Skip to content

Streepje bi s

streepje bi s

..

Sensuele bef lessen
streepje bi s

..

In de stad Utrecht heeft de eerste bovenwoning vaak het toevoegsel bis , een tweede bovenwoning krijgt de aanduiding 'bis A'. In Haarlem en Maassluis worden voor de beneden- en bovenwoning respectievelijk de aanduidingen 'zwart' en 'rood' gebruikt, vaak afgekort als 'ZW' en 'RD'. Een studentenflat, bejaardenwoning of iets dergelijks heeft vaak één enkel huisnummer.

Daarachter komt als toevoeging het kamernummer, dat dus uit cijfers bestaat en waaraan vaak de verdieping afgelezen kan worden. Dat is dan gebouw , verdieping 3, kamer 9. Het eigenlijke huisnummer is , dus oneven. Dergelijke huisnummers geven weleens verwarring bij personen die het systeem niet kennen. Men zou kunnen denken dat het om twee aaneengesloten panden gaat, dat alleen '' wel voldoende zal zijn. Gevolg is vertraging bij de postbezorging.

In Maastricht combineert men letters met cijfers. Dit gebeurt met name bij studentenhuizen in blokvorm. Zo kan het voorkomen dat men op A02 woont. Dit is dan huisnummer , begane grond A , kamer 2. In Australië is de volgorde omgekeerd: Vrijwel overal komen adressen met een letter als toevoeging voor, zoals 12A of 73K. Deze nummering wordt meestal gekozen en toegepast bij de bouw van woningen tussen bestaande bouw, waardoor er nummers te kort zijn en er wordt overgegaan op letter-toevoegingen.

De letters I en O worden daarbij vaak overgeslagen vanwege hun gelijkenis met de cijfers 1 en 0. Een andere mogelijkheid is dat de straat ter plekke voor een gedeelte een andere naam krijgt. Als verschillende, kleinere woningen samen worden gevoegd, dan krijgt het 'nieuwe' huis soms de beide 'oude' nummers. Bijvoorbeeld Koningsstraat uitgesproken als 8 tot 10 of 8 en In Lelystad heeft een hele wijk een naam en zijn de straten genummerd.

Is het adres Gondel , ook geschreven als Gondel , dan is dat: Het officiële huisnummer is 95, en niet zoals mogelijk gedacht zou kunnen worden of Ook in de Nijmeegse stadsdelen Dukenburg en Lindenholt en in bepaalde gedeelten de aangrenzende plaats Wijchen wordt een afwijkende adressering toegepast.

Net als in Lelystad zijn in deze stadsdelen de straten genummerd, alleen maakt het straatnummer ook deel uit van het huisnummer. Zo betekent het adres Malvert in Dukenburg een adres in de wijk Malvert, in de 33e straat, met het huisnummer , waarin de eerste twee cijfers staan voor het straatnummer. In de wijk Graan voor Visch in Hoofddorp bestaan geen straten en hebben de adressen allemaal de naam Graan voor Visch met huisnummers die lopen van tot en zijn gegroepeerd en bewegwijzerd per duizend- en honderdtal.

In feite is het verschil tussen de systemen van Lelystad en Wijchen en Nijmegen slechts een administratieve truc. Alle drie de gemeenten besloten eind jaren 70 om voor enkele wijken niet de gebruikelijke indeling in drie niveaus woonplaats, straatnaam, huisnummer , maar een in vier niveaus woonplaats, wijk, straatnummer, huisnummer te gebruiken. De database waarin deze gegevens vastgelegd moeten worden sinds de BAG ondersteunt slechts één indeling in drie niveaus, waarbij het middelste de openbare ruimte wordt genoemd, waarvan niet vastgelegd is of dit een straat of een wijk is.

Om dit probleem op te lossen heeft Lelystad in de database de naam van de wijk aan het straatnummer toegevoegd, waardoor de wijk administratief niet bestaat. Nijmegen en Wijchen besloten het nummer van de straat aan het huisnummer toe te voegen, waardoor de straat administratief niet bestaat.

Mensen hanteren in praktijk de indeling in vier niveaus, maar veel geautomatiseerde systemen zijn daar niet op berekend.

In de gemeente Pekela zijn huisnummers langs het kanaal Pekelderdiep voorzien van een letter vóór het nummer. Zo zijn alle huizen langs het kanaal verdeeld in blokken A tot en met J. Deze blokken waren afgescheiden met bruggen, waardoor een postbode gemakkelijk een ronde kon maken met één letter. Bijkomend voordeel is dat huisnummers hierdoor uniek zijn. Adressen in de gemeente Pekela worden als volgt aangeduid: In dezelfde straat kunnen meerdere letters zijn. In databases wordt tegenwoordig de letter bij de straatnaam opgeslagen 'Albatrosstraat B' , aangezien een huisnummer vaak alleen als nummer mag worden opgeslagen.

Door de gehanteerde systematiek lopen de huisnummers in de wijk Graan voor Visch in Hoofddorp door tot ten minste in principe tot , en in Lelystad op de Oostvaardersdijk tot ten minste woonboot. Sluit u aan bij Reverso, het is gratis en gemakkelijk! Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden. Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden.

Zoek alinea 1, streepje in: Web Afbeeldingen Definitie Woordenboek Vervoegen. Voorbeelden zien voor de vertaling Subheading: Actions envisaged, Global change, indent 2 voorbeelden met overeenstemmingen. Actions envisaged, Global change, indent 6 new. Actions envisaged, Global change, indent 3. Artikel 11, alinea 1, streepje 2.

Article 11, subparagraph 1, indent 2. Artikel 17, alinea 1, streepje 3 bis nieuw. Article 17, indent 3 a new. Bijlage I, titel "Verspreiding, kennisoverdracht en bredere betrokkenheid", alinea 1, streepje 2.

Annex I, heading' Dissemination, knowledge transfer and broader engagement', first paragraph, second indent. Specifieke doelstellingen, alinea 1, streepje 1. Specific Aims, paragraph 1, indent 1.

Amendement 40 Deel B, punt 3, alinea 1, streepje 4 bis nieuw. Amendment 40 Part 'B. Priorities for Action ', heading '3. Artikel 17, alinea 1, streepje 3. Article 17, indent 3. Amendement 36 Deel B, punt 3, alinea 1, streepje 1. Address change and promote adaptability in work', indent 1.Kleinetietjes nl shemale dating den haag

  • NEUK LES PRIVEONTVANGST DORDRECHT
  • GRATIS PLASSEX MEISJE WIL GENEUKT WORDEN
  • Zwangerschapstest positief in de overgang?! Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis.