog aantrekken. Ik stapte in het harnas en bracht het uiteinde van de dildo in mijn poesje, zo kon ik straks zelf ook genieten terwijl ik mijn schoonzoon in zijn kontje neuk. Want ik vond wel dat hij een lesje in nederigheid had verdiend.

Maar nog het meest val al verlangde ik er naar mijn ultieme fantasietje te vervullen. Ik spande het harnas aan, nam mijn paardrijzweepje en keek nog even tevreden in de spiegel vooraleer ik naar de slaapkamer ging. Mijn schoonzoon lag naakt op het bed, hij keek geconcentreerd naar het scherm van zijn smartphone.

Toen hij me hoorde aankomen keek hij op. Vol ongeloof zat hij naar mij te kijken. Ik zag de verbazing op zijn gezicht. Hoe zou hij het vinden om zelf eens gedomineerd te worden? Even voelde ik een twijfel. Maar ik was mijn fantasietje gestart, nu kon ik niet meer terug. Hij moest onder de indruk zijn want tot mijn verbazing volgde hij mijn instructies op.

Hij keek me aan in de grote spiegel die even verderop de muur was vastgeschroefd. Daarin zag hij mij het bed naderen, terwijl mijn impossante voorbindlul dreigend op en neer bewoog.

Ik stapte langs het bed, en ging voor hem staan, de tip van mijn strap-on maar enkele centimeters van zijn hoofd verwijderd.

Mijn rijzweepje maakte een gloeiende rode streep over zijn kont. Ik bleef druk uitoefenen, zodat hij geen keus had dan het hele zaakje in zijn mond te nemen. Tot mijn verbazing speelde hij het spelletje mee. Mijn schoonzoon had aanvankelijk nog moeite met de omvang van mijn kunstlul, maar hij was een goede leerling. Hij nam mijn strapon in zijn hand en likte van de basis naar het topje. Vervolgens nam hij hem helemaal in zijn mond, spande zijn lippen rond mijn paal en begon zijn hoofd heen en weer te bewegen.

Ik was al erg opgewonden van het idee mijn schoonzoon straks in zijn kont te neuken maar hem daar zo zien zitten met mijn dildo in zijn mond, maakte me ontzettend geil. Met beide handen nam ik de achterkant van zijn hoofd vast en duwde hem dieper op mijn strapon. Mijn lul verdween in zijn keel. Ritmisch begon in zijn mond te neuken, terwijl maakte de dildo in mijn vagina, me langzaam klaar.

Ik voelde een geile sensatie opkomen. Toen hij me aankeek hield ik het niet meer, luid kreunend kwam ik een eerste keer klaar. Ik haalde mijn voorbindlul uit zijn mond. De dildo was kletsnat van zijn kwijl, slierten speeksel hingen naar beneden. Het leek we alsof het ding was klaargekomen. Ik liep naar mijn nachtkastje en nam er twee paar enkelbanden uit. Ik zei niets, maar bracht zijn rechterhand bij zijn enkel, en bond ze samen. Daarna deed ik het zelfde met zijn andere hand.

Hij kon geen kant meer op, hij was nu helemaal van mij. Ik installeerde me achter hem en deed wat vocht op mijn kunstlul. Ik had een mooi uitzicht op zijn strakke kont. Met mijn handen deed ik zijn billen uit elkaar. Langzaam maar zeker duwde ik de strapon naar binnen. Zijn krappe anus sloot zich hermetisch rond mijn dildo. Verschrokken keek hij me in de spiegel aan. Ik zag hoe hij de pijn verbeet. Ik hield even in. Het duurde een tijdje vooraleer hij gewend was aan mijn flinke dildo.

Langzaam begon ik heen en weer te bewegen. Gerda loopt naar haar moeder en zegt kom ma doe eerst je natte shirt uit, mijn schoonmoeder denkt er blijkbaar niet eens over na, samen met haar dochter trekken ze haar natte shirt uit en zie ik tot mijn grote verbazing dat de BH die ik al wel gezien had door het shirt een heel sexy BH blijkt te zijn. Dat is nu niet wat je direct van een vrouw van 67 jaar verwacht.

Mijn vrouw ziet het ook en zegt mam wat heb jij een sexy BH aan, mijn schoonmoeder lacht verlegen en zegt zachtjes dank je heb ik vorige week nieuw gekocht. Gerda kijkt en zegt, mam die is ook vies geworden, kom doe die ook uit dan zal ik ze alle twee even met de hand wassen.

Mijn schoonmoeder kijkt verschrikt na mij, Gerda moet lachen en zegt, mam hij heeft al wel eerder blote borsten gezien hoor. Kom doe uit, niemand kan je zien in de tuin het is lekker warm en het is niet erg als je schoonzoon je borsten ziet. Ans twijfelt maar Gerda staat al achter haar en voor haar moeder weet wat er aan de hand is heeft Gerda de BH al los en vallen de grote tieten van haar moeder uit haar BH.

Gerda kwebbelt er lustig op los dan ziet ze dat haar moeder verlegen is met de situatie en zegt spontaan, wacht ma ik doe mee. Voor we het weten heeft Gerda haar shirt uit, ze heeft geen BH aan dus ook direct toples. Met genoegen sla ik het gade en zie dat moeder en dochter ongeveer even grote tieten hebben alleen de tieten van mijn schoonmoeder hangen iets meer, wat natuurlijk te begrijpen is, Gerda is 48 en Ans is 67 jaar.

Gerda drukt haar moeder naar een stoel en zegt ga lekker zitten, ik doe even nieuw drinken in. Snel is ze weg, mijn schoonmoeder en mij achter latend. Sorry zegt mijn schoonmoeder verontschuldigend, ik zeg dan ook, ma het is maar cola. Nee nee zegt ze, dat ik er zo bij zit. Ach ma ik vind het als man niet erg hoor, ik heb een mooi uitzicht zo probeer ik de spanning te breken. Op dat moment staat Gerda al weer bij ons en zegt, zo zo dus jij vind dit een mooi uitzicht, op dat moment streelt ze de borsten van haar moeder geeft haar een kus en zegt, mam je schoonzoon vind dat je lekkere tieten hebt.

De spanning is redelijk snel weg we zien alle twee al snel dat mijn schoonmoeder ontspant en na 5 min praten over van alles merk je aan haar al niet eens meer dat ze toples in de tuin zit. Gerda ziet mij naar de tieten van haar moeder kijken, even later hebben we oog contact, Gerda lacht en wenkt met haar hoofd naar haar moeder, ik begrijp het niet wat ze wil zeggen dus ze doet het zelfde nog een keer.

Ze ziet dat ik het nog niet begrijp, Gerda is altijd al heel direct geweest. Ze zegt dan ook, ma je schoonzoon wil graag even aan je borsten zitten maar is te verlegen om het te vragen. Ans kijkt eerst geschrokken na mij dan naar haar dochter, dan zegt ze, wat zeg je?

Gerda herhaald, je schoonzoon kan zijn ogen niet van je borsten houden ik zie de blik in zijn ogen die is het zelfde als hij naar mijn borsten kijkt. Ans is duidelijk opnieuw verlegen met de situatie en zegt snel, ik moet even plassen ben zo terug, snel staat ze op en ze is weg. Ik kijk Gerda vragend aan, die zegt, schat kijk niet zo verbaasd, ik zie toch dat je geilt op haar tieten. Pappa is al ander half jaar geleden overleden, mama heeft ook gevoelens wie kan dan beter dit invullen dan wij?

Ik kijk haar nu me nog meer verbazing aan, ze lacht en zegt, schat jij wilt toch altijd graag een trio, met Ria is toch ook altijd heerlijk? Ria is onze buurvrouw waar we 2 of 3 keer per maand sex mee hebben, maar zeg ik, dat is toch anders dit is je moeder. Gerda lacht en zegt, als ik op mijn moeder lijk zal mijn moeder na zolang geen sex zeker erg geil zijn. Kom laten we het samen proberen om haar dit te geven. Op dat moment horen we haar moeder aankomen, ze zit nog niet of Gerda begint er gewoon opnieuw over.

Mam Jan wil zo graag even met je borsten spelen, jij vind het toch ook lekker als iemand met je borsten speelt? Ans kijkt verlegen en zegt ja toen pappa nog leefde was die ook altijd met mijn borsten aan het spelen maar nu speelt niemand er meer mee. Gerda drukt nu gewoon door en zegt, Jan kom van de bank en speel even met mamma haar tieten.

Ik denk bij mezelf wat kan mij het schelen ik heb hier zin in en ben geil. Als snel sta ik naast mijn schoonmoeder en betast die grote tieten waar ik al zo vaak naar gekeken had maar niet aan mocht komen. Ik voel dat mijn schoonmoeder gespannen is maar ga gewoon door.

IK hoor haar zeggen maar dit kan toch niet. Gerda komt bij ons staan en geeft haar moeder een zoen met de woorden mam dit kan wel.

