Skip to content

Strakke tiener kutjes slaaf sm

strakke tiener kutjes slaaf sm

Ik  ben dagelijks veel online te vinden op forums en chatrooms gerelateerd aan seks en lesbiennes , om te voldoen aan gelijkgestemde mensen en meer over mezelf te leren. Online   ontmoette ik Martina. Ze is 9 jaar ouder dan ik en  verveelde zich  in haar huwelijk , terwijl  ze aan het zoeken  was naar  een nieuwe   BDSM slaaf vroeg ze zich af   hoe BDSM sex   met een vrouw  zou zijn.

We vonden elkaar  als vrij snel op een datingsite en we   waren beide  vrij nieuw  in de chat   i k heb  heb wel meer online afspreken ervaring  dan haar en al snel hadden we het over wat wij graag met elkaar zouden willen doen als   we het met elkaar zouden doen.

Dit hele gesprek  leiden tot  veel fantasie en verlangen naar elkaar. Al snel gingen   mijn vingers over   mijn kutje , terwijl ik haar probeerde geil  te maken en over te halen om een keer wat af te spreken. Martina vond het niet fijn om via de   computer te  masturberen , maar wilde liever bellen zodat ze mijn stem kon horen. Ze had een fetisj voor tieten en was erg trots op haar eigen  grote ronde borsten.

Wat een geluk heb ik met Martina, ze heeft het perfecte plaatje en misschien kan ik haar mijn Lesbische BDSM slaaf maken. Daarnaast  was zeer onderdanig en wilde dat ik haar  op belde  en haar  mijn slaaf noemde. In het begin vond ik dit wat ongemakkelijk om te doen maar het wende snel , al snel   genoten  we van onze kleine rollenspel telefoongesprekken waarbij we beide hard en geil konden klaarkomen.

Het was wachten op de eerste ontmoeting en dit was voor mij zeer spannend. Wij wonen ongeveer km van elkaar , het was zomer en we waren allebei nieuwsgierig naar elkaar. Dus we  prikte   een datum in   een klein stadje ,   halverwege tussen beide van onze woonplaatsen.

Martina was er  vroeg en we spraken af op het  marktplein. Telefonisch   gaf ze me een   beschrijving van zichzelf , zodat ik haar kon herkennen. Zo rijdt ik naar onze ontmoetingspunt het marktplein en de hele tijd  zit ik  te be denken   over wat ik  met haar  zou kunnen doen als ik   haar ontmoet. Zijn we gewoon kennissen? Immers , ik masturbeerde meerdere malen met haar. Z e weet meer over mijn geheime verlangens  naar   iemand anders. En ik weet over haar fantasieën met haar vriendin Cora ,  wilt ze   mijn slaaf zijn of gewoon een afspreken.

Moet ik haar gewoon behandelen zoals ik deed in de chatroom? Wat misschien wat grof is   in het openbaar , dit  maakte me al NAT  als ik erover aan het   denken was. Uiteindelijk , heb ik besloten om gewoon wachten en zien wat er is gebeurd. Ik vond het marktplein met dank aan GPS. Ze was er al en leek  van afstand  heel nerveus. Ze droeg een strakke   jeans  met  een witte blouse  er boven dat haar lichaam mooi accentueerde. Ze  heeft  niet  gelogen   over haar borsten , ze waren lekker groot en mooi gevormd.

Haar haar was een lang , recht   en zwart , en haar gezicht was mooi wat mij al snel nieuwsgierig maakte naar haar grote latina billen. Ikzelf droeg alleen een korte , gele jurk met niet veel  er onder. Ze had een mooie , open en brede lach , en haar gezicht was zo mooi , ik vroeg me af waarom zij zo veel werk  heeft  gestoken in haar lichaam.

Ik ging naast haar zitten. Het café had slechts een paar andere bezoekers , een paar schoolmeisjes zaten op een tafel tegenover ons , en een paar leek te zitten binnen. Verder   was het leeg. De serveerster kwam en ik bestelde een grote sundae ijsco met room en Cappuccino. Martina dronk haar espresso en vertelde  dat ze  op  haar gewicht moet letten. Ik gaf nooit wat om  mijn gewicht , en nog kon ik mezelf genieten.

Maar nu is haar heerlijke figuur heb gezien begin ik hier ook aan te twijfelen. Ze leek meer verlegen   te zijn in het echte leven dan online.

Ik doe het meestal met mezelf , als ik de tijd heb ,  eigenlijk   niet zo heel vaak. En  meteen   denk ik aan aan sex met haar. Helaas werd ik   onderbroken toen de serveerster kwam om mijn bestelling te brengen anders had ik al een gewaagde opmerking gemaakt. Zonder aankondiging  zei Martina ineens: Ik begon met het eten van het ijsje. Ik fronste   mijn wenkbrauwen. Ze keek om zich heen en fluisterde terwijl   ze naar mijn oor   leunde: Een paar centimeter boven haar clitje bleef een klein plukje schaamhaar staat.

Hierin deed Marscha een roze strikje. Op het strikje stond “slaaf” geschreven. Kees bekeek samen met Marsha de oester van Lieke. Haar grote en kleine schaamlippen werden geïnspecteerd. Het huidje dat over haar clit zat werd omhooggetrokken. Lieke voelde het bloed naar haar poesje stromen. Ze kon daar niks tegen doen. Marsha en Kees bespraken of ze naar de chirurg moest: Mooie grote grote en mooie kleine kleine” “Ja dat vindt ik ook, meester”, zegt Marscha.

