Skip to content

Veel sperma in kut marokkaanse hoeren sex

veel sperma in kut marokkaanse hoeren sex

..

Stiekem aftrekken prive ontvangst assen

Nu ik toch reageer, even het volgende: Kennelijk biedt de geborgenheid van facebook ruim baan voor het dissen van anderen; haar hypocrisie is maagomkerend. Ik vind het typisch dat Aouatif hier publiekelijk haar medewerking intrekt, waar überhaupt nog geen sprake van was. Dezelfde Aouatif die, zo las ik op andere fora, niet aarzelt de persoonlijke aanval op mensen in te zetten, leest mij hier de les.

En dan vraag ik me af: Of die me voor teef uitscholden omdat ik durfde kritiek te hebben. Heeft ze zich hier ooit laten zien of op bijvoorbeeld de Volkskrant, toen ik Hans Jansen aanviel en vervolgens voor van alles en nog wat werd uitgemaakt?

Mijn stuk hierboven is een aanval op mensen die denken ook namens mij te praten, die denken mij weg te zetten als leugenaar en die denken mij als een stuk vuil te kunnen benaderen. Dus ja, als iemand meerdere keren getrouwd is geweest en publiekelijk klaagt over het feit dat vrouwen en mannen elkaar niet kunnen vinden, dan plaats ik daar mijn vraagtekens bij.

Als iemand zich presenteert als een liberale bruggenbouwer die vervolgens mensen met afwijkende gedachten niet waardig vindt, dan schrijf ik daarover. En tot slot, als een zogenaamd parlementslid mij denkt weg te zetten als leugenaar, dan reageer ik daarop.

Dat heeft niets te maken met niet tegen kritiek kunnen. Dat betekent alleen dat ik met open vizier strijd en me niet bedien van de hypocrisie waar jullie club zo in zwelgt. Aouatif vind mijn stuk een dooddoener voor de discussie. Welke discussie, als ik vragen mag? Er is geen discussie. En als dissidente geluiden iets opperen, dan wordt meteen geprobeerd hen de mond te snoeren door hen buiten de groep te plaatsen.

Dat is de hoogste boom, waar jij naar referereert Zhoraya. Jullie hanteren het touw, niet ik of Peter. Zhoraya, ik kan uitstekend met kritiek omgaan. Zie mijn reactie op Aouatif. Aouatif en ook jij illustreren treffend wat Hassnae tijdens de debatavond al signaleerde: Tegelijkertijd ben ik erg benieuwd naar de reactie van Tjerk die zich wel heel sterk heeft afgezet tegen de profilering van Cheppih als rabiate orthodox. Daar schreef ik precies hetzelfde en ging Tjerk over tot eindeloze nuancering.

Grijpt Tjerk nu ook de pen? Is er sprake van voortschrijdend inzicht of een diplomatieke stilte? Hassnae, Ik heb je geen siamese tweeling genoemd. Waarom toch zo defensief meteen? Ik had het over de veel te heftige en ontwijkende reactie van Peter op de kritiek van Aouatif op jouw journalistieke handelswijze.

Waarom zo fel in plaats van met meer aandacht naar haar geschrokken standpunt te kijken? Mijn laatste post mislukte dus nog maar een keer. Peter duwt mij wel heel snel in een hokje, wat past in de lijn van wat ik hier tot nu toe gelezen heb. Jullie tweetjes komen heel boos en onzeker over. Veel sterkte voor de toekomst gewenst. Mijn standpunt staat duidelijk omschreven in mijn stuk.

Die heb ik nog eens uitgelegd in mijn antwoord op jou. Daar zul je het mee moeten doen. Aouatif heeft zelf de aanval gekozen door op een publieke site haar niet bestaande medewerking terug te trekken, terwijl ze ook gewoon had kunnen wachten tot het moment dat ik haar eventueel zou benaderen.

Ze lijkt me iemand die het prima voor zichzelf kan opnemen; niet voor niets sprong ze ook in de bres voor Cheppih. Daarmee is wat mij betreft alles gezegd.

De discussie laat ik voor wat het is, want als mijn stuk niet duidelijk is, zal het dat nooit worden. Hassnea zelf refereert aan deze mailwisseling, dus waarom geen boter bij de vis? Waarom wachten op een reaktie van Abbos, als jezelf nu reeds de knock-out kan uitdelen? Is de volgende stap, als Abbos niet reageert, zeggen dat hiermee bewezen is dat Hassnaes versie dus klopt?

Ik vind Abbos ook bijzonder vervelend overkomen, en ik vind je verhaal geloofwaardig. Neemt niet weg, dat je als journalist je verhaal beter zou kunnen dichttimmeren dan je nu doet, en ik geen steekhoudend argument heb gehoord waarom je het niet alsnog doet. Inhoudelijk wil het maar niet worden. Maar goed, wat verwacht je, van iemand die zelf niet in de gaten heeft dat ze Hassnae aanspreekt op iets dat ik heb geschreven.

Hassnae, Het is me in ieder geval gelukt om jou eens zelf een antwoord te laten geven. Het valt mij op dat Peter hier altijd het woord voor je doet en dat maakt je zogenaamd gedurfde standpunten niet sterker. Jij en Peter gaan voortdurend in de tegenaanval en verwijten anderen niet inhoudelijk te zijn. Wat ik mij afvraag: Je doet het nu overkomen alsof zij liegt.

Al jouw stukjes zijn persoonlijke aanvallen op anderen maar het lijkt erop dat je je niet goed raad weet met mensen die daar vraagtekens bij zetten. Ik vindt persoonlijk dat je met die aanvallen niet veel wint. Peter, je komt zelf als een drammerig persoon over. Ik vind dat Gerhard jouw onaardige geblaas niet verdient, maar wel een inhoudelijke reactie. Je zult me zo wel weer uitfoeteren wat bewijst dat je wel degelijk slecht tegen kritiek kunt.