Dan streelt ook Gerda de tieten van haar moeder, al heel snel zien Gerda en ik dat Ans haar ogen sluit en zien we haar ademhaling sneller worden, Gerda en ik kijken elkaar met een glimlach aan en beginnen te tongzoenen. We horen mijn schoonmoeder steeds zwaarder adem halen en kunnen nu duidelijk horen dat ze aan het genieten is. Gerda buigt zich opnieuw naar haar moeder en geeft haar weer een zoen op de mond, ik hoor haar zeggen, mam laat je lekker gaan, wij zullen je wel masseren.

Dan komt Gerda omhoog en drukt ze mijn hoofd naar de tieten van haar moeder met de woorden Jan zuig maar even op haar tepels zoals je dat ook altijd bij mij doet. Daar voldoe ik graag aan, ik neem de harde tepels een voor een in mijn mond en speel er mee.

Dan hoor ik mijn schoonmoeder zeggen, ze zitten goed vast hoor al 67 jaar je hoeft niet zo voorzichtig te doen. Ik ben verbaasd dit uit de mond van mijn schoonmoeder te horen maar herken het direct, Gerda vind het ook super geil als ik haar tepels hard aanpak, ze geilt op klemmen en wasknijpers op haar tepels, dus de appel is niet ver van de boom gevallen. Ik ga nu iets ruwer te werk, dat heeft direct zijn uitwerking mijn schoonmoeder zucht nu nog luider, ze is over haar grens van verlegenheid en zit nu onderuit gezakt gewoon geil te wezen als ik haar schoonzoon met haar tieten aan de gang ben.

Even later horen we mijn schoonmoeder nu niet alleen meer zuchten maar ook luid kreunen. Ik hoor Gerda zeggen mam zo te horen vind je het lekker, Ans kreunt ja het is heerlijk, al zo lang geleden dat een man aan mijn tieten heeft gezeten.

Gerda haakt gelijk in en zegt, alleen een man wanneer heeft voor het laatst een vrouw aan je tieten gezeten. Mijn schoonmoeder is te geil om verbaasd te zijn en kreunt nee nog nooit alleen papa en soms een andere man papa en ik deden vroeger wel eens een trio.

Gerda drukte me aan de kant, met de woorden mam ik zal laten voelen dat een vrouw aan je tieten ook lekker is dook ze op de tieten van haar moeder en had ze al snel een van de grote harde tepels in haar mond. Haar moeder kreunde alleen maar harder, Gerda stopte even en mompelde, Jan zou je mam niet eens een lekkere zoen geven? Ik keek naar mijn schoonmoeder, die had haar ogen nog steeds gesloten maar opende haar mond een stukje.

Daarom maakte ik er direct gebruik van en al snel waren mijn schoonmoeder en ik intens aan het tongzoenen. Mijn schoonmoeder werd actiever, ze streelde nu zonder schaamte mijn kruis, op het moment dat ze mijn harde paal voelde kreunde ze nog harder. Mijn schoonmoeder verbrak kreunend de tongzoen, ik keek naar Gerda en zag tot mijn verbazing dat ze met haar hand onder de rok van haar moeder zat.

Ans was er duidelijk klaar voor, ze gaf me nog een kus en zei kreunend, wil je me niet even in mijn mond neuken? Ik was ondanks dat we aan het geilen waren en ik bloed geil was toch met stomheid geslagen. En dan zit haar dochter ook nog met haar hand in haar kruis. Ik ben inmiddels zo geil dat ik graag aan het verzoek voldoe. Al snel sta ik naakt voor haar en voel ik de mond van mijn schoonmoeder over mijn harde paal gaan.

Gerda stopt met een glimlach met de tepels en zegt, zo zo ma jij hebt er zin in, doe maar pijp hem maar even lekker zal ik hem wel het laatste stukje pijpen. Mijn schoonmoeder stopt even en zegt met een geile stem, helemaal niet, hij gaat niet uit mijn mond voor ik zijn sperma in mijn mond voel spuiten.

Ik zie dat Gerda nu volledig naakt is ze heeft de rest van de kleding ook uit gedaan, ze zit gehurkt voor haar moeder en is nu bezig haar rok uit te trekken, mijn schoonmoeder werkt volledig mee.

Zonder het pijpen minder te maken zie ik dat ze met haar kont omhoog komt zodat haar dochter haar rok uit kan doen. Ik zie dat de slip passend is bij de BH erg heel erg mooi. Ook de slip is snel uit, mijn adem stokt even, tot mijn grote verbazing is mijn schoonmoeder van 67 jaar volledig geschoren, geen haartje te zien. Gerda kijkt me geil aan en zegt, mhh ik had het al gevoeld. Dan duikt ze zonder enig voorbehoud met haar mond op de kut van haar moeder, ik voel dat Ans haar lichaam direct reageert.

Ans is zowel aan het kreunen als pijpen. Ik zie mijn harde paal op en neer gaan in mijn schoonmoeder haar mond en vind het een geil gezicht. Met gesloten ogen is ze me fanatiek aan het pijpen. Dan pakt ze eerst een hand van me die ze op haar hoofd legt en al snel ook de tweede hand, ze geeft nu duidelijk te kennen dat ze niet meer wil pijpen maar dat ik haar hoofd vast moet houden om haar mond te neuken. Opnieuw denk ik de appel is erg dicht bij de boom gevallen, ook Gerda vind het lekkerder dat ik mezelf in haar mond klaar neuk dan dat ze me klaar pijpt, voor haar is het veel geiler als ik haar min of meer dwing.

Ik grijp mijn schoonmoeder bij haar grijze bijna witte haren en begin haar mond te neuken, aan het kreunen te horen vind ze dat niet erg. Of komt het door de ervaren tong van haar dochter? Gerda is haar moeder nu geil aan het likken, ze kijkt onder het likken schuin omhoog om te kijken hoe ik haar moeder nu in haar mond neuk. Totaal onverwacht begint mijn schoonmoeder nog harder te kreunen en kronkelen ik stop even omdat ik zie dat ze aan het klaar komen is, maar als ik haar afwijzende gekreun hoor dat ik gestopt ben ga ik snel door.

Ik kijk hoe mijn schoonmoeder kronkelend aan het klaar komen is en verbaas me over de tijd die ze klaar komt.

Er lijkt geen einde aan te komen. Ik was al bloed geil maar dit gekreun en gedraai maakt me nog geiler. Als ik even later kreun pas op ik ga klaar komen voel ik opeens de handen van mijn schoonmoeder op mijn billen. Ze laat nu duidelijk merken dat ik me niet terug mag trekken, enkele seconden later kom ik kreunend klaar in de mond van mijn schoonmoeder. Ik voel mijn schoonmoeder nog harder zuigen dan ze al deed, ze wil me helemaal tot de laatste druppel leeg zuigen.

Ik spuit straal naar straal in de mond van mijn 67 jarige schoonmoeder zoals ik mezelf al vele keren heb klaar geneukt in de mond van haar dochter, wetend hoe geil haar dochter dit ook vind. Als ik ben klaar gekomen zie ik mijn schoonmoeder mijn sperma weg slikken en trek ik me terug, ho ho hoor ik mijn schoonmoeder zeggen, even helemaal schoon likken.

Ze likt nu mijn paal openlijk schoon, ze geniet er duidelijk van.

Natte kuttjes pijpende vrouwen

Danny Mountain Jodi West. Login om een reactie te plaatsen ». All models are 18 years or above. Website geschikt voor personen van 18 jaar of ouder. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met icra , netnanny , cyberpatrol of cybersitter. Jouw gratis sex films! Geile blonde mama laat haar kutje likken en neuken ×. Login om een reactie te plaatsen » Reacties 0 Er zijn momenteel geen reacties. Je kunt de eerste zijn. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ».

Sienna West geile openbare toilethoer. Mooie mama verleid haar stiefzoon. Such A Good Mom. Mama voelt ineens een stijve leuter in haar rug prikken. Mooie mama onweerstaanbaar voor stiefzoon. Degelijke moeder geeft sexuele voorlinchting aan jongen.

Lesje aftrekken van mama. Ik stond naast mijn schoonzoon, mijn dochter langs de andere kant. Plots voelde ik hoe de hand van mijn schoonzoon zich over mijn rug een weg naar mijn billen zocht.

Aarzelend plaatste hij zijn hand op mijn kont. Wat deed hij nu?. Normaal is hij verlegen, komt het door de alcohol? Zijn aanraking gaf me kriebels, ik kreeg het er helemaal warm van.

Ik besloot er momenteel niet op te reageren en het gewoon te negeren. Mijn dochter voelde zicht niet goed worden. Ik wachtte een kwartiertje vooraleer ik mijn schoonzoon vroeg of hij mee ging voor een kleine wandeling.