Kees besluit dat Lieke niets hoeft weg te laten snijden. Het ringetje werd door het huidje gehaald. Aan het ringetje zat een touwtje en dit bond hij weer vast aan het plukje schaamhaar. Hij zette het touwtje strak genoeg om Lieke’s clitje bloot te leggen. Van dit gedoe was heer liefdeknobbel flink gezwollen geraakt. Tot Lieke’s ongenoegen voelde ze dat ze flink wat kutsap aan het maken was.

Marscha zag het ook. Daarna kreeg Lieke instructies: De volgende dag, na een vreemde nacht slaap waarbij ze steeds wakker werd van haar blote clitje, kreeg ze een sms dat ze samen met Marscha gingen winkelen. Marscha haalde haar op in een grote mercedes en ze reden naar Amsterdam. Daar kocht Marscha kleding voor Lieke. Nieuwe pumps, laarzen, rokjes, shirtjes, jurkjes, etc.

Ze mocht vanaf nu alleen deze kleding aan naar school. Om 7 uur in de ochtend kreeg Lieke een sms met kleding voorschriften. Ook moest ze de dildo en een pak melk meenemen.

Met bonkend hart liep ze het klaslokaal in van vwo6. Op hoge hakken en met een mooi strak jurkje van Viva Maria aan kwam ze binnen. De dure soepele stof accentueerde haar mooie weelderige vormen en de ronde hals ontblootte haar mooie schouder.

Het vetertje in de jurk om haar slanke middel accentueerde haar joekels nog meer. De stof viel als zijde om haar stevige ronde malse billen. Ze kreeg een sms. Het was van Kees. Kennelijk had hij Lieke door want ze had het touwtje los gezet nadat ze vannacht drie keer was klaargekomen. Lieke zag dat Marscha ook wist van het bericht. Stiekem trok Lieke haar jurkje op en stiekem stak ze twee handen onder haar jurkje en trok ze het touwtje aan.

Gelukkig zag niemand het. Meteen voelde ze de tocht over haar blote knobbeltje glijden. Ze werd zo geil als boter. Haar tepels werden keihard van de spanning, het geen Lieke deed besluiten met haar handen over elkaar te gaan zitten.

Ook dat deed ze. Er ontstond beroering bij de jongens en de meester maande de klas tot stilte. Pak uit je tas je pakje melk en gooi die over je borsten. Lieke deed wat gevraagd werd. Ze opende de bovenkant van het pakje helemaal, nam een paar slokjes.

Ze deed alsof ze zich verslikte en gooide het pak over haar borsten heen. Het jurkje werd direct doorschijnend en haar dikke tieten schenen door de stof heen. Lieke pakte met haar handen haar borsten vast en vroeg of ze weg mocht. De meester staarde naar haar borsten en gaf Lieke toestemming om zich te drogen. Huilend droogde Lieke zich af op het toilet. Lieke bleef na de les zitten en vroeg of de meester haar en slinger wilde geven naar het huis van Kees.

Daarop belde de leraar direct Kees. Lieke liep mee naar de auto en ze stapte in. Ik mag je niet neuken, maar je moet me wel pijpen. Het is een ritje van maar een minuut of 5 dus ik zou maar beginnen. Hij pompte haar de hele weg heen en weer op zijn lul en liet Lieke zijn zaad opdrinken. Aangekomen bij de villa van Kees bracht hij Lieke naar de voordeur. Lieke keek van schaamte naar beneden. Eenmaal binnen bleef ze een moment staan. Toen bedacht ze opeens dat ze wat moest doen.

Ze trok snel haar kleren uit en nam de lul van haar meester met overtuiging in haar mond. Ze nam zijn slappe lul helemaal in haar mond, maar toen begon deze te groeien en het lukte haar niet de dikke lange lul helemaal naar binnen te werken.

Kees duwde haar met kracht weg. Ze kreeg een dildo van 25 cm en 5 cm dik. Daar moest ze thuis op oefenen. Ik wil je voorstellen aan twee heren. Ze gingen naar een andere kamer en daar zaten twee heren in pak. Jullie krijgen 30 minuten met haar, jullie houden je aan de regels en ze blijft vastgebonden zoals ik dat nu ga doen. De heren gaven Kees euro en Lieke werd met handen en voeten wijdbeens vastgebonden opgehangen aan een grote ronde buisconstuctie.

De buis kon draaien zodat ze Lieke op haar kop konden zetten maar ook staand of liggend omhoog met haar gezicht of juist naar beneden. De heren bewonderde eerst Lieke. Ze zette haar rechtop, na haar eerst een paar keer in de rondten te hebben gedraaid. Ze spraken over haar alsof ze niet iemand was. Één man pakte een zweep met een rubberen plaatje aan het einde. Zonder waarschuwing sloeg hij Lieke daarmee hard tegen haar kut.

De andere man pakte ook zo’n zweep en ging achter Lieke staan. Op me beurt sloegen ze vol op het arme kutje van Lieke. Lieke’s clitje was nog open en bloot door het gespannen kettinkje dat haar velletje omgetrokken hield. Ze raakte haar clitje niet vaak maar vaak genoeg om het te doen kloppen van de pijn. Na een paar minuten was Lieke’s kutje helemaal rood en pijnlijk.

Haar schaamlippen voelde als er spelden in zaten. Toen draaide ze de constructie zo dat Lieke naar beneden hing met haar hoofd. Aan haar dijen werden jaratelbandjes bevestigd, vervolgens werden en klemmen op haar pijnlijke schaamlippen gezet en werden de klemmen met bandjes aan de jaratelbandjes gezet. De bandjes werden aangetrokken zodat Lieke’s kutje open kwam te staan. In de vele spiegels in de maker zag Lieke haar roze binnenste glinsteren van het vocht. Een man ging met zijn hoofd tussen haar benen en begon haar openstaande grot te likken.

