Skip to content

Lik me pik vingeren onder de douche

lik me pik vingeren onder de douche

...

Grote kut met haar sex in castricum


lik me pik vingeren onder de douche

...

Ik begin hevig te schokken en mijn eerste orgasme van die dag is een feit. Nieuw wijntje ingeschonken en mijn aandacht weer voor de dvd. De bel gaat wie kan dat zijn ik verwacht niemand. De deur geopend er staat een leuke jonge vrouw van ik schat 25 blond half lang haar en in een heel kort rokje en strak truitje. Ik vraag wat ze wil,of ze even van mijn toilet gebruik mag maken ze kan het niet langer ophouden,dat mag wel kom maar ik wijs haar het toilet,na gebruik gemaakt te hebben wil ze haar handen even wassen ik ga haar voor.

In de keuken loopt ze naar het aanrecht ik loop mee ze ruikt lekker. Ze verteld dat ze Djamila heet mooie naam zeg ik ze draait zich naar me toe ze loopt naar de kamer je woont leuk hier. Wil je ook een glas wijn vraag ik haar ja graag ga zitten dan pak ik even een glas. Ik schenk haar een wijntje in ze komt naast me op de bank zitten doet haar schoenen uit en vouwt haar benen onder zich dat geeft me een heerlijk uitzicht op haar mooie benen ze ziet dat ik naar haar kijk, bevalt het je?

Ze strekt haar benen uit en legt ze over de mijne ik leg voorzichtig mijn hand op haar dij ze laat het toe langzaam gaat mijn hand wat verder naar boven ze doet haar benen iets verder van elkaar zodat ik haar mooie blauwe slipje kan zien,ze komt nu naast me zitten en legt haar arm om me heen ze trekt zich naar haar toe en begint me zacht te kussen haar tong komt tussen mijn lippen en al snel spelen onze tongen met elkaar mijn hand gaat onder haar truitje en vind een heerlijke borst met een keiharde tepel ik masseer deze,ze kreunt en begint ook met mijn tepels te spelen.

Haar hand gaat over mijn dij been en als snel zit er een vinger in mijn kutje deze begint wel heel nat te worden nu ze vingert me en steekt er een 2e vinger bij als vanzelf gaan mijn benen van elkaar,zodat ze er makkelijk bij kan,Djamila komt op haar knieën voor me zitten ze trekt mijn slip omlaag en ik voel haar tong tegen mijn klitje ik begin zwaar te hijgen en voor de 2e maal die avond kom ik schokkend klaar. Ik hoor de voordeur open gaan deze had ik toch dicht gedaan dacht ik,Djamila heeft de deur achter mij op een kier gezet even later staan er 2 mannen in mijn huiskamer stotterend vraag ik wat ze komen doen.

Daar kom je zo wel achter zegt de grootste van de 2. Ruw wordt ik op de bank geduwd Djamila is nu niet zo aardig meer ze trekt me aan mijn haren achterover,de kleinste van de 2 mannen vraagt waar ik geld heb,ik heb geen geld zeg ik.

Dit antwoord levert me een klap in mijn gezicht op waar is het geld vraagt de kleinste weer. Ze zijn licht getint duidelijk geen Nederlanders ze spreken met een accent.

Ik zeg hem dat ik geen geld heb de langste van de 2 heeft al mijn laatjes en kasten doorzocht,Djamila houd nog steeds mijn lange blonde haar stevig vast het begint pijn te doen,vinden jullie haar geen lekkere meid vraagt Djamila?

De kleinste van de 2 streelt over mijn dijen ze ziet er zeker lekker uit zegt hij zijn handen gaan nu onder mijn jurkje naar mijn borsten hij knijpt heel hard in mijn tepels,au dat doet pijn hij lacht er heel gemeen bij. Geen geld dan maar wat anders zegt de langste ook hij komt op me af en doet ruw mijn benen wijd.

Mijn rode slipje biedt niet veel weerstand tegen deze ruwe handen het ligt snel op de grond,Djamila trekt mijn jurk omhoog zodat ik nu naakt op de bank lig. De langste stopt 1 vinger in mijn kutje en begint me ruw te vingeren er komt snel een tweede vinger bij en even later ook een 3e hij stopt en gaat door zijn knieën hij begint mijn kutje te likken zijn tong gaat diep naar binnen en langs mijn klitje,ik wil omhoog komen maar Djamila houd me tegen niet zo haastig zegt ze.

De kleinste heeft zijn broek losgemaakt zijn pik hangt nog slap naar beneden en lijkt me nu al immens groot hij komt richting mijn mond open doen zegt hij ik gehoorzaam want ik ben echt bang van ze hij stopt zijn pik in mijn mond pijpen zegt hij ik zuig er aan zijn pik groeit nu ik denk dat hij wel 25cm is en zo dik als mijn pols ik heb moeite hem in mijn mond te houden. Hij pakt mijn hoofd vast aan de achter kant en begint me in mijn mond te neuken ik moet kokhalzen maar hij blijft doorgaan.

