Skip to content

Meesteres lorena meisjes die elkaar beffen

Nog nooit ben ik zo frequent bij een Meesteres geweest. Een enkele keer zelfs 2x in een week en in totaal afgelopen jaar een keer of Iedere keer is het weer een genot en altijd weer spannend of ze iets nieuws voor me heeft bedacht, maar altijd rekening houdend met mijn mogelijkheden en beperkingen.

Na een super heftige sessie liet zo me zalig klaarkomen, maar heeft ze me nog de rest van de middag bij haar gehouden, vastgeboden en wel, in een aangrenzende kamer. Ze wist dat ik alle tijd had en ik vond het wel heel slaafs om na het klaarkomen, nog steeds geen kant op te kunnen. Ze kwam regelmatig kijken of ik er nog goed bij lag.

Na een half uur of zo begon ik alweer behoorlijke geil te worden! En andere keer heeft ze het omgekeerde gedaan. Het was een super geile sessie en er kwam maar geen einde aan, echter ze liet me iedere keer net niet klaarkomen. Uiteindelijk deed ze m'n penis koker weer om met daarop de cijfer slotjes. Klaarkomen zat er op die manier niet meer in. Zo werd ik door haar naar huis gestuurd en ze zou me later die dag de code smsen.

Pas dan kon en mocht ik klaarkomen. Dat was zwaar, maar toen ik eenmaal de verlossende code kreeg met daarbij de opdracht hoe ik moest klaarkomen, was dat extra explosief.

De laatste sessies was ook weer heel speciaal. Op een gegeven moment kwam er een meisje binnen. Na enige tijd kwam Meesteres Lorena me zelf verder onderhanden nemen en verwennen.

Na de vele sessies met haar, gaat ze daar ook steeds verder met me. Nu heeft ze me ook laten weten een stap verder zullen te gaan met een nog specialere vorm van rimmen. Maar ook haar voeten masseer ik nog met met alle overgave, eigenlijk zodra ik bij en onder haar lig voel ik me volledig van haar en in feite ben ik dat ook! Sinds kort heeft het Meesteres Lorena behaagd mij een slavencontract te laten ondertekenen.

Hierin zijn onder andere afspraken gemaakt over hoe ik mij moet gedragen naar de Meesteres, maar ook gedragsregels buiten de sessies om. Zo had ik voorafgaand aan de sessie al 5 dagen mijn pik in een kooi opgesloten.

Tussentijdse opdracht van de Meesteres. Af en toe kreeg ik een ‘stimulerend’ berichtje van haar en dan komt het zaakje goed strak te zitten. Gelukkig kreeg ik toestemming om hem die ochtend af te doen voor reiniging, maar daarna ging hij gelijk weer om en zo verscheen ik op de afgesproken en voor mij bekende locatie. Even douchen en daarna moest ik op mijn knieën naar het bed toe kruipen en voor het bed geknield blijven zitten.

De Meesteres ging voor mij liggen, stak een vinger in haar kutje en liet mij proeven. Heerlijk, supergeil, ik beschouw dat als een beloning. Toen werd door de Meesteres nagegaan of ik mij goed aan het contract had gehouden.

Ik bleek toch een paar dingen verkeerd te hebben begrepen, dus dat betekent straf.. Een latex band werd voor mijn ogen aangebracht, zodat ik niets meer kon zien..

Mijn handen werden met touw vastgebonden en ik kreeg de nodige klappen te verduren. Daarna verdween de voet van de Meesteres in mijn kont en werd ik daarmee goed en vrij langdurig bewerkt. Na afloop moest ik de voet helemaal schoonlikken en kreeg ik te horen dat hij er nogmaals in ging als ik mijn werk niet goed zou doen.

De Meesteres verdween even, geen idee wat ze ging doen, geen idee wat mij te wachten stond. Ze kwam terug met een dildo en een latex vuist. De dildo moest ik in mijn mond houden, de vuist werd met enige moeite in mijn kont geduwd en flink nageduwd. Deze is daar de hele sessie gebleven, waarbij er regelmatig even flink mee geduwd en gedraaid werd. Intussen moest ik op bed gaan liggen mocht de kooi van mijn pik af, maar de vrijheid was van korte duur, want mijn pik en ballen met touw stevig ingesnoerd en ook mijn voeten werden aan elkaar gebonden.

Machteloos, aan de grillen van de Meesteres overgeleverd. De dildo werd uit mijn mond genomen en in een glaasje verse Meesteresnectar gedoopt, om die vervolgens weer diep in mijn mond de duwen.

Tussendoor kreeg ik de nodige klappen ermee in mijn gezicht, tegen mijn kont en tegen mijn ballen. De laatste klap kwam heel hard aan, daar moest ik echt even van bijkomen.

Gelukkig troostte de Meesteres mij door haar tepel in mijn mond te stoppen. Dat heeft ook wel geholpen om de pijn te laten verzachten. Ik kreeg nog meer nectar, nu rechtstreeks uit de bron, toch het lekkerst en het geilste. Ik moest het kutje van de Meesteres helemaal schoonlikken en daarna ook het kontje, waarbij verlangd werd mijn tong zo diep mogelijk naar binnen te duwen. Daarna reed de Meesteres zich op mijn gezicht klaar.

Supergeil, zoals ze klaar kan komen. Uiteraard moest ik daarna voorzichtig het kutje schoonlikken, de Meesteres is erg op haar hygiëne gesteld. Uiteraard zijn mijn tepels niet vergeten, ik ben er flink in geknepen. De Meesteres vindt dat ik daar nog wat meer training in moet krijgen. Aan het eind van de sessie ging de Meesteres weer boven op mijn gezicht zitten en werd ik door haar gemolken.

Het laatste stukje moest ik zelf doen, terwijl ze goed stevig op mij zat zodat ik geen lucht meer kreeg. Ik kwam klaar en mijn sperma werd opgevangen in een glas. Met de mededeling dat er geen druppel verspild moest worden kreeg ik dat vervolgens op te drinken. Bij het afscheid moest ik het slotje van de peniskooi openlaten en beide!

Nog steeds gevuld heb ik haar voeten gemasseerd, uit haar bron mogen drinken en van haar dominantie genoten. Time flies when She is having fun! Mijn eigen hoogtepunt daarna was explosief, maar dat is logisch bij zo'n Meesteres en na zo'n sessie.

Lorena is voor mij pct meesteres, kinky, erotisch, mooi, heerlijk fris en zo bedreven. Ze weet perfect wat ze doet en doet dat met een enorme passie. Ze geeft me het idee dat ik haar enige slaaf ben. Ze doet alles met gevoel en ook voor haar eigen plezier en kijkt zeker niet op de klok. Wat gaat me met haar brengen? De Bilt, privéontvangst, Mrs. Lorena Met kloppend hart loop ik de trap op voor mijn tweede sessie met meesteres Lorena. De eerste sessie, mijn allereerste SM ervaring, was geweldig.

En dat op mijn 56e Deze tweede sessie is o peen andere plek, een enorme SM studio die mij bij binnenkomst angst aanjaagt, maar er is geen keuze. Bij binnenkomst heb ik mij overgegeven aan meesteres Lorena en die gunt mij geen bedenktijd. Voor ik het weet zit ik op handen en knieën met mijn broek op mijn enkels en dalen de eerste slagen op mijn lijf neer. Sessie twee is begonnen. De onderzoek stoel, het kruis en de tafel vormen de drie onderdelen. Meesteres Lorena leest mijn lichaam op bijzondere wijze.

Steeds als ik voel niet verder te kunnen en overweeg ons afgesproken woord te zeggen, hoeft dat niet omdat ze gas terug neemt. Haar zachte maar dwingende sten heeft enorme impact op mij. Anaal heb ik veel te overwinnen, en meesteres Lorena weet dat.

Ze zoekt en vind mijn pijngrens en neemt mij mee over de streep. De balans tussen pijn en beloning is fantastisch. Voor de zwepen wat ik na de eerste sessie bang. Omdat ik har dat heb verteld laat mijn meesteres nu een breed scale aan zwepen op mij los. Wen er maar aan is de opdracht. Ook hier een bijzondere balans maar met de juiste dwang en meedogenloosheid om mij buiten mijn comfortzone te halen. Mijn bij haar bekende fetisj voor voeten krijgt aan het einde de aandacht.

Na een adembenemende reeks zweepslagen stom, ik had haar lief genoemd mag ik haar voeten, nat van haar urine en mijn zaad schoonlikken. Daarna wenst mijn meesteres mij nog even voor haar eigen genoegen te misbruiken. Ik ga uitgeput naar huis. Ik sta aan de vooravond van sessie drie. Mijn lijf verlangt naar meer Den Haag, priveontvangst Mrs. Lorena Mijn vierde sessie met Meesteres Lorena. Dat werd een sessie die mij nog lang zal heugen. Na een intensieve en voor mij intense sessie met de zwepen staat mijn lijf in brand.

Meesteres rekt mijn doorzettingsvermogen op, en ik hou het nog maar net Dan bindt ze mij vast aan het rek aan de muur en volgt er een blinddoek en stilte. Ik merk dat er iemand is binnengekomen en ik vecht tegen de pijn in mijn lijf en de angst voor wat komen gaat. Dan gaat de blinddoek af en zit er iemand voor mij op de knieën Voordat ik tot mijn zinnen kom krijgt hij de opdracht mij te pijpen, hetgeen hij met overgave doet. We hebben het er wel over gehad, ik ja ik ben nieuwsgierig, maar dit Ik wil rustig worden en merk dat ik het lekker ga vinden Meesteres geniet van de aanblik en ik krijg een paar forse tikken.

