Skip to content

Sex in het hooi familie sex

sex in het hooi familie sex

.

Gatis slappe lul aftrekken

Diverse malen tijdens het likken van haar kut begon zij heel wilt te bewegen met haar lichaam, kreunde en hijgde zij zwaar, tante Els zei mij dat haar lichaam en kut tegelijk explodeerde en dat zij dan een orgasme kreeg, ook wel klaarkomen genoemd.

Nu klink het allemaal naïef, maar zo werd het mij wel geleerd in naam en daad door tante Els. Na het langdurige likken tussen haar sterke benen, was haar lichaam heel warm geworden en klonk haar stem anders, haar ogen leken vuur te spuwen en glansde heel mooi.

Mijn lul deed pijn zo stijf bleef die staan, ik moest bovenop haar komen liggen, en daar verdween voor het eerst in mijn leven mijn stijve lul helemaal in een natte, warme vrouwen kut. Ik leerde wat ik moest doen, in en uit moest ik bewegen in haar kut, proberen steeds zo ver mogelijk mijn lul uit haar kut terug te trekken maar ik mocht er niet helemaal uitgaan om vervolgens met kracht weer zo diep mogelijk in haar kut te stoten, “neuken” maar dat woord kon ik natuurlijk wel. Ik neukte, ik vond het geweldig, wij waren een lichaam geworden!

Ik weet nog goed dat mijn eerste neukpartijtje te snel voorbij was, dit kwam door mijn onervarenheid omdat ik het te wilt deed en te opgefokt was.

Ik had natuurlijk nog geen enkele controle over mezelf, ik deed het te snel en ineens riep ik dat ik klaarkwam. In een flits leek ik een veertje te worden, tante Els tilde mij op, mijn lul schoot uit haar warme kut en spoot ik het sperma uit mijn lul over haar zwarte driehoek schaamhaar uit.

Daarna was het ook snel gebeurt, wij moesten de bedstee uit zei tante, ome Teun en Linda zouden ook niet lang meer weg blijven. Ik zag aan haar dat ik haar een beetje teleurgesteld had, zij zei ook dat ik te snel was klaar gekomen, maar mij het nog wel zou leren hoe dit beter en langer moest. Om onze fysieke verhoudingen van toen weer te geven zal ik dit beschrijven.

Ik was dat jaar 16 geworden, ongeveer 1. Tante Els was 40 – 41 jaar, zij woog zeker 10 kg zwaarder en had de zelfde lengte als ik. Meestal had zij een soort geruite hoofddoek op, om haar mooie lange zwarte haren een beetje schoon te houden tijdens het werk op de boerderij.

Als zij haar hoofddoek afhad, hingen haar haren ver over haar schouders en zag zij er heel anders en mooier uit als vrouw. Dit gold ook voor haar kleding, een overall was bijna standaard bij haar, na onze eerste sekspartijtjes had zij steeds vaker geen kleding,slip of BH meer aan onder haar overall.

Haar lichamelijke kenmerken waren grote dikke, wat slap hangende zware tieten met diep bruine grote tepelhoven en tepels die zo groot waren als deze stijf stonden, als de helft en de dikte van mijn pink. Grote harde ronde billen. Haar tepels waren altijd super gevoelig bij elke aanraking. In latere vergelijking met diverse vrouwen kutten, had tante Els een zeer grote en gevoelige klit, dikke,grote schaamlippen en een weelderige bos zwart schaamhaar.

In die tijd schoren de meeste vrouwen zich ook nog niet kaal. Achteraf vergleken kon zij met haar kut erg krachtig knijpen om mijn lul, als ik diep in haar zat met mijn lul stijve van 20 centimeter. Wat zeker ook zo was, tante Els had meer spierkracht als ik in het begin van mijn fysieke ontwikkeling tussen mijn 16e en 18e jaar.

Zij kon mij bijvoorbeeld heel makkelijk van de grond tillen, iets wat ik haar toen nog niet kon doen. Een vermelding over ome Teun in die tijd,.. Later toen ik hem zag neuken met zijn dochter Linda in de hooiberg, zag ik dat ik toen al een grote lul had als hij, maar daarover later meer. In ieder geval waren tante Els en ik, niet de enigste die stiekem seks met elkaar hadden op de boerderij, maar dat wist ik toen nog niet in de zomer van Het was wel zo dat er dagelijks liters sperma op de boerderij werden uitgespoten, hetzij door de hanen,stieren, hengsten en andere dier soorten van het mannelijke gedrag.

In deze ruime natuur omgeving was het een vruchtbare bodem rondom en in de boerderij. Mijn stadse schoolvrienden noemde mij ook altijd “boeren Robin” en zeiden dat ik naar de koeienmest stonk. Ik kon er alleen maar om lachen en wilde het boerenleven op de boerderij voor geen goud missen, of ruilen met bioscopen of discotheken in de stad.