Goed om te weten dat we niet in de tegenaanval mogen. Wie zich in het debat mengt, kan tegengas verwachten en moet niet zeuren. Lezen gaat je overigens maar moeilijk af: Maar voor iemand die grossiert in oppervlakkige verwijten, is dat allemaal iets te hoog gegrepen, dat begrijp ik. Of jij vindt dat wij daar wat mee winnen of niet, interesseert me geen biet.

Dan ga ik maar voortdurend in de tegenaanval, dan ben ik maar agressief. Wat verwacht je nou, dat we hier maar lijdzaam allerlei mensen onzin over ons gaan laten uitstorten? Wie aanvalt, kan een tegenaanval verwachten, simpel zat. Daartegen heb jij niets ingebracht. Je blijft alleen maar meieren over wat jij wel en niet sterk vindt en dat het zo agressief is enzo.

O ja, en de jij-bak mag natuurlijk ook niet ontbreken. Dan ik ook maar een jij-bak: Ik daag je uit tot een inhoudelijke reactie, dus geen morele oordeeltjes, want daar heb ik lak aan. Hier op Frontaal Naakt kiezen we voor de frontale, naakte aanval. Daarover te zeuren is als zeveren dat Coca-cola naar cola smaakt. Jij en ik hebben gemeen dat we beiden, gedreven door passie en betrokkenheid, het podium beklimmen om een signaal af te geven en een spiegel te zijn voor die ander.

In dat licht moet je mijn aanbod zien en ook mijn publieke terugtrekking van dat aanbod. Als dat anders aankomt dan spijt mij dat. Ik oog misschien ouder dan ik ben maar ik kom net kijken. Jouw strijd is mij onbekend en heb ik gemist. Elke vorm van verbale agressie erop gericht om de ander persoonlijk te raken is not done voor mij.

Ik verzet me daar dan ook tegen, bij waarneming, onafhankelijk van de persoon die het betreft. De discussie bij women inc. Maar kennlijk is er oudzeer, hou ik me buiten. Ik vind het meer dan prima dat jij het voor jezelf opneemt als je meent dat je onrecht wordt aangedaan.

Deden meer vrouwen dat maar zo vurig als jij maar we verschillen gigantisch van mening over de vorm, dat kan. Er is wat mij betreft geen oud zeer. Die avond zou ik niks over Bouchibti hebben gezegd, als me niet de vraag was gesteld of ik iemand van de dames in het panel had benaderd voor mijn docu.

Samira koos ervoor mij als leugenaar weg te zetten. Dat laat ik simpelweg niet over mijn kant gaan. Op zich heb ik het altijd wel voor hem opgenomen. Zelfs na de laatste ontmoeting, toen we na een radio-uitzending van de NIO met zijn allen wat dronken en hij me categorisch negeerde. Hij mag dat doen. Hij mag zich opstellen als liberale moslim en mij als minderwaardig beschouwen.

Ook dat laat ik passeren. Maar ik denk er natuurlijk wel het mijne van als hij me minachtend aankijkt terwijl hij met mijn vriendin staat te praten. En als hij mij en plein public de les gaat staan lezen, zeg ik daar wat van. En hij was niet eens eerlijk, want op facebook was hij nog vele malen kritischer over mijn docu. Dat ik zijn persoonlijke situatie erbij haalde, vind ik relevant, omdat hij dingen beweert die worden gelogenstraft door de praktijk van zijn eigen leven.

Marokkaanse mannen en vrouwen vinden elkaar wel, maar ze matchen niet. Kort en bondig, ik probeer het altijd feitelijk te houden en mijn betoog met argumenten te onderbouwen. Ik respecteer je afwijzing van mijn vorm, en respecteer ook het feit dat je in ieder geval de discussie aangaat. Lang heb ik nagedacht of ik wel of niet zou reageren omdat ik even niet meer wist of ik iets positiefs kon bijdragen aan een discussie die helemaal uit de hand is gelopen.

Wil namelijk niet met mijn reactie de suggestie wekken dat ik mijn gelijk wil halen, mezelf verdedigen, of jou op je plek wil zetten. Wel wil ik een aantal zaken rechtzetten en vandaar mijn reactie. Wij kennen elkaar niet en tot het moment dat ik afgelopen woensdag een reactie gaf, was ik vrij van oordeel jegens jou, net zoals ik dat tegen iedereen ben die ik niet ken, persoonlijk of door het werk van die persoon.

Jij maakt een documentaire, deze wordt vertoond op tv en daar komen reacties op. Mijn aanwezigheid bij women. We kunnen van mening verschillen over of mijn kritiek terecht of onterecht was, uiteindelijk ben ik ook maar een mens vol met fouten en op het moment dat we het met elkaar oneens zijn had ik liever gehad dat we met elkaar in een pittig debat gingen in plaats van de persoonlijke aanval die daarna volgde. Ik doe daar niet aan mee en daarmee kom ik op het volgende punt; dat ik jou minachtend heb aangekeken op de nacht van de vrede.

Heb vaker gehoord dat ik dergelijke gevoelens bij mensen achterlaat, maar laat ik je een ding zeggen; ik vernam uit jouw column voor het eerst dat je op die avond aanwezig was en dat niet ten nadele van jou, had die avond hele andere zorgen aan mijn hoofd en was daar alleen omdat ik een goede vriendin die in de organisatie zat beloofd had te komen.

Ik ken Samira jarenlang en herken haar absoluut niet in de kwalificaties die jij haar geeft, al zal ik ook de eerste zijn die zal onderstrepen dat ook zei een mens is, men haar fouten en tekortkomingen en zo zijn we dat allemaal.