Ik vind dit lekker en weet dat het onvermijdelijke gaat komen Ik leer dat ik pijpen lekker vind en schaamte en acceptatie vechten om voorrang. Dan besluit meesteres dat het vandaag maar all the way moet gaan en wordt ik genomen terwijl meesteres Lorena mij vasthoud Uitgeput en uitgewoond lig ik op de tafel Nee geen helse pijnen.

Met bonkend hoofd probeer ik focus te houden als meesteres Lorena mij eerst langdurig slaat met haar blote handen, om daarna dicht bij mij te komen, mijn hoofd in haar handen neemt en fluistert: Ik buig mij over de man die inmiddels op de tafel ligt en begin aan mijn opdracht en zie dat meesteres door hem gelikt wordt omdat ze op hem is gaan zitten.

Ik voel hem schokken en in een roes ga ik door tot het einde De man gaat weg. Geen idee wie hij is. Opnieuw mag ik aan het eind van de sessie mij onderwerpen aan haar voeten, die diep in mijn keel eindigen. Ik lig, duizelig en vermoeid, op de bank als meesteres naast mij komt zitten en mij een compliment geeft voor deze sessie. Ik hoor het wel maar het dringt niet goed door

.

Zoek vrouw voor trio sexparking limburgNog nooit ben ik zo frequent bij een Meesteres geweest. Een enkele keer zelfs 2x in een week en in totaal afgelopen jaar een keer of Iedere keer is het weer een genot en altijd weer spannend of ze iets nieuws voor me heeft bedacht, maar altijd rekening houdend met mijn mogelijkheden en beperkingen. Na een super heftige sessie liet zo me zalig klaarkomen, maar heeft ze me nog de rest van de middag bij haar gehouden, vastgeboden en wel, in een aangrenzende kamer.

Ze wist dat ik alle tijd had en ik vond het wel heel slaafs om na het klaarkomen, nog steeds geen kant op te kunnen. Ze kwam regelmatig kijken of ik er nog goed bij lag. Na een half uur of zo begon ik alweer behoorlijke geil te worden!

En andere keer heeft ze het omgekeerde gedaan. Het was een super geile sessie en er kwam maar geen einde aan, echter ze liet me iedere keer net niet klaarkomen.

Uiteindelijk deed ze m'n penis koker weer om met daarop de cijfer slotjes. Klaarkomen zat er op die manier niet meer in. Zo werd ik door haar naar huis gestuurd en ze zou me later die dag de code smsen. Pas dan kon en mocht ik klaarkomen. Dat was zwaar, maar toen ik eenmaal de verlossende code kreeg met daarbij de opdracht hoe ik moest klaarkomen, was dat extra explosief. De laatste sessies was ook weer heel speciaal.

Op een gegeven moment kwam er een meisje binnen. Na enige tijd kwam Meesteres Lorena me zelf verder onderhanden nemen en verwennen. Na de vele sessies met haar, gaat ze daar ook steeds verder met me. Nu heeft ze me ook laten weten een stap verder zullen te gaan met een nog specialere vorm van rimmen. Maar ook haar voeten masseer ik nog met met alle overgave, eigenlijk zodra ik bij en onder haar lig voel ik me volledig van haar en in feite ben ik dat ook!

Sinds kort heeft het Meesteres Lorena behaagd mij een slavencontract te laten ondertekenen. Hierin zijn onder andere afspraken gemaakt over hoe ik mij moet gedragen naar de Meesteres, maar ook gedragsregels buiten de sessies om.

Zo had ik voorafgaand aan de sessie al 5 dagen mijn pik in een kooi opgesloten. Tussentijdse opdracht van de Meesteres. Af en toe kreeg ik een ‘stimulerend’ berichtje van haar en dan komt het zaakje goed strak te zitten. Gelukkig kreeg ik toestemming om hem die ochtend af te doen voor reiniging, maar daarna ging hij gelijk weer om en zo verscheen ik op de afgesproken en voor mij bekende locatie.

Even douchen en daarna moest ik op mijn knieën naar het bed toe kruipen en voor het bed geknield blijven zitten. De Meesteres ging voor mij liggen, stak een vinger in haar kutje en liet mij proeven. Heerlijk, supergeil, ik beschouw dat als een beloning. Toen werd door de Meesteres nagegaan of ik mij goed aan het contract had gehouden.

Ik bleek toch een paar dingen verkeerd te hebben begrepen, dus dat betekent straf.. Een latex band werd voor mijn ogen aangebracht, zodat ik niets meer kon zien.. Mijn handen werden met touw vastgebonden en ik kreeg de nodige klappen te verduren. Daarna verdween de voet van de Meesteres in mijn kont en werd ik daarmee goed en vrij langdurig bewerkt.