Djamila zegt dat ik met mijn handen zijn ballen moet masseren. Langzaam pak ik ze beet en ik denk er aan om er hard in te knijpen maar dat lijkt me toch niet zo goed idee. De andere man heeft ook zijn broek uitgedaan ook hij heeft een grote pik ik ga je neuken zegt hij ik voel zijn eikel tegen mijn schaamlippen duwen met een enorme stoot drukt hij zijn pik naar binnen. Ik geef een gil van pijn maar hij begint me heel hard en diep te neuken. De pik wordt uit mijn mond gehaald gelukkig ik krijg weer lucht.

Ik had nog steeds een volle darm en kon de drang haast niet langer weerstaan. Na een poosje krampte mijn hele onderbuik en ik kon het onmogelijk volhouden. Erwin had daar geen bezwaar tegen en we deden al onze kleren verder uit. Erwin ging op zijn rug op de grond liggen en ik hurkte over hem heen met de rug naar hem toe. Ik pakte zijn paal vast en leidde hem naar mijn aars. Soepel gleed zijn pik naar binnen en zat meteen midden in een keutel.

Maar Erwin had niet door wat er aan de hand was en lag genietend omhoog te kijken. Ik begon op en neer te rijden en zakte tot aan de wortel over zijn pik heen. Ik liet mijn kringspier nu helemaal ontspannen en begon zelfs te persen. Maar de paal van Erwin was te dik om er stront bij langs te persen, hoezeer ik mij ook inspande.

Blijkbaar kreeg hij in de gaten dat er iets bijzonders aan de hand was, want ik voelde dat zijn houding veranderde en hij hief zijn hoofd ietwat op om naar zijn kruis te kunnen kijken. Ik dacht, dat ik explodeerde en liet zijn pik even uit mijn reet ontsnappen.

Meteen kwam een dikke lading poep naar buiten! Ik kroop over de lul van Erwin naar beneden. Ik ging bijna uit mijn bol, zo geil werd ik van de kliederpartij en greep de lul van Erwin weer vast om hem weer op mijn kont te richtten. Wild begon ik op en neer te rijden, maar het prikkelde mijn darmen dusdanig, dat ik er weer af moest stappen om een lading stront kwijt te raken.

De poep, die naar buiten kwam, belandde op de buik van Erwin en meteen daarna zorgde ik ervoor, dat zijn lul weer diep in mijn reet kwam te zitten. Zijn hele kruis en mijn billen zaten nu onder de bruine smurrie en ik voelde een nieuwe hoop stront in de richting van mijn aars kruipen. Erwin zat met zijn eikel middenin een drol en dat maakte me zo geil, dat ik mijn eerste hoogtepunt kreeg. Wild rijden en ongecontroleerd schokkend kwam ik klaar, terwijl ik een geile kreet losliet.

Ik moest eerst verder poepen en perste een dikke hoop naar buiten op Erwin zijn buik. Ik was nog niet bevredigd, maar wilde nu iets anders.

Ik draaide me om, zodat ik met mijn gezicht naar Erwin gericht zat en hurkte boven zijn pik. Behendig werkte ik deze in mijn reet en zakte voorover om hem te kunnen kussen. Ik drong met mijn tong diep in zijn mond en toen hij even de kans kreeg, zei hij: Zijn pik zat weer over de hele lengte in mijn darm en ik ging rechtop zitten. Ik reed op Erwin zijn pik en graaide ik de stront, die op zijn buik geplet was.

Mijn buik was ook al helemaal bruin, net zoals mijn kut overigens. Ik smeerde een lading stront uit over mijn wild op en neer deinende tieten en stopte daarna mijn vingers een voor een in mond mijn en likte alle restanten bruine drek eraf.

Ik dacht, dat ik gek werd, zo geil was ik. Ik greep mezelf in het kruis en terwijl ik snel op en neer bewoog, vingerde ik mijn kut en wreef hard over mijn klit. Dit kon niet lang meer duren en even later beleefde ik mijn tweede orgasme. Geil kreunend en volkomen verkrampt zat ik schokkend op de pik van Erwin en ik verkeerde helemaal in een roes. Maar veel tijd om bij te komen kreeg ik niet, want ik vernam dat Erwin ook bijna klaar kwam. Dat hapje wilde ik niet missen! Ik stapte snel op en liet de pik uit mijn kont ontsnappen.

Als een speer schoot ik naar beneden en kroop over Erwin heen.


Spuit oma behaarde oude kut


Klik hier voor meer webcams!! Lekker vroeg thuis uit mijn werk eerst even eten dan een heerlijke douche en daarna op de bank met een dvd.

Onder de douche uitgekomen eerst mijn lange blonde haar drogen een rood slipje aan bh is niet nodig ik ga toch nergens heen en een hele lichte zomer jurk want het is toch al warm genoeg. Zo lekker onderuit op de bank flesje witte wijn erbij,dvd aan heerlijk. Mijn jurkje was al heel hoog opgeschoven maar wat maakt het uit ik ben alleen,een erotische scene doet het toch wel kriebelen in mijn onderbuik ik speel wat met mijn inmiddels harde tepels mijn hand gaat langzaam tussen mijn benen met 1 vinger masseer ik mijn lipjes en begin al vlug met mijn klitje te spelen ik zak wat verder onderuit op de bank mijn andere hand erbij om met 2 vingers heerlijk te vingeren met mijn eerste hand blijf ik heerlijk mijn klitje bewerken.

Geil als dat ik nu ben denk ik aan de heerlijke jongen in het magazijn van de zaak waar ik werk. Ik fantaseer dat hij me achter in het magazijn heerlijk klaar likt. Ik begin hevig te schokken en mijn eerste orgasme van die dag is een feit. Nieuw wijntje ingeschonken en mijn aandacht weer voor de dvd. De bel gaat wie kan dat zijn ik verwacht niemand. De deur geopend er staat een leuke jonge vrouw van ik schat 25 blond half lang haar en in een heel kort rokje en strak truitje.

Ik vraag wat ze wil,of ze even van mijn toilet gebruik mag maken ze kan het niet langer ophouden,dat mag wel kom maar ik wijs haar het toilet,na gebruik gemaakt te hebben wil ze haar handen even wassen ik ga haar voor. In de keuken loopt ze naar het aanrecht ik loop mee ze ruikt lekker. Ze verteld dat ze Djamila heet mooie naam zeg ik ze draait zich naar me toe ze loopt naar de kamer je woont leuk hier.

Wil je ook een glas wijn vraag ik haar ja graag ga zitten dan pak ik even een glas. Ik schenk haar een wijntje in ze komt naast me op de bank zitten doet haar schoenen uit en vouwt haar benen onder zich dat geeft me een heerlijk uitzicht op haar mooie benen ze ziet dat ik naar haar kijk, bevalt het je?

Ze strekt haar benen uit en legt ze over de mijne ik leg voorzichtig mijn hand op haar dij ze laat het toe langzaam gaat mijn hand wat verder naar boven ze doet haar benen iets verder van elkaar zodat ik haar mooie blauwe slipje kan zien,ze komt nu naast me zitten en legt haar arm om me heen ze trekt zich naar haar toe en begint me zacht te kussen haar tong komt tussen mijn lippen en al snel spelen onze tongen met elkaar mijn hand gaat onder haar truitje en vind een heerlijke borst met een keiharde tepel ik masseer deze,ze kreunt en begint ook met mijn tepels te spelen.

Haar hand gaat over mijn dij been en als snel zit er een vinger in mijn kutje deze begint wel heel nat te worden nu ze vingert me en steekt er een 2e vinger bij als vanzelf gaan mijn benen van elkaar,zodat ze er makkelijk bij kan,Djamila komt op haar knieën voor me zitten ze trekt mijn slip omlaag en ik voel haar tong tegen mijn klitje ik begin zwaar te hijgen en voor de 2e maal die avond kom ik schokkend klaar.

Ik hoor de voordeur open gaan deze had ik toch dicht gedaan dacht ik,Djamila heeft de deur achter mij op een kier gezet even later staan er 2 mannen in mijn huiskamer stotterend vraag ik wat ze komen doen.

Daar kom je zo wel achter zegt de grootste van de 2. Ruw wordt ik op de bank geduwd Djamila is nu niet zo aardig meer ze trekt me aan mijn haren achterover,de kleinste van de 2 mannen vraagt waar ik geld heb,ik heb geen geld zeg ik.

Dit antwoord levert me een klap in mijn gezicht op waar is het geld vraagt de kleinste weer. Ze zijn licht getint duidelijk geen Nederlanders ze spreken met een accent. Ik zeg hem dat ik geen geld heb de langste van de 2 heeft al mijn laatjes en kasten doorzocht,Djamila houd nog steeds mijn lange blonde haar stevig vast het begint pijn te doen,vinden jullie haar geen lekkere meid vraagt Djamila? De kleinste van de 2 streelt over mijn dijen ze ziet er zeker lekker uit zegt hij zijn handen gaan nu onder mijn jurkje naar mijn borsten hij knijpt heel hard in mijn tepels,au dat doet pijn hij lacht er heel gemeen bij.

