Skip to content

Sex plas vrouw komt heftig klaar

sex plas vrouw komt heftig klaar

Zoek meer berichten van Shitonya. Het is niet tijdens het klaarkomen, en ja het is echt urine. Wat een kinderachtig gedrag hier man Damn Zoek meer berichten van bracelance. Lorelei Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Lorelei. Bij m'n eerste orgasme kwam er gewoon helder en geurloos vaginavocht uit, maar bij de daarop volgende orgasmes leek het wel urine. Het is donkergeel van kleur en het stinkt echt heel erg naar urine.

D Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Miss. Je reageert op een topic waar al sinds juni niet meer in gepost is Das hip tegenwoordig MiBe Snap sowieso niet waarom die topics nog open zijn om in te posten, zou al hoop gezeik schelen mjaa, wie ben ik? Topictools Printversie tonen Deze pagina e-mailen. Zoek in deze topic Geavanceerd zoeken. BB code is Aan. Exacte vakken     Huiswerkvragen: Het is nu E-mail ons - Scholieren. Zoek in deze topic. Zoek meer berichten van Jessy.

Zoek meer berichten van Kitaantjuh. Zoek meer berichten van Silent Moon. Zoek meer berichten van MarMaar. Zoek meer berichten van het dappere meisje. Weet je zeker dat het plassen is? Zoek meer berichten van SilverBlue.

Zoek meer berichten van evanescence. Gsusss schreef op Shitonya schreef op Zoek meer berichten van snuggles. Laten we meteen gaan opzoeken wat vingeren eigenlijk precies is. Zoek meer berichten van zeep Zoek meer berichten van AngelLena. Jessy schreef op Zoek meer berichten van Lorelei. Zoek meer berichten van Miss. Zoek meer berichten van MiBe.

Zoek meer berichten van JustADreamer. Oud topic, dus een slotje. Zoek meer berichten van duivelaartje. Ik kwam telkens gewoon klaar. Daarna moest ik me wel naar de WC reppen: En om een andere vraag te beantwoorden: En cybernurse, probeer eens het volgende: Als je tijdens het vrijen dan nog dat gevoel krijgt, zou dat eigenlijk willen zeggen dat je ejaculeert. Dit laatste heb ik ook maar gelezen. Ik heb net het topic 'vrouwelijke ejaculatie' gelezen hieronder.

Het houdt blijkbaar verschillende mensen bezig en het bestaat wel degelijk aan de reacties te zien. De enige oplossing is simpelweg voordien naar het toilet gaan.

Wat panter schrijft over klaarkomen en plassen is inderdaad correct. Het lichaam beschikt over bepaalde reflexen. Deze is er eentje van. Net zoals je niet kan ademen als je slikt. Ik ken het probleem wel, vroeger okee, 4 jaar geleden Had ik altijd als ik mezelf vingerde, ik had toen nog geen sex, ook het plas probleem, soms kon ik me inhouden, maar inderdaad, als ik me helemaal liet gaan kwam het toch. Jullie schrijven hierboven wel heel professioneel dat dat niet kan, maar het kwam bij mij zeg maar in golven naar buiten, het plassen volgde de golven van mijn orgasme, dus ik had altijd maar een emmertje bij de hand Gelukkig heb ik er nou geen problemen meer mee, misschien een kwestie van trainen, ik weet het niet, maar ik ben blij dat ik er nou, tijdens de echte sex, niet meer aan hoef te denken, vrijen op een plastic zeil of zijl wat is het??

Die vrouwelijke ejaculatie bestaat echt wel. Niet zomaar een beetje, hoor. Ik heb het ook moeten leren want de eerste keer dat het mij 'overviel' schrok ik me een hoedje en dacht ik ook dat ik in bed geplast had maar mijn minnaar wist gelukkig van wanten en stelde me meteen gerust en feliciteerde me ermee.