Tegen wiens amandelen zaten we op 12 september in het programma Rondom Tien dán aan te kijken, ik bedoel behalve die van je vriend Ali Eddaoudi, meneer Cheppih?

Ook jij dank voor je reactie. Ik zou mijn verbazing kunnen uiten, omdat je me op de Nacht van de Vrede meermaals recht in mijn ogen aankeek, maar dan wordt het een welles-nietes die niets toevoegt en waar het ook helemaal niet om gaat.

Ik voer trouwens graag een pittige discussie met je, maar dat wordt moeilijk als je mijn bestaan niet erkent. Dat ik Samira op een andere manier heb meegemaakt dan jij haar kent, geloof ik graag, maar dat verandert niets aan mijn ervaring met haar.

Dat we allemaal mensen zijn met fouten, ben ik met je eens. Maar ik ga in ieder geval met open vizier de discussie aan en schuif mijn gedrag niet op anderen af. Wie heeft je ooit gezegd dat ik je bestaan niet erken? Who am I omdat te doen? En Hassnae, ik kan nog zo vaak oog in oog met je hebben gestaan, maar aangezien ik er niet helemaal bij was: Afgelopen woensdag was de eerste keer dat we elkaar ergens ontmoetten waar we deels met elkaar in discussie konden gaan al was de gelegendheid daar mischien niet helemaal geschikt voor.

Ook ik heb de afgelopen jaren niet anders gedaan dan met een open visier de discussie aangaan met alles en iedereen vanuit een ondankbare positie, die jij maar al te goed kent, maar ook ik laat me niet wegzetten, door niemand niet en zal altijd mijzelf blijven; loyaal aan mijn principes, ook al kunnen deze met de tijd veranderen afhangend van mijn persoonlijke ontwikkeling!

Ik vind het niet voor je pleiten dat je niet van het bestaan zou weten van de vrouw met wie je niet alleen meerdere keren hebt gesproken en met wie je aan tafel hebt gezeten, maar die in de voorbije maanden ook een aantal stukken in gezaghebbende bladen heeft gepubliceerd die minstens een rimpeling in de zelfgenoegzame vijver van het multicultidebat hebben veroorzaakt.

Hoe plaatst Cheppih zichzelf dan in dat debat, vraag ik me af. Is-ie echt alleen geïnteresseerd in wat-ie zelf te zeggen heeft? Die vraag is niet op ons van toepassing. Wij oreren niet als autisten.

We luisteren naar wat anderen zeggen en reageren daar onmiddellijk op. Wij nemen elke deelnemer aan het debat serieus, zelfs die op Het Vrije Volk. Dat hebben ze op Het Vrije Volk trouwens vóór op menige zelfbenoemde moslimvertegenwoordiger. Daar luisteren ze naar iedereen , en ze reageren op iedereen. Je schrijft dat je niet weggezet wilt worden. Ik ook niet en daarom richtte ik mijn pijlen op jou en Samira. Ik weet niet wat ik erger vind, dat ze loog, mij weg zette als leugenaar of het feit dat ze dacht ermee weg te komen.

Ik vind het verwerpelijk gedrag en ik zal het blijven aankaarten indien nodig. Je schrijft dat je er niet bij was toen je me zag. Ik heb je de afgelopen jaren meermaals aan de telefoon gehad, ik heb je geinterviewd, een aantal keer ontmoet, en ik heb aan dezelfde tafel met je gezeten na een radio-uitzending.

Onder het genot van drankjes en nootjes nota bene. Er was dus wel eerder gelegenheid met mij het gesprek aan te gaan, als je dat had gewild. De positie van waaruit ik deelneem aan het debat is niet ondankbaar. Ik vertrek vanuit mezelf en alles wat ik schrijf en zeg, doe ik uit eigen overtuiging.

Dat er vervolgens mensen zijn die ermee aan de haal gaan, die mij zwart proberen te maken of verdacht, is een bijkomstigheid die ik accepteer. Mensen als Mohammed Jabri verdienen eigenlijk niet eens een antwoord, maar van jou zou ik toch heel graag willen weten hoe het toch kan dat er nog steeds zo hysterisch wordt gereageerd op kritiek binnen de Marokkaans-Nederlandse gemeenschap. Met jouw voorgangersrol zou je veel kunnen bewerkstelligen, maar in plaats daarvan laat je nare types als Sheikh Yassin overkomen naar je poldermoskee die het negatieve imago van moslims alleen maar versterkt.

Waarom spreek je je niet uit tegen de verstikkende agressie en afwijzing van andersdenkenden? Je zegt dat je veranderd bent en veel liberaler, maar hoe komt het dan dat ik zonder ophef volledig afgebrand kan worden, en mensen om jou heen de rijen sluiten? Wat vind je van iemand als Mohammed Jabri die zijn seksuele frustraties loslaat op mensen met wie hij het oneens is? Waar blijft de kritiek op de eigen mensen die mede de oorzaak zijn van de populariteit van Wilders?

Een oprechte vraag, doe jij niet precies hetzelfde als wat Mohammed jabri doet door je frustratie te uiten op mensen met wie je het oneens bent? Waarom ik mij niet uitspreek tegen de agressie en afwijzing van andersdenkenden? Last time I did that was afgelopen vrijdag nog tijdens een preek in de Poldermoskee, morgen doe ik dat weer en dat blijf ik doen, heb je gevolgd wat ik en gelijkgestemden over mij heen heb gekregen de afgelopen 10 jaar maar dan van de andere kant, wie heeft zich daar tegen uitgesproken.