Bij een afgelegen zijweg, aan de rand van het bos stopte ik, deze weg was niet verlicht zoals het hoofdpad. Ik wist nooit zeker of hij het zou doen, maar hij zei het nu zelf, ook al heeft hij het nooit duidelijk laten merken. Ik twijfelde niet en stapte naar hem toe, ik begon hem hevig te zoenen en hij zoende mij terug, Ik gleed met mijn hand naar zijn kruis, ik voel stevig aan zijn harde pik, hij gleed met zijn handen af naar mijn billen en begon deze te masseren, en te knijpen.

Ik trok zijn shirt los, oh ik was zo geil dat het mij niks uitmaakte of iemand ons kon zien. Terwijl we verder zoende maakte hij mijn beha los. Hij begon gelijk aan mijn borsten te voelen, eerst voorzichtig en begon daarna lekker stevig te masseren. Rustig gleed hij met zijn vingers langs mijn gevoelige tepels, ik voelde mijn kutje al langzaam nat worden. Terwijl hij druk bezig was met mijn borsten , was ik al zo ver dat ik met mijn hand in zijn boxer zat en voelde zijn natte harde eikel langs mijn vingers glijden.

Hij stopte met zoenen en gleed met zijn mond langzaam langs mijn nek tot hij bij mij borsten aan kwam, met zijn tong draaide hij rondjes om mijn harde tepels en zoog er af en toe flink aan. Wat een heerlijk gevoel, ik kreunde zachtjes en duwde hem van mij af. Ik deed zijn gulp los en trok zijn broek naar beneden, ik wou deze stijve, natte pik wel eens proeven. Ik zakte op mijn knieën en begon zijn gespierde onderbuik te kussen en likken. Langzaam gleed ik af naar zijn harde pik, die triomfantelijk vooruit stak.

Ik kuste lichtjes zijn ballen en likte langzaam zijn pik tot bovenaan zijn eikel, toen nam ik het hele zaakje in mijn mond en begon er flink aan te zuigen, hij gaf een kreun van genot en pakte mijn hoofd vast. Hij duwde zijn pik stevig achter in mijn keel. Nadat ik hem eens flink had laten voelen hoe een rijpe vrouw met ervaring kan pijpen, stond ik op om hem weer te zoenen.

Terwijl we zoenden masseerde hij mijn borsten en kneep af en toe stevig in mijn harde tepels. Ik trok ondertussen zijn stijve pik af, wat hem flink liet kreunen en hem ontzettend opwond. Ik wou nu wel eens flink verwend worden door een jongen knul en maakten mijn broek los. Hij gleed meteen daarop met zijn hand naar beneden en streelde mijn onderbuik waarna hij over mijn slipje wreef. Mijn inmiddels doorweekte slipje trok hij van mijn billen af, zijn vingers gleden tussen mijn benen en over mijn kutje.

Hierna likte hij zijn vingers af en zoende me daarna weer hevig. Hier stonden we dan, schoonmoeder en schoonzoon, midden in de nacht op een afgelegen zandpad in Frankrijk, elkaar te zoenen, te trekken en te vingeren.

Zijn vingers gleden wild tussen mijn lippen door en over mijn clit, hij liet me kreunen en ik werd steeds geiler. Zijn vingers gingen zachtjes in een ronddraaiende beweging over mijn clit, gleden daarna af tussen mijn lippen door en hij stak twee van zijn vingers bij me naar binnen, en ging hiermee hevig op een neer.

Bij iedere stoot van zijn vingers, ging ik hem sneller trekken. Ik was nu zo geil geworden van het idee dat ik seks had met mijn schoonzoon, ondanks de plagerijen thuis, en de seksueel getinte grappen, had ik nooit gedacht dat het echt zou gebeuren. Ik liet zijn pik los en ging op het gras liggen dat aan het pad grenst, hij kwam meteen bij me liggen en begon me te beffen. Hoe meer ik er aan dacht, hoe geiler dat ik werd, bij iedere lik langs mijn clit begon mijn lichaam te trillen.


lik me pik schoonzoon neuken

Ik draaide om en keek naar mijn billen. Ik kan je wel een aantal anekdotes vertellen: Ja ik krijg graag aandacht van jonge mannen. Het maak me geil, Mijn gedachten gingen naar mijn schoonzoon. Oh, waar blijft hij? De bel ging, als je over de duivel spreekt. Ik begroette hem met een kus op de wang. Hij keek me aan en complimenteerde mijn jurk. Zo, het probleempje met je computer, wat scheelt er?

Ik lied er geen gras over groeien. Niets zei ik, Ik keek hem aan met een speelse blik en ging voor hem op de tafel zitten en deed daarbij mijn jurkje naar boven en trok mijn string opzij zodat hij mijn kaalgeschoren poesje kon zien. Mijn woorden waren nog niet koud, of mijn schoonzoon had al één hand aan mijn kutje, wild begon hij mij te kussen, terwijl hij met zijn vingers mijn poesje penetreerde. Marianne, ik wil je zo erg, zei hij. Hij begon me weer te zoenen, af en toe zoog hij aan het puntje van mijn tong.

Daarna kuste hij mijn lippen en hals. Ik deed mijn jurkje naar beneden zodat mijn tieten blood kwamen te liggen. Mijn schoonzoon gleed mijn zijn tong over mijn hals naar mijn borsten , beet zachtjes in mijn tempels en ging vervolgens verder naar beneden naar mijn kutje.

Hij drukte mijn lichaam achteruit en trok me naar hem toe. Hij spreidde mijn benen, Ik heb zin in jou lekkere kut, zei hij. Als een gek likte hij over mijn klit. Hij likte me bijna tot een hoogtepunt, Ik wou nog niet klaarkomen, gelukkig deed ik hem net op tijd stoppen.

Hij was weer flink geil waardoor hij zich niet meer kon beheersen. Ik probeerde op te staan, maar hij nam me vast, draaide me om en duwde mij naar beneden, zodat ik nu met mijn lichaam over de tafel lag.

Hij trok mijn string naar beneden en kuste de binnenkant van mijn billen. Met twee handen spreidde hij mijn billen, bewoog zijn tong naar mijn anus en begon zalig te lekken. Oh wat vond ik dit lekker.

Af en toe drukte hij zijn tong zo ver mogelijk naar binnen. Dit wond hem nog meer op en hij werd steeds heviger. Ik hoopte dat hij me niet opnieuw in mijn kontje zou neuken, ik had geen zin in de pijn en daarenboven wou ik zelf liever domineren. Plots werd ik vanachter vastgepakt. Hij spuugde op zijn lul en bracht deze in de richting van mijn vagina. Op het laatste moment ging hij echter omhoog en drukte zijn lul met enige kracht tegen mijn kontje.

Nu was het tijd om mijn plannetje uit te voeren…. Daar lag mijn glimmende nieuwe speeltje, een grote zwarte dubbele aanbindlul van het merk Feeldoe, online gekocht. De Feeldoe stout stond op de website , een groot exemplaar. Ik had het al uit de verpakking gedaan en klaargelegd. Ik moest het nu enkel nog aantrekken. Ik stapte in het harnas en bracht het uiteinde van de dildo in mijn poesje, zo kon ik straks zelf ook genieten terwijl ik mijn schoonzoon in zijn kontje neuk.

Want ik vond wel dat hij een lesje in nederigheid had verdiend. Maar nog het meest val al verlangde ik er naar mijn ultieme fantasietje te vervullen. Ik spande het harnas aan, nam mijn paardrijzweepje en keek nog even tevreden in de spiegel vooraleer ik naar de slaapkamer ging. Mijn schoonzoon lag naakt op het bed, hij keek geconcentreerd naar het scherm van zijn smartphone.

Toen hij me hoorde aankomen keek hij op. Vol ongeloof zat hij naar mij te kijken. Ik zag de verbazing op zijn gezicht. Hoe zou hij het vinden om zelf eens gedomineerd te worden? Even voelde ik een twijfel. Maar ik was mijn fantasietje gestart, nu kon ik niet meer terug.

Hij moest onder de indruk zijn want tot mijn verbazing volgde hij mijn instructies op. Hij keek me aan in de grote spiegel die even verderop de muur was vastgeschroefd.

Daarin zag hij mij het bed naderen, terwijl mijn impossante voorbindlul dreigend op en neer bewoog. Ik stapte langs het bed, en ging voor hem staan, de tip van mijn strap-on maar enkele centimeters van zijn hoofd verwijderd.

Mijn rijzweepje maakte een gloeiende rode streep over zijn kont. Ik bleef druk uitoefenen, zodat hij geen keus had dan het hele zaakje in zijn mond te nemen. Tot mijn verbazing speelde hij het spelletje mee. Mijn schoonzoon had aanvankelijk nog moeite met de omvang van mijn kunstlul, maar hij was een goede leerling. Hij nam mijn strapon in zijn hand en likte van de basis naar het topje.

Vervolgens nam hij hem helemaal in zijn mond, spande zijn lippen rond mijn paal en begon zijn hoofd heen en weer te bewegen. Ik was al erg opgewonden van het idee mijn schoonzoon straks in zijn kont te neuken maar hem daar zo zien zitten met mijn dildo in zijn mond, maakte me ontzettend geil. Met beide handen nam ik de achterkant van zijn hoofd vast en duwde hem dieper op mijn strapon.

Mijn lul verdween in zijn keel. Ritmisch begon in zijn mond te neuken, terwijl maakte de dildo in mijn vagina, me langzaam klaar. Ik voelde een geile sensatie opkomen. Toen hij me aankeek hield ik het niet meer, luid kreunend kwam ik een eerste keer klaar.

Ik haalde mijn voorbindlul uit zijn mond. De dildo was kletsnat van zijn kwijl, slierten speeksel hingen naar beneden. Het leek we alsof het ding was klaargekomen. Ik liep naar mijn nachtkastje en nam er twee paar enkelbanden uit. Ik zei niets, maar bracht zijn rechterhand bij zijn enkel, en bond ze samen. Daarna deed ik het zelfde met zijn andere hand. Hij kon geen kant meer op, hij was nu helemaal van mij. Ik installeerde me achter hem en deed wat vocht op mijn kunstlul.

Ik had een mooi uitzicht op zijn strakke kont. Met mijn handen deed ik zijn billen uit elkaar. Langzaam maar zeker duwde ik de strapon naar binnen.

Zijn krappe anus sloot zich hermetisch rond mijn dildo. Verschrokken keek hij me in de spiegel aan. Ik zag hoe hij de pijn verbeet. Ik hield even in. Het duurde een tijdje vooraleer hij gewend was aan mijn flinke dildo. Langzaam begon ik heen en weer te bewegen. Gerda loopt naar haar moeder en zegt kom ma doe eerst je natte shirt uit, mijn schoonmoeder denkt er blijkbaar niet eens over na, samen met haar dochter trekken ze haar natte shirt uit en zie ik tot mijn grote verbazing dat de BH die ik al wel gezien had door het shirt een heel sexy BH blijkt te zijn.

Dat is nu niet wat je direct van een vrouw van 67 jaar verwacht. Mijn vrouw ziet het ook en zegt mam wat heb jij een sexy BH aan, mijn schoonmoeder lacht verlegen en zegt zachtjes dank je heb ik vorige week nieuw gekocht. Gerda kijkt en zegt, mam die is ook vies geworden, kom doe die ook uit dan zal ik ze alle twee even met de hand wassen. Mijn schoonmoeder kijkt verschrikt na mij, Gerda moet lachen en zegt, mam hij heeft al wel eerder blote borsten gezien hoor.

Kom doe uit, niemand kan je zien in de tuin het is lekker warm en het is niet erg als je schoonzoon je borsten ziet. Ans twijfelt maar Gerda staat al achter haar en voor haar moeder weet wat er aan de hand is heeft Gerda de BH al los en vallen de grote tieten van haar moeder uit haar BH. Gerda kwebbelt er lustig op los dan ziet ze dat haar moeder verlegen is met de situatie en zegt spontaan, wacht ma ik doe mee. Voor we het weten heeft Gerda haar shirt uit, ze heeft geen BH aan dus ook direct toples.

Met genoegen sla ik het gade en zie dat moeder en dochter ongeveer even grote tieten hebben alleen de tieten van mijn schoonmoeder hangen iets meer, wat natuurlijk te begrijpen is, Gerda is 48 en Ans is 67 jaar.

Gerda drukt haar moeder naar een stoel en zegt ga lekker zitten, ik doe even nieuw drinken in. Snel is ze weg, mijn schoonmoeder en mij achter latend.

Sorry zegt mijn schoonmoeder verontschuldigend, ik zeg dan ook, ma het is maar cola. Nee nee zegt ze, dat ik er zo bij zit. Ach ma ik vind het als man niet erg hoor, ik heb een mooi uitzicht zo probeer ik de spanning te breken.

Op dat moment staat Gerda al weer bij ons en zegt, zo zo dus jij vind dit een mooi uitzicht, op dat moment streelt ze de borsten van haar moeder geeft haar een kus en zegt, mam je schoonzoon vind dat je lekkere tieten hebt.

De spanning is redelijk snel weg we zien alle twee al snel dat mijn schoonmoeder ontspant en na 5 min praten over van alles merk je aan haar al niet eens meer dat ze toples in de tuin zit. Gerda ziet mij naar de tieten van haar moeder kijken, even later hebben we oog contact, Gerda lacht en wenkt met haar hoofd naar haar moeder, ik begrijp het niet wat ze wil zeggen dus ze doet het zelfde nog een keer. Ze ziet dat ik het nog niet begrijp, Gerda is altijd al heel direct geweest.

Ze zegt dan ook, ma je schoonzoon wil graag even aan je borsten zitten maar is te verlegen om het te vragen. Ans kijkt eerst geschrokken na mij dan naar haar dochter, dan zegt ze, wat zeg je? Gerda herhaald, je schoonzoon kan zijn ogen niet van je borsten houden ik zie de blik in zijn ogen die is het zelfde als hij naar mijn borsten kijkt. Ans is duidelijk opnieuw verlegen met de situatie en zegt snel, ik moet even plassen ben zo terug, snel staat ze op en ze is weg.

Ik kijk Gerda vragend aan, die zegt, schat kijk niet zo verbaasd, ik zie toch dat je geilt op haar tieten. Pappa is al ander half jaar geleden overleden, mama heeft ook gevoelens wie kan dan beter dit invullen dan wij? Ik kijk haar nu me nog meer verbazing aan, ze lacht en zegt, schat jij wilt toch altijd graag een trio, met Ria is toch ook altijd heerlijk?

Ria is onze buurvrouw waar we 2 of 3 keer per maand sex mee hebben, maar zeg ik, dat is toch anders dit is je moeder.

Gerda lacht en zegt, als ik op mijn moeder lijk zal mijn moeder na zolang geen sex zeker erg geil zijn. Kom laten we het samen proberen om haar dit te geven. Op dat moment horen we haar moeder aankomen, ze zit nog niet of Gerda begint er gewoon opnieuw over.

Mam Jan wil zo graag even met je borsten spelen, jij vind het toch ook lekker als iemand met je borsten speelt? Ans kijkt verlegen en zegt ja toen pappa nog leefde was die ook altijd met mijn borsten aan het spelen maar nu speelt niemand er meer mee. Gerda drukt nu gewoon door en zegt, Jan kom van de bank en speel even met mamma haar tieten. Ik denk bij mezelf wat kan mij het schelen ik heb hier zin in en ben geil. Als snel sta ik naast mijn schoonmoeder en betast die grote tieten waar ik al zo vaak naar gekeken had maar niet aan mocht komen.

Ik voel dat mijn schoonmoeder gespannen is maar ga gewoon door. IK hoor haar zeggen maar dit kan toch niet. Gerda komt bij ons staan en geeft haar moeder een zoen met de woorden mam dit kan wel. Dan streelt ook Gerda de tieten van haar moeder, al heel snel zien Gerda en ik dat Ans haar ogen sluit en zien we haar ademhaling sneller worden, Gerda en ik kijken elkaar met een glimlach aan en beginnen te tongzoenen.

We horen mijn schoonmoeder steeds zwaarder adem halen en kunnen nu duidelijk horen dat ze aan het genieten is. Gerda buigt zich opnieuw naar haar moeder en geeft haar weer een zoen op de mond, ik hoor haar zeggen, mam laat je lekker gaan, wij zullen je wel masseren.

Dan komt Gerda omhoog en drukt ze mijn hoofd naar de tieten van haar moeder met de woorden Jan zuig maar even op haar tepels zoals je dat ook altijd bij mij doet. Daar voldoe ik graag aan, ik neem de harde tepels een voor een in mijn mond en speel er mee.

Dan hoor ik mijn schoonmoeder zeggen, ze zitten goed vast hoor al 67 jaar je hoeft niet zo voorzichtig te doen. Ik ben verbaasd dit uit de mond van mijn schoonmoeder te horen maar herken het direct, Gerda vind het ook super geil als ik haar tepels hard aanpak, ze geilt op klemmen en wasknijpers op haar tepels, dus de appel is niet ver van de boom gevallen.

Ik ga nu iets ruwer te werk, dat heeft direct zijn uitwerking mijn schoonmoeder zucht nu nog luider, ze is over haar grens van verlegenheid en zit nu onderuit gezakt gewoon geil te wezen als ik haar schoonzoon met haar tieten aan de gang ben. Even later horen we mijn schoonmoeder nu niet alleen meer zuchten maar ook luid kreunen.

Ik hoor Gerda zeggen mam zo te horen vind je het lekker, Ans kreunt ja het is heerlijk, al zo lang geleden dat een man aan mijn tieten heeft gezeten.