Geen geld dan maar wat anders zegt de langste ook hij komt op me af en doet ruw mijn benen wijd. Mijn rode slipje biedt niet veel weerstand tegen deze ruwe handen het ligt snel op de grond,Djamila trekt mijn jurk omhoog zodat ik nu naakt op de bank lig. De langste stopt 1 vinger in mijn kutje en begint me ruw te vingeren er komt snel een tweede vinger bij en even later ook een 3e hij stopt en gaat door zijn knieën hij begint mijn kutje te likken zijn tong gaat diep naar binnen en langs mijn klitje,ik wil omhoog komen maar Djamila houd me tegen niet zo haastig zegt ze.

Ik liet mijn kringspier nu helemaal ontspannen en begon zelfs te persen. Maar de paal van Erwin was te dik om er stront bij langs te persen, hoezeer ik mij ook inspande. Blijkbaar kreeg hij in de gaten dat er iets bijzonders aan de hand was, want ik voelde dat zijn houding veranderde en hij hief zijn hoofd ietwat op om naar zijn kruis te kunnen kijken.

Ik dacht, dat ik explodeerde en liet zijn pik even uit mijn reet ontsnappen. Meteen kwam een dikke lading poep naar buiten! Ik kroop over de lul van Erwin naar beneden. Ik ging bijna uit mijn bol, zo geil werd ik van de kliederpartij en greep de lul van Erwin weer vast om hem weer op mijn kont te richtten.

Wild begon ik op en neer te rijden, maar het prikkelde mijn darmen dusdanig, dat ik er weer af moest stappen om een lading stront kwijt te raken. De poep, die naar buiten kwam, belandde op de buik van Erwin en meteen daarna zorgde ik ervoor, dat zijn lul weer diep in mijn reet kwam te zitten.

Zijn hele kruis en mijn billen zaten nu onder de bruine smurrie en ik voelde een nieuwe hoop stront in de richting van mijn aars kruipen. Erwin zat met zijn eikel middenin een drol en dat maakte me zo geil, dat ik mijn eerste hoogtepunt kreeg. Wild rijden en ongecontroleerd schokkend kwam ik klaar, terwijl ik een geile kreet losliet. Ik moest eerst verder poepen en perste een dikke hoop naar buiten op Erwin zijn buik.

Ik was nog niet bevredigd, maar wilde nu iets anders. Ik draaide me om, zodat ik met mijn gezicht naar Erwin gericht zat en hurkte boven zijn pik.

Behendig werkte ik deze in mijn reet en zakte voorover om hem te kunnen kussen. Ik drong met mijn tong diep in zijn mond en toen hij even de kans kreeg, zei hij: Zijn pik zat weer over de hele lengte in mijn darm en ik ging rechtop zitten. Ik reed op Erwin zijn pik en graaide ik de stront, die op zijn buik geplet was. Mijn buik was ook al helemaal bruin, net zoals mijn kut overigens. Ik smeerde een lading stront uit over mijn wild op en neer deinende tieten en stopte daarna mijn vingers een voor een in mond mijn en likte alle restanten bruine drek eraf.

Ik dacht, dat ik gek werd, zo geil was ik. Ik greep mezelf in het kruis en terwijl ik snel op en neer bewoog, vingerde ik mijn kut en wreef hard over mijn klit.

Dit kon niet lang meer duren en even later beleefde ik mijn tweede orgasme. Geil kreunend en volkomen verkrampt zat ik schokkend op de pik van Erwin en ik verkeerde helemaal in een roes.

Maar veel tijd om bij te komen kreeg ik niet, want ik vernam dat Erwin ook bijna klaar kwam. Dat hapje wilde ik niet missen! Ik stapte snel op en liet de pik uit mijn kont ontsnappen. Als een speer schoot ik naar beneden en kroop over Erwin heen.

Meteen nam ik zijn bruine pik in mijn mond en begon hem vol overgave te pijpen. Erwin zette zijn mond op mijn kut en begon op gevoelige wijze over mijn klit te likken, ook al zat die ook nog onder de stront.

Ik liet zijn pik diep in mijn keel doordringen en bewoog driftig mijn hoofd op en neer. Erwin stak zijn tong nu zo diep mogelijk tussen mijn schaamlippen en grote golven kutsap kwamen naar buiten gezet. Bij elke tongbeweging ontsnapte mij een geile kreun en toen Erwin met zijn tong over mijn kontgaatje likte, was ik al weer halverwege mijn derde hoogtepunt.

Erwin zat nog steeds op zijn eerste te wachten, maar door mijn inspanningen kon dat niet lang meer duren. Ik ging met twee vingers tegelijk in zijn aars en met mijn andere hand masseerde ik zijn ballen. Ik zag dat zijn beenspieren spanden en daarna voelde ik dikke slierten zaad in mijn mond gespoten worden.

lik me pik vingeren onder de douche