Tante Els zorgde er altijd voor, als ome Teun of haar dochter Linda in de buurt waren, alles er tussen ons normaal uitzag. Maar zodra wij ergens veilig en alleen waren dan begon zij mij te plagen en uit te dagen. Dit kon ergens op het land zijn, in de stallen of schuren, de hooiberg of in de boerderij.

De meeste nog in mijn herinnering aanwezige spannesten sekspartijtjes, zal ik er in dit eerste deel een paar van beschrijven. De plaatsen waar en wanneer tante seks wilde, bepaalde zij meestal zelf. Uit het oog van iedereen deed zij om te beginnen dan haar overall van boven een stuk open, tijdens de werkzaamheden die wie op dat moment deden moest ik dan altijd naar haar bewegende tieten kijken, daar kon je gewoon niet omheen! Ook deed zij ter hoogte van haar kruis de knopen open van haar overall, ik moest dan kijken onder het werk of de verzorging van de dieren, naar haar grote zwarte pluk schaamhaar wat uit haar overall zichtbaar werd.

Hiermee wist zij mij natuurlijk altijd mee op te geile, en ik wist dan dat wij weer seks zouden hebben. Als er zeker niemand op de boerderij was, ging tante Els meestal nog een stukje verder. Zij liep dan helemaal naakt door de stallen, in de paardenboxen of bij mooi weer naakt ergens op het land, ik moest dan mijn overall meestal aanhouden van haar. Zo heb ik een keer samen met haar zij naakt een dekking gedaan van een hengst met een merrie in het gangpad van de paardenboxen.

Tante wist de hengst en de merrie altijd zo gewillig voor elkaar te maken, dat de bevruchting er heftig aan toe ging. Zij hielp de hengst dan ook meestal stoer bij het inbrengen van zijn lange paardenlul van ergens tussen de 40 en 50 centimeter in de kut van de merrie. Ik vond dit ook altijd spannend en geil om te zien hoe dat er aan toeging.

De hengst was op dat moment te onrustig en was al een paar keer wilt met zijn lul uit de merrie geschoten, hij probeerde het opnieuw maar op het moment dat tante Els zijn grote natte lul in haar handen had, spoot haar helemaal onder met zijn sperma.

Het zaad van de hengst liep aan alle kanten van haar lichaam, tante Els liep een box in en ik moest meekomen. Op haar handen en knieën ging zij op het stro zitten, ik moest mijn overall uitdoen en haar achterlangs neuken zei zij totaal opgewonden. Toen ik op mijn knieën achter haar lekkere dikke geile grote billen ging zitten met mijn stijve lul, zag ik haar kut glimmen van het vocht. Ik begon haar goed te neuken, ze was supergeil op dat moment en kwam al heel snel klaar op mijn lul.

Neuk mij in mijn bruine oog hijgde zij, haar anus die ik nog eerder niet geneukt had. Tot mijn verbazing ging dit soepel en goed, haar anus was wel veel strakker als haar kut, maar ik kon er met de hele lengte van mijn lul makkelijk in.

Inmiddels had ik geleerd hoe ik mezelf het best onder controle kon houden om niet te snel klaar te komen, ik stopte dan even en bewoog mij niet. Mijn tante was te geil geworden, begon zelfs tegen mijn te schreeuwen dat ik door moest gaan in haar bruine oog! Ja maar anders kom ik klaar protesteerde ik, maar ik moest door neuken van haar. Volgens mij is toen ook mijn sperma op haar lichaam terecht gekomen, vaag staat mij nog bij, dat ik vanuit haar anus mijn sperma dat bij dat van de hengst heb moeten spuiten.

Zo gebeurde er veel meer seks dingen tussen ons en raakte ik goed op tante Els ingespeeld. Mijn nichtje Linda 14 jaar was toen ook “nog niet” seksueel bij mij in beeld, ik vond haar een puberende, tengere tiener! Nee mijn tante Els was alles voor mij, ik was echt verliefd op haar, wat zij vroeg,deed ik.

In deze eerste grote schoolvakantie heeft tante Els zeker een flinke jongenman van mij gemaakt. Ik kreeg meer zelfvertrouwen en probeerde haar ook steeds meer uit te dagen, ik wilde elke dag wel seks met haar,maar dat kon natuurlijk niet altijd. Ik was ook best wel bang dat wij ooit betrapt werden door oom Teun.

Wat ik niet wist omdat ik daar naïef vanuit ging dat dit niet meer gebeurde, was dat tante Els en oom Teun ook nog met elkaar neukte. Ik dacht in die periode dat zij alleen met mij seks had, maar die naïveteit werd wreed verstoord toen ik hun samen seks zag bedrijven.