Na afloop moest ik de voet helemaal schoonlikken en kreeg ik te horen dat hij er nogmaals in ging als ik mijn werk niet goed zou doen. De Meesteres verdween even, geen idee wat ze ging doen, geen idee wat mij te wachten stond. Ze kwam terug met een dildo en een latex vuist. De dildo moest ik in mijn mond houden, de vuist werd met enige moeite in mijn kont geduwd en flink nageduwd. Deze is daar de hele sessie gebleven, waarbij er regelmatig even flink mee geduwd en gedraaid werd.

Intussen moest ik op bed gaan liggen mocht de kooi van mijn pik af, maar de vrijheid was van korte duur, want mijn pik en ballen met touw stevig ingesnoerd en ook mijn voeten werden aan elkaar gebonden. Machteloos, aan de grillen van de Meesteres overgeleverd.

De dildo werd uit mijn mond genomen en in een glaasje verse Meesteresnectar gedoopt, om die vervolgens weer diep in mijn mond de duwen. Tussendoor kreeg ik de nodige klappen ermee in mijn gezicht, tegen mijn kont en tegen mijn ballen. De laatste klap kwam heel hard aan, daar moest ik echt even van bijkomen.

Gelukkig troostte de Meesteres mij door haar tepel in mijn mond te stoppen. Dat heeft ook wel geholpen om de pijn te laten verzachten. Ik kreeg nog meer nectar, nu rechtstreeks uit de bron, toch het lekkerst en het geilste. Ik moest het kutje van de Meesteres helemaal schoonlikken en daarna ook het kontje, waarbij verlangd werd mijn tong zo diep mogelijk naar binnen te duwen. Daarna reed de Meesteres zich op mijn gezicht klaar. Supergeil, zoals ze klaar kan komen.

Uiteraard moest ik daarna voorzichtig het kutje schoonlikken, de Meesteres is erg op haar hygiëne gesteld. Uiteraard zijn mijn tepels niet vergeten, ik ben er flink in geknepen. De Meesteres vindt dat ik daar nog wat meer training in moet krijgen. Aan het eind van de sessie ging de Meesteres weer boven op mijn gezicht zitten en werd ik door haar gemolken.

Het laatste stukje moest ik zelf doen, terwijl ze goed stevig op mij zat zodat ik geen lucht meer kreeg. Ik kwam klaar en mijn sperma werd opgevangen in een glas. Met de mededeling dat er geen druppel verspild moest worden kreeg ik dat vervolgens op te drinken. Bij het afscheid moest ik het slotje van de peniskooi openlaten en beide!

Nog steeds gevuld heb ik haar voeten gemasseerd, uit haar bron mogen drinken en van haar dominantie genoten. Time flies when She is having fun! Mijn eigen hoogtepunt daarna was explosief, maar dat is logisch bij zo'n Meesteres en na zo'n sessie.

Lorena is voor mij pct meesteres, kinky, erotisch, mooi, heerlijk fris en zo bedreven. Ze weet perfect wat ze doet en doet dat met een enorme passie. Ze geeft me het idee dat ik haar enige slaaf ben. Ze doet alles met gevoel en ook voor haar eigen plezier en kijkt zeker niet op de klok.

Wat gaat me met haar brengen? De Bilt, privéontvangst, Mrs. Lorena Met kloppend hart loop ik de trap op voor mijn tweede sessie met meesteres Lorena. De eerste sessie, mijn allereerste SM ervaring, was geweldig. En dat op mijn 56e Deze tweede sessie is o peen andere plek, een enorme SM studio die mij bij binnenkomst angst aanjaagt, maar er is geen keuze. Bij binnenkomst heb ik mij overgegeven aan meesteres Lorena en die gunt mij geen bedenktijd.

Voor ik het weet zit ik op handen en knieën met mijn broek op mijn enkels en dalen de eerste slagen op mijn lijf neer. Sessie twee is begonnen. De onderzoek stoel, het kruis en de tafel vormen de drie onderdelen.

Meesteres Lorena leest mijn lichaam op bijzondere wijze. Steeds als ik voel niet verder te kunnen en overweeg ons afgesproken woord te zeggen, hoeft dat niet omdat ze gas terug neemt.

Haar zachte maar dwingende sten heeft enorme impact op mij. Anaal heb ik veel te overwinnen, en meesteres Lorena weet dat. Ze zoekt en vind mijn pijngrens en neemt mij mee over de streep. De balans tussen pijn en beloning is fantastisch. Voor de zwepen wat ik na de eerste sessie bang. Omdat ik har dat heb verteld laat mijn meesteres nu een breed scale aan zwepen op mij los. Wen er maar aan is de opdracht. Ook hier een bijzondere balans maar met de juiste dwang en meedogenloosheid om mij buiten mijn comfortzone te halen.