Alleen kan het onhandig zijn als je vrijt op plekken waar je geen handdoek bij de hand hebt. Als je eens wist wat ik allemaal heb 'ondergespoten' Na een suf sexleven van tien jaar heb ik mijn ex uitgezwaaid en een minnaar in mijn leven toegelaten en wat ik op die tien jaar huwelijksleven heb gemist heb ik al lang ingehaald. Mijn echtgenote en ik zijn de laatste tijd een beetje aan het experimenteren om te kijken of zij ook kan ejaculeren. Het is tot nu toe niet gelukt, maar elke keer we het probeerden, was ze telkens ongelooflijk nat veel meer dan bij een 'gewoon' orgasme en ze zegt zelf dat het de meest intense orgasmes zijn die ze al gekregen heeft.

Het eigenlijke ejaculeren is nog niet gelukt. Volgens haar zal het toch niet lukken, maar ik denk eigenlijk van wel: Kunnen de vrouwen hier aanwezig die zelf ejaculeren een paar tips geven of zo die we kunnen uitproberen? Ik ben lesbienne en vind het erg moeilijk om zelfs als ik eerst ga plassen wat ik nu reeds standaard doe!

Soms wordt ik hierdoor geremd en kan ik geen orgasme meer krijgen, ik verlies dan echter wel al urine, dus is het echt geen ejaculeren wat je dan overkomt. Ik weet namelijk dat dat ook kan, maar dit is echt iets anders en is niet reukloos en kleurloos, maar gewoon urine. Ik heb het een keer toegelaten en het opgeveegd van de vloer, het was gewoon urine. Hij beweert bovendien dat ze beter van hun orgasme kunnen genieten als ze zich daar niet tegen verzetten. Natuurlijk moet de partner het ook leuk vinden, en misschien is dat niet altijd het geval?

You may not reply to it! Select a Forum or Archive List of Forums:

Escort service limburg spuit slet

Geleerden verschillen van mening over de substantie van het vocht. Er wordt gezegd dat dit zou gaan om een afscheiding van de blaas wat min of meer neerkomt op zeer 'verse' urine. Anderen beweren dat dit zou gaan om een totaal ander soort vocht die aangemaakt wordt door klieren in de buurt van de G-spot en de blaas.

Het vocht zou veel overeenkomsten vertonen met het vocht wat het mannelijk prostaat aanmaakt wat weer zou moeten onderschrijven dat de G-spot of de klieren een overblijfsel is van het mannelijke prostaat.

Uit de praktijk blijkt dat vrouwen tijdens een hoge mate van opwinding inderdaad de drang tot ejaculatie voelen. Dit valt het beste te omschrijven als het krijgen van een orgasme en gelijktijdig een sterk gevoel tot plassen. Shitonya Bekijk openbaar profiel Bezoek Shitonya's webpagina! Zoek meer berichten van Shitonya. Het is niet tijdens het klaarkomen, en ja het is echt urine.

Wat een kinderachtig gedrag hier man Damn Zoek meer berichten van bracelance. Lorelei Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Lorelei.

Bij m'n eerste orgasme kwam er gewoon helder en geurloos vaginavocht uit, maar bij de daarop volgende orgasmes leek het wel urine. Het is donkergeel van kleur en het stinkt echt heel erg naar urine. D Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Miss. Je reageert op een topic waar al sinds juni niet meer in gepost is Das hip tegenwoordig MiBe Snap sowieso niet waarom die topics nog open zijn om in te posten, zou al hoop gezeik schelen mjaa, wie ben ik?

Topictools Printversie tonen Deze pagina e-mailen. Zoek in deze topic Geavanceerd zoeken. BB code is Aan. Exacte vakken     Huiswerkvragen: Het is nu E-mail ons - Scholieren. Zoek in deze topic.

Zoek meer berichten van Jessy. Zoek meer berichten van Kitaantjuh. Zoek meer berichten van Silent Moon. Zoek meer berichten van MarMaar. Zoek meer berichten van het dappere meisje. Weet je zeker dat het plassen is? Zoek meer berichten van SilverBlue. Zoek meer berichten van evanescence. Gsusss schreef op Shitonya schreef op Zoek meer berichten van snuggles. Laten we meteen gaan opzoeken wat vingeren eigenlijk precies is.