Sterker nog, ik spreek het niet alleen uit; ik handel er ook naar ook al pronk ik niet graag met wat ik doe en de Poldermoskee is daar het levende bewijs van, maar dat ik mij verzet tegen de gevestigde orde of mensen met tunnelvisie wil niet zeggen dat ik mijn agenda door anderen laat bepalen, wie dat ook moge zijn en hiermee verwijs ik bijvoorbeeld naar Khalid Yasin.

Al ben ik na de oprichting niet betrokken bij het reilen en zeilen van de moskee, maar sta absoluut achter hun standpunten dat ze verschillende meningen aan het woord laten en met iedereen in debat gaan, waarom alleen de focus op datgene wat je als negatief ervaart, waarom niet een schouderklop voor de meer dan 50 vrijdagpreken, zondaglezingen en vele debatten die in de Polder geweest met alles en iedereen met alle onderwerpen die in het maatschappelijk debat aan de orde zijn.

Door sommige moslims worden wij verketterd en door andere niet-moslims worden we gedominiseerd en kunst is om de balans te houden en te strijden voordatgene waarin je gelooft en dat is in dit geval, een volwaardige positie voor islam en moslims alle soorten moslims.

Hassnae, je moet het je echt niet persoonlijk aantrekken dat ik je nimmer heb aangesproken; daar zat nimmer opzet achter maar een samenkomst van omstandigheden, vraag degene die ons beiden dierbaar zijn en die al lange tijd met jou en mij omgaan en die kunnen je meer vertellen over hoe ik in het leven sta.

De reden dat ik hier heb gereageerd en dat nog steeds doe, omdat ik me verzet tegen de verdeel en heers politiek die anderen tegen ons gebruiken. Nou, ik geloof niet dat de grote Mo mij gaat verwaardigen met een antwoord op mijn alleszins redelijke vragen. Een oprecht antwoord, nee, ik doe niet hetzelfde als Jabri, God verhoedde. Jabri scheldt al jarenlang op mij en mijn broer en vele anderen met wie hij het niet eens is.

Ik heb hem nooit een antwoord gegund, simpelweg omdat ik hem lager dan laag vind. Flikker toch op, denk ik dan. Ik heb nog nooit andersdenkenden uitgescholden puur en alleen omdat ze een andere mening hebben. Je kunt al mijn stukken hier nalezen.

Ik zoek naar argumenten om te onderbouwen waarom ik het wel of niet eens ben met mensen. Ik probeer dat ook vaak met humor te doen, lukt niet altijd, maar soms wel. Met mij word ook vaak de draak gestoken, zolang het niet kwaadaardig is, kan ik daar soms ook nog om lachen.

In het geval van Samira en jou was het inderdaad een persoonlijke aanval, en ik kan nu nog eens herhalen waarom ik dat nodig vond, maar ik denk dat ik dat afdoende heb uitgelegd. Nogmaals, als iemand mij denkt weg te zetten en te liegen, dan sla ik verbaal terug.

Verbaal, ik zal nooit iemand bedreigen. NL hebben ze eens een grote foto van mij geplaatst onder een draad, waarin mijn broer en ik alle stront over ons heeen kregen, met als impliciete boodschap: Ik heb zeker gevolgd wat jij en anderen over je heen hebben gekregen, Mohammed. En nee, ik neem het niet persoonlijk dat je me niet kent. Ik ben blij dat ik het verkeerd begrepen heb en verheug me op onze volgende ontmoeting.

Jij hebt veel over je heen gekregen, en ik schreef eerder al aan Aouatif dat ik je verdedigd heb. Dat is het verschil tussen mij en vele andere Marokkanen en moslims: Je hebt het over een schouderklopje voor je 50 preken: Dat is meer dan ik ooit van andere Marokkanen heb gekregen.

Sinds een aantal jaar schrijf ik stukken over de Arabische en Islamitische wereld die het heersende beeld enorm nuanceren. Daar heb ik van veel schreeuwerige, islamofobe blanken enorm veel shit voor over me heen gekregen. Heb ik ooit iets van Marokkanen en of moslims gehoord? Ik heb me de laatste jaren gemengd in het islamdebat en heb felle kritieken geschreven tegen Wilders en Hans Jansen en heb hun beweringen over de koran weersproken.

Heb ik daar ooit steun voor gekregen? Ja, van een paar vrienden. Ik heb afgelopen zomer Hans Jansen aangevallen in de Volkskrant, op een moment dat kennelijke alle redelijke mensen op vakantie waren.

Ik ben toen massaal aangevallen. Zo kan ik nog talloze concrete voorbeelden noemen waarbij ik altijd alleen stond, tot het moment dat ik kritisch werd en meteen voor teef, verrader en meer fraais werd uitgemaakt. Van blanke zijde ben ik een moslimhoer die kanker op haar tong moet krijgen en van Marokkaanse zijde ben ik een verkaasde hoer.

Wat een vreugde en niveau. Je hebt het over Khalid Yassin. Natuurlijk moeten alle stemmen gehoord worden, maar er is een realiteit hier in Nederland en het lijkt me dat je een heel vreemd signaal af geeft als je zo iemand herhaaldelijk een podium geeft en als held binnenhaalt.

Dan kunnen mensen niet anders denken dan dat jij de mening van Yassin deelt. Zijn jullie dan werkelijk niet bezig met wat er in het land leeft? Of interesseert het jullie niet? Of zijn jullie het met hem eens? Je vroeg me of ik in de poldermoskee ben geweest: Maari Ik ben, in tegenstelling tot vele anderen, dan ook nooit uitgenodigd. Je hebt het over een lachende derde en een verdeel-en-heers-politiek.