Gerda haakt gelijk in en zegt, alleen een man wanneer heeft voor het laatst een vrouw aan je tieten gezeten. Mijn schoonmoeder is te geil om verbaasd te zijn en kreunt nee nog nooit alleen papa en soms een andere man papa en ik deden vroeger wel eens een trio. Gerda drukte me aan de kant, met de woorden mam ik zal laten voelen dat een vrouw aan je tieten ook lekker is dook ze op de tieten van haar moeder en had ze al snel een van de grote harde tepels in haar mond.

Haar moeder kreunde alleen maar harder, Gerda stopte even en mompelde, Jan zou je mam niet eens een lekkere zoen geven? Ik keek naar mijn schoonmoeder, die had haar ogen nog steeds gesloten maar opende haar mond een stukje.

Daarom maakte ik er direct gebruik van en al snel waren mijn schoonmoeder en ik intens aan het tongzoenen. Mijn schoonmoeder werd actiever, ze streelde nu zonder schaamte mijn kruis, op het moment dat ze mijn harde paal voelde kreunde ze nog harder. Mijn schoonmoeder verbrak kreunend de tongzoen, ik keek naar Gerda en zag tot mijn verbazing dat ze met haar hand onder de rok van haar moeder zat. Ans was er duidelijk klaar voor, ze gaf me nog een kus en zei kreunend, wil je me niet even in mijn mond neuken?

Ik was ondanks dat we aan het geilen waren en ik bloed geil was toch met stomheid geslagen. En dan zit haar dochter ook nog met haar hand in haar kruis. Ik ben inmiddels zo geil dat ik graag aan het verzoek voldoe. Al snel sta ik naakt voor haar en voel ik de mond van mijn schoonmoeder over mijn harde paal gaan.

Gerda stopt met een glimlach met de tepels en zegt, zo zo ma jij hebt er zin in, doe maar pijp hem maar even lekker zal ik hem wel het laatste stukje pijpen. Mijn schoonmoeder stopt even en zegt met een geile stem, helemaal niet, hij gaat niet uit mijn mond voor ik zijn sperma in mijn mond voel spuiten. Ik zie dat Gerda nu volledig naakt is ze heeft de rest van de kleding ook uit gedaan, ze zit gehurkt voor haar moeder en is nu bezig haar rok uit te trekken, mijn schoonmoeder werkt volledig mee.

Zonder het pijpen minder te maken zie ik dat ze met haar kont omhoog komt zodat haar dochter haar rok uit kan doen. Ik zie dat de slip passend is bij de BH erg heel erg mooi. Ook de slip is snel uit, mijn adem stokt even, tot mijn grote verbazing is mijn schoonmoeder van 67 jaar volledig geschoren, geen haartje te zien. Gerda kijkt me geil aan en zegt, mhh ik had het al gevoeld.

Dan duikt ze zonder enig voorbehoud met haar mond op de kut van haar moeder, ik voel dat Ans haar lichaam direct reageert. Ans is zowel aan het kreunen als pijpen. Ik zie mijn harde paal op en neer gaan in mijn schoonmoeder haar mond en vind het een geil gezicht.

Met gesloten ogen is ze me fanatiek aan het pijpen. Dan pakt ze eerst een hand van me die ze op haar hoofd legt en al snel ook de tweede hand, ze geeft nu duidelijk te kennen dat ze niet meer wil pijpen maar dat ik haar hoofd vast moet houden om haar mond te neuken.

Opnieuw denk ik de appel is erg dicht bij de boom gevallen, ook Gerda vind het lekkerder dat ik mezelf in haar mond klaar neuk dan dat ze me klaar pijpt, voor haar is het veel geiler als ik haar min of meer dwing.

Ik grijp mijn schoonmoeder bij haar grijze bijna witte haren en begin haar mond te neuken, aan het kreunen te horen vind ze dat niet erg. Of komt het door de ervaren tong van haar dochter? Gerda is haar moeder nu geil aan het likken, ze kijkt onder het likken schuin omhoog om te kijken hoe ik haar moeder nu in haar mond neuk. Totaal onverwacht begint mijn schoonmoeder nog harder te kreunen en kronkelen ik stop even omdat ik zie dat ze aan het klaar komen is, maar als ik haar afwijzende gekreun hoor dat ik gestopt ben ga ik snel door.

Ik kijk hoe mijn schoonmoeder kronkelend aan het klaar komen is en verbaas me over de tijd die ze klaar komt. Er lijkt geen einde aan te komen. Ik was al bloed geil maar dit gekreun en gedraai maakt me nog geiler. Als ik even later kreun pas op ik ga klaar komen voel ik opeens de handen van mijn schoonmoeder op mijn billen.

Ze laat nu duidelijk merken dat ik me niet terug mag trekken, enkele seconden later kom ik kreunend klaar in de mond van mijn schoonmoeder. Ik voel mijn schoonmoeder nog harder zuigen dan ze al deed, ze wil me helemaal tot de laatste druppel leeg zuigen.

Ik spuit straal naar straal in de mond van mijn 67 jarige schoonmoeder zoals ik mezelf al vele keren heb klaar geneukt in de mond van haar dochter, wetend hoe geil haar dochter dit ook vind. Als ik ben klaar gekomen zie ik mijn schoonmoeder mijn sperma weg slikken en trek ik me terug, ho ho hoor ik mijn schoonmoeder zeggen, even helemaal schoon likken.

Ze likt nu mijn paal openlijk schoon, ze geniet er duidelijk van.


Lesbo kutjes gangbang partys


Er werd gedronken en gepraat. Later op de avond, vroeg mijn dochter om een foto te maken van ons drieën. Ik stond naast mijn schoonzoon, mijn dochter langs de andere kant. Plots voelde ik hoe de hand van mijn schoonzoon zich over mijn rug een weg naar mijn billen zocht. Aarzelend plaatste hij zijn hand op mijn kont.

Wat deed hij nu?. Normaal is hij verlegen, komt het door de alcohol? Zijn aanraking gaf me kriebels, ik kreeg het er helemaal warm van. Ik besloot er momenteel niet op te reageren en het gewoon te negeren. Mijn dochter voelde zicht niet goed worden. Ik wachtte een kwartiertje vooraleer ik mijn schoonzoon vroeg of hij mee ging voor een kleine wandeling. Bij een afgelegen zijweg, aan de rand van het bos stopte ik, deze weg was niet verlicht zoals het hoofdpad. Ik wist nooit zeker of hij het zou doen, maar hij zei het nu zelf, ook al heeft hij het nooit duidelijk laten merken.

Ik twijfelde niet en stapte naar hem toe, ik begon hem hevig te zoenen en hij zoende mij terug, Ik gleed met mijn hand naar zijn kruis, ik voel stevig aan zijn harde pik, hij gleed met zijn handen af naar mijn billen en begon deze te masseren, en te knijpen. Ik trok zijn shirt los, oh ik was zo geil dat het mij niks uitmaakte of iemand ons kon zien.

Terwijl we verder zoende maakte hij mijn beha los. Hij begon gelijk aan mijn borsten te voelen, eerst voorzichtig en begon daarna lekker stevig te masseren. Rustig gleed hij met zijn vingers langs mijn gevoelige tepels, ik voelde mijn kutje al langzaam nat worden. Terwijl hij druk bezig was met mijn borsten , was ik al zo ver dat ik met mijn hand in zijn boxer zat en voelde zijn natte harde eikel langs mijn vingers glijden.

Hij stopte met zoenen en gleed met zijn mond langzaam langs mijn nek tot hij bij mij borsten aan kwam, met zijn tong draaide hij rondjes om mijn harde tepels en zoog er af en toe flink aan. Wat een heerlijk gevoel, ik kreunde zachtjes en duwde hem van mij af. Ik deed zijn gulp los en trok zijn broek naar beneden, ik wou deze stijve, natte pik wel eens proeven. Ik zakte op mijn knieën en begon zijn gespierde onderbuik te kussen en likken.

Langzaam gleed ik af naar zijn harde pik, die triomfantelijk vooruit stak. Ik kuste lichtjes zijn ballen en likte langzaam zijn pik tot bovenaan zijn eikel, toen nam ik het hele zaakje in mijn mond en begon er flink aan te zuigen, hij gaf een kreun van genot en pakte mijn hoofd vast. Marianne, ik wil je zo erg, zei hij. Hij begon me weer te zoenen, af en toe zoog hij aan het puntje van mijn tong.

Daarna kuste hij mijn lippen en hals. Ik deed mijn jurkje naar beneden zodat mijn tieten blood kwamen te liggen. Mijn schoonzoon gleed mijn zijn tong over mijn hals naar mijn borsten , beet zachtjes in mijn tempels en ging vervolgens verder naar beneden naar mijn kutje. Hij drukte mijn lichaam achteruit en trok me naar hem toe. Hij spreidde mijn benen, Ik heb zin in jou lekkere kut, zei hij. Als een gek likte hij over mijn klit.

