Skip to content

Vrouw komt heftig klaar diep in de kut

vrouw komt heftig klaar diep in de kut

.

Twee lullen in een kut venlo sex

Meer kan ze niet hebben, een dikke 20 centimeter, stampt nu in haar liefdesgrotje. Saskia komt met schokkende bewegingen, gillend klaar. Ze duwt nu haar onderlijf tegen stotende paal aan. Ze wil helemaal opgevuld worden. Met haar vingers, begint ze haar klitje te stimuleren. Ik zie dat ze weer een hoogtepunt gaat beleven. Wederom draaien haar ogen weg, met haar mond open krijst ze uit Al schokkend, en schuddend komt ze weer heftig klaar!

Ik zie dat ze eerst even bij moet komen. Ik laat haar zwarte vriend los, hij zit nog steeds diep in haar lichaam. Ik streel haar haren en laat haar rustig op adem komen. Vraag ik haar, ze begint te lachen en zegt, ja dat was heerlijk.

Zoveel beter dan jou kleine pikkie, lacht ze verder. Wil je even voelen? Ja, graag zeg ik gretig. Ik ga tussen haar benen zitten, haal haar grote zwarte vriend langzaam uit haar kut. Haar kutje blijft blijft gewoon openstaan Verzuipt gewoon in haar kut, zoveel ruimte heeft haar vriend achtergelaten. Saskia kijkt me aan Vraagt ze, ik voel namelijk niks.

Voor de grap heb ik al wel vaker tegen haar gezegd: Dat alles met de nodige humor natuurlijk maar als ik de kans zou krijgen Maar op donderdag voor de paasdagen arriveerde ze en zou tot de donderdag erna blijven, Inge zag er erg naar uit dat haar zus kwam, ze had wat extra dagen vrij geregeld, ze werkt in een ziekenhuis als IC verpleegkundige. Nadat ze er was aangekomen was het een gezellige boel, ik had natuurlijk normaal mijn werk maar die vrouwen vermaken zich wel.

Op zondag eerste paasdag krijgt Inge telefoon van haar werk met het dringende verzoek of ze zondag en maandag twee avond diensten zou kunnen draaien door ziekte van een collega. Daar was ze natuurlijk dood en dood ziek van maar na enig overleg besloot ze het toch te doen, dus op zondag tegen 16 00 uur vertrok ze mij en Rianne achterlatend. We overleggen wat we met het eten zouden gaan doen en we besluiten dat we lekker gemakkelijk wat laten bezorgen.

Omdat ik in de tuin doende was geweest geef ik aan dat ik even onder de douche spring om me even op te frissen. Als ik boven ben ga ik in mijn boxershort de badkamer in en besluit me vooraf maar even te scheren, dus ik ben op mijn gemak doende als ik bijna klaar ben met scheren klopt Rianne op de badkamerdeur, die was niet op slot en roep: Via de spiegel bekijk ik haar heerlijke lichaam en antwoord: En ga verder waar ik gebleven ben als zij zegt: Terwijl ze naakt achter mij staat en wacht tot er warm water komt bekijk ik haar heerlijk grote tieten op mijn gemak, en ook haar lekkere kont, potverdorie wat ben je een heerlijk geil wijf sta ik mij te bedenken.

Zonder mij af te weren laat ze mij mijn gang gaan en terwijl ik in haar tepels knijp voel ik ze hard worden. Dan kijkt ze me over haar schouder aan en zegt: Ze geeft me wat meer ruimte en als ik een vinger naar binnen druk voel ik hoe heerlijk nat ze al is, als we even stoppen met zoenen kijkt ze me weer aan en vraagt: Terwijl ik haar lekker sta te vingeren antwoord ik: Naakt gaan we naar haar slaapkamer en duiken op het bed: Ze pijpt me op een geweldige manier en kneed mijn ballen als een volleerde sex godin, mijn vrouw is niet slecht in bed maar dit overtreft alles.

Zwaar hijgend en kreunend onderga ik haar behandeling wat een genot is dit deze mond om mijn paal te voelen, in hoog tempo pijpt ze me naar mijn hoogtepunt toe en met een zware kreun stoot in mijn onderlichaam omhoog en jaag de eerste straal sperma diep in haar keel, snel volgen er nog een aantal, alsof ze me leeg zuigt zo voelt het, wat kan deze vrouw pijpen. Als ze me schoongelikt heeft kijkt ze me aan en zegt: Zacht trek ik die prachtige kut een stuk open en ga er met mijn tong doorheen, onmiddellijk proef ik de goddelijk lekkere smaak en voel met mijn tong haar hard en groot opgezette klit.

Steeds sneller en dieper ga ik met zowel mijn tong als mijn vinger in en uit haar inmiddels soppende kut. Door mijn vingers zo diep mogelijk in haar kut te duwen en ze dan krom te bewegen