Mijn bij haar bekende fetisj voor voeten krijgt aan het einde de aandacht. Na een adembenemende reeks zweepslagen stom, ik had haar lief genoemd mag ik haar voeten, nat van haar urine en mijn zaad schoonlikken. Daarna wenst mijn meesteres mij nog even voor haar eigen genoegen te misbruiken.

Ik ga uitgeput naar huis. Ik sta aan de vooravond van sessie drie. Mijn lijf verlangt naar meer Den Haag, priveontvangst Mrs. Lorena Mijn vierde sessie met Meesteres Lorena. Dat werd een sessie die mij nog lang zal heugen. Na een intensieve en voor mij intense sessie met de zwepen staat mijn lijf in brand.

Meesteres rekt mijn doorzettingsvermogen op, en ik hou het nog maar net Dan bindt ze mij vast aan het rek aan de muur en volgt er een blinddoek en stilte. Ik merk dat er iemand is binnengekomen en ik vecht tegen de pijn in mijn lijf en de angst voor wat komen gaat. Dan gaat de blinddoek af en zit er iemand voor mij op de knieën Voordat ik tot mijn zinnen kom krijgt hij de opdracht mij te pijpen, hetgeen hij met overgave doet.

We hebben het er wel over gehad, ik ja ik ben nieuwsgierig, maar dit Ik wil rustig worden en merk dat ik het lekker ga vinden Meesteres geniet van de aanblik en ik krijg een paar forse tikken. Ik vind dit lekker en weet dat het onvermijdelijke gaat komen Ik leer dat ik pijpen lekker vind en schaamte en acceptatie vechten om voorrang.

Dan besluit meesteres dat het vandaag maar all the way moet gaan en wordt ik genomen terwijl meesteres Lorena mij vasthoud Uitgeput en uitgewoond lig ik op de tafel Nee geen helse pijnen. Met bonkend hoofd probeer ik focus te houden als meesteres Lorena mij eerst langdurig slaat met haar blote handen, om daarna dicht bij mij te komen, mijn hoofd in haar handen neemt en fluistert: Ik buig mij over de man die inmiddels op de tafel ligt en begin aan mijn opdracht en zie dat meesteres door hem gelikt wordt omdat ze op hem is gaan zitten.

Ik voel hem schokken en in een roes ga ik door tot het einde De man gaat weg. Geen idee wie hij is. Opnieuw mag ik aan het eind van de sessie mij onderwerpen aan haar voeten, die diep in mijn keel eindigen. Ik lig, duizelig en vermoeid, op de bank als meesteres naast mij komt zitten en mij een compliment geeft voor deze sessie.

Ik hoor het wel maar het dringt niet goed door

.
Nauw kutje erotische massage gelderland


De laatste keren heeft ze me anaal al flink gebruikt en me de opdracht gegeven om mezelf daarin verder te trainen. Omdat haar nieuwe ruimte zoveel mogelijkheden biedt, wil ik haar vragen om met de volledige zicht loze hoofdkap op, weer eens helemaal vastgebonden te worden, helemaal overgeleverd aan haar verlangens.

Gezien het ruime assortiment zweepjes, zal ik ook wel gaan ervaren dat ik afgelopen week allemaal te laat of niet goed voor haar had gedaan. Na afloop doe ik er verslag van. Dat gezegd hebbende ontvang ik net n email van haar ter bevestiging van de afspraak en met de opdracht om tot ik bij haar ben m'n peniskoker niet meer af te doen 41uur! Inmiddels alweer zaterdag en ben weer langzaam aan het bijkomen van de prachtige intensieve sessie.

Bij binnenkomst kreeg ik gelijk al haar eigen welkomst drankje aangeboden om haar te proeven. Daarna moest ik m'n ballen en pik nog met de peniskoker aan in het gat van een verticaal hangende plank leggen die daarna strak dichtgeklikt werd. Mijn handen geboeid vastgezet aan het zelfde rek en ik kon werkelijk geen kant meer op. Zo liet me een tijdje staan terwijl ik een prachtig uitzicht op haar had. Zo extreem geil en zo overtuigend dat ik helemaal haar slaaf was!

Dat ze me met een aantal zweepjes liet voelen dat ze ook streng kon zijn, was ondanks de 'pijn' erg fijn! Mijn tepels werden vast gezet met tepelklemmen en een ketting en zo leidde ze me naar een plek waar ze me anaal volledig heeft gebruikt. Wat ze daar allemaal in deed weet ik niet, maar ben niet vaak zo heerlijk anaal gevuld en kwam er bijna op klaar! Nog steeds gevuld heb ik haar voeten gemasseerd, uit haar bron mogen drinken en van haar dominantie genoten. Time flies when She is having fun!