Hij likte me bijna tot een hoogtepunt, Ik wou nog niet klaarkomen, gelukkig deed ik hem net op tijd stoppen. Hij was weer flink geil waardoor hij zich niet meer kon beheersen.

Ik probeerde op te staan, maar hij nam me vast, draaide me om en duwde mij naar beneden, zodat ik nu met mijn lichaam over de tafel lag. Hij trok mijn string naar beneden en kuste de binnenkant van mijn billen. Met twee handen spreidde hij mijn billen, bewoog zijn tong naar mijn anus en begon zalig te lekken.

Oh wat vond ik dit lekker. Af en toe drukte hij zijn tong zo ver mogelijk naar binnen. Dit wond hem nog meer op en hij werd steeds heviger. Ik hoopte dat hij me niet opnieuw in mijn kontje zou neuken, ik had geen zin in de pijn en daarenboven wou ik zelf liever domineren. Plots werd ik vanachter vastgepakt.

Hij spuugde op zijn lul en bracht deze in de richting van mijn vagina. Op het laatste moment ging hij echter omhoog en drukte zijn lul met enige kracht tegen mijn kontje. Nu was het tijd om mijn plannetje uit te voeren…. Daar lag mijn glimmende nieuwe speeltje, een grote zwarte dubbele aanbindlul van het merk Feeldoe, online gekocht. De Feeldoe stout stond op de website , een groot exemplaar.

Ik had het al uit de verpakking gedaan en klaargelegd. Ik moest het nu enkel nog aantrekken. Ik stapte in het harnas en bracht het uiteinde van de dildo in mijn poesje, zo kon ik straks zelf ook genieten terwijl ik mijn schoonzoon in zijn kontje neuk. Want ik vond wel dat hij een lesje in nederigheid had verdiend. Maar nog het meest val al verlangde ik er naar mijn ultieme fantasietje te vervullen. Ik spande het harnas aan, nam mijn paardrijzweepje en keek nog even tevreden in de spiegel vooraleer ik naar de slaapkamer ging.

Mijn schoonzoon lag naakt op het bed, hij keek geconcentreerd naar het scherm van zijn smartphone. Toen hij me hoorde aankomen keek hij op. Vol ongeloof zat hij naar mij te kijken. Ik zag de verbazing op zijn gezicht. Hoe zou hij het vinden om zelf eens gedomineerd te worden? Even voelde ik een twijfel. Maar ik was mijn fantasietje gestart, nu kon ik niet meer terug.

Hij moest onder de indruk zijn want tot mijn verbazing volgde hij mijn instructies op. Hij keek me aan in de grote spiegel die even verderop de muur was vastgeschroefd. Daarin zag hij mij het bed naderen, terwijl mijn impossante voorbindlul dreigend op en neer bewoog. Ik stapte langs het bed, en ging voor hem staan, de tip van mijn strap-on maar enkele centimeters van zijn hoofd verwijderd. Mijn rijzweepje maakte een gloeiende rode streep over zijn kont.

Ik bleef druk uitoefenen, zodat hij geen keus had dan het hele zaakje in zijn mond te nemen. Tot mijn verbazing speelde hij het spelletje mee. Mijn schoonzoon had aanvankelijk nog moeite met de omvang van mijn kunstlul, maar hij was een goede leerling. Hij nam mijn strapon in zijn hand en likte van de basis naar het topje.

Vervolgens nam hij hem helemaal in zijn mond, spande zijn lippen rond mijn paal en begon zijn hoofd heen en weer te bewegen. Ik was al erg opgewonden van het idee mijn schoonzoon straks in zijn kont te neuken maar hem daar zo zien zitten met mijn dildo in zijn mond, maakte me ontzettend geil. Met beide handen nam ik de achterkant van zijn hoofd vast en duwde hem dieper op mijn strapon. Mijn lul verdween in zijn keel. Ritmisch begon in zijn mond te neuken, terwijl maakte de dildo in mijn vagina, me langzaam klaar.

Ik voelde een geile sensatie opkomen. Toen hij me aankeek hield ik het niet meer, luid kreunend kwam ik een eerste keer klaar. Ik haalde mijn voorbindlul uit zijn mond. De dildo was kletsnat van zijn kwijl, slierten speeksel hingen naar beneden. Gerda komt bij ons staan en geeft haar moeder een zoen met de woorden mam dit kan wel. Dan streelt ook Gerda de tieten van haar moeder, al heel snel zien Gerda en ik dat Ans haar ogen sluit en zien we haar ademhaling sneller worden, Gerda en ik kijken elkaar met een glimlach aan en beginnen te tongzoenen.

We horen mijn schoonmoeder steeds zwaarder adem halen en kunnen nu duidelijk horen dat ze aan het genieten is. Gerda buigt zich opnieuw naar haar moeder en geeft haar weer een zoen op de mond, ik hoor haar zeggen, mam laat je lekker gaan, wij zullen je wel masseren.

Dan komt Gerda omhoog en drukt ze mijn hoofd naar de tieten van haar moeder met de woorden Jan zuig maar even op haar tepels zoals je dat ook altijd bij mij doet.

Daar voldoe ik graag aan, ik neem de harde tepels een voor een in mijn mond en speel er mee. Dan hoor ik mijn schoonmoeder zeggen, ze zitten goed vast hoor al 67 jaar je hoeft niet zo voorzichtig te doen.

Ik ben verbaasd dit uit de mond van mijn schoonmoeder te horen maar herken het direct, Gerda vind het ook super geil als ik haar tepels hard aanpak, ze geilt op klemmen en wasknijpers op haar tepels, dus de appel is niet ver van de boom gevallen.

Ik ga nu iets ruwer te werk, dat heeft direct zijn uitwerking mijn schoonmoeder zucht nu nog luider, ze is over haar grens van verlegenheid en zit nu onderuit gezakt gewoon geil te wezen als ik haar schoonzoon met haar tieten aan de gang ben. Even later horen we mijn schoonmoeder nu niet alleen meer zuchten maar ook luid kreunen. Ik hoor Gerda zeggen mam zo te horen vind je het lekker, Ans kreunt ja het is heerlijk, al zo lang geleden dat een man aan mijn tieten heeft gezeten.

Gerda haakt gelijk in en zegt, alleen een man wanneer heeft voor het laatst een vrouw aan je tieten gezeten. Mijn schoonmoeder is te geil om verbaasd te zijn en kreunt nee nog nooit alleen papa en soms een andere man papa en ik deden vroeger wel eens een trio.

Gerda drukte me aan de kant, met de woorden mam ik zal laten voelen dat een vrouw aan je tieten ook lekker is dook ze op de tieten van haar moeder en had ze al snel een van de grote harde tepels in haar mond. Haar moeder kreunde alleen maar harder, Gerda stopte even en mompelde, Jan zou je mam niet eens een lekkere zoen geven?

Ik keek naar mijn schoonmoeder, die had haar ogen nog steeds gesloten maar opende haar mond een stukje. Daarom maakte ik er direct gebruik van en al snel waren mijn schoonmoeder en ik intens aan het tongzoenen.

Mijn schoonmoeder werd actiever, ze streelde nu zonder schaamte mijn kruis, op het moment dat ze mijn harde paal voelde kreunde ze nog harder. Mijn schoonmoeder verbrak kreunend de tongzoen, ik keek naar Gerda en zag tot mijn verbazing dat ze met haar hand onder de rok van haar moeder zat. Ans was er duidelijk klaar voor, ze gaf me nog een kus en zei kreunend, wil je me niet even in mijn mond neuken?

Ik was ondanks dat we aan het geilen waren en ik bloed geil was toch met stomheid geslagen. En dan zit haar dochter ook nog met haar hand in haar kruis. Ik ben inmiddels zo geil dat ik graag aan het verzoek voldoe. Al snel sta ik naakt voor haar en voel ik de mond van mijn schoonmoeder over mijn harde paal gaan. Gerda stopt met een glimlach met de tepels en zegt, zo zo ma jij hebt er zin in, doe maar pijp hem maar even lekker zal ik hem wel het laatste stukje pijpen.

Mijn schoonmoeder stopt even en zegt met een geile stem, helemaal niet, hij gaat niet uit mijn mond voor ik zijn sperma in mijn mond voel spuiten. Ik zie dat Gerda nu volledig naakt is ze heeft de rest van de kleding ook uit gedaan, ze zit gehurkt voor haar moeder en is nu bezig haar rok uit te trekken, mijn schoonmoeder werkt volledig mee.

Zonder het pijpen minder te maken zie ik dat ze met haar kont omhoog komt zodat haar dochter haar rok uit kan doen. Ik zie dat de slip passend is bij de BH erg heel erg mooi.