Geen standaard seks die in de slaapkamer wordt beoefend, of in hun geval in de bedstee. Mijn seks met tante Els was ook niet standaard natuurlijk, maar wat zij met oom Teun deed, wist ik het bestaan toen zeker nog niet van. Ik zal dit in deel twee schrijven, ook hoe het verder ging tussen tante Els en mij, maar ook wat ik van mijn nichtje Linda kreeg te zien in de zomer van toen ik al twee jaar seks met haar moeder had.

De feitelijke aanleiding dat ik nu alsnog op deze site mijn verhaal wil schrijven, komt doordat ik sinds kort weet dat mijn eigen 17 jarige zoon Tim, mijn seksuele wortels heeft voortgezet met “zijn” tante” Linda. En ik weet als geen ander hoe geil mijn nicht is, die heeft weer alle gene van haar moeder in zich.

Ook mijn zoon vind het leven op de boerderij inmiddels geweldig zo heb ik recent met eigen ogen mogen zien. Wilt u meer lezen over onze geile familie geschiedenis op de boerderij, lees dan binnenkort deel twee hier op de site. Vanaf nu kun je ons helpen middels een donatie , klik hier voor meer info! Verstuur dit verhaal naar een vriend. Wat een prachtig verhaal, ik kijk uit naar deel twee, drie, enz enz.

Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven. Ik zou graag een verhaal willen lezen over een bedrijfsfe Laurake kun je mij een bericht sturen op razpoetin hotma Hallo, ik ben op zoek naar een verhaal met jonge buurjong Familie seks op de boerderij. Gebruik onderstaand formulier om in te loggen.

Bijna nooit zin in sex hebben. Een Grieks mythologisch figuur. Sletterige Duitse capriolen Elektrische seks voor lekker Duits koppel Duitse krijgt lekkere mannenvlees Duitse brunette is klaar om te spelen Dynamische blondine geeft haarzelf aan een oudere man Duitse krijgt het lekker op de bank Grote Italiaanse geramd met een doel Langharige hottie hard geramd Hawaiiaanse hard geramd tijdens casting Aziatische MILF geramd in hardcore doggystyle scene Arabische hottie amateur poesje wordt geramd Blonde Duitse bezoekt een stad Koreaans schatje gelikt en geramd in bed Amateur tiener hottie wordt geramd Behaarde kut geramd in de keuken Exotische tienerhottie hard geramd Hete Latina wordt in haar kutje geramd Hottie met visnetjes outfit geramd in de mond en kutsex in het hooi familie sex

.

Trio op de motorkap van een auto bij de sloop Hoer is zo blij om door twee lui te worden geramd Sletterige Duitse capriolen Elektrische seks voor lekker Duits koppel Duitse krijgt lekkere mannenvlees Duitse brunette is klaar om te spelen Dynamische blondine geeft haarzelf aan een oudere man Duitse krijgt het lekker op de bank Grote Italiaanse geramd met een doel Langharige hottie hard geramd Hawaiiaanse hard geramd tijdens casting Aziatische MILF geramd in hardcore doggystyle scene Arabische hottie amateur poesje wordt geramd Blonde Duitse bezoekt een stad Koreaans schatje gelikt en geramd in bed Amateur tiener hottie wordt geramd Behaarde kut geramd in de keuken Exotische tienerhottie hard geramd Vond je het lekker wat ik gedaan heb vroeg zij?

Tante Els kwam weer naast mij liggen, weer zag ik die zelfde harde grote tepels als die ik in de stal bij haar had gezien, ik moest er even op zuigen zei zij.

Tante begon zachtjes te kreunen, pakte mijn hand en bracht die tussen haar behaarde driehoek. Het was warm en nat tussen haar benen, je moet met je vingers in mij komen kreeg ik te horen, ik was nog opgewonden bezig om op haar dikke spenen te zuigen. Ik weet nog dat ik haar opening niet direct kon vinden, maar toen mijn tante zelf ook met twee handen de toen in mijn ogen twee loshangende stukjes vlees schaamlippen daar opende, kon ik heel makkelijk twee van mijn vingers haar warme tunnel in brengen, tante zei mij toen wat ik moest doen met mijn vingers.

Zij begon ineens zwaarder te ademen, ik moest het sneller en dieper doen, ik weet nog dat ik dacht haar pijn te doen omdat mijn tante met haar hoofd heftig begon te schudden en heel haar lichaam begon te trillen.

Het was een vrouwelijk orgasme waar ik toen nog niets vanaf wist. Dit waren de eerste seksuele handelingen tussen ons, tante zei dat wij nog wel meer samen zouden doen,maar wel voorzichtig moesten blijven, je oom is altijd overal hé op de boerderij had zij gezegd. Die morgen deed tante Els alsof er niets was gebeurt ,en deden wij het werk in de stallen. Onder het middag eten hebben wij over seks gesproken, tante zei dat ik voor mijn leeftijd 16 jaar al lekker groot geschapen was en mijn graag nog veel meer wilde leren.