Zoek meer berichten van zeep Zoek meer berichten van AngelLena. Wanneer seksuele opwinding bij een vrouw optreed, dan gebeuren er in haar lichaam een aantal dingen. Het eerste is de versnelling van de hartslag, waardoor de bloedcirculatie sneller verloopt. Hierna verwijden de bloedvaten van haar vagina. De schaamlippen bevatten een hoge dichtheid in haarvaatjes die verwijden zich waardoor de schaamlippen vaak wat opzetten en soms rood.

Het hoge aantal zenuwuiteinden zorgt er bij het opzetten van de schaamlippen voor dat deze tevens gevoeliger worden. Dit is op termijn een van de eerste aanleidingen van het uiteindelijke vrouwelijke spuitorgasme. Wanneer seksuele spanning aanhoudt en versterkt, komt er een vaginaal vocht vrij.

Dit vocht bevat de stof oxycotine. Ook het sperma van mannen bevat een groot gedeelte oxycotine. Deze stof maakt de substantie vochtiger waardoor het zaad van de man gemakkelijker de weg naar de baarmoeder kan afleggen. Op dit moment worden tevens de zweetklieren actief. Alle mensen die seksueel actief zijn, hebben op dat moment in meerdere of mindere maten een verhoogde zweetproductie. Hiermee compenseert het lichaam de warmte die vrijkomt bij seksuele activiteit.

Wanneer de voorgaande ontwikkelingen in het vrouwen lichaam hebben plaatsgevonden dan is zij seksueel actief. Zoals gezegd is ze nu op weg naar een orgasme. Het verschil tussen het ervaren van een normaal bekend vrouwelijk orgasme of een vrouwelijk spuitorgasme of vrouwelijke ejaculatie , zit hem in een aantal details.

Waar bij de man stimulering van de eikel het meest directe invloed heeft op het bereiken van een climax, heeft het stimuleren van de clitoris bij de vrouw dit zelfde directe effect.

Natuurlijk is seksuele opwinding en de juiste mentale staat hierbij erg belangrijk, maar wanneer we het bekijken vanuit een puur fysiek oogpunt, dan is stimulering van de clitoris de meest directe oorzaak van het orgasme. Wanneer een vrouw door stimulering van o. Ook de schaamlippen trekken naar elkaar toe en ditzelfde gebeurd bij de baarmoeder mond. Hierdoor worden de zenuwuiteinden op deze plaatsen extra gestimuleerd.

De clitoris komt door de samentrekking van de schaamlippen dichterbij de vaginale opening te zitten, waardoor deze bij bijvoorbeeld penetratie van de penis ook extra gestimuleerd wordt. Wanneer het orgasme bij de vrouw in werking treed, vinden schokkende samentrekkingen plaats van de vaginale wanden, baarmoedermond, anus en buikspieren. Bij veel vrouwen vinden ook onvrijwillige spasmen plaats in de handen en benen wat het gevoel van genot verspreid door het hele lichaam.

In deze vorm van het orgasme speelt, zoals je kunt lezen, de g-spot eigenlijk geen duidelijke rol. Wanneer een vrouw seksueel opgewonden is, zoals hiervoor omschreven. Dan kan in plaats van de clitoris ook de G-spot worden gestimuleerd. De G-spot is een verhaal apart. Het bestaan er van is tot slechts enkele jaren geleden niet wetenschappelijk aangetoond. Dit komt omdat de g-spot geen duidelijk verschil maakt met zijn omgeving.

In feite is het een verdikking van de wand tussen de vaginale opening en de blaas. De exacte locatie van de g-spot wordt meestal aangegeven als zijnde de bovenste vaginale wand op ongeveer 5 a 8 centimeter van de vaginale opening.