Wat bedoel je daar precies mee? Je noemt het met betrekking tot Samira, maar in dit geval is zij de lachende derde. Zij hoeft niets te doen. Zij liegt, en vervolgens buitelen mensen over elkaar heen om haar te verdedigen. Hoe moreel is dat? Je vraagt me om de rijen te sluiten, maar waarom? Dat ik geen kritiek mag uiten in het openbaar op Marokkanen en moslims? Dat ik moet slikken als Samira liegt en Jabri mij uitscheldt?

Dat doe ik niet. Dat ik moet zwijgen als een zichzelf imam noemende Turkse meneer, Budak genaamd, allerlei onzin debiteert? Ik doe dat niet, Mo,. Ik word aangesproken op wat andere Marokkanen en moslims doen en zeggen en ik ga dan niet zwijgen om vooral maar de rijen te sluiten. Heb je ook opgeroepen om de rijen te sluiten toen mijn broer en ik werden neergesabeld?

De enige manier om de misstanden aan te kaarten is door het taboe te doorbreken en openlijk zelf kritiek te uiten. Wij maken deel uit van deze maatschappij. Door steeds onszelf buiten de maatschappij te plaatsen of het te hebben over verdeel-en-heers-politiek, speel je de xenofobe, islamofobe malloten in de kaart. Ik wil niet de rijen sluiten, ik wil aansluiting, en ik dacht dat jij dat ook wilde. Dat zeg je tenminste wel in de media.

Tot slot, je reageert niet op Peter, maar Peter is wel degene die de de meest intelligente stukken heeft geschreven in antwoord op islamhaters en xenofoben. Vraag het maar eens aan onze wederzijdse dierbaren. Het is allemaal niet zo eenduidig en mensen zijn niet altijd zo zwart-wit.

Dat heeft-ie bij Nova en NRC enzo natuurlijk nog nooit meegemaakt. Ik blijf het gevoel houden dat je gebeurtenissen te veel persoonlijk aantrekt terwijl het niet perse met jou als persoon te maken heeft.

Dit zie ik ook terug in jou columns en niet alleen die hierboven; ben je het met mij of iemand anders oneens, waarom moet je het op de persoonlijke toer gooien? Het is in het algemeen zo dat mensen alleen van zich laten horen wanneer ze het niet met je eens zijn en niet iedereen doet dat met respect helaas en daar heb jij niet alleen last van maar velen met jou, natuurlijk komen daar ook veel andere zaken bij kijken; je bent een Marokkaans-Nederlandse, vrouw etc etc.

Een uitzending waar hij niks vanaf weet behalve datgene wat hij op het scherm is geweest en mij bij voorbaat veroordeeld heeft. Nee Hassnae, aan zulke mensen heb ik te veel van mijn tijd verspild de afgelopen 10 jaar en daar heb ik geen behoefte aan.

En dan kan hij nog zoveel intelligentie stukken hebben geschreven, May God be with him. Betreft de Poldermoskee Hassnae, wil je daar een serieus antwoord op? Het is niet mijn moskee maar onze moskee dus ook van jou so please be welcome. Ik laat mijn reactie hierbij anders blijven we aan de gang, maar ik zou je graag willen uitnodigen voor een gesprek onder het genot van een kopje koffie om hierop door te praten; we willen blijkbaar hetzelfde maar verschillen van mening over de manier waarop en het is erg jammer hoe de zaken tot dusver zijn gelopen.

Nu blijk je opeens mijn stukken wel te kennen? Als je beweert dat ik me ervaringen persoonlijk aantrek en dat je dat in andere stukken van me terugziet, dan zul je toch met concrete voorbeelden moeten komen. Jouw verwijt aan mijn kant dat ik altijd persoonlijk ben, is een persoonlijke aanval an sich. Daarmee reduceer je mijn stukken en wuif je mijn argumenten weg en doe je het voorkomen alsof ik alleen maar emotioneel of persoonlijk ben en geen argumenten in breng. Dan ben ik maar persoonlijk, soit.

Voor het overige, graag een voorbeeld van mijn andere stukken waarbij ik ervaringen persoonlijk aantrek en het op de persoonlijke aanval gooi, maar waarschijnlijk zal dat niet komen, want je hebt me ook geen antwoord gegeven op mijn vragen.

Is het artikel hierboven en het andere artikel waar je doorgaat op dit onderwerp niet voldoende bewijs dat je het persoonlijk maakt? Wat heeft mijn prive-leven waar je het fijne niet vanaf weet nou te maken met de kritiek die ik heb geuit in een debat, die jij weer uitlegt alsof ik jou op je plek zou willen zetten terwijl wanneer iemand anders diezelfde documentaire zou hebben gemaakt al was mijn eigen broer van wie ik ontzettend veel hou zou ik dezelfde kritiek hebben en deze uiten.

Ik zou dolgraag antwoord willen geven op al je vragen maar niet in deze setting, als je een persoonlijk gesprek niks lijkt dan wil ik je van harte uitnodigen voor een debat 1 op 1 met een gespreksleider en locatie die jij aanwijst en kunnen we nog eens haarfijn hebben over al datgeen waar we het hier over hebben in een gelijkwaardige setting en mischien komen we dan verder anderszijds blijven wij heen en weer reageren.

Meneer Cheppih is dus niet bereid verantwoording af te leggen voor zijn misselijkmakende gedrag in de aflevering van Rondom Tien van 12 september , de directe aanleiding voor de doodsbedreigingen aan het adres van Ayaan Hirsi Ali. Hij doet er zelfs smalend over. Zeven jaar geleden alweer!

Wie maakt zich daar nou druk om? Nou, Ayaan Hirsi Ali, die maakt zich er nog druk om. Ze heeft geen keuze. Cheppih heeft er geen spijt van, hij voelt zich niet schuldig, hij ziet kennelijk ook geen reden voor excuses. Het is immers al zeven jaar geleden? Met de Cheppih van zeven jaar geleden heeft hij dan kennelijk niks meer te maken. Die is dood en begraven en daar mogen we het niet meer over hebben. Zo werkt het dus niet. Ik acht Cheppih direct verantwoordelijk voor de situatie waarin Ayaan Hirsi Ali zich nu bevindt en daarbij geloof ik er niks van dat Cheppih is veranderd.

Waaruit moet dat blijken? Uit zijn initiatief voor de Poldermoskee? Daar komen mensen in grote getale luisteren naar een extremistische gek die zich verlustigt bij de gedachte aan standrechtelijke executies op het marktplein.

Cheppih zegt graag met iedereen het debat aan te gaan, maar hij weigert zelfs maar een paar vragen te beantwoorden. Wat moet ik eigenlijk verder nog weten over wat er op 12 september is gebeurd, dan wat ik en vele anderen op televisie hebben gezien?

Is het op de één of andere manier dan niet zo dat Cheppih toen als een dolle hond tekeer ging tegen Ayaan Hirsi Ali en Naema Tahir? Waarom licht Cheppih me niet even bij, zodat ik mijn oordeel kan baseren op de hele waarheid, die hij blijkbaar in pacht heeft? Bovendien heb ik nog wel meer aangedragen dan alleen die uitzending van Rondom Tien. Wat een stuitende arrogantie, wat een totale minachting voor zijn medemens spreidt Cheppih hierboven ten toon. Niet bereid zich te verantwoorden voor zijn eigen daden, niet bereid zelfs maar in discussie te gaan met andersdenkenden.

Niet bereid antwoord te geven op een paar redelijke, legitieme vragen. Op 12 september viel hij Ayaan Hirsi Ali persoonlijk aan, snoeihard, meedogenloos, buitengewoon agressief, echt beneden alle peil. Terwijl hij gewoon met haar in debat had kunnen gaan. Wat heeft Cheppih sindsdien voor zijn land gedaan? Heeft hij moslims en andersdenkenden nader tot elkaar gebracht? Heeft hij inhoudelijk gereageerd op Wilders en Hans Jansen?

Heeft hij misstanden binnen de moslimgemeenschap aan de kaak gesteld? Maar daar heeft meneer Cheppih niks van meegekregen. Ik heb verder geen vet te vereffenen met niemand,ik kom alleen Hassnae aan te raden haar geheime voorbereidingen voor een Kalifaat in NL meteen te staken want geheim maakt verdacht,Hassnae die geen geheimen duldt! Die uitzending valt nog te bekijken, in Realplayer en Windows Media formaat. De kritiek van Hirsi Ali treft wat moslims doen vanuit hun culturele overtuigingen van wat de islam is.

Die overtuigingen vallen echter niet te legitimeren met een beroep op de enige, ware islamitische leer. Hirsi Ali zegt dat de islam achterlijk of achtergebleven is vanwege de rechten van vrouwen, maar de islam gaf de vrouw al veertienhonderd jaar geleden rechten, waar de vrouw hier in het Westen tot begin twintigste eeuw nog als het bezit van haar echtgenoot werd beschouwd.

Hirsi Ali wil dat moslims zaken in de koran waar ze het niet mee eens zijn, openlijk bekritiseren, maar je kunt als moslim niet winkelen in de koran. Als gelovige heb je de islam met alles er op en eraan te nemen als het is, en anders staat het je vrij het geloof achter je te laten.

Hirsi Ali doet zich voor alsof ze moslimvrouwen vertegenwoordigt, maar als je moslimvrouwen daar naar gaat vragen, dan geven die zelf te kennen zich helemaal niet door Hirsi Ali vertegenwoordigd te voelen. Je kunt het met die punten eens zijn of niet, maar ik zie er geen snoeiharde, medogenloze, buitengewoon agressieve, beneden alle peil zinkende, persoonlijke aanval tussen zitten. Welke uitspraak staat je eigenlijk precies voor ogen?

Cheppih en zijn maat Eddaoudi zitten daar te schuimbekken als dolle honden. Het is pure intimidatie en ophitserij. En o ja, Hirsi Ali krijgt ook nog de schuld van het negatieve imago dat de islam aankleeft. Dat kan natuurlijk nooit iets te maken hebben met bijvoorbeeld de vreugdedansen van Nederlandse moslims in het NOS-Journaal. Je vergeet in je opsomming bovendien een essentieel punt te noemen dat Cheppih en Eddaoudi maken, en dat is dat Hirsi Ali een afvallige is en haar bek moet houden.

In die uitzending van Rondom Tien zie je hoe grotesk die kritiek is. Twee islamitische bulldogs die blaffen tegen een zorgvuldig formulerende, ijzig kalme vrouw. Hirsi Ali is in vergelijking met types als Cheppih altijd een bastion van beschaving en zelfbeheersing geweest. Uiteraard ben ik voor de onbeperkte vrijheid van meningsuiting van Cheppih en zijn soortgenoten. Hij mag ook de toon aanslaan die hij verkiest, de lichaamshouding aannnemen waar hij zich lekker bij voelt en verzanden in verdachtmakingen om maar geen concrete antwoorden te geven op concrete antwoorden.

En als ik me had gedragen zoals Cheppih zich in Rondom Tien gedroeg, zou ik me kut voelen over mezelf. Ik zou mijn critici niet in de hoek zetten door te sneren dat het alweer zeven jaar geleden is, en is dat echt het beste waar je mee kunt komen. Een laatste reactie mijnerzijds: Dat mag, hoor, maar dan weet ik waar je het vandaan hebt.

Jij trekt je mijn kritiek ook veel te persoonlijk aan. Ik zou ieder ander op dezelfde manier van repliek hebben gediend, die voorafgaand aan de avond mij stelselmatig zou hebben genegeerd en minachtend hebben aangekeken.

Ik weet, jij hebt jouw kant inmiddels nader toegelicht, maar toch even voor de volledigheid. Overigens wilde ik je gewoon in persoon antwoorden op de avond zelf, maar vond het wel genoeg geweest en daarbij was je al weg. Om antwoord te geven op je vraag: Ik heb slechts een aspect aangestipt waarvan ik vond dat het wel relevant was. Ook dat moet je niet persoonlijk nemen: De koffie is prima. We weten via we in contact kunnen komen.

Het debat denk ik nog over na. Ik ga liever met een PVV-er in debat die me recht in mijn gezicht zegt dat ik een fascist ben, dan met iemand die me in mijn gezicht toelacht en achter mijn rug op me inhakt. In dat opzicht was afgelopen maandag zeer leerzaam.

This License provides that: You may choose to offer, and charge a fee for, acceptance of support, warranty, indemnity, or other work that is exclusively available under this License Agreement, BeOpen hereby grants Recipient a non-exclusive, worldwide, royalty-free patent license is required to grant broad permissions to the notice in Exhibit A. Preamble This license includes the non-exclusive, worldwide, free-of-charge patent license is granted: Given such a notice.

Let op dan leggen we het uit. Bezoekers van websites krijgen te maken met cookies. Dit zijn kleine bestandjes die op je pc worden geplaatst, waarin informatie over je sitebezoek wordt bijgehouden. Ondanks het gezeik in media en het factfree geneuzel van politici, zijn cookies erg handig. Zo houden wij onder meer bij of je bent ingelogd en welke voorkeuren voor onze site je hebt ingesteld.

Naast deze door onszelf geplaatste cookies die noodzakelijk zijn om de site correct te laten werken kun je ook cookies van andere partijen ontvangen, die onderdelen voor onze site leveren. Cookies kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden om een bepaalde advertentie maar één keer te tonen. Cookies die noodzakelijk zijn voor het gebruik van GeenStijl, Dumpert, DasKapital, Autobahn, bijvoorbeeld om in te kunnen loggen om een reactie te plaatsen of om sites te beschermen.

Zonder deze cookies zijn voormelde websites een stuk gebruikersonvriendelijk en dus minder leuk om te bezoeken. Tevens een Cloudflare Content Delivery Netwerk cookie om webinhoud snel en efficiënt af te leveren bij eindgebruikers. Dat zeiden we dus al. Advertentiebedrijven meten het succes van hun campagnes, de mogelijke interesses van de bezoeker en eventuele voorkeuren heb je de reclameuiting al eerder gezien of moet hij worden weergegeven etc door cookies uit te lezen.

Heeft een advertentiebedrijf banners op meerdere websites dan kunnen de gegevens van deze websites worden gecombineerd om een beter profiel op te stellen. Zo kunnen adverteerders hun cookies op meerdere sites plaatsen en zo een gedetailleerd beeld krijgen van de interesses van de gebruiker. Hiermee kunnen gerichter en relevantere advertenties worden weergegeven.

Zo kun je na het bezoeken van een webwinkel op andere sites banners krijgen met juist de door jezelf bekeken producten of soortgelijke producten. De websitehouder kan die cookies overigens  niet  inzien. Je hoeft niet bang te zijn voor deze bedrijven. Ze zijn best lief. En leren is leuk. Om onze bezoekersstatistieken bij te houden maken we gebruik van Google Analytics.

Dit systeem houdt bij welke pagina's onze bezoekers bekijken, waar zij vandaan komen en op klikken, welke browser en schermresolutie ze gebruiken en nog veel meer.

Deze informatie gebruiken we om een beter beeld te krijgen van onze bezoekers en om onze site hierop te optimaliseren. Zo worden onze websites nog veel superduper leuker om aan te klikken dan voorheen. Google, die deze dienst levert, gebruikt de informatie om een relevant, anoniem advertentieprofiel op te bouwen waarmee men gerichter advertenties kan aanbieden. Naast bovenstaande zijn er meer onderdelen die een cookie kunnen opleveren. Veelal worden deze gebruikt door de content-partners om te analyseren op welke sites hun gebruikers actief zijn en hoe hun diensten presteren.

Denk hierbij aan filmpjes van bijvoorbeeld YouTube, foto's van diensten als Imgur, Tumblr of picasa, en 'like' knoppen van sociale mediasites als Twitter en Facebook. Deze websites schijnen best wel een beetje populair te zijn dus we dachten: Wil je nou echt nog meer weten? Ja, door hier te klikken ga ik akkoord met de cookies, scripts en webbeacons die via NewsMedia Websites GeenStijl, Dumpert, Das Kapital en Autobahn geplaatst kunnen worden.

Ik begrijp dat deze cookies, scripts en webbeacons door NewsMedia Websites en door derden geplaatst kunnen worden voor functionele en analytische doeleinden, voor social media, om mij advertenties te tonen, mijn surfgedrag te volgen of gewoon omdat men daar zin in heeft. Ik ga er ook mee akkoord dat met behulp van deze cookies, scripts en webbeacons persoonsgegevens over mij kunnen worden verwerkt voor deze doeleinden.

Ondanks dat ik op de rest van het internet prima mijn eigen privacy kan regelen of er simpelweg niet om geef, ben ik dankbaar dat de overheid mij overal op het Nederlandse web van dit soort nep-privacy-beschermings­stickers voorziet.veel sperma in kut marokkaanse hoeren sex

..

Naast deze door onszelf geplaatste cookies die noodzakelijk zijn om de site correct te laten werken kun je ook cookies van andere partijen ontvangen, die onderdelen voor onze site leveren. Cookies kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden om een bepaalde advertentie maar één keer te tonen. Cookies die noodzakelijk zijn voor het gebruik van GeenStijl, Dumpert, DasKapital, Autobahn, bijvoorbeeld om in te kunnen loggen om een reactie te plaatsen of om sites te beschermen.

Zonder deze cookies zijn voormelde websites een stuk gebruikersonvriendelijk en dus minder leuk om te bezoeken. Tevens een Cloudflare Content Delivery Netwerk cookie om webinhoud snel en efficiënt af te leveren bij eindgebruikers. Dat zeiden we dus al. Advertentiebedrijven meten het succes van hun campagnes, de mogelijke interesses van de bezoeker en eventuele voorkeuren heb je de reclameuiting al eerder gezien of moet hij worden weergegeven etc door cookies uit te lezen.

Heeft een advertentiebedrijf banners op meerdere websites dan kunnen de gegevens van deze websites worden gecombineerd om een beter profiel op te stellen.

Zo kunnen adverteerders hun cookies op meerdere sites plaatsen en zo een gedetailleerd beeld krijgen van de interesses van de gebruiker.

Hiermee kunnen gerichter en relevantere advertenties worden weergegeven. Zo kun je na het bezoeken van een webwinkel op andere sites banners krijgen met juist de door jezelf bekeken producten of soortgelijke producten. De websitehouder kan die cookies overigens  niet  inzien. Je hoeft niet bang te zijn voor deze bedrijven. Ze zijn best lief. En leren is leuk. Om onze bezoekersstatistieken bij te houden maken we gebruik van Google Analytics.

Dit systeem houdt bij welke pagina's onze bezoekers bekijken, waar zij vandaan komen en op klikken, welke browser en schermresolutie ze gebruiken en nog veel meer. Deze informatie gebruiken we om een beter beeld te krijgen van onze bezoekers en om onze site hierop te optimaliseren.

Zo worden onze websites nog veel superduper leuker om aan te klikken dan voorheen. Google, die deze dienst levert, gebruikt de informatie om een relevant, anoniem advertentieprofiel op te bouwen waarmee men gerichter advertenties kan aanbieden. Naast bovenstaande zijn er meer onderdelen die een cookie kunnen opleveren. Veelal worden deze gebruikt door de content-partners om te analyseren op welke sites hun gebruikers actief zijn en hoe hun diensten presteren.

Denk hierbij aan filmpjes van bijvoorbeeld YouTube, foto's van diensten als Imgur, Tumblr of picasa, en 'like' knoppen van sociale mediasites als Twitter en Facebook. Deze websites schijnen best wel een beetje populair te zijn dus we dachten: Wil je nou echt nog meer weten? Ja, door hier te klikken ga ik akkoord met de cookies, scripts en webbeacons die via NewsMedia Websites GeenStijl, Dumpert, Das Kapital en Autobahn geplaatst kunnen worden. Ik begrijp dat deze cookies, scripts en webbeacons door NewsMedia Websites en door derden geplaatst kunnen worden voor functionele en analytische doeleinden, voor social media, om mij advertenties te tonen, mijn surfgedrag te volgen of gewoon omdat men daar zin in heeft.

Ik ga er ook mee akkoord dat met behulp van deze cookies, scripts en webbeacons persoonsgegevens over mij kunnen worden verwerkt voor deze doeleinden. Ondanks dat ik op de rest van het internet prima mijn eigen privacy kan regelen of er simpelweg niet om geef, ben ik dankbaar dat de overheid mij overal op het Nederlandse web van dit soort nep-privacy-beschermings­stickers voorziet.

Scroll omlaag voor meer informatie. Moe van dit soort popups? Installeer dan de Deze plugin om van het gezeur af te zijn. Hieronder staat het, nog even doorscrollen. Dus u wilt meer informatie? Bij het bezoeken van NewsMedia sites kun je de volgende soorten cookies verwachten: Functionele cookies aka supermegahandige cookies Cookies die noodzakelijk zijn voor het gebruik van GeenStijl, Dumpert, DasKapital, Autobahn, bijvoorbeeld om in te kunnen loggen om een reactie te plaatsen of om sites te beschermen.

Cookies van Advertentiebedrijven aka de schoorsteencookies Advertentiebedrijven meten het succes van hun campagnes, de mogelijke interesses van de bezoeker en eventuele voorkeuren heb je de reclameuiting al eerder gezien of moet hij worden weergegeven etc door cookies uit te lezen.

Cookies voor Website-analyse aka de Kenneth-Perez-cookies Meten is weten. Ja, ik ga akkoord met de privacy policy. Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden. Ja, ik accepteer alle cookies en aanverwante technieken. Dank je wel, helemaal top. Klik nu op de knop hieronder om je keuze te bevestigen en door te gaan naar FOK.

Ja, Ik wil graag een goed werkende site! Je gaat tevens akkoord met onze privacy policy en algemene voorwaarden. Je kunt deze toestemming op ieder moment intrekken. Je zult dan echter geen toegang meer hebben tot onze site. Je browser ondersteunt geen javascript.

Schakel javascript in om door te kunnen gaan. Scroll omlaag voor meer informatie. De cookie is een klein stukje tekst dat door een website op je computer wordt geplaatst om bijvoorbeeld bij te houden of je bent ingelogd, wanneer je laatste bezoek was etc. Cookies zijn niet eng, maar onderdeel van de HTTP-specificatie. Het HyperText Transfer Protocol wordt door iedereen gebruikt die een website bezoekt: Cookies kunnen nooit gebruikt worden om privégegevens van je computer uit te lezen of wachtwoorden te onderscheppen.

Ook kunnen ze een computer niet infecteren met een virus of trojan. Ze zijn dus volkomen veilig en worden al sinds de jaren 90 zonder incident gebruikt op bijna ALLE websites in de wereld. Uitleg over onze cookies.