Hier werd het geile grietje nog natter van. Lieke produceerde altijd erg veel vocht. Zelfs nu ze op haar hoofd hing, stroomd het vocht langs haar trillende lichaam naar beneden.

De mannen zagen het en hielden er een beker op haar opening en draaide haar om zodat het sap en de beker stroomde. Onderwijl wreven ze lekker over haar kutje en haar kloppende rood gezwollen clit.

Lieke kwam klaar en ze hoorde haar sappen in het bekertje stromen.

..

Trillend klaarkomen gratis sexfimpjes

Deze meester hield niet alleen zelf slaven, maar kocht en verkocht ook slaven, voornamelijk Afrikaanse vrouwen ten zuiden van de Sahara. Vooral de handel in jonge negerinnen was in die tijd zeer lucratief. De dikke negerinnen — daar waren er heel veel van — werden direct verkocht als veldslaaf, fabrieksslaaf of huisslaaf, terwijl de slanke negerinnen — vaak nog jong — vooral gebruikt werden voor seks.

Voordat de slavenhandelaar uit de film deze seksslavinnen doorverkocht, keurde hij de meisjes eerst. Dat ging er niet zachtzinnig aan toe. Hij kleedde de negerinnetjes eerst helemaal uit, draaide ze eenmaal rond en inspecteerde hun lichaam op putten en puisten en andere gebreken. Daarna sloeg hij met zijn vlakke hand eerst een paar keer flink op de billen, om te zien of de meiden strak genoeg waren.

Ook de borsten moesten er stevig bij staan. Vervolgens legde de man, zoals we kunnen zien op de foto, het zwarte neukvlees op een verhoogde tafel op haar buik en bond hij de handen vast met een touw. De slavin kon zich niet meer verroeren en kreeg het commando: Daarna ritste hij zijn gulp open en haalde zijn gezwollen lid naar buiten.

Hij pakte het meisje bij haar heupen en stak krachtig zijn pik diep in haar, helemaal tot aan zijn vette pens en kreunde: In het begin vond ik dit wat ongemakkelijk om te doen maar het wende snel , al snel   genoten  we van onze kleine rollenspel telefoongesprekken waarbij we beide hard en geil konden klaarkomen.

Het was wachten op de eerste ontmoeting en dit was voor mij zeer spannend. Wij wonen ongeveer km van elkaar , het was zomer en we waren allebei nieuwsgierig naar elkaar. Dus we  prikte   een datum in   een klein stadje ,   halverwege tussen beide van onze woonplaatsen.

Martina was er  vroeg en we spraken af op het  marktplein. Telefonisch   gaf ze me een   beschrijving van zichzelf , zodat ik haar kon herkennen. Zo rijdt ik naar onze ontmoetingspunt het marktplein en de hele tijd  zit ik  te be denken   over wat ik  met haar  zou kunnen doen als ik   haar ontmoet.

Zijn we gewoon kennissen? Immers , ik masturbeerde meerdere malen met haar. Z e weet meer over mijn geheime verlangens  naar   iemand anders.

En ik weet over haar fantasieën met haar vriendin Cora ,  wilt ze   mijn slaaf zijn of gewoon een afspreken. Moet ik haar gewoon behandelen zoals ik deed in de chatroom? Wat misschien wat grof is   in het openbaar , dit  maakte me al NAT  als ik erover aan het   denken was.

Uiteindelijk , heb ik besloten om gewoon wachten en zien wat er is gebeurd. Ik vond het marktplein met dank aan GPS. Ze was er al en leek  van afstand  heel nerveus. Ze droeg een strakke   jeans  met  een witte blouse  er boven dat haar lichaam mooi accentueerde.

Ze  heeft  niet  gelogen   over haar borsten , ze waren lekker groot en mooi gevormd. Haar haar was een lang , recht   en zwart , en haar gezicht was mooi wat mij al snel nieuwsgierig maakte naar haar grote latina billen. Ikzelf droeg alleen een korte , gele jurk met niet veel  er onder. Ze had een mooie , open en brede lach , en haar gezicht was zo mooi , ik vroeg me af waarom zij zo veel werk  heeft  gestoken in haar lichaam. Ik ging naast haar zitten. Het café had slechts een paar andere bezoekers , een paar schoolmeisjes zaten op een tafel tegenover ons , en een paar leek te zitten binnen.

Verder   was het leeg. De serveerster kwam en ik bestelde een grote sundae ijsco met room en Cappuccino. Martina dronk haar espresso en vertelde  dat ze  op  haar gewicht moet letten. Ik gaf nooit wat om  mijn gewicht , en nog kon ik mezelf genieten. Maar nu is haar heerlijke figuur heb gezien begin ik hier ook aan te twijfelen.

Ze leek meer verlegen   te zijn in het echte leven dan online. Ik doe het meestal met mezelf , als ik de tijd heb ,  eigenlijk   niet zo heel vaak. En  meteen   denk ik aan aan sex met haar. Helaas werd ik   onderbroken toen de serveerster kwam om mijn bestelling te brengen anders had ik al een gewaagde opmerking gemaakt. Zonder aankondiging  zei Martina ineens: Ik begon met het eten van het ijsje.

Ik fronste   mijn wenkbrauwen. Ze keek om zich heen en fluisterde terwijl   ze naar mijn oor   leunde: I k plaste   op mijn hand en wreef   het  over   mijn tieten terwijl ik dacht dat  jij   dat voor mij  zou  doen. Weet je nog , als die   ene keer in de chat dat geile plas verhaal van ons. Ze dronk haar espresso  op.

