Skip to content

Sex in het hooi voorzichtig neuken

sex in het hooi voorzichtig neuken

.

Sexdate gezocht dikke naakte negerin
sex in het hooi voorzichtig neuken

.
Echt gratis sex vrouw zoekt seksdate


Verlegen gaf ik een kus op de donzige haartjes en rook haar zoete poesje. Toen liet ik mijn tong door het spleetje strelen en nam haar gezwollen klitje tussen mijn l! Ik likte haar een tijdje door en liet op een gegeven moment ook een vinger naar binnen glijden.

Ik kon haar altijd al goed klaar vingeren maar met het likken erbij ging het nog sneller. Terwijl ze nog na lag te hijgen vroeg ik “durf je dat bij mij ook te doen?

Ze ging zitten en duwde me achterover. Ze liet haar handen over mijn broek glijden en bevrijdde mijn stijve pik. Ze wierp haar haar over haar schouder en keek me met een geile blik aan.

Ze boog voorover en nam mijn eikel in haar warme mond en begon te zuigen. Eerst voorzichtig alleen maar mijn eikel maar toen liet ze mijn pik zover mogelijk in haar zuigende mondje verdwijnen terwijl ze mijn ballen streelde. Ze keek me even aan en zei “kom dan maar”, ze boog haar hoofd voorover en liet haar tong om mijn eikel draaien.

Ik kwam ongelofelijk lekker klaar terwijl ze haar lippen om mijn eikel sloot en nog eens hard zoog. Ik spoot toch alles in!

Ze plantte aan weerszijde van mijn borst een knie en zakte met haar billen naar mijn mond terwijl ze voorover boog en mijn pik stijf begon te trekken.

Toen ik met m’n tong door haar natte kutje likte beet ze zachtjes in mijn eikel. Dit voelde zo geil aan. Ik bleef een tijdje aan haar klitje zuigen terwijl ze haar mond snel over mijn pik heen en weer liet glijden. Ze lag me gewoon met haar mondje te neuken. Ik kwam als eerste klaar maar terwijl ik mijn zaad in haar mond spoot begon zij ook flink met haar kontje te schokken en liet haar geile sappen over mijn gezicht en mond druipen. Na dat weekeinde had ik een periode met proefwerken en kon niet naar mijn nichtje.

Ik dacht wel veel aan de geile dingen die we deden. Het was misschien mijn nichtje, maar wat zou ik graag eens met mijn pik in d’r kutje stoten… Na een week of vijf maakte ik de fietstocht weer. En die dag struinde we door de velden. We kwamen terecht bij een klein meertje dat omgroeid was met bosjes. Onttrokken aan de omgeving gingen ik in het gras liggen.

Mijn nichtje kwam op mijn op mijn heupen zitten, haar knieën aan weerszijde van mijn lichaam en haar poesje op mijn wat bekneld rakende kruis. Ze zei “na de vorige keer ben ik bij de dokter geweest, ik slip al dik een maand de pil”. En of ik dat wilde. Ik liet mijn handen onder haar jurkje glijden en voelde toen pas dat ze geen slipje droeg.

Ze frummelde aan de sluiting van mijn broek en liet haar hand naar binnen glijden. Ze greep mijn pik even stevig beet en bevrijde hem uit de benarde positie. Ze ging weer zitten en ik voelde haar gezwollen lipjes over de schacht glijden toen ze me met haar heupen sensueel bereed. Ze kwam in het heerlijke standje 69 op me liggen en begon me gulzig te pijpe! Alleen de gedachte dat! Toen legde ik haar op haar rug in het gras en ging tussen haar gespreide benen zitten.

In deze trio sex met lesbische sletten en sex toy's, neuken ze elkaar met een enorm grote voorbind dildo anal. Samenwerken Content partners Adverteren Model worden? Kerstvakantie op de boerderij van tante Nelly De boerderij Dik varken wordt keihard geneukt Blonde slet met 3 bi jongens Hij neukt 2 meiden op de bank.

Drie boeren meisjes op ontdekkingstocht. Thomas de trein filmpjes youtube. Frans Duijts vervangt zieke Jannes in Scheerwolde. Ik liet mijn hand over haar broekje tussen haar benen glijden en voelde haar kleine lipjes door de stof. Dan moet je straks eens mee gaan naar de hooizolder,zei hij dan zie je nog meer en dat deed ik. Andere geile sex verhalen: Ze kwam in het heerlijke standje 69 op me liggen en begon me gulzig te pijpe! Sletje beland op de boerderij en wil geneukt worden.

Mijn nichtje had een luchtig jurkje aan vanwege het warme weer. Daar stond ik dan op regenachtige dag gebogen onder de motorkap. Kennelijk was ze al behoorlijk opgewonden want ze was doornat. Stil zat ze te genieten, zakte wat onderuit en legde haar hoofd achterover in haar nek en sloot haar ogen. Toen haar heupen op mijn ritme mee begonnen te draaien stond ze opeens op, nam me bij de hand en trok me mee naar haar slaapkamertje.

We moesten heel stil zijn om onze ouders niet wakker te maken, en stil gleden we op haar bed. Haar bed rook heerlijk naar haar lichaam, het rook zoals vers hooi dat in de zon gelegen heeft, en ik in stilte snoof ik haar geur diep op en genoot ervan. We trokken onze T-shirts uit en gleden naakt in elkaars armen en ze sloeg haar armen om mijn hals en verzonken we in een heerlijke geile tongzoen.

Ik genoot van de druk van het prikken van haar tepels tegen mijn hui en haar naakte stevige borsten tegen mijn borst. Haar wangen en oren waren rood van opwinding en haar tepels stonden keihard naar voren van verlangen tegen me aan te prikken. Ik keek haar aan en met glinsterende ogen mompelde ze "Kom, Tony, doe het…Ik wil het aan jou geven…" Ik bloosde want ik begreep onmiddellijk wat ze bedoelde. Ze wilde mij haar maagdelijkheid geven!

Ze trok zachtjes het laatje van haar nachtkastje open en pakte er een condoom uit. Ze gaf het pakje aan mij, ik maakte de verpakking open en rolde het geval uit over mijn piep.

Ik ging weer buik aan buik met haar liggen en ze sloeg haar armen om mijn hals. Ze spreidde haar benen en ik mikte mijn piep op haar van verlangen wat openstaande opening van haar warme gaatje en drukte hem langzaam in haar sneetje.

Ik voelde weerstand, ik keek haar aan en zag een traantje in haar ooghoek. Stil lagen we zo even te genieten, ik van de strakheid van haar nauwe nu niet meer maagdelijke kutje, en zij van het voor het eerst van het door een lul gevulde gevoel in haar lichaam. Zachtjes begon ik te bewegen, en veel sneller dan mijn bedoeling was voelde ik een orgasme vanuit mijn tenen omhoog komen en spastisch schuddend en trillend kwam ik klaar.

Verliefd lachend trok ze mijn hoofd tegen haar borsten en kuste me liefdevol.

sex in het hooi voorzichtig neuken