Na het middag eten nam zij mij mee naar de bedstee waar tante Els en oom Teun normaal sliepen. Daar mocht ik haar uitkleden en leerde zij mij eerst hoe je goed moest tongzoenen.

Ik zag toen ook hoe hevig zij daar opgewonden van raakte, haar tepels van stijf gingen staan, en zij nat van werd tussen haar benen. Ik moest op een gegeven moment tussen haar benen gaan liggen en moest haar daar overal kusjes geven. Op mijn tante,s aanwijzing ging ik ook met mijn tong in haar kut, ik moest dit zo diep ik kon doen. Ik vond alles best en lekker, ook legde zij mij precies uit dat het harde knopje dat stijf werd als een vrouw geil werd, haar kittelaar was, en ik daar ook tussendoor goed over moest likken en op kon zuigen.

Inderdaad ontdekte ik, als ik op haar harde knopje zoog, dat zij nog heftige te keer ging. Tante Els liet mij heel lang likken over en in haar kut, soms duwde zij haar dikke harde billen van het bed en moest ik over haar bruine oog likken zoals zij haar anus vanaf dat moment altijd heeft genoemd als wij samen seks hadden. Diverse malen tijdens het likken van haar kut begon zij heel wilt te bewegen met haar lichaam, kreunde en hijgde zij zwaar, tante Els zei mij dat haar lichaam en kut tegelijk explodeerde en dat zij dan een orgasme kreeg, ook wel klaarkomen genoemd.

Nu klink het allemaal naïef, maar zo werd het mij wel geleerd in naam en daad door tante Els. Na het langdurige likken tussen haar sterke benen, was haar lichaam heel warm geworden en klonk haar stem anders, haar ogen leken vuur te spuwen en glansde heel mooi.

Mijn lul deed pijn zo stijf bleef die staan, ik moest bovenop haar komen liggen, en daar verdween voor het eerst in mijn leven mijn stijve lul helemaal in een natte, warme vrouwen kut.

Ik leerde wat ik moest doen, in en uit moest ik bewegen in haar kut, proberen steeds zo ver mogelijk mijn lul uit haar kut terug te trekken maar ik mocht er niet helemaal uitgaan om vervolgens met kracht weer zo diep mogelijk in haar kut te stoten, “neuken” maar dat woord kon ik natuurlijk wel. Ik neukte, ik vond het geweldig, wij waren een lichaam geworden! Ik weet nog goed dat mijn eerste neukpartijtje te snel voorbij was, dit kwam door mijn onervarenheid omdat ik het te wilt deed en te opgefokt was.

Ik had natuurlijk nog geen enkele controle over mezelf, ik deed het te snel en ineens riep ik dat ik klaarkwam. In een flits leek ik een veertje te worden, tante Els tilde mij op, mijn lul schoot uit haar warme kut en spoot ik het sperma uit mijn lul over haar zwarte driehoek schaamhaar uit.

Daarna was het ook snel gebeurt, wij moesten de bedstee uit zei tante, ome Teun en Linda zouden ook niet lang meer weg blijven. Ik zag aan haar dat ik haar een beetje teleurgesteld had, zij zei ook dat ik te snel was klaar gekomen, maar mij het nog wel zou leren hoe dit beter en langer moest.

Om onze fysieke verhoudingen van toen weer te geven zal ik dit beschrijven. Ik was dat jaar 16 geworden, ongeveer 1. Tante Els was 40 – 41 jaar, zij woog zeker 10 kg zwaarder en had de zelfde lengte als ik. Meestal had zij een soort geruite hoofddoek op, om haar mooie lange zwarte haren een beetje schoon te houden tijdens het werk op de boerderij.

Als zij haar hoofddoek afhad, hingen haar haren ver over haar schouders en zag zij er heel anders en mooier uit als vrouw. Dit gold ook voor haar kleding, een overall was bijna standaard bij haar, na onze eerste sekspartijtjes had zij steeds vaker geen kleding,slip of BH meer aan onder haar overall. Haar lichamelijke kenmerken waren grote dikke, wat slap hangende zware tieten met diep bruine grote tepelhoven en tepels die zo groot waren als deze stijf stonden, als de helft en de dikte van mijn pink.

Grote harde ronde billen. Haar tepels waren altijd super gevoelig bij elke aanraking. In latere vergelijking met diverse vrouwen kutten, had tante Els een zeer grote en gevoelige klit, dikke,grote schaamlippen en een weelderige bos zwart schaamhaar.

In die tijd schoren de meeste vrouwen zich ook nog niet kaal. Achteraf vergleken kon zij met haar kut erg krachtig knijpen om mijn lul, als ik diep in haar zat met mijn lul stijve van 20 centimeter. Wat zeker ook zo was, tante Els had meer spierkracht als ik in het begin van mijn fysieke ontwikkeling tussen mijn 16e en 18e jaar.