Het was koud en hard ,  maar   mijn schaamlippen verspreiden tijdens het begeleiden van het in en uit mijn kutje. Ik draaide de lepel in mij en trok het uit van mijn natte kutje , na een tijdje gaf ik de lepel aan   Martina , die nam het met plezier   in haar mond , en begon  met het grondig   zuigen aan de lepel.

Nogmaals , gegiechel  van   de andere tafel. Ze staarde me weer aan ,  en zei. Ik neem  die   lepel  stiekem  mee   in mijn handtas. Het toilet  was erg klein , slechts een kleine hokje   met een wastafel en een deur. We hebben ons en   toch  in  geperst en vergrendelde de deur achter ons.


strakke tiener kutjes slaaf sm

Ik  ben dagelijks veel online te vinden op forums en chatrooms gerelateerd aan seks en lesbiennes , om te voldoen aan gelijkgestemde mensen en meer over mezelf te leren. Online   ontmoette ik Martina. Ze is 9 jaar ouder dan ik en  verveelde zich  in haar huwelijk , terwijl  ze aan het zoeken  was naar  een nieuwe   BDSM slaaf vroeg ze zich af   hoe BDSM sex   met een vrouw  zou zijn. We vonden elkaar  als vrij snel op een datingsite en we   waren beide  vrij nieuw  in de chat   i k heb  heb wel meer online afspreken ervaring  dan haar en al snel hadden we het over wat wij graag met elkaar zouden willen doen als   we het met elkaar zouden doen.

Dit hele gesprek  leiden tot  veel fantasie en verlangen naar elkaar. Al snel gingen   mijn vingers over   mijn kutje , terwijl ik haar probeerde geil  te maken en over te halen om een keer wat af te spreken.

Martina vond het niet fijn om via de   computer te  masturberen , maar wilde liever bellen zodat ze mijn stem kon horen. Ze had een fetisj voor tieten en was erg trots op haar eigen  grote ronde borsten. Wat een geluk heb ik met Martina, ze heeft het perfecte plaatje en misschien kan ik haar mijn Lesbische BDSM slaaf maken. Daarnaast  was zeer onderdanig en wilde dat ik haar  op belde  en haar  mijn slaaf noemde. In het begin vond ik dit wat ongemakkelijk om te doen maar het wende snel , al snel   genoten  we van onze kleine rollenspel telefoongesprekken waarbij we beide hard en geil konden klaarkomen.

Het was wachten op de eerste ontmoeting en dit was voor mij zeer spannend. Wij wonen ongeveer km van elkaar , het was zomer en we waren allebei nieuwsgierig naar elkaar. Dus we  prikte   een datum in   een klein stadje ,   halverwege tussen beide van onze woonplaatsen. Martina was er  vroeg en we spraken af op het  marktplein. Telefonisch   gaf ze me een   beschrijving van zichzelf , zodat ik haar kon herkennen.

Zo rijdt ik naar onze ontmoetingspunt het marktplein en de hele tijd  zit ik  te be denken   over wat ik  met haar  zou kunnen doen als ik   haar ontmoet. Zijn we gewoon kennissen? Immers , ik masturbeerde meerdere malen met haar. Z e weet meer over mijn geheime verlangens  naar   iemand anders. En ik weet over haar fantasieën met haar vriendin Cora ,  wilt ze   mijn slaaf zijn of gewoon een afspreken. Moet ik haar gewoon behandelen zoals ik deed in de chatroom?

Wat misschien wat grof is   in het openbaar , dit  maakte me al NAT  als ik erover aan het   denken was. Uiteindelijk , heb ik besloten om gewoon wachten en zien wat er is gebeurd.

Ik vond het marktplein met dank aan GPS. Ze was er al en leek  van afstand  heel nerveus. Ze droeg een strakke   jeans  met  een witte blouse  er boven dat haar lichaam mooi accentueerde. Ze  heeft  niet  gelogen   over haar borsten , ze waren lekker groot en mooi gevormd.

Haar haar was een lang , recht   en zwart , en haar gezicht was mooi wat mij al snel nieuwsgierig maakte naar haar grote latina billen. Ikzelf droeg alleen een korte , gele jurk met niet veel  er onder. Ze had een mooie , open en brede lach , en haar gezicht was zo mooi , ik vroeg me af waarom zij zo veel werk  heeft  gestoken in haar lichaam.

Ik ging naast haar zitten. Het café had slechts een paar andere bezoekers , een paar schoolmeisjes zaten op een tafel tegenover ons , en een paar leek te zitten binnen. Verder   was het leeg. De serveerster kwam en ik bestelde een grote sundae ijsco met room en Cappuccino. Martina dronk haar espresso en vertelde  dat ze  op  haar gewicht moet letten.

Ik gaf nooit wat om  mijn gewicht , en nog kon ik mezelf genieten. Maar nu is haar heerlijke figuur heb gezien begin ik hier ook aan te twijfelen.

Ze leek meer verlegen   te zijn in het echte leven dan online. Ik doe het meestal met mezelf , als ik de tijd heb ,  eigenlijk   niet zo heel vaak. En  meteen   denk ik aan aan sex met haar.

Helaas werd ik   onderbroken toen de serveerster kwam om mijn bestelling te brengen anders had ik al een gewaagde opmerking gemaakt. Zonder aankondiging  zei Martina ineens: Ik begon met het eten van het ijsje.

Ik fronste   mijn wenkbrauwen. Ze keek om zich heen en fluisterde terwijl   ze naar mijn oor   leunde: Een paar centimeter boven haar clitje bleef een klein plukje schaamhaar staat. Hierin deed Marscha een roze strikje. Op het strikje stond “slaaf” geschreven. Kees bekeek samen met Marsha de oester van Lieke.

Haar grote en kleine schaamlippen werden geïnspecteerd. Het huidje dat over haar clit zat werd omhooggetrokken. Lieke voelde het bloed naar haar poesje stromen. Ze kon daar niks tegen doen. Marsha en Kees bespraken of ze naar de chirurg moest: Mooie grote grote en mooie kleine kleine” “Ja dat vindt ik ook, meester”, zegt Marscha. Kees besluit dat Lieke niets hoeft weg te laten snijden. Het ringetje werd door het huidje gehaald. Aan het ringetje zat een touwtje en dit bond hij weer vast aan het plukje schaamhaar.

Hij zette het touwtje strak genoeg om Lieke’s clitje bloot te leggen. Van dit gedoe was heer liefdeknobbel flink gezwollen geraakt. Tot Lieke’s ongenoegen voelde ze dat ze flink wat kutsap aan het maken was. Marscha zag het ook. Daarna kreeg Lieke instructies: De volgende dag, na een vreemde nacht slaap waarbij ze steeds wakker werd van haar blote clitje, kreeg ze een sms dat ze samen met Marscha gingen winkelen. Marscha haalde haar op in een grote mercedes en ze reden naar Amsterdam.

Daar kocht Marscha kleding voor Lieke. Nieuwe pumps, laarzen, rokjes, shirtjes, jurkjes, etc. Ze mocht vanaf nu alleen deze kleding aan naar school. Om 7 uur in de ochtend kreeg Lieke een sms met kleding voorschriften.

Ook moest ze de dildo en een pak melk meenemen. Met bonkend hart liep ze het klaslokaal in van vwo6. Op hoge hakken en met een mooi strak jurkje van Viva Maria aan kwam ze binnen. De dure soepele stof accentueerde haar mooie weelderige vormen en de ronde hals ontblootte haar mooie schouder. Het vetertje in de jurk om haar slanke middel accentueerde haar joekels nog meer. De stof viel als zijde om haar stevige ronde malse billen. Ze kreeg een sms.

Het was van Kees. Kennelijk had hij Lieke door want ze had het touwtje los gezet nadat ze vannacht drie keer was klaargekomen. Lieke zag dat Marscha ook wist van het bericht. Stiekem trok Lieke haar jurkje op en stiekem stak ze twee handen onder haar jurkje en trok ze het touwtje aan. Gelukkig zag niemand het. Meteen voelde ze de tocht over haar blote knobbeltje glijden.

Ze werd zo geil als boter. Haar tepels werden keihard van de spanning, het geen Lieke deed besluiten met haar handen over elkaar te gaan zitten. Ook dat deed ze. Er ontstond beroering bij de jongens en de meester maande de klas tot stilte. Pak uit je tas je pakje melk en gooi die over je borsten. Lieke deed wat gevraagd werd. Ze opende de bovenkant van het pakje helemaal, nam een paar slokjes. Ze deed alsof ze zich verslikte en gooide het pak over haar borsten heen.

Het jurkje werd direct doorschijnend en haar dikke tieten schenen door de stof heen. Lieke pakte met haar handen haar borsten vast en vroeg of ze weg mocht. De meester staarde naar haar borsten en gaf Lieke toestemming om zich te drogen.

Huilend droogde Lieke zich af op het toilet. Lieke bleef na de les zitten en vroeg of de meester haar en slinger wilde geven naar het huis van Kees. Daarop belde de leraar direct Kees. Lieke liep mee naar de auto en ze stapte in. Ik mag je niet neuken, maar je moet me wel pijpen. Het is een ritje van maar een minuut of 5 dus ik zou maar beginnen.

Hij pompte haar de hele weg heen en weer op zijn lul en liet Lieke zijn zaad opdrinken. Aangekomen bij de villa van Kees bracht hij Lieke naar de voordeur. Lieke keek van schaamte naar beneden. Eenmaal binnen bleef ze een moment staan. Toen bedacht ze opeens dat ze wat moest doen.

Ze trok snel haar kleren uit en nam de lul van haar meester met overtuiging in haar mond. Ze nam zijn slappe lul helemaal in haar mond, maar toen begon deze te groeien en het lukte haar niet de dikke lange lul helemaal naar binnen te werken.

Kees duwde haar met kracht weg. Ze kreeg een dildo van 25 cm en 5 cm dik. Daar moest ze thuis op oefenen. Ik wil je voorstellen aan twee heren. Ze gingen naar een andere kamer en daar zaten twee heren in pak. Jullie krijgen 30 minuten met haar, jullie houden je aan de regels en ze blijft vastgebonden zoals ik dat nu ga doen.

De heren gaven Kees euro en Lieke werd met handen en voeten wijdbeens vastgebonden opgehangen aan een grote ronde buisconstuctie. De buis kon draaien zodat ze Lieke op haar kop konden zetten maar ook staand of liggend omhoog met haar gezicht of juist naar beneden.

De heren bewonderde eerst Lieke. Ze zette haar rechtop, na haar eerst een paar keer in de rondten te hebben gedraaid. Ze spraken over haar alsof ze niet iemand was.

Één man pakte een zweep met een rubberen plaatje aan het einde. Zonder waarschuwing sloeg hij Lieke daarmee hard tegen haar kut.

De andere man pakte ook zo’n zweep en ging achter Lieke staan. Op me beurt sloegen ze vol op het arme kutje van Lieke. Lieke’s clitje was nog open en bloot door het gespannen kettinkje dat haar velletje omgetrokken hield. Ze raakte haar clitje niet vaak maar vaak genoeg om het te doen kloppen van de pijn. Na een paar minuten was Lieke’s kutje helemaal rood en pijnlijk.

Haar schaamlippen voelde als er spelden in zaten. Toen draaide ze de constructie zo dat Lieke naar beneden hing met haar hoofd. Aan haar dijen werden jaratelbandjes bevestigd, vervolgens werden en klemmen op haar pijnlijke schaamlippen gezet en werden de klemmen met bandjes aan de jaratelbandjes gezet.

De bandjes werden aangetrokken zodat Lieke’s kutje open kwam te staan. In de vele spiegels in de maker zag Lieke haar roze binnenste glinsteren van het vocht. Een man ging met zijn hoofd tussen haar benen en begon haar openstaande grot te likken. Hier werd het geile grietje nog natter van. Lieke produceerde altijd erg veel vocht. Zelfs nu ze op haar hoofd hing, stroomd het vocht langs haar trillende lichaam naar beneden.

De mannen zagen het en hielden er een beker op haar opening en draaide haar om zodat het sap en de beker stroomde. Onderwijl wreven ze lekker over haar kutje en haar kloppende rood gezwollen clit.

Lieke kwam klaar en ze hoorde haar sappen in het bekertje stromen.

..
Sex 50 sadistischer sex


Lisa zag nu weer haar eigen geile lijf en de opgesperde kut. Zo zat ze weer met optimaal opengesperde kut naar haar eigen intro-video te kijken en voelde een geile kriebel in haar kut en kont opkomen. Daarna startte de video met de voorspelde behandeling, ze zag hoe in een soort klein theater omgeven door draadhekwerk een hardbody met de bdsm zweep werd binnengevoerd, deze sputterde af en toe tegen en werd dan op haar tieten en kont flink afgerost.

Toen ze eenmaal in de ruime kooi was aangekomen moest ze in een stellage gaan staan die wel wat van een turnrek weg had, haar enkels werden vastgezet evenals haar armen en de meester die de mishandeling uitvoerde pakte nu een soort grote kwast uit een gereedstaande emmer en sauste haar kut en kont flink in. Het onderlijf droop van het goedje. Plotseling schreeuwde de meester een naam en vanuit een voor de slavin onzichtbare hoek stoof een grote zwarte teef te voorschijn die zonder mankeren een geweldige likbeurt begon te geven aan de kont van de slavin.

De reactie was navenant, en de zwarte teef likte naar hartelust haar reet leeg. De tijd was niet stil blijven staan en het moment dat de sessie ging beginnen naderde. Als extra kreeg Lisa nu leren polsbanden aan en een brede leren ceintuur die heel strak om haar middel werd gesnoerd. Doordat de ceintuur ook het bovendeel van haar buik bedekte werd alles goed naar beneden geperst. Door de vetersluiting aan de achterkant werd de insnoering nog versterkt.

Het effekt was dat haar kut en reet nu zeer goed uitkwamen, het zat niet echt confortabel maar het voelde uiteindelijk wel lekker strak aan. In de spiegels zag ze zichzelf staan op highheels en met een stevige kont en grote melkbollen. Ze geilde van zichzelf. Hij gooide een grote zwarte cape over haar heen en de stof hing over haar tepels zwaar naar beneden.

Je dient ten allen tijden aan alle grillen van de heersers te voldoen, voorlopig zul je nog niet misbruikt worden.

Verder wordt je wellicht opgevorderd om te assisteren bij de behandelingen van vanavond. Volg dan ook goed de aanwijzingen op want voor wat niet goed gaat wordt je later deze week streng gestraft. Ze voelde onder de cape dat deze instructies de nodige uitwerking hadden want haar kut begon te lekken. Met een duw in de rug werd ze in beweging gezet en nu ging het richting sessiezaal.

Bij het binnentreden moest ze even wennen aan het schaarse licht, vrijwel alles was zwart zoals de meubels e. Gewoon lampenlicht was er niet enkele grote kaarsen kandelaars verlichten een deel van de ruimte, en aan de pilaren en wanden waren brandende toortsen geplaatst.

Dit alles verleende het geheel een bizarre sfeer, wat ook de bedoeling was. Meester Richard liep met haar naar een kleine getraliede kooi en plaatste haar op een soort hang- zit stoeltje met de voeten uitelkaar. Hij drapeerde de cape goed en plaatste toen een zwarte leren kap over haar hoofd waardoor ze niets meer zag. Nu kon ze alleen nog maar afgaan op geluiden, wat de spanning in haar kut, kont en buik zeer sterk verhoogde.

Plotseling hoorde ze een zware gongslag en onmiddellijk daarna een heleboel geschuifel en gemompel. Kennelijk liep de ruimte nu vol mensen, en ook een zachte achtergrond muziek werd hoorbaar.

Allengs werden de stemmen harder en vanonder haar kap kon ze opmaken dat er een groot aantal mannen heersers aanwezig waren. Lisa had het moeilijk om niet in paniek te raken, wie zouden haar straks in deze hoerige slavinnen outfit allemaal kunnen zien, en zouden die zich wel allemaal aan de afspraken houden.