Ook de slip is snel uit, mijn adem stokt even, tot mijn grote verbazing is mijn schoonmoeder van 67 jaar volledig geschoren, geen haartje te zien. Gerda kijkt me geil aan en zegt, mhh ik had het al gevoeld. Dan duikt ze zonder enig voorbehoud met haar mond op de kut van haar moeder, ik voel dat Ans haar lichaam direct reageert. Ans is zowel aan het kreunen als pijpen. Ik zie mijn harde paal op en neer gaan in mijn schoonmoeder haar mond en vind het een geil gezicht.

Met gesloten ogen is ze me fanatiek aan het pijpen. Dan pakt ze eerst een hand van me die ze op haar hoofd legt en al snel ook de tweede hand, ze geeft nu duidelijk te kennen dat ze niet meer wil pijpen maar dat ik haar hoofd vast moet houden om haar mond te neuken.

Opnieuw denk ik de appel is erg dicht bij de boom gevallen, ook Gerda vind het lekkerder dat ik mezelf in haar mond klaar neuk dan dat ze me klaar pijpt, voor haar is het veel geiler als ik haar min of meer dwing. Ik grijp mijn schoonmoeder bij haar grijze bijna witte haren en begin haar mond te neuken, aan het kreunen te horen vind ze dat niet erg.

Of komt het door de ervaren tong van haar dochter? Gerda is haar moeder nu geil aan het likken, ze kijkt onder het likken schuin omhoog om te kijken hoe ik haar moeder nu in haar mond neuk. Totaal onverwacht begint mijn schoonmoeder nog harder te kreunen en kronkelen ik stop even omdat ik zie dat ze aan het klaar komen is, maar als ik haar afwijzende gekreun hoor dat ik gestopt ben ga ik snel door.

Ik kijk hoe mijn schoonmoeder kronkelend aan het klaar komen is en verbaas me over de tijd die ze klaar komt. Er lijkt geen einde aan te komen. Ik was al bloed geil maar dit gekreun en gedraai maakt me nog geiler.

Als ik even later kreun pas op ik ga klaar komen voel ik opeens de handen van mijn schoonmoeder op mijn billen. Ze laat nu duidelijk merken dat ik me niet terug mag trekken, enkele seconden later kom ik kreunend klaar in de mond van mijn schoonmoeder.

Ik voel mijn schoonmoeder nog harder zuigen dan ze al deed, ze wil me helemaal tot de laatste druppel leeg zuigen. Ik spuit straal naar straal in de mond van mijn 67 jarige schoonmoeder zoals ik mezelf al vele keren heb klaar geneukt in de mond van haar dochter, wetend hoe geil haar dochter dit ook vind. Als ik ben klaar gekomen zie ik mijn schoonmoeder mijn sperma weg slikken en trek ik me terug, ho ho hoor ik mijn schoonmoeder zeggen, even helemaal schoon likken.

Ze likt nu mijn paal openlijk schoon, ze geniet er duidelijk van. Als mijn schoonmoeder tevreden is met het resultaat kijkt ze me geil aan en zegt dat had ik even nodig. Ze kijkt nu naar beneden waar haar dochter nog steeds geknield voor haar kaal geschoren kut zit en zegt, dit is de eerste keer dat een vrouw me klaar gelikt heeft ik heb nooit geweten dat dit zo lekker kon zijn. Gerda kijkt haar moeder geil aan en zegt, mam het is heerlijk, maar nu wil ik ook klaar komen, mag ik Jan even terug dan kan hij me klaar likken.

Gerda wacht niet af, ze loopt naar de ligbank en vraagt me, schat wil jij me even klaar likken ik ben zo geil, als je me likt ben ik in 2 min klaar. Ik wil een stap naar voren doen maar word tegen gehouden door mijn schoonmoeder met de woorden, helemaal niet, deze kans laat ik niet lopen. Ze komt omhoog en knielt voor haar dochter, kijkt haar dochter aan en zegt ik kan het niet zo goed als jij maar ik zal echt mijn best doen, dan duikt ze op de kale kut van jaar dochter en is al snel haar dochter aan het likken.

Ik ken Gerda goed genoeg ik zie aan het stemming en lichaam dat ze echt heel snel klaar zal komen en inderdaad al na 2 min hoor ik haar roepen, ja mam ga door, ja lik me klaar. Ze is nu echt geil, als ze op het punt staat klaar te komen roept ze bijt in mijn clit, bijt in mijn clit.

Escort vrouwen limburg sexcontact groningen


Hete neukpartij tussen moeder en zoon. Geile mama slikt jong zaad. Blonde spuitslet blijkt ook nog een slikkertje. Lisa laat zich hard penetreren door een grote lul. Mama hard aan het werk. Neuken als onderdeel van de therapie. Puber Tom maakt misbruik van zijn dronken zus. Hitsige huismoeders delen een piemel. Hete moeder helpt jou naar een nieuw hoogtepunt. Sexy blonde mama verleid haar stiefzoon. Mature Mom Fucks Stepson. Partnerruil met sexy cougars.

Mooie MILF neukt de buurjongen. Vlug, voor we betrapt worden! Ronnie klaargezogen door moeder en dochter. Populaire sexfilm tags Bekijk alle » » Aftrekken. Copyright - © This site is owned and operated by: Gerda loopt naar haar moeder en zegt kom ma doe eerst je natte shirt uit, mijn schoonmoeder denkt er blijkbaar niet eens over na, samen met haar dochter trekken ze haar natte shirt uit en zie ik tot mijn grote verbazing dat de BH die ik al wel gezien had door het shirt een heel sexy BH blijkt te zijn.

Dat is nu niet wat je direct van een vrouw van 67 jaar verwacht. Mijn vrouw ziet het ook en zegt mam wat heb jij een sexy BH aan, mijn schoonmoeder lacht verlegen en zegt zachtjes dank je heb ik vorige week nieuw gekocht. Gerda kijkt en zegt, mam die is ook vies geworden, kom doe die ook uit dan zal ik ze alle twee even met de hand wassen.

Mijn schoonmoeder kijkt verschrikt na mij, Gerda moet lachen en zegt, mam hij heeft al wel eerder blote borsten gezien hoor. Kom doe uit, niemand kan je zien in de tuin het is lekker warm en het is niet erg als je schoonzoon je borsten ziet. Ans twijfelt maar Gerda staat al achter haar en voor haar moeder weet wat er aan de hand is heeft Gerda de BH al los en vallen de grote tieten van haar moeder uit haar BH. Gerda kwebbelt er lustig op los dan ziet ze dat haar moeder verlegen is met de situatie en zegt spontaan, wacht ma ik doe mee.

Voor we het weten heeft Gerda haar shirt uit, ze heeft geen BH aan dus ook direct toples. Met genoegen sla ik het gade en zie dat moeder en dochter ongeveer even grote tieten hebben alleen de tieten van mijn schoonmoeder hangen iets meer, wat natuurlijk te begrijpen is, Gerda is 48 en Ans is 67 jaar.

Gerda drukt haar moeder naar een stoel en zegt ga lekker zitten, ik doe even nieuw drinken in. Snel is ze weg, mijn schoonmoeder en mij achter latend. Sorry zegt mijn schoonmoeder verontschuldigend, ik zeg dan ook, ma het is maar cola. Nee nee zegt ze, dat ik er zo bij zit. Ach ma ik vind het als man niet erg hoor, ik heb een mooi uitzicht zo probeer ik de spanning te breken. Op dat moment staat Gerda al weer bij ons en zegt, zo zo dus jij vind dit een mooi uitzicht, op dat moment streelt ze de borsten van haar moeder geeft haar een kus en zegt, mam je schoonzoon vind dat je lekkere tieten hebt.

De spanning is redelijk snel weg we zien alle twee al snel dat mijn schoonmoeder ontspant en na 5 min praten over van alles merk je aan haar al niet eens meer dat ze toples in de tuin zit. Gerda ziet mij naar de tieten van haar moeder kijken, even later hebben we oog contact, Gerda lacht en wenkt met haar hoofd naar haar moeder, ik begrijp het niet wat ze wil zeggen dus ze doet het zelfde nog een keer. Ze ziet dat ik het nog niet begrijp, Gerda is altijd al heel direct geweest.

Ze zegt dan ook, ma je schoonzoon wil graag even aan je borsten zitten maar is te verlegen om het te vragen.

Ans kijkt eerst geschrokken na mij dan naar haar dochter, dan zegt ze, wat zeg je? Gerda herhaald, je schoonzoon kan zijn ogen niet van je borsten houden ik zie de blik in zijn ogen die is het zelfde als hij naar mijn borsten kijkt. Ans is duidelijk opnieuw verlegen met de situatie en zegt snel, ik moet even plassen ben zo terug, snel staat ze op en ze is weg.