Zij kon mij bijvoorbeeld heel makkelijk van de grond tillen, iets wat ik haar toen nog niet kon doen. Een vermelding over ome Teun in die tijd,.. Later toen ik hem zag neuken met zijn dochter Linda in de hooiberg, zag ik dat ik toen al een grote lul had als hij, maar daarover later meer. In ieder geval waren tante Els en ik, niet de enigste die stiekem seks met elkaar hadden op de boerderij, maar dat wist ik toen nog niet in de zomer van Het was wel zo dat er dagelijks liters sperma op de boerderij werden uitgespoten, hetzij door de hanen,stieren, hengsten en andere dier soorten van het mannelijke gedrag.

In deze ruime natuur omgeving was het een vruchtbare bodem rondom en in de boerderij. Mijn stadse schoolvrienden noemde mij ook altijd “boeren Robin” en zeiden dat ik naar de koeienmest stonk. Ik kon er alleen maar om lachen en wilde het boerenleven op de boerderij voor geen goud missen, of ruilen met bioscopen of discotheken in de stad. Tante Els zorgde er altijd voor, als ome Teun of haar dochter Linda in de buurt waren, alles er tussen ons normaal uitzag.

Maar zodra wij ergens veilig en alleen waren dan begon zij mij te plagen en uit te dagen. Dit kon ergens op het land zijn, in de stallen of schuren, de hooiberg of in de boerderij. De meeste nog in mijn herinnering aanwezige spannesten sekspartijtjes, zal ik er in dit eerste deel een paar van beschrijven.

De plaatsen waar en wanneer tante seks wilde, bepaalde zij meestal zelf. Uit het oog van iedereen deed zij om te beginnen dan haar overall van boven een stuk open, tijdens de werkzaamheden die wie op dat moment deden moest ik dan altijd naar haar bewegende tieten kijken, daar kon je gewoon niet omheen!

Ook deed zij ter hoogte van haar kruis de knopen open van haar overall, ik moest dan kijken onder het werk of de verzorging van de dieren, naar haar grote zwarte pluk schaamhaar wat uit haar overall zichtbaar werd. Hiermee wist zij mij natuurlijk altijd mee op te geile, en ik wist dan dat wij weer seks zouden hebben.

Als er zeker niemand op de boerderij was, ging tante Els meestal nog een stukje verder. Zij liep dan helemaal naakt door de stallen, in de paardenboxen of bij mooi weer naakt ergens op het land, ik moest dan mijn overall meestal aanhouden van haar. Zo heb ik een keer samen met haar zij naakt een dekking gedaan van een hengst met een merrie in het gangpad van de paardenboxen.

Tante wist de hengst en de merrie altijd zo gewillig voor elkaar te maken, dat de bevruchting er heftig aan toe ging. Zij hielp de hengst dan ook meestal stoer bij het inbrengen van zijn lange paardenlul van ergens tussen de 40 en 50 centimeter in de kut van de merrie.

Ik vond dit ook altijd spannend en geil om te zien hoe dat er aan toeging. De hengst was op dat moment te onrustig en was al een paar keer wilt met zijn lul uit de merrie geschoten, hij probeerde het opnieuw maar op het moment dat tante Els zijn grote natte lul in haar handen had, spoot haar helemaal onder met zijn sperma. Het zaad van de hengst liep aan alle kanten van haar lichaam, tante Els liep een box in en ik moest meekomen.

Op haar handen en knieën ging zij op het stro zitten, ik moest mijn overall uitdoen en haar achterlangs neuken zei zij totaal opgewonden. Toen ik op mijn knieën achter haar lekkere dikke geile grote billen ging zitten met mijn stijve lul, zag ik haar kut glimmen van het vocht.

Ik begon haar goed te neuken, ze was supergeil op dat moment en kwam al heel snel klaar op mijn lul. Neuk mij in mijn bruine oog hijgde zij, haar anus die ik nog eerder niet geneukt had. Tot mijn verbazing ging dit soepel en goed, haar anus was wel veel strakker als haar kut, maar ik kon er met de hele lengte van mijn lul makkelijk in. Inmiddels had ik geleerd hoe ik mezelf het best onder controle kon houden om niet te snel klaar te komen, ik stopte dan even en bewoog mij niet.

Mijn tante was te geil geworden, begon zelfs tegen mijn te schreeuwen dat ik door moest gaan in haar bruine oog! Ja maar anders kom ik klaar protesteerde ik, maar ik moest door neuken van haar. Volgens mij is toen ook mijn sperma op haar lichaam terecht gekomen, vaag staat mij nog bij, dat ik vanuit haar anus mijn sperma dat bij dat van de hengst heb moeten spuiten.