Een zware stem riep: Het ging er hardhandig toe met schreeuwen en knallen van zwepen. De arme lustslavin werd dus nu al niet gespaard. Weer kon Lisa alleen maar vermoeden dat het er stevig aan toeging, ze huiverde. Lisa hoorde nu duidelijk dat Richard naar haar toeliep en de trillingen in haar lichaam namen sterk toe, ze hoorde het ijzeren hek van de kooi nu open en dichtgaan. Er was dus geen ontkomen aan. Meester Richard riep nu naar de aanwezigen: Ze voelde dat het stof van de cape aan de achterzijde werd opengesneden en gescheurd en Lisa besefte dat ze nu tentoongesteld werd voor de heersers, maar doordat de kap nog over haar hoofd zat kon ze niets zien van het tafereel.

Met een ruk trok meester Richard de kap weg en zag dat ze nu omgeven werd ,welliswaar nog buiten de kooi, door tien naar lust hongerende meesters. Grove woorden en verwensingen werden naar haar toegegooid en men voorspelde haar de meest zware folteringen en zelfs kontneuken.

Met hun zwepen en stokken sloegen de heersers dreigend op de spijlen van de kooi hetgeen de spanning en angst bij Lisa behoorlijk deden toenemen.

De heersers trokken zich nu morrend terug en richten vervolgens hun aandacht op de ongelukkige lustslavin die geketend tussen de pilaren stond vastgeklonken. Een hing ondersteboven opgehangen aan haar enkels tegen de muur, en de andere stond gespreid tegen een soort wiel gebonden.

Beide hadden een zwart leren harnas aan dat enkel hun middel bedekte, waardoor de borsten kut en kont goed zichtbaar waren en aan hun benen waren ze gehuld in lange lederen veter-laarzen. Wat een supergeil gezicht was dat. Ze liep naar de bar, nam het dienblad op en liep naar de eerste meester. Zoals ze geinstrueerd was zette ze een voet op de stang van de stoel draaide haar knie naar buiten en gaf de heerser gelegenheid om goed in haar kale neukkut te kijken.

Met het handvat van zijn zweep duwde deze de kutlippen van Lisa wat uit elkaar en pompte enkele keren in haar kut op en neer. Lisa overhandigde nu het glas en de meester dronk het in een keer leeg waarna hij het glas in de brandende openhaard kapot gooide.

Op gelijkaardige wijze presenteerde Lisa de champagne aan de anderen en ging toen op aanwijzing van meester Richard mooi staan op een aangewezen plek. Inmiddels hadden de bruten een kandelaar met brandende kaarsen tussen de benen van de lustslavin Bianca gezet en vrij snel zag Lisa hoe deze door de hitte begon te kronkelen, kennelijk was het bloedheet onder haar kut en reet.

Op bevel moest ze stil blijven staan maar dat duurde slechts heel even en als straf werd de slavin door vier heersers met strokenzwepen op alle delen van haar body bewerkt, zelfs onderlangs over haar kut en kont. Bianca bleef nu kermend hangen en zat vol rode striemen van haar tieten tot aan haar kont. Lisa durfde eigenlijk niet te kijken maar was door Richard verplicht om goed toe te zien.

De heersers lastten nu een pauze in om Bianca weer wat op adem te laten komen en richten hun aandacht op de hardbody die ondersteboven aan de muur hing. Hierbij duwde hij Lisa een kandelaar in de hand en gedwee liep zij naar de erker waar het arme kind hing. Richard vond het een prachtig gezicht en met zijn handen trok hij de kutlippen van de hoer ver uitelkaar.

Deze kronkelde en Richard zei: Het was alsof Lisa ze in haar kut kreeg, Richard greep een kaars van de kandelaar en zei tegen Lisa: En tegelijk liet hij vele klonders heet kaarsvet in en om de scheur van de hardbody druppelen, die dit wel behoorlijk voelde gezien haar kreunen en kronkelen. Maar zonder genade plantte hij de kaars in de kut van de hardbody. Vanuit haar standpunt gezien zag Lisa nu dat de druipkaars flink in en om de kut van de hardbody knoeide. En in een mum van tijd hadden de anderen het arme kind losgemaakt van de pilaren en opgesteld op een kleine verhoging.

Een grote container met koorden werd aangesleept en de meester begon met het afbinden. De touwen werden om de buik getrokken, en niet zachtzinnig, en verder onderlangs door haar kale gleuf en bilnaad en strak aangetrokken. Daarna werd Bianca opgedragen een split te maken en werd een lange staaf langs haar benen gebonden met in het midden een oog, waardoor haar kut bereikbaar bleef.

Toen richtte de meester zijn aandacht op haar bovenlichaam en haar armen werden op de rug in een leren zak gestoken en zo gefixeerd. Door deze binding staken haar tieten nu stevig en recht vooruit. De bindingen werden nu rondom haar tieten aangelegd en deze werden zeer stevig afgebonden waardoor ze staalhard werden en stijf vooruit staken.

Elke aanraking werd nu een pijnlijke zaak, maar op de vraag of ze wilde stoppen schudde ze ontkennend haar hoofd. Bianca die dit ook hoorde kronkelde en riep verschrikt om genade. Haar papa was de burgemeester dus Lieke wilde haar papa beschermen.

Ze pakte al haar mooie lingerie en deed die in een tas. Kees rukte de tas uit haar handen en gooide de lingerie op de grond. Huilend deed Lieke wat ze moest doen. Haar lingerie verbrandde in het vuur. Voor sommige setjes had ze lang gespaard, zelf haar nieuwste setje van Björn Borg mocht ze niet houden.

Hij zwaaide met de foto’s van haar pa voor haar neus. Haar pa’s handen om haar volle grote borsten duidelijk op de foto. Onder haar billen werd een dikke kussen geschoven. Hij wreef met zijn handen door Lieke’s schaamhaar, dat wel bijgeknipt was, maar niet heel veel. Kees belde naar iemand en hing weer op. Toen schoof hij de kussen onder haar rug zodat ze er lekker geil bij lag met haar kont naar achter en haar tieten naar voren.