Mijn eigen hoogtepunt daarna was explosief, maar dat is logisch bij zo'n Meesteres en na zo'n sessie. Lorena is voor mij pct meesteres, kinky, erotisch, mooi, heerlijk fris en zo bedreven. Ze weet perfect wat ze doet en doet dat met een enorme passie. Ze geeft me het idee dat ik haar enige slaaf ben. Ze doet alles met gevoel en ook voor haar eigen plezier en kijkt zeker niet op de klok. Wat gaat me met haar brengen? Ruim een jaar bij Meesteres Lorena!

Inmiddels kom ik nu ruim een jaar bij Meesteres Lorena. Nog nooit ben ik zo frequent bij een Meesteres geweest. Een enkele keer zelfs 2x in een week en in totaal afgelopen jaar een keer of Iedere keer is het weer een genot en altijd weer spannend of ze iets nieuws voor me heeft bedacht, maar altijd rekening houdend met mijn mogelijkheden en beperkingen. Na een super heftige sessie liet zo me zalig klaarkomen, maar heeft ze me nog de rest van de middag bij haar gehouden, vastgeboden en wel, in een aangrenzende kamer.

Ze wist dat ik alle tijd had en ik vond het wel heel slaafs om na het klaarkomen, nog steeds geen kant op te kunnen. Ze kwam regelmatig kijken of ik er nog goed bij lag. Na een half uur of zo begon ik alweer behoorlijke geil te worden! En andere keer heeft ze het omgekeerde gedaan.

Het was een super geile sessie en er kwam maar geen einde aan, echter ze liet me iedere keer net niet klaarkomen. Uiteindelijk deed ze m'n penis koker weer om met daarop de cijfer slotjes. Klaarkomen zat er op die manier niet meer in. Zo werd ik door haar naar huis gestuurd en ze zou me later die dag de code smsen.

Pas dan kon en mocht ik klaarkomen. Dat was zwaar, maar toen ik eenmaal de verlossende code kreeg met daarbij de opdracht hoe ik moest klaarkomen, was dat extra explosief.

Mijn naam is Ashley, ik ben een 23 jarige spontane Nederlandse meid. Ik ben cm, weeg 58 kilo slank, en cup c. Ik heb donkerblond haar en Mijn naam is Damian ik ben 37 jaar oud, Ict medewerker van beroep en ik ben op zoek naar een leuke gezellige Hollandse Durf jij het aan met mij?

Aan al jouw behoeftes kan ik voldoen en ik geniet er zelf ook Ik ontvang thuis in de avonduurtjes!! Ik ben een mysterieus vrouw en ik hou ervan om jou te verassen met een heerlijke Na een intensieve en voor mij intense sessie met de zwepen staat mijn lijf in brand. Meesteres rekt mijn doorzettingsvermogen op, en ik hou het nog maar net Dan bindt ze mij vast aan het rek aan de muur en volgt er een blinddoek en stilte.

Ik merk dat er iemand is binnengekomen en ik vecht tegen de pijn in mijn lijf en de angst voor wat komen gaat. Dan gaat de blinddoek af en zit er iemand voor mij op de knieën Voordat ik tot mijn zinnen kom krijgt hij de opdracht mij te pijpen, hetgeen hij met overgave doet. We hebben het er wel over gehad, ik ja ik ben nieuwsgierig, maar dit Ik wil rustig worden en merk dat ik het lekker ga vinden Meesteres geniet van de aanblik en ik krijg een paar forse tikken.

Ik vind dit lekker en weet dat het onvermijdelijke gaat komen Ik leer dat ik pijpen lekker vind en schaamte en acceptatie vechten om voorrang. Dan besluit meesteres dat het vandaag maar all the way moet gaan en wordt ik genomen terwijl meesteres Lorena mij vasthoud Uitgeput en uitgewoond lig ik op de tafel Nee geen helse pijnen. Met bonkend hoofd probeer ik focus te houden als meesteres Lorena mij eerst langdurig slaat met haar blote handen, om daarna dicht bij mij te komen, mijn hoofd in haar handen neemt en fluistert: Ik buig mij over de man die inmiddels op de tafel ligt en begin aan mijn opdracht en zie dat meesteres door hem gelikt wordt omdat ze op hem is gaan zitten.

Ik voel hem schokken en in een roes ga ik door tot het einde De man gaat weg. Geen idee wie hij is. Opnieuw mag ik aan het eind van de sessie mij onderwerpen aan haar voeten, die diep in mijn keel eindigen. Ik lig, duizelig en vermoeid, op de bank als meesteres naast mij komt zitten en mij een compliment geeft voor deze sessie.

Ik hoor het wel maar het dringt niet goed door Dank Meesteres voor deze bijzondere sessie. Nog nooit ben ik zo frequent bij een Meesteres geweest. Een enkele keer zelfs 2x in een week en in totaal afgelopen jaar een keer of Iedere keer is het weer een genot en altijd weer spannend of ze iets nieuws voor me heeft bedacht, maar altijd rekening houdend met mijn mogelijkheden en beperkingen.