De G-spot dus vrij diep in de vagina, wat de onduidelijkheid erover verklaart. Uit diverse wetenschappelijke studies is gebleken niet alle vrouwen door het stimuleren van de g-spot ook tot een orgasme kunnen komen. Het orgasme wordt als bijna hetzelfde plezierige gevoel ervaren als bij een puur clitoraal orgasme.

Het verschil is dat een klein percentage van de vrouwelijke deelneemsters aan deze onderzoeken, aantoonde een neiging te hebben die lijkt het gevoel te moeten urineren, vlak voor het orgasme.

Dit was in bijna alle gevallen alleen zo als dit orgasme was opgewekt door g-spot stimulatie. Wetenschappelijk is erg moeilijk aan te tonen dat vrouwen daadwerkelijk in staat zijn te ejaculeren. Ik kan echter met de hoeveelheid data waarin vrouwen aangeven ervaringen te hebben met ejaculatie niet aannemen dat het vrouwelijke spuitorgasme niet bestaat. De reden dat wetenschappers er moeite mee hebben, is omdat vrouwen geen reservoir hebben om een ejaculaat in op te slaan.

Mannen hebben dit reservoir wel. Dit is bij mannen de witte substantie waar de zaadcellen vlak voor de daadwerkelijke ejaculatie aan worden toegevoegd.

Dit is inderdaad mogelijk, maar het zou dan gaan om een zeer ver uitgedunde vorm. Een groot gedeelte van het vocht bestaat uit het eerder genoemde oxycotine.

Dit wordt door enkele klieren binnen de vagina geproduceerd. Deze klieren kunnen dit vocht zeer snel produceren en wanneer dit samenvalt met het vrijkomen van een klein beetje vocht uit de blaas, dan kan al snel een hoeveelheid ontstaan die vergelijkbaar aan wat vrouwen die het ejaculeren meemaakte hebben omschreven. Dit varieert van enkele druppels tot zoveel als twee volle theekopjes.

Helaas hebben zich een aantal incorrecte beelden gevormd bij mensen over wat nu normale lichaamsfuncties zijn van vrouwen met betrekking tot het verkrijgen van een orgasme door middel van g-spot stimulering, en het wel of niet kunnen ervaren van een vrouwelijk orgasme. Niet alle vrouwen komen tot een orgasme door stimulering van de g-spot. De hoeveelheid vrouwen die dit wel kunnen, is in de minderheid. Alle vrouwen hebben een g-spot.

Niet alle vrouwen komen klaar d. Een verkeerd beeld, is geschetst door de porno industrie, waarin het vrouwelijk spuitorgasme bekend is onder de naam squirten. We zien hierbij soms enorme hoeveelheden vocht vrijkomen bij vrouwen. Het gaat hier dan zelden om werkelijke vrouwelijke ejaculatie, maar om ingespoten vocht wat de vrouw naar buiten drukt.

In sommige gevallen gaat het ook om normale urine. Het is dus zeker niet zo dat alle vrouwen spuitend kunnen klaarkomen en het is ook zeker niet zo dat dit in enorme hoeveelheden gebeurd. Het kan wel onder een aardige druk naar buiten komen en het is in veel gevallen meer vocht als wat bij een mannelijke ejaculatie vrijkomt.sex plas vrouw komt heftig klaar

Zoek meer berichten van Shitonya. Het is niet tijdens het klaarkomen, en ja het is echt urine. Wat een kinderachtig gedrag hier man Damn Zoek meer berichten van bracelance. Lorelei Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Lorelei. Bij m'n eerste orgasme kwam er gewoon helder en geurloos vaginavocht uit, maar bij de daarop volgende orgasmes leek het wel urine.

Het is donkergeel van kleur en het stinkt echt heel erg naar urine. D Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Miss. Je reageert op een topic waar al sinds juni niet meer in gepost is Das hip tegenwoordig MiBe Snap sowieso niet waarom die topics nog open zijn om in te posten, zou al hoop gezeik schelen mjaa, wie ben ik?

Topictools Printversie tonen Deze pagina e-mailen. Zoek in deze topic Geavanceerd zoeken. BB code is Aan. Exacte vakken     Huiswerkvragen: Het is nu E-mail ons - Scholieren. Zoek in deze topic. Zoek meer berichten van Jessy. Zoek meer berichten van Kitaantjuh. Zoek meer berichten van Silent Moon. Zoek meer berichten van MarMaar. Zoek meer berichten van het dappere meisje. Weet je zeker dat het plassen is? Zoek meer berichten van SilverBlue. Zoek meer berichten van evanescence.

Gsusss schreef op Shitonya schreef op Zoek meer berichten van snuggles. Laten we meteen gaan opzoeken wat vingeren eigenlijk precies is. Zoek meer berichten van zeep Zoek meer berichten van AngelLena.

Jessy schreef op Zoek meer berichten van Lorelei. Zoek meer berichten van Miss. Zoek meer berichten van MiBe. Zoek meer berichten van JustADreamer. Oud topic, dus een slotje. Zoek meer berichten van duivelaartje. Ik kwam telkens gewoon klaar. Daarna moest ik me wel naar de WC reppen: En om een andere vraag te beantwoorden: En cybernurse, probeer eens het volgende: Als je tijdens het vrijen dan nog dat gevoel krijgt, zou dat eigenlijk willen zeggen dat je ejaculeert.

Dit laatste heb ik ook maar gelezen. Ik heb net het topic 'vrouwelijke ejaculatie' gelezen hieronder. Het houdt blijkbaar verschillende mensen bezig en het bestaat wel degelijk aan de reacties te zien. De enige oplossing is simpelweg voordien naar het toilet gaan. Wat panter schrijft over klaarkomen en plassen is inderdaad correct. Het lichaam beschikt over bepaalde reflexen. Deze is er eentje van. Net zoals je niet kan ademen als je slikt. Ik ken het probleem wel, vroeger okee, 4 jaar geleden Had ik altijd als ik mezelf vingerde, ik had toen nog geen sex, ook het plas probleem, soms kon ik me inhouden, maar inderdaad, als ik me helemaal liet gaan kwam het toch.

Jullie schrijven hierboven wel heel professioneel dat dat niet kan, maar het kwam bij mij zeg maar in golven naar buiten, het plassen volgde de golven van mijn orgasme, dus ik had altijd maar een emmertje bij de hand Gelukkig heb ik er nou geen problemen meer mee, misschien een kwestie van trainen, ik weet het niet, maar ik ben blij dat ik er nou, tijdens de echte sex, niet meer aan hoef te denken, vrijen op een plastic zeil of zijl wat is het?? Die vrouwelijke ejaculatie bestaat echt wel.

Niet zomaar een beetje, hoor. Ik heb het ook moeten leren want de eerste keer dat het mij 'overviel' schrok ik me een hoedje en dacht ik ook dat ik in bed geplast had maar mijn minnaar wist gelukkig van wanten en stelde me meteen gerust en feliciteerde me ermee. Alleen kan het onhandig zijn als je vrijt op plekken waar je geen handdoek bij de hand hebt.

Als je eens wist wat ik allemaal heb 'ondergespoten' Na een suf sexleven van tien jaar heb ik mijn ex uitgezwaaid en een minnaar in mijn leven toegelaten en wat ik op die tien jaar huwelijksleven heb gemist heb ik al lang ingehaald.

Mijn echtgenote en ik zijn de laatste tijd een beetje aan het experimenteren om te kijken of zij ook kan ejaculeren. Het is tot nu toe niet gelukt, maar elke keer we het probeerden, was ze telkens ongelooflijk nat veel meer dan bij een 'gewoon' orgasme en ze zegt zelf dat het de meest intense orgasmes zijn die ze al gekregen heeft. Het eigenlijke ejaculeren is nog niet gelukt. Volgens haar zal het toch niet lukken, maar ik denk eigenlijk van wel: Kunnen de vrouwen hier aanwezig die zelf ejaculeren een paar tips geven of zo die we kunnen uitproberen?

