Skip to content

Sex zonder betalen sex met dronken vrouwen

sex zonder betalen sex met dronken vrouwen

.

Amateur sex escort ouwe wijven sex

We bestelden nog wat en kletsten er lustig op los. We hadden dikke lol om de jongens op de dansvloer, sommigen sloegen maar een slecht figuur. Dat was lachen geblazen, en hoe meer we dronken hoe meer lol we hadden, eigenlijk om de domste dingen.

Er kwamen steeds meer jongens bij ons staan, die vonden dit wel grappig. Iemand vroeg mij of ik zin had om te dansen en ik had nu al zo veel gedronken dat ik spontaan ja zei. Ik ging op de dansvloer behoorlijk wild te keer, de jongen waar ik mee danste pakte mij daarom maar vast en zo dansten we samen verder.

Er werd een langzaam nummer gedraaid, we gingen dicht tegen elkaar aan dansen en het duurde maar even of ik voelde zijn hand op mijn kontje, en hij begon me zachtjes te knijpen. Ik vond dit wel lekker en zei er dus niets van. Hij deed zijn hand wat hoger en die ging bij mijn spijkerbroek in, ik voelde nu zijn hand op mijn blote billen. Dat was lekker, ik ging nog dichter naar hem toe en heel langzaam dansten we verder, als je het nog dansen kon noemen.

Hij probeerde een vinger in mijn kontje te steken, wat niet zo gemakkelijk ging in mijn strakke jeans. Heel stiekem deed ik de knoop van mijn jeans los en deed de rits ietsje naar beneden. Hij keek me veel betekenend aan, hij wist nu dat ik het lekker vond. Daar schoof zijn vinger al naar binnen wat mij heel geil maakte. Hij drukte mij stevig tegen zich aan, en ondertussen duwde hij de vinger steeds verder. Ik kreunde zachtjes, dit was best lekker zeg. Toen hij dat hoorde ging er nog een vinger naar binnen, dat deed pijn maar ik liet me niet kennen, tanden op elkaar, het zou wel beter worden dacht ik, als ik maar geil genoeg was.

Na een tijdje voelde ik al niet eens meer hoeveel vingers hij in mijn kontje had gestoken, ik was zo geil geworden dat het mij niets kon schelen, en ik zei tegen hem, ga door ik vind het heerlijk. De muziek stopte, plotseling stonden we daar, iedereen was al bijna van de dansvloer en nu was het goed te zien dat hij zijn hand in mijn jeans had.

Snel trok hij die terug, we liepen naar onze vrienden en die moesten er enorm om lachen en zeiden tegen mij, ben jij een sletje aan het worden? Dat wou ik absoluut niet horen, is een beetje genieten dan al zo erg? Ik keek hen kwaad aan, en zei, ik zou wel eens willen weten wie hier van de meiden de grootste slet is. Zo stonden we een tijdje te bek vechten, tot de jongens er genoeg van kregen en zeiden, jullie houden nu op of we gaan wel ergens anders staan. Waar gezelligere meiden zijn. Dat wilden we geen van allen, we hadden een gezellig clubje zo en hielden dus onze mond maar om het gezellig te houden.

De jongen waar ik mee had gedanst stond weer naast mij, maar dansen wou ik niet meer. Hij sloeg zijn arm om mijn middel en probeerde weer met zijn hand bij mijn jeans in te komen. Ik was nu niet van plan om mijn broek weer los te knopen, dus dat ging niet door.

Hij keek sneu maar ik fluisterde in zijn oor, straks buiten, dan mag het weer, als je mij thuis wilt brengen tenminste en dat wou hij maar al te graag. Dat vond ik leuk en bleef de rest van de avond dicht bij hem. We dronken nog meer, ik raakte al aardig aangeschoten wat Chris, zo heet die jongen, wel grappig vond. Ik ging voor de zekerheid op een barkruk zitten, ik wiebelde behoorlijk op mijn benen en wou liever niet languit gaan daar op de vloer.