Zo gebeurde er veel meer seks dingen tussen ons en raakte ik goed op tante Els ingespeeld. Mijn nichtje Linda 14 jaar was toen ook “nog niet” seksueel bij mij in beeld, ik vond haar een puberende, tengere tiener!

Nee mijn tante Els was alles voor mij, ik was echt verliefd op haar, wat zij vroeg,deed ik. In deze eerste grote schoolvakantie heeft tante Els zeker een flinke jongenman van mij gemaakt. Ik kreeg meer zelfvertrouwen en probeerde haar ook steeds meer uit te dagen, ik wilde elke dag wel seks met haar,maar dat kon natuurlijk niet altijd.

Ik was ook best wel bang dat wij ooit betrapt werden door oom Teun. Wat ik niet wist omdat ik daar naïef vanuit ging dat dit niet meer gebeurde, was dat tante Els en oom Teun ook nog met elkaar neukte. Ik dacht in die periode dat zij alleen met mij seks had, maar die naïveteit werd wreed verstoord toen ik hun samen seks zag bedrijven.
Sex date gratis erotische tantramassage


Het was een zomerse warme dag en tante Els twijfelde geen moment toen wij bij de koe in de sloot aankwamen, zij ging de sloot in en bond touwen om de koe, die ik met de tractor eruit moest zien te trekken. Het was een behoorlijke klus, maar wij waren trots dat het ons lukte om de koe vrij snel weer op het droge te krijgen, alleen was Tante Els door nat in haar overall,die zij bijna elke dag als boerin aan had.

Zij stonk als een bunzing in de cabine naast mij in de tractor, rij maar naar de stal jongen had zij gezegd, daar heb ik nog wel een schoon overall liggen. In de stal aangekomen deed tante Els haar natte overal en laarzen uit, ineens stond zij daar met alleen in eerste instantie een slip en BH aan, zo had ik mijn stoere stevige tante nog nooit gezien.

Toen zij ook haar BH en slip uitdeed wist ik even niet waar ik kijken moest, loop even mee Robin zei zij. Ik liep achter haar aan,zag haar mooie dikke billen wiebelen voor mijn ogen, in de hoek van de koeienstal was een wasplaats waar de koeien werden afgespoten.

Tante Els drukte mij de waterslang in mijn handen en zei dat ik haar schoon moest spuiten, ik richten de koud waterslang op haar lichaam, zag voor het eerst haar zwarte driehoek tussen haar benen en dikke grote tieten met grote donkere tepelhoven.

Het koude water spatten van haar weelderige vrouwen lichaam, ik vond dit heel spannend om te doen. Ik ging naast haar zitten en kon mijn ogen maar niet van haar vrouwelijke vormen afhouden, ik was nog maagd en had buiten af en toe mijn moeder en oudere zus , geen vrouwen naakt gezien. Vind je mijn mooi Robin vroeg zij, ja heel mooi moet ik toen gezegd hebben. Nadat haar lichaam droog was trok zij in de stal een schoon overall aan over haar verder naakte lichaam, en gingen wij die middag weer aan het werk.

S,avonds in mijn bed zag ik haar weer voor mij,hoe ik mijn tante schoon had gespoten in de stal, die avond trok ik mezelf lekker opgewonden hiervan af. Het was het begin van mijn grote school vakantie en ik had ineens vlinders in mijn buik gekregen van tante Els die toen 41 jaar was. Het volgende staat nog in mijn geheugen gegrift. Een paar dagen nadat ik mijn tante voor het eerst naakt had gezien, vroeg mijn oom of ik de andere dag met hem meeging naar de veemarkt, dat zou betekenen dat ik heel vroeg Nog voor ik wat had gezegd zei mijn tante dat zij liever had dat ik op de boerderij zou blijven,er moesten nog veel klusjes worden gedaan.

Er werd besloten dat mijn nichtje Linda met hem mee zou gaan, wij gingen allemaal die avond al heel vroeg naar bed. Voor mijn gevoel was het midden in de nacht toen ik wakker werd gemaakt door mijn tante, ze stond met alleen een slipje aan naast mijn bed. Oom Teun en Linda zijn al naar de markt zei zij, het is vijfuur en ik kan toch niet meer slapen, zal ik even bij jouw komen liggen.

Ik was nog suf en sloeg mijn dekens weg, ik lag naakt in mijn bed en mijn tante kwam naast mij liggen. Ik voelde direct haar warme lichaam, heb je wel eens met een meisje gevreeën vroeg zij, nee zei ik eerlijk. Tante Els pakte mijn hand en legde deze op haar borsten, je mag er wel mee spelen zei zij, ik wist amper hoe ik dat moest doen. Ik voelde haar hand tussen mijn benen komen, mijn lul reageerde daar direct op en werd stijf in haar hand.