Ik ben lesbienne en vind het erg moeilijk om zelfs als ik eerst ga plassen wat ik nu reeds standaard doe! Soms wordt ik hierdoor geremd en kan ik geen orgasme meer krijgen, ik verlies dan echter wel al urine, dus is het echt geen ejaculeren wat je dan overkomt. Ik weet namelijk dat dat ook kan, maar dit is echt iets anders en is niet reukloos en kleurloos, maar gewoon urine.

Ik heb het een keer toegelaten en het opgeveegd van de vloer, het was gewoon urine. Hij beweert bovendien dat ze beter van hun orgasme kunnen genieten als ze zich daar niet tegen verzetten.

Natuurlijk moet de partner het ook leuk vinden, en misschien is dat niet altijd het geval? You may not reply to it! Select a Forum or Archive List of Forums:


Paal in kut oudedamessex

  • 434
  • Ja, ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van derden via e-mail, die mij worden gestuurd vanuit. Shitonya Bekijk openbaar profiel Bezoek Shitonya's webpagina!
  • Sex plas vrouw komt heftig klaar
  • Een vaginistische reactie kan ontstaan nadat coïtus een tijdlang pijn heeft gedaan, zoals boven beschreven.

Oude man beft stoute oma


Soms is er sprake van faalangst: Een vaginistische reactie kan ook te maken hebben met angsten of onzekerheden die niet direct iets met seks te maken hebben. Secundair vaginisme is de naam voor vaginisme dat later ontstaat: Een vaginistische reactie kan ontstaan nadat coïtus een tijdlang pijn heeft gedaan, zoals boven beschreven. Andere mogelijke oorzaken zijn vervelende ervaringen met gynaecologisch onderzoek of negatieve seksuele ervaringen.

Eigenlijk is een vaginistische reactie een hele logische lichamelijke reactie: Voor vrouwen is het vaak moeilijk deze vaginistische reactie zelf te beïnvloeden. Zeker vrouwen met secundair vaginisme krijgen nogal eens spanningen in hun relatie. Vrouwen met primair vaginisme en hun partners zijn dikwijls heel tevreden met hun seksleven zonder dat zij gemeenschap hebben.

Vaak weten zij op verschillende manieren plezierig te vrijen, waarin ze elkaar op andere manieren bevredigen. Soms wordt hulp gezocht als er zwangerschapswens bestaat. Op zich is het dan niet nodig om het vaginisme te verhelpen, omdat het ook heel goed mogelijk is rond de eisprong zelf via een dun rietje zaad in de vagina te brengen.

Geen of weinig zin meer om te vrijen Er bestaan veel redenen waarom vrouwen geen of minder zin hebben om te vrijen. Ziekten, gynaecologische klachten, stress, vermoeidheid en depressie zijn bekende oorzaken van het tijdelijk minder of geen zin in vrijen hebben. Ingrijpende gebeurtenissen, zoals de dood van een geliefd persoon, een verhuizing of het verlies van een baan hebben vaak een zelfde gevolg, net als onopgeloste relatieproblemen. Daarnaast hebben sommige medicijnen als bijwerking dat het seksuele verlangen vermindert.

Veel vrouwen hebben het eerste jaar na het krijgen van een kind minder behoefte aan seks dan in de periode voor of tijdens de zwangerschap. Emotionele en hormonale veranderingen spelen daarbij een rol, naast de al eerder beschreven pijnklachten van een knip of scheur, en vaginale droogheid bij borstvoeding. Ook spelen soms hormoonveranderingen een rol, zoals bijvoorbeeld minder aanmaak van het mannelijke hormoon testosteron na operatieve verwijdering van beide eierstokken.

Anticonceptiepillen die worden voorgeschreven om huidproblemen als acné te bestrijden, kunnen eveneens het testosterongehalte in het bloed verlagen. Ten slotte kunnen pijnklachten ervoor zorgen dat u het vrijen eigenlijk niet meer leuk en opwindend vindt, zodat u er minder zin in hebt. Problemen ontstaan vaak als het voor u moeilijk is met uw partner te praten over de soms lastige verschillen in wensen en verlangens, en als u hier niet samen een oplossing voor kunt vinden.