Na een super heftige sessie liet zo me zalig klaarkomen, maar heeft ze me nog de rest van de middag bij haar gehouden, vastgeboden en wel, in een aangrenzende kamer. Ze wist dat ik alle tijd had en ik vond het wel heel slaafs om na het klaarkomen, nog steeds geen kant op te kunnen. Ze kwam regelmatig kijken of ik er nog goed bij lag. Na een half uur of zo begon ik alweer behoorlijke geil te worden! En andere keer heeft ze het omgekeerde gedaan.

Het was een super geile sessie en er kwam maar geen einde aan, echter ze liet me iedere keer net niet klaarkomen. Uiteindelijk deed ze m'n penis koker weer om met daarop de cijfer slotjes.

Klaarkomen zat er op die manier niet meer in. Zo werd ik door haar naar huis gestuurd en ze zou me later die dag de code smsen. Pas dan kon en mocht ik klaarkomen. Dat was zwaar, maar toen ik eenmaal de verlossende code kreeg met daarbij de opdracht hoe ik moest klaarkomen, was dat extra explosief. De laatste sessies was ook weer heel speciaal. Op een gegeven moment kwam er een meisje binnen.

Grote stijve penis sexdate zonder email


Tussentijdse opdracht van de Meesteres. Af en toe kreeg ik een ‘stimulerend’ berichtje van haar en dan komt het zaakje goed strak te zitten. Gelukkig kreeg ik toestemming om hem die ochtend af te doen voor reiniging, maar daarna ging hij gelijk weer om en zo verscheen ik op de afgesproken en voor mij bekende locatie.

Even douchen en daarna moest ik op mijn knieën naar het bed toe kruipen en voor het bed geknield blijven zitten. De Meesteres ging voor mij liggen, stak een vinger in haar kutje en liet mij proeven. Heerlijk, supergeil, ik beschouw dat als een beloning. Toen werd door de Meesteres nagegaan of ik mij goed aan het contract had gehouden.

Ik bleek toch een paar dingen verkeerd te hebben begrepen, dus dat betekent straf.. Een latex band werd voor mijn ogen aangebracht, zodat ik niets meer kon zien.. Mijn handen werden met touw vastgebonden en ik kreeg de nodige klappen te verduren. Daarna verdween de voet van de Meesteres in mijn kont en werd ik daarmee goed en vrij langdurig bewerkt. Na afloop moest ik de voet helemaal schoonlikken en kreeg ik te horen dat hij er nogmaals in ging als ik mijn werk niet goed zou doen.

De Meesteres verdween even, geen idee wat ze ging doen, geen idee wat mij te wachten stond. Ze kwam terug met een dildo en een latex vuist. De dildo moest ik in mijn mond houden, de vuist werd met enige moeite in mijn kont geduwd en flink nageduwd. Deze is daar de hele sessie gebleven, waarbij er regelmatig even flink mee geduwd en gedraaid werd. Intussen moest ik op bed gaan liggen mocht de kooi van mijn pik af, maar de vrijheid was van korte duur, want mijn pik en ballen met touw stevig ingesnoerd en ook mijn voeten werden aan elkaar gebonden.

Machteloos, aan de grillen van de Meesteres overgeleverd. De dildo werd uit mijn mond genomen en in een glaasje verse Meesteresnectar gedoopt, om die vervolgens weer diep in mijn mond de duwen. Tussendoor kreeg ik de nodige klappen ermee in mijn gezicht, tegen mijn kont en tegen mijn ballen. De laatste klap kwam heel hard aan, daar moest ik echt even van bijkomen.

Gelukkig troostte de Meesteres mij door haar tepel in mijn mond te stoppen. Dat heeft ook wel geholpen om de pijn te laten verzachten.

Ik kreeg nog meer nectar, nu rechtstreeks uit de bron, toch het lekkerst en het geilste. Ik moest het kutje van de Meesteres helemaal schoonlikken en daarna ook het kontje, waarbij verlangd werd mijn tong zo diep mogelijk naar binnen te duwen. Daarna reed de Meesteres zich op mijn gezicht klaar. Supergeil, zoals ze klaar kan komen. Uiteraard moest ik daarna voorzichtig het kutje schoonlikken, de Meesteres is erg op haar hygiëne gesteld. Uiteraard zijn mijn tepels niet vergeten, ik ben er flink in geknepen.

De Meesteres vindt dat ik daar nog wat meer training in moet krijgen. Aan het eind van de sessie ging de Meesteres weer boven op mijn gezicht zitten en werd ik door haar gemolken.