Ik wil het je wel leren als je dat zelf ook wil en beloofd dat je hier nooit met iemand over zal praten, natuurlijk beloofde ik dat. Eerst speelde zij met haar handen met mijn stijve lul, maar al snel ging mijn tante met haar hoofd verder naar beneden en verdween voor het eerst in mijn leven mijn lul in een warme vrouwen mond.

Mijn tante voelde dit schijnbaar ook, want zij vroeg of ik klaar ging komen, ja ik geloof het wel zei ik. Toen begon zij nog harder en dieper op mijn lul te zuigen, ik kon geen kant meer op, tante lag stevig over mijn lichaam gedrukt en ik gilde het uit toen ik voor het eerst in mijn leven mijn lul voelde spuiten in een vrouwen mond. Nog verbaasde was ik dat zij alles doorslikte wat ik in haar mond had gespoten. Vond je het lekker wat ik gedaan heb vroeg zij? Tante Els kwam weer naast mij liggen, weer zag ik die zelfde harde grote tepels als die ik in de stal bij haar had gezien, ik moest er even op zuigen zei zij.

Tante begon zachtjes te kreunen, pakte mijn hand en bracht die tussen haar behaarde driehoek. Het was warm en nat tussen haar benen, je moet met je vingers in mij komen kreeg ik te horen, ik was nog opgewonden bezig om op haar dikke spenen te zuigen.

Ik weet nog dat ik haar opening niet direct kon vinden, maar toen mijn tante zelf ook met twee handen de toen in mijn ogen twee loshangende stukjes vlees schaamlippen daar opende, kon ik heel makkelijk twee van mijn vingers haar warme tunnel in brengen, tante zei mij toen wat ik moest doen met mijn vingers.

Zij begon ineens zwaarder te ademen, ik moest het sneller en dieper doen, ik weet nog dat ik dacht haar pijn te doen omdat mijn tante met haar hoofd heftig begon te schudden en heel haar lichaam begon te trillen.

Het was een vrouwelijk orgasme waar ik toen nog niets vanaf wist. Dit waren de eerste seksuele handelingen tussen ons, tante zei dat wij nog wel meer samen zouden doen,maar wel voorzichtig moesten blijven, je oom is altijd overal hé op de boerderij had zij gezegd.

Die morgen deed tante Els alsof er niets was gebeurt ,en deden wij het werk in de stallen. Onder het middag eten hebben wij over seks gesproken, tante zei dat ik voor mijn leeftijd 16 jaar al lekker groot geschapen was en mijn graag nog veel meer wilde leren.

Na het middag eten nam zij mij mee naar de bedstee waar tante Els en oom Teun normaal sliepen. Daar mocht ik haar uitkleden en leerde zij mij eerst hoe je goed moest tongzoenen. Ik zag toen ook hoe hevig zij daar opgewonden van raakte, haar tepels van stijf gingen staan, en zij nat van werd tussen haar benen. Ik moest op een gegeven moment tussen haar benen gaan liggen en moest haar daar overal kusjes geven. Op mijn tante,s aanwijzing ging ik ook met mijn tong in haar kut, ik moest dit zo diep ik kon doen.

Ik vond alles best en lekker, ook legde zij mij precies uit dat het harde knopje dat stijf werd als een vrouw geil werd, haar kittelaar was, en ik daar ook tussendoor goed over moest likken en op kon zuigen. Inderdaad ontdekte ik, als ik op haar harde knopje zoog, dat zij nog heftige te keer ging. Tante Els liet mij heel lang likken over en in haar kut, soms duwde zij haar dikke harde billen van het bed en moest ik over haar bruine oog likken zoals zij haar anus vanaf dat moment altijd heeft genoemd als wij samen seks hadden.

Diverse malen tijdens het likken van haar kut begon zij heel wilt te bewegen met haar lichaam, kreunde en hijgde zij zwaar, tante Els zei mij dat haar lichaam en kut tegelijk explodeerde en dat zij dan een orgasme kreeg, ook wel klaarkomen genoemd. Nu klink het allemaal naïef, maar zo werd het mij wel geleerd in naam en daad door tante Els. Na het langdurige likken tussen haar sterke benen, was haar lichaam heel warm geworden en klonk haar stem anders, haar ogen leken vuur te spuwen en glansde heel mooi.

Mijn lul deed pijn zo stijf bleef die staan, ik moest bovenop haar komen liggen, en daar verdween voor het eerst in mijn leven mijn stijve lul helemaal in een natte, warme vrouwen kut.

Ik leerde wat ik moest doen, in en uit moest ik bewegen in haar kut, proberen steeds zo ver mogelijk mijn lul uit haar kut terug te trekken maar ik mocht er niet helemaal uitgaan om vervolgens met kracht weer zo diep mogelijk in haar kut te stoten, “neuken” maar dat woord kon ik natuurlijk wel.