Als u het moeilijk vindt om klaar te komen Hoe vrouwen een orgasme krijgen en beleven, verschilt van vrouw tot vrouw. De meeste vrouwen krijgen echter een hoogtepunt door stimulatie van de clitoris of het gebied eromheen, bijvoorbeeld door likken of aanraken met de vingers. Gemeenschap is niet de meest gemakkelijke manier om de clitoris te stimuleren.

Veel vrouwen die moeilijk of nooit een orgasme bereiken, ervaren dat niet als een probleem. Ook al komen zij niet klaar, zij genieten wel van prettige seks. Problemen met klaarkomen kunnen verschillende oorzaken hebben.

Soms spelen stress, vermoeidheid, pijn bij gemeenschap of hormonale veranderingen een rol. Om een orgasme te kunnen krijgen is het belangrijk dat u zich kunt afsluiten voor wat er om u heen gebeurt, zodat u zich op uw eigen gevoelens van opwinding kunt concentreren. Sommige vrouwen vinden dat moeilijk als ze met een partner vrijen. Om extra opgewonden te raken om klaar te kunnen komen, fantaseren veel mensen over iets wat niets of nauwelijks met de situatie op dat moment te maken heeft.

Als er angst- of schuldgevoelens aanwezig zijn, is dit fantaseren vaak moeilijker. Andere oorzaken van problemen met klaarkomen kunnen te maken hebben met negatieve seksuele ervaringen; ook hebben veel vrouwen geleerd dat seks slecht is of iets om je voor te schamen.

Zo kan het moeilijk voor u zijn om u over te geven aan uw gevoelens van opwinding en u te laten gaan. Een veel voorkomende oorzaak van problemen met klaarkomen is het nooit hebben durven of leren masturberen zelf vingeren. Toch is het zelf ontdekken van deze plekjes en het leren kennen van de manier waarop uw lichaam op verschillende soorten prikkelingen reageert, vaak noodzakelijk om te leren klaarkomen.

Klaarkomen doordat uw partner u stimuleert is veel gemakkelijker als u de reacties van uw eigen lichaam goed kent en weet welke stimulatie nodig is om bij u een orgasme op te wekken. Gynaecologische klachten en seksuele problemen Elke gynaecologische klacht, aandoening, onderzoek of behandeling kan gevolgen hebben voor uw seksuele functioneren. Dit geldt trouwens ook voor hun partners, die dan soms problemen krijgen met het seksueel opgewonden raken.

Gynaecologische klachten kunnen niet alleen seksuele problemen veroorzaken, maar ook het gevolg ervan zijn. Een voorbeeld is chronische onderbuikpijn. Vaak zijn de bekkenbodemspieren dan overmatig gespannen. Dit wordt ook wel een hypertone bekkenbodem genoemd. Dit kan klachten geven van veelvuldig kleine beetjes plassen of steeds terugkerende blaasontstekingen. Ook zijn er vaak problemen met de ontlasting zoals afwisselend verstopping en diarree, aambeien of het gevoel dat er iets achterblijft.

Sommige vrouwen die met deze klacht kampen, hebben in het verleden negatieve seksuele ervaringen doorgemaakt. Een andere gynaecologische klacht als gevolg van seksuele problemen is een pijnlijke en geïrriteerde huid bij de ingang van de vagina. Zoals boven beschreven, ontstaat deze plaatselijke ontsteking focale vulvitis, vulvaire vestibulitis als gevolg van het blijven vrijen bij pijnklachten.

Juist omdat gynaecologische klachten en seksuele problemen nauw met elkaar samenhangen, is het belangrijk dat u seksuele problemen met uw huisarts of gynaecoloog bespreekt, ook al is dit niet altijd gemakkelijk. De arts kan er dan samen met u achter proberen te komen waardoor uw problemen veroorzaakt worden en in overleg met u naar een oplossing zoeken.