Chris nam nog een drankje en ik pakte het af, ik had dorst en wilde het hebben. Ik dronk het snel op en lachend bestelde hij er nog twee, voor mij en eentje voor hem. Daarna wou hij me naar huis brenge3n het was al aardig laat geworden. Ik liet me van de barkruk glijden maar merkte dat ik niet meer op mijn benen kon staan, snel greep Chris mij en al leunend op hem gingen we naar buiten.

Fietsen werd zo ook niks dus bestelde Chris een taxi, het was niet zo ver dus dat was wel te betalen. Thuis gekomen nam ik hem mee naar binnen, meteen door naar mijn kamer, bang dat ik mijn broer tegen zou komen. Maar traplopen ging ook al vreemd en mijn broer kwam kijken wat er aan de hand was. Hij moest erg lachen, zuiperd zei hij, heb je nu je zin? Ga die vent maar neuken die je bij je hebt, of ben je daar ook niet meer toe in staat?

Ik riep vol goede moed, daar ben ik nog heel goed toe in staat, moet jij eens op letten. We gingen mijn kamer binnen, mijn broer zag ik niet meer en we tuimelden op mijn bed neer. Chris zag zijn kans, deed mij alle kleren uit, wat ik prima vond en ging met zijn handen over mijn hele lichaam.

Ik liet alles toe, ik was te dronken om normaal te doen. Daarom werd ik door Chris flink geneukt, ik weet zelf niet meer precies wat we allemaal hebben gedaan die nacht. Ik vond het lekker e3n dat was genoeg voor mij. Een tijdje lagen we naast elkaar, ik dacht dat Chris in slaap was gevallen en sloop zo goed en kwaad als het ging naar het toilet, ik had niet eens in de gaten dat ik nog maakt was.

Tegenstanders vinden dat vrouwen met deze wet kunnen doen alsof ze verkracht zijn wanneer ze spijt hebben van seks onder invloed. Hoe denken wij hierover? Moet dit wetsvoorstel er ook in Nederland komen? Doornroosje75 maandag 25 juni Ik geloof niet meer in sprookjes. Ja laat het hem dan maar vast leggen op z'n mobiel genanter kan toch niet , dat ze toestemming geeft. Er zijn jammer genoeg vrouwen triest genoeg om een man aan te klagen voor verkrachting omdat ze er spijt van hebben of omdat ze tegenover hun vriend bijv.

Helaas heb ik hier ervaring mee. En dan is het goed dat je hem kan aanklagen want dronken of niet, nee is nee. Tenderlover maandag 25 juni Wordt het andersom sex met een dronken man   ook strafbaar?

En hoe zit het als je allebei dronken bent? Jill maandag 25 juni TL, alsof je met een dronken man nog seks kunt hebben Daarnaast vind ik te veel drinken eigenlijk gewoon eigen verantwoordelijkheid. Ook de gevolgen ervan Tenderlover reageerde Wordt het andersom sex met een dronken man   ook strafbaar? En als ik nou een mojito bestel, dan wel?

En je wilde tot die tijd absoluut geen sex en dat weet hij. Maar nu je dronken bent kan je je niet zo goed meer verzetten en maakt hij enorm misbruik van je waarna hij je gewoon in je uppie laat liggen en vervolgens zegt dat er niks gebeurt is.

Tot het moment dat je van je vrienden hoort dat jullie toch zulke geweldige sex hebben gehad. Terwijl jij je alleen pijn en verschrikkelijke vernedering en schaamte herinnert en die schaamte is ook het enige wat je voelt. Dan is het volgens jou gewoon je eigen schuld????? Ik vind het lastig, met name om de grens te bepalen Of moet ik een witte streep trekken in mijn slaapkamer?

DoornroosjeIk ben het met je eens dat teveel drinken je eigen verantwoordelijkheid is maar betekend het dan dat je als man een volrecht hebt om elke dronken vrouw te pakken, t is immers haar eigen schuld??