Kees liep naar Lieke’s borsten en pakte ze in zijn handen. Lieke had heel flinke borsten. Dikke DD-ers waren het. Mooie melkwitte volle ronde harde memmen. Daar hou ik van! Nog nooit had hij zulke jetsers gevoeld. Hij verbaasde zich over de hardheid en de veerkracht. Ze waren groot en vol, maar stonden recht vooruit.

Hij schudden ze heen en weer, en bewonderde de snelheid waarmee haar bollen weer stilstonden. Kees ging tussen de benen van Lieke staat en ging droogneuken met zijn broek dicht tegen de behaarde poes van Lieke. Dit alleen om te zien hoe haar tieten zouden schudden tijdens het neuken.

Met een zware kadans bewogen ze mee op de stoten, Het bleven volle bollen die niet trilde, weinig van vorm veranderde, maar toch soepel meebewogen. Kees had nog nooit zulke mooie joekels gezien. Kees wreef vervolgens over het mooie gezichtje van Lieke. Ze was een mooi blond meisje. Niet de mooiste van de klas, maar wel zeg maar de één na mooiste. Haar hoofdje was net als haar lichaam ietsje te rond.

Ze had mooi lang blond haar. Ze was zo’n meisje waar iedere jongen geil van werd inclusief haar Pa Ze was wat te rond maar zeker niet dik.

Ze had een heerlijk koppie met lekker volle lippen. Haar taille was smal en haar billen lekker vol en rond, en zo ook haar borsten. Kees deed Lieke een blinddoek om. Nu kon ze niks meer zien. Ze protesteerde en schreeuwde “Help! Kees bleef heel rustig en deed haar blinddoek af om haar de foto’s weer te laten zien. Dit maakte Lieke weer dat ze haar mond hield. Kees pakte een lange dildo. Kees hield wel van een spelletje “Als je deze helemaal deep neemt, dan hoef je geen blinddoek om” Lieke knikte.

Kees maakte één arm los en gaf Lieke de dildo die zeker 20cm lang was. Lieke opende haar mond en de roze dildo verdween in haar mondje. Haar mooie lippen strak gespannen om het ronde ding. Lieke bleef steken op een centimeter of 8.

Zo bleef het proberen maar verder kwam ze niet. Kees lachte en pakte de blinddoek. Toen rechte ze haar keeltje en liet ze in een ultime poging de dildo haar keeltje in zakken. Centimeter na centimeter verdween de dildo heer keeltje in. Kees klapte en feliciteerde Lieke. Er werd op de deur geklopt. Kees zag het en lachte. Marscha pakte haar tas uit, zette scheerspullen op tafel en kleedde zichzelf helemaal uit.

Ze openende zijn rits en haalde zijn lul uit zijn broek. Ze nam zijn harde paal in haar mond. Het verbaasde Lieke hoe diep Marsha de lul naar binnen werkte. Ze wilde doorgaan tot Kees zou komen, maar Kees hield haar tegen. Kees zei tegen Lieke: Met routine trok Marsha Kees af terwijl ze ook zijn ballen likte. Hij gromde en spoot vanaf afstand het sperma op Lieke’s haardos.. Deze werd ingezeept met het sperma en met scheerschuim en zorgvuldig ontdaan van elk haartje. Ook de donshaartjes bij haar anus werden geschoren.

Een paar centimeter boven haar clitje bleef een klein plukje schaamhaar staat. Hierin deed Marscha een roze strikje. Op het strikje stond “slaaf” geschreven. Kees bekeek samen met Marsha de oester van Lieke. Haar grote en kleine schaamlippen werden geïnspecteerd. Het huidje dat over haar clit zat werd omhooggetrokken. Lieke voelde het bloed naar haar poesje stromen. Ze kon daar niks tegen doen. Marsha en Kees bespraken of ze naar de chirurg moest: Mooie grote grote en mooie kleine kleine” “Ja dat vindt ik ook, meester”, zegt Marscha.

Kees besluit dat Lieke niets hoeft weg te laten snijden. Het ringetje werd door het huidje gehaald. Aan het ringetje zat een touwtje en dit bond hij weer vast aan het plukje schaamhaar. Hij zette het touwtje strak genoeg om Lieke’s clitje bloot te leggen. Van dit gedoe was heer liefdeknobbel flink gezwollen geraakt.

Tot Lieke’s ongenoegen voelde ze dat ze flink wat kutsap aan het maken was. Marscha zag het ook. Daarna kreeg Lieke instructies: De volgende dag, na een vreemde nacht slaap waarbij ze steeds wakker werd van haar blote clitje, kreeg ze een sms dat ze samen met Marscha gingen winkelen. Marscha haalde haar op in een grote mercedes en ze reden naar Amsterdam.

Daar kocht Marscha kleding voor Lieke. Nieuwe pumps, laarzen, rokjes, shirtjes, jurkjes, etc. Ze mocht vanaf nu alleen deze kleding aan naar school. Om 7 uur in de ochtend kreeg Lieke een sms met kleding voorschriften.

Ook moest ze de dildo en een pak melk meenemen. Met bonkend hart liep ze het klaslokaal in van vwo6. Op hoge hakken en met een mooi strak jurkje van Viva Maria aan kwam ze binnen. De dure soepele stof accentueerde haar mooie weelderige vormen en de ronde hals ontblootte haar mooie schouder.

Het vetertje in de jurk om haar slanke middel accentueerde haar joekels nog meer. De stof viel als zijde om haar stevige ronde malse billen.