Emotionele aspecten van seksuele problemen Seksuele problemen kunnen een bron van spanningen zijn in een relatie. In het ergste geval leidt dit tot een angstige, bedrukte of sombere stemming. Vrouwen met seksuele problemen hebben vaak het gevoel er alleen voor te staan, omdat het moeilijk is erover te praten. Niemand vertelt gemakkelijk dat er seksuele problemen zijn, waardoor het ten onrechte lijkt alsof ze maar heel weinig voorkomen.

Verdere hulp Afhankelijk van uw klachten en de oorzaak daarvan, behandelt de huisarts of de gynaecoloog u, of verwijst deze u door naar een andere hulpverlener.

Bij seksuele klachten zonder andere problemen kan een seksuoloog de aangewezen hulpverlener zijn om u te behandelen. Een seksuoloog is een deskundige die gespecialiseerd is in het geven van hulp bij seksuele problemen. Vaak is dit een arts of een psycholoog. Als u een voorkeur hebt voor een vrouwelijke of mannelijke hulpverlener is het verstandig dit van tevoren kenbaar maken. In een eerste gesprek bij een seksuoloog komen vaak verschillende onderwerpen ter sprake, zoals de lichamelijke en psychische kant van uw klachten, de wisselwerking tussen uw klachten en uw relatie, en uw seksuele voorgeschiedenis.

Daarna probeert de seksuoloog samen met u te kijken naar mogelijke oorzaken en gevolgen van uw klachten, en stelt hij of zij aan de hand daarvan in overleg met u een behandelplan op. Hoeveel vervolggesprekken nodig zijn, is moeilijk te voorspellen.

Soms is een probleem in vijf gesprekken opgelost, soms duurt een behandeling een halfjaar of langer. In de meeste academische ziekenhuizen en steeds meer algemene ziekenhuizen is er een polikliniek of afdeling seksuologie waar seksuologen werkzaam zijn.

In deze situatie worden de kosten over het algemeen vergoed door uw ziektekostenverzekeraar, al is het verstandig uw polis erop na te lezen als u particulier verzekerd bent. Niet alle ziekenhuizen beschikken over een seksuoloog. De huisarts of gynaecoloog kan u ook doorverwijzen naar een vrijgevestigde seksuoloog of een Rutgers Stichting.

In deze gevallen betaalt u een eigen bijdrage, soms afhankelijk van de hoogte van uw inkomen. Enkele particuliere verzekeraars vergoeden de kosten. Kijk hiervoor uw polisvoorwaarden na.

Het is daarbij verstandig om erop te letten of een seksuoloog is geregistreerd bij de NVVS, de Nederlandse Vereniging voor Seksuologie. Voor sommige klachten die veel voorkomen, zoals pijn bij de vagina-opening, organiseren sommige hulpverleningsinstanties een groepsbehandeling. Vrouwtje met haar tong in de creampie. Nieuwkomer heeft gouden toekomst in pornoscene. Mooi brunette met stijlvolle dildo laat strakke kutje spuiten. Geile meid heeft een kletsnat kutje.

Japanse Sushi, lekker man! Blonde MILF trilt kutje klaar. Soppen op een natte kut. Een creampie voor de vriendin van zijn dochter. Mollige tante met spuitend poesje. Het superstrakke poesje van Maria Ryabushkina. Een steeds natter wordend kutje in close up. Mature latina vingert haar natte doos naar een hoogtepunt. De eerste geheime beelden van de geile Transavia stewardess. Nederlandse milf gebruikt elektrische tandenborstel op eigen wijze.

Een sexy compilatie van de roodharige Ariel. Brunette met grote tieten is toetje van de maand. Compleet in trance spuit ze haar hele jurkje onder. Vrouwen met hoge nood. Brittish cougar doet haar best voor een jong pikkie. Een kleine vibrator in een strak nat gleufje.

Wie zegt dat rijpe vrouwen geen nat kutje hebben? Uiteindelijk heeft deze Hollandse meid een voorkeur voor de bruine lul.