Ik vind het in het geval van jonge meisjes inderdaad een ander geval. Maar een volwassen vrouw die te lam is om fatsoenlijk nee te zeggen Dan kan er alsnog sprake zijn van verkrachting, maar dat zal dan op andere wijze aangetoond moeten worden. Dus als een volwassen vrouw dronken is, herhaaldelijk nee zegt maar niet sterkt genoeg is om zich goed te verzetten mag een man haar wel verkrachten, had ze maar niet dronken moeten zijn?? Ik bedenk me overigens net, dat uitgaande van deze regelgeving, mijn ontmaagding strafbaar was voor mijn vriendje van destijds Ja, ik was jong, ik was voor het eerst van mijn leven stomdronken, ik weet me de seksuele handeling niet meer te herinneren Was het tegen je zin?

Was het zoals de situatie die ik net schetste? Ik weet t niet hoor. Ik vind dat vrouwen natuurlijk zelf een verantwoordelijkheid hebben maar als het een heer is blijft hij van haar af. Maar goed heren zijn tegenwoordig zeldzaam. Ja idd, vrouwen die heel gewillig zijn door de drank en later spijt krijgen zijn er zat. Dat zei ik trouwens al eerder, die zijn echt zielig.

Klagen die man dan aan, vaak ook om aan de omgeving te laten zien dat ze echt niet vrijwillig zomaar met een vent het bed in zijn gedoken.sex zonder betalen sex met dronken vrouwen

.


Bad meid geile hollandse sex

  • Ja, ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van derden via e-mail, die mij worden gestuurd vanuit. Ik begon me nu toch wat te schamen, wou zo snel mogelijk weer naar Chris dus ik stond op en stundelde die kant op.
  • En toch heb ik genoten van de sex, maar niet van mijn dronken zijn.
  • Sex zonder betalen sex met dronken vrouwen
  • Gratis sex gorinchem familie
  • Lul afzuigen bruine kutjesShemale zoekt date stoute geile meisjes


Ik ging op de dansvloer behoorlijk wild te keer, de jongen waar ik mee danste pakte mij daarom maar vast en zo dansten we samen verder.

Er werd een langzaam nummer gedraaid, we gingen dicht tegen elkaar aan dansen en het duurde maar even of ik voelde zijn hand op mijn kontje, en hij begon me zachtjes te knijpen. Ik vond dit wel lekker en zei er dus niets van. Hij deed zijn hand wat hoger en die ging bij mijn spijkerbroek in, ik voelde nu zijn hand op mijn blote billen. Dat was lekker, ik ging nog dichter naar hem toe en heel langzaam dansten we verder, als je het nog dansen kon noemen.

Hij probeerde een vinger in mijn kontje te steken, wat niet zo gemakkelijk ging in mijn strakke jeans. Heel stiekem deed ik de knoop van mijn jeans los en deed de rits ietsje naar beneden.

Hij keek me veel betekenend aan, hij wist nu dat ik het lekker vond. Daar schoof zijn vinger al naar binnen wat mij heel geil maakte. Hij drukte mij stevig tegen zich aan, en ondertussen duwde hij de vinger steeds verder. Ik kreunde zachtjes, dit was best lekker zeg. Toen hij dat hoorde ging er nog een vinger naar binnen, dat deed pijn maar ik liet me niet kennen, tanden op elkaar, het zou wel beter worden dacht ik, als ik maar geil genoeg was.

Na een tijdje voelde ik al niet eens meer hoeveel vingers hij in mijn kontje had gestoken, ik was zo geil geworden dat het mij niets kon schelen, en ik zei tegen hem, ga door ik vind het heerlijk. De muziek stopte, plotseling stonden we daar, iedereen was al bijna van de dansvloer en nu was het goed te zien dat hij zijn hand in mijn jeans had.