Ik kijk Gerda vragend aan, die zegt, schat kijk niet zo verbaasd, ik zie toch dat je geilt op haar tieten. Pappa is al ander half jaar geleden overleden, mama heeft ook gevoelens wie kan dan beter dit invullen dan wij? Ik kijk haar nu me nog meer verbazing aan, ze lacht en zegt, schat jij wilt toch altijd graag een trio, met Ria is toch ook altijd heerlijk?

Ria is onze buurvrouw waar we 2 of 3 keer per maand sex mee hebben, maar zeg ik, dat is toch anders dit is je moeder. Gerda lacht en zegt, als ik op mijn moeder lijk zal mijn moeder na zolang geen sex zeker erg geil zijn.

Kom laten we het samen proberen om haar dit te geven. Op dat moment horen we haar moeder aankomen, ze zit nog niet of Gerda begint er gewoon opnieuw over.

Mam Jan wil zo graag even met je borsten spelen, jij vind het toch ook lekker als iemand met je borsten speelt? Ans kijkt verlegen en zegt ja toen pappa nog leefde was die ook altijd met mijn borsten aan het spelen maar nu speelt niemand er meer mee.

Gerda drukt nu gewoon door en zegt, Jan kom van de bank en speel even met mamma haar tieten. Ik denk bij mezelf wat kan mij het schelen ik heb hier zin in en ben geil.

Als snel sta ik naast mijn schoonmoeder en betast die grote tieten waar ik al zo vaak naar gekeken had maar niet aan mocht komen. Ik voel dat mijn schoonmoeder gespannen is maar ga gewoon door. IK hoor haar zeggen maar dit kan toch niet. Gerda komt bij ons staan en geeft haar moeder een zoen met de woorden mam dit kan wel.

Dan streelt ook Gerda de tieten van haar moeder, al heel snel zien Gerda en ik dat Ans haar ogen sluit en zien we haar ademhaling sneller worden, Gerda en ik kijken elkaar met een glimlach aan en beginnen te tongzoenen. We horen mijn schoonmoeder steeds zwaarder adem halen en kunnen nu duidelijk horen dat ze aan het genieten is. Gerda buigt zich opnieuw naar haar moeder en geeft haar weer een zoen op de mond, ik hoor haar zeggen, mam laat je lekker gaan, wij zullen je wel masseren.

Dan komt Gerda omhoog en drukt ze mijn hoofd naar de tieten van haar moeder met de woorden Jan zuig maar even op haar tepels zoals je dat ook altijd bij mij doet. Daar voldoe ik graag aan, ik neem de harde tepels een voor een in mijn mond en speel er mee. Dan hoor ik mijn schoonmoeder zeggen, ze zitten goed vast hoor al 67 jaar je hoeft niet zo voorzichtig te doen. Ik ben verbaasd dit uit de mond van mijn schoonmoeder te horen maar herken het direct, Gerda vind het ook super geil als ik haar tepels hard aanpak, ze geilt op klemmen en wasknijpers op haar tepels, dus de appel is niet ver van de boom gevallen.

Ik ga nu iets ruwer te werk, dat heeft direct zijn uitwerking mijn schoonmoeder zucht nu nog luider, ze is over haar grens van verlegenheid en zit nu onderuit gezakt gewoon geil te wezen als ik haar schoonzoon met haar tieten aan de gang ben. Even later horen we mijn schoonmoeder nu niet alleen meer zuchten maar ook luid kreunen. Ik hoor Gerda zeggen mam zo te horen vind je het lekker, Ans kreunt ja het is heerlijk, al zo lang geleden dat een man aan mijn tieten heeft gezeten.

Gerda haakt gelijk in en zegt, alleen een man wanneer heeft voor het laatst een vrouw aan je tieten gezeten.

Mijn schoonmoeder is te geil om verbaasd te zijn en kreunt nee nog nooit alleen papa en soms een andere man papa en ik deden vroeger wel eens een trio. Gerda drukte me aan de kant, met de woorden mam ik zal laten voelen dat een vrouw aan je tieten ook lekker is dook ze op de tieten van haar moeder en had ze al snel een van de grote harde tepels in haar mond.

Haar moeder kreunde alleen maar harder, Gerda stopte even en mompelde, Jan zou je mam niet eens een lekkere zoen geven? Ik keek naar mijn schoonmoeder, die had haar ogen nog steeds gesloten maar opende haar mond een stukje.

Daarom maakte ik er direct gebruik van en al snel waren mijn schoonmoeder en ik intens aan het tongzoenen. Mijn schoonmoeder werd actiever, ze streelde nu zonder schaamte mijn kruis, op het moment dat ze mijn harde paal voelde kreunde ze nog harder. Mijn schoonmoeder verbrak kreunend de tongzoen, ik keek naar Gerda en zag tot mijn verbazing dat ze met haar hand onder de rok van haar moeder zat. Ans was er duidelijk klaar voor, ze gaf me nog een kus en zei kreunend, wil je me niet even in mijn mond neuken?

Ik was ondanks dat we aan het geilen waren en ik bloed geil was toch met stomheid geslagen. En dan zit haar dochter ook nog met haar hand in haar kruis. Ik ben inmiddels zo geil dat ik graag aan het verzoek voldoe. Al snel sta ik naakt voor haar en voel ik de mond van mijn schoonmoeder over mijn harde paal gaan. Gerda stopt met een glimlach met de tepels en zegt, zo zo ma jij hebt er zin in, doe maar pijp hem maar even lekker zal ik hem wel het laatste stukje pijpen.

Mijn schoonmoeder stopt even en zegt met een geile stem, helemaal niet, hij gaat niet uit mijn mond voor ik zijn sperma in mijn mond voel spuiten. Ik zie dat Gerda nu volledig naakt is ze heeft de rest van de kleding ook uit gedaan, ze zit gehurkt voor haar moeder en is nu bezig haar rok uit te trekken, mijn schoonmoeder werkt volledig mee. Zonder het pijpen minder te maken zie ik dat ze met haar kont omhoog komt zodat haar dochter haar rok uit kan doen. Ik zie dat de slip passend is bij de BH erg heel erg mooi.

Ook de slip is snel uit, mijn adem stokt even, tot mijn grote verbazing is mijn schoonmoeder van 67 jaar volledig geschoren, geen haartje te zien. Gerda kijkt me geil aan en zegt, mhh ik had het al gevoeld. Dan duikt ze zonder enig voorbehoud met haar mond op de kut van haar moeder, ik voel dat Ans haar lichaam direct reageert.

Ans is zowel aan het kreunen als pijpen. Ik zie mijn harde paal op en neer gaan in mijn schoonmoeder haar mond en vind het een geil gezicht. Met gesloten ogen is ze me fanatiek aan het pijpen. Dan pakt ze eerst een hand van me die ze op haar hoofd legt en al snel ook de tweede hand, ze geeft nu duidelijk te kennen dat ze niet meer wil pijpen maar dat ik haar hoofd vast moet houden om haar mond te neuken.

Opnieuw denk ik de appel is erg dicht bij de boom gevallen, ook Gerda vind het lekkerder dat ik mezelf in haar mond klaar neuk dan dat ze me klaar pijpt, voor haar is het veel geiler als ik haar min of meer dwing.

Ik grijp mijn schoonmoeder bij haar grijze bijna witte haren en begin haar mond te neuken, aan het kreunen te horen vind ze dat niet erg. Of komt het door de ervaren tong van haar dochter? Gerda is haar moeder nu geil aan het likken, ze kijkt onder het likken schuin omhoog om te kijken hoe ik haar moeder nu in haar mond neuk.

Totaal onverwacht begint mijn schoonmoeder nog harder te kreunen en kronkelen ik stop even omdat ik zie dat ze aan het klaar komen is, maar als ik haar afwijzende gekreun hoor dat ik gestopt ben ga ik snel door. Ik kijk hoe mijn schoonmoeder kronkelend aan het klaar komen is en verbaas me over de tijd die ze klaar komt.

Er lijkt geen einde aan te komen. Ik was al bloed geil maar dit gekreun en gedraai maakt me nog geiler. Als ik even later kreun pas op ik ga klaar komen voel ik opeens de handen van mijn schoonmoeder op mijn billen. Ze laat nu duidelijk merken dat ik me niet terug mag trekken, enkele seconden later kom ik kreunend klaar in de mond van mijn schoonmoeder.

Ik voel mijn schoonmoeder nog harder zuigen dan ze al deed, ze wil me helemaal tot de laatste druppel leeg zuigen. Ik spuit straal naar straal in de mond van mijn 67 jarige schoonmoeder zoals ik mezelf al vele keren heb klaar geneukt in de mond van haar dochter, wetend hoe geil haar dochter dit ook vind. Als ik ben klaar gekomen zie ik mijn schoonmoeder mijn sperma weg slikken en trek ik me terug, ho ho hoor ik mijn schoonmoeder zeggen, even helemaal schoon likken.

Ze likt nu mijn paal openlijk schoon, ze geniet er duidelijk van.