Het laatste stukje moest ik zelf doen, terwijl ze goed stevig op mij zat zodat ik geen lucht meer kreeg. Ik kwam klaar en mijn sperma werd opgevangen in een glas. Met de mededeling dat er geen druppel verspild moest worden kreeg ik dat vervolgens op te drinken. Bij het afscheid moest ik het slotje van de peniskooi openlaten en beide! Wat een geile, kinky sessie was dit weer. Ik kan bijna niet wachten op de volgende.

Dank U wel, Meesteres Lorena! Jouw gratis sex films! Erotische massages aan Amsterdamsestraatweg Er komen steeds meer Chinese massagesalons in Utrecht. Deelnemers tot eer strekt, gratis contact sex met vreemden chatten stoutenburg nederlandstalige porno films datingsite vriendschap de groep matchmaking tests om te verliezen.

My name is Sara i am a lovely lady, i have blonde hair and brown eyes. I am Lorena i am thuisontvangst amsterdam prive dames belgie and i like to have a nice experience with you. Welke erotische massage in Mönchengladbach kiest u? Darmowy sex chat top 10 mooiste vrouwen Als vrouwen zijn en dollar gestort op tweede sexy chinese girls rotterdam erotische massage liendert sexy chinese women oefening assertiviteit de marshoek en dat als gevolg van nieuwe regels flirt is onze.

Particulier Sekskoning zoekt sletje. Gratis Porno films van Nederlandse Seks. Gratis Sex chat speciaal voor de. Was ist eine erotische massage erotische massage voor vrouwen Partnervermittlung Ukraine ist ein der meist erfolgreiche Partnervermittlung.

De onderzoek stoel, het kruis en de tafel vormen de drie onderdelen. Meesteres Lorena leest mijn lichaam op bijzondere wijze. Steeds als ik voel niet verder te kunnen en overweeg ons afgesproken woord te zeggen, hoeft dat niet omdat ze gas terug neemt.

Haar zachte maar dwingende sten heeft enorme impact op mij. Anaal heb ik veel te overwinnen, en meesteres Lorena weet dat. Ze zoekt en vind mijn pijngrens en neemt mij mee over de streep. De balans tussen pijn en beloning is fantastisch. Voor de zwepen wat ik na de eerste sessie bang. Omdat ik har dat heb verteld laat mijn meesteres nu een breed scale aan zwepen op mij los. Wen er maar aan is de opdracht. Ook hier een bijzondere balans maar met de juiste dwang en meedogenloosheid om mij buiten mijn comfortzone te halen.

Mijn bij haar bekende fetisj voor voeten krijgt aan het einde de aandacht. Na een adembenemende reeks zweepslagen stom, ik had haar lief genoemd mag ik haar voeten, nat van haar urine en mijn zaad schoonlikken. Daarna wenst mijn meesteres mij nog even voor haar eigen genoegen te misbruiken. Ik ga uitgeput naar huis. Ik sta aan de vooravond van sessie drie. Mijn lijf verlangt naar meer Den Haag, priveontvangst Mrs.

Lorena Mijn vierde sessie met Meesteres Lorena. Dat werd een sessie die mij nog lang zal heugen. Na een intensieve en voor mij intense sessie met de zwepen staat mijn lijf in brand.

Meesteres rekt mijn doorzettingsvermogen op, en ik hou het nog maar net Dan bindt ze mij vast aan het rek aan de muur en volgt er een blinddoek en stilte.

Ik merk dat er iemand is binnengekomen en ik vecht tegen de pijn in mijn lijf en de angst voor wat komen gaat. Dan gaat de blinddoek af en zit er iemand voor mij op de knieën Voordat ik tot mijn zinnen kom krijgt hij de opdracht mij te pijpen, hetgeen hij met overgave doet. We hebben het er wel over gehad, ik ja ik ben nieuwsgierig, maar dit Ik wil rustig worden en merk dat ik het lekker ga vinden Meesteres geniet van de aanblik en ik krijg een paar forse tikken. Ik vind dit lekker en weet dat het onvermijdelijke gaat komen Ik leer dat ik pijpen lekker vind en schaamte en acceptatie vechten om voorrang.

Dan besluit meesteres dat het vandaag maar all the way moet gaan en wordt ik genomen terwijl meesteres Lorena mij vasthoud Uitgeput en uitgewoond lig ik op de tafel Nee geen helse pijnen.

Met bonkend hoofd probeer ik focus te houden als meesteres Lorena mij eerst langdurig slaat met haar blote handen, om daarna dicht bij mij te komen, mijn hoofd in haar handen neemt en fluistert: Ik buig mij over de man die inmiddels op de tafel ligt en begin aan mijn opdracht en zie dat meesteres door hem gelikt wordt omdat ze op hem is gaan zitten.

Ik voel hem schokken en in een roes ga ik door tot het einde De man gaat weg. Geen idee wie hij is.