Snel trok hij die terug, we liepen naar onze vrienden en die moesten er enorm om lachen en zeiden tegen mij, ben jij een sletje aan het worden? Dat wou ik absoluut niet horen, is een beetje genieten dan al zo erg? Ik keek hen kwaad aan, en zei, ik zou wel eens willen weten wie hier van de meiden de grootste slet is. Zo stonden we een tijdje te bek vechten, tot de jongens er genoeg van kregen en zeiden, jullie houden nu op of we gaan wel ergens anders staan.

Waar gezelligere meiden zijn. Dat wilden we geen van allen, we hadden een gezellig clubje zo en hielden dus onze mond maar om het gezellig te houden. De jongen waar ik mee had gedanst stond weer naast mij, maar dansen wou ik niet meer. Hij sloeg zijn arm om mijn middel en probeerde weer met zijn hand bij mijn jeans in te komen. Ik was nu niet van plan om mijn broek weer los te knopen, dus dat ging niet door. Hij keek sneu maar ik fluisterde in zijn oor, straks buiten, dan mag het weer, als je mij thuis wilt brengen tenminste en dat wou hij maar al te graag.

Dat vond ik leuk en bleef de rest van de avond dicht bij hem. We dronken nog meer, ik raakte al aardig aangeschoten wat Chris, zo heet die jongen, wel grappig vond. Ik ging voor de zekerheid op een barkruk zitten, ik wiebelde behoorlijk op mijn benen en wou liever niet languit gaan daar op de vloer. Chris nam nog een drankje en ik pakte het af, ik had dorst en wilde het hebben. Ik dronk het snel op en lachend bestelde hij er nog twee, voor mij en eentje voor hem.

Daarna wou hij me naar huis brenge3n het was al aardig laat geworden. Ik liet me van de barkruk glijden maar merkte dat ik niet meer op mijn benen kon staan, snel greep Chris mij en al leunend op hem gingen we naar buiten.

Fietsen werd zo ook niks dus bestelde Chris een taxi, het was niet zo ver dus dat was wel te betalen. Thuis gekomen nam ik hem mee naar binnen, meteen door naar mijn kamer, bang dat ik mijn broer tegen zou komen.

Maar traplopen ging ook al vreemd en mijn broer kwam kijken wat er aan de hand was. Hij moest erg lachen, zuiperd zei hij, heb je nu je zin? Ga die vent maar neuken die je bij je hebt, of ben je daar ook niet meer toe in staat? Ik riep vol goede moed, daar ben ik nog heel goed toe in staat, moet jij eens op letten. We gingen mijn kamer binnen, mijn broer zag ik niet meer en we tuimelden op mijn bed neer.

Chris zag zijn kans, deed mij alle kleren uit, wat ik prima vond en ging met zijn handen over mijn hele lichaam. Ik liet alles toe, ik was te dronken om normaal te doen. Daarom werd ik door Chris flink geneukt, ik weet zelf niet meer precies wat we allemaal hebben gedaan die nacht.

Ik vond het lekker e3n dat was genoeg voor mij. Een tijdje lagen we naast elkaar, ik dacht dat Chris in slaap was gevallen en sloop zo goed en kwaad als het ging naar het toilet, ik had niet eens in de gaten dat ik nog maakt was.

Daar stond mijn broer, zo zei hij, nu zie ik mijn zusje eens op een hele andere manier, ik heb je nog nooit naakt gezien en wou dat al vaak heel graag zoals je weet, maar jij wou nooit. Nee, ik had dat nooit zien zitten met mijn broer, ik koest er niet aan denken. Ik viel bijna om, mijn broer greep mij vast en bracht mij naar het toilet waar hij gewoon bleef staan kijken. Ik begon me nu toch wat te schamen, wou zo snel mogelijk weer naar Chris dus ik stond op en stundelde die kant op.

Weer pakte mijn broer mij vast, kom maar zei hij lief, ik help je wel. Daarnaast vind ik te veel drinken eigenlijk gewoon eigen verantwoordelijkheid. Ook de gevolgen ervan Tenderlover reageerde Wordt het andersom sex met een dronken man   ook strafbaar?