Ik neukte, ik vond het geweldig, wij waren een lichaam geworden! Ik weet nog goed dat mijn eerste neukpartijtje te snel voorbij was, dit kwam door mijn onervarenheid omdat ik het te wilt deed en te opgefokt was. Ik had natuurlijk nog geen enkele controle over mezelf, ik deed het te snel en ineens riep ik dat ik klaarkwam. In een flits leek ik een veertje te worden, tante Els tilde mij op, mijn lul schoot uit haar warme kut en spoot ik het sperma uit mijn lul over haar zwarte driehoek schaamhaar uit.

Daarna was het ook snel gebeurt, wij moesten de bedstee uit zei tante, ome Teun en Linda zouden ook niet lang meer weg blijven.

Ik zag aan haar dat ik haar een beetje teleurgesteld had, zij zei ook dat ik te snel was klaar gekomen, maar mij het nog wel zou leren hoe dit beter en langer moest. Om onze fysieke verhoudingen van toen weer te geven zal ik dit beschrijven. Ik was dat jaar 16 geworden, ongeveer 1. Tante Els was 40 – 41 jaar, zij woog zeker 10 kg zwaarder en had de zelfde lengte als ik. Meestal had zij een soort geruite hoofddoek op, om haar mooie lange zwarte haren een beetje schoon te houden tijdens het werk op de boerderij.

Als zij haar hoofddoek afhad, hingen haar haren ver over haar schouders en zag zij er heel anders en mooier uit als vrouw. Dit gold ook voor haar kleding, een overall was bijna standaard bij haar, na onze eerste sekspartijtjes had zij steeds vaker geen kleding,slip of BH meer aan onder haar overall. Haar lichamelijke kenmerken waren grote dikke, wat slap hangende zware tieten met diep bruine grote tepelhoven en tepels die zo groot waren als deze stijf stonden, als de helft en de dikte van mijn pink.

Grote harde ronde billen. Haar tepels waren altijd super gevoelig bij elke aanraking. In latere vergelijking met diverse vrouwen kutten, had tante Els een zeer grote en gevoelige klit, dikke,grote schaamlippen en een weelderige bos zwart schaamhaar. In die tijd schoren de meeste vrouwen zich ook nog niet kaal. Achteraf vergleken kon zij met haar kut erg krachtig knijpen om mijn lul, als ik diep in haar zat met mijn lul stijve van 20 centimeter.

Wat zeker ook zo was, tante Els had meer spierkracht als ik in het begin van mijn fysieke ontwikkeling tussen mijn 16e en 18e jaar. Zij kon mij bijvoorbeeld heel makkelijk van de grond tillen, iets wat ik haar toen nog niet kon doen. Een vermelding over ome Teun in die tijd,..

Later toen ik hem zag neuken met zijn dochter Linda in de hooiberg, zag ik dat ik toen al een grote lul had als hij, maar daarover later meer. In ieder geval waren tante Els en ik, niet de enigste die stiekem seks met elkaar hadden op de boerderij, maar dat wist ik toen nog niet in de zomer van Het was wel zo dat er dagelijks liters sperma op de boerderij werden uitgespoten, hetzij door de hanen,stieren, hengsten en andere dier soorten van het mannelijke gedrag.

In deze ruime natuur omgeving was het een vruchtbare bodem rondom en in de boerderij. Mijn stadse schoolvrienden noemde mij ook altijd “boeren Robin” en zeiden dat ik naar de koeienmest stonk. Ik kon er alleen maar om lachen en wilde het boerenleven op de boerderij voor geen goud missen, of ruilen met bioscopen of discotheken in de stad.

Tante Els zorgde er altijd voor, als ome Teun of haar dochter Linda in de buurt waren, alles er tussen ons normaal uitzag. Maar zodra wij ergens veilig en alleen waren dan begon zij mij te plagen en uit te dagen. Dit kon ergens op het land zijn, in de stallen of schuren, de hooiberg of in de boerderij. De meeste nog in mijn herinnering aanwezige spannesten sekspartijtjes, zal ik er in dit eerste deel een paar van beschrijven.

De plaatsen waar en wanneer tante seks wilde, bepaalde zij meestal zelf. Hoer is zo blij om door twee lui te worden geramd Sletterige Duitse capriolen Elektrische seks voor lekker Duits koppel Duitse krijgt lekkere mannenvlees Duitse brunette is klaar om te spelen Dynamische blondine geeft haarzelf aan een oudere man Duitse krijgt het lekker op de bank Grote Italiaanse geramd met een doel Langharige hottie hard geramd Hawaiiaanse hard geramd tijdens casting Aziatische MILF geramd in hardcore doggystyle scene Arabische hottie amateur poesje wordt geramd Blonde Duitse bezoekt een stad Koreaans schatje gelikt en geramd in bed Amateur tiener hottie wordt geramd Behaarde kut geramd in de keuken Exotische tienerhottie hard geramd Hete Latina wordt in haar kutje geramd