En als ik nou een mojito bestel, dan wel? En je wilde tot die tijd absoluut geen sex en dat weet hij. Maar nu je dronken bent kan je je niet zo goed meer verzetten en maakt hij enorm misbruik van je waarna hij je gewoon in je uppie laat liggen en vervolgens zegt dat er niks gebeurt is. Tot het moment dat je van je vrienden hoort dat jullie toch zulke geweldige sex hebben gehad.

Terwijl jij je alleen pijn en verschrikkelijke vernedering en schaamte herinnert en die schaamte is ook het enige wat je voelt. Dan is het volgens jou gewoon je eigen schuld????? Ik vind het lastig, met name om de grens te bepalen Of moet ik een witte streep trekken in mijn slaapkamer? DoornroosjeIk ben het met je eens dat teveel drinken je eigen verantwoordelijkheid is maar betekend het dan dat je als man een volrecht hebt om elke dronken vrouw te pakken, t is immers haar eigen schuld??

Ik vind het in het geval van jonge meisjes inderdaad een ander geval. Maar een volwassen vrouw die te lam is om fatsoenlijk nee te zeggen Dan kan er alsnog sprake zijn van verkrachting, maar dat zal dan op andere wijze aangetoond moeten worden. Dus als een volwassen vrouw dronken is, herhaaldelijk nee zegt maar niet sterkt genoeg is om zich goed te verzetten mag een man haar wel verkrachten, had ze maar niet dronken moeten zijn??

Ik bedenk me overigens net, dat uitgaande van deze regelgeving, mijn ontmaagding strafbaar was voor mijn vriendje van destijds Ja, ik was jong, ik was voor het eerst van mijn leven stomdronken, ik weet me de seksuele handeling niet meer te herinneren Was het tegen je zin?

Was het zoals de situatie die ik net schetste? Ik weet t niet hoor. Ik vind dat vrouwen natuurlijk zelf een verantwoordelijkheid hebben maar als het een heer is blijft hij van haar af. Maar goed heren zijn tegenwoordig zeldzaam. Ja idd, vrouwen die heel gewillig zijn door de drank en later spijt krijgen zijn er zat. Dat zei ik trouwens al eerder, die zijn echt zielig. Klagen die man dan aan, vaak ook om aan de omgeving te laten zien dat ze echt niet vrijwillig zomaar met een vent het bed in zijn gedoken.

Ik denk dat als je zelf sex met iemand hebt en er spijt van krijgt dat dan maar moet accepteren, gebeurt is gebeurt en je was er zelf bij. We zouden natuurlijk ook vrouwen gewoon kunnen verbieden om alcohol te drinken, dan zijn we er ook uit.

Of we verbieden het eerst, en daarna voeren we gedoogbeleid in Want nu wordt de man verantwoordelijk gesteld terwijl het de is vrouw  die meer drinkt dan ze aankan en niet meer weet wat ze wel of niet wil. Een meerderjarige vrouw dient als volwassene te worden behandeld en ze draagt dus zelf de verantwoordelijkheid voor haar eigen gedrag.

Vrouwen al bij voorbaat als slachtoffer aanmerken vind ik ook niet erg bevorderlijk voor de emancipatie. We willen toch gelijkwaardigheid? Als deze wet er door komt zie ik ongekende nieuwe mogelijkheden voor breezersletjes met weinig scrupules.

Je pikt een leuke vent op in een bar, laat je vollopen,  en na een nacht van steaming sex zeg je de volgende dag gewoon: En nu wil ik je cash, je creditcards en de sleuteltjes van je Z 3  cabrio want anders klaag ik je aan wegens verkrachting!

Het is gewoon moeilijk want hoe bewijs je als vrouw dat het tegen je zin was en hoe bewijs je als man dat het echt vrijwillig was. Dan moet je bij dit soort dingen dus echt het antwoord op de vraag of ze sex wil filmen of je moet gewoon geen ONS meer hebben met een bezopen vrouw.

Gewoon wat contractjes met daarin dat je beide toestemt naast je condooms doen. Die beiden onderteken en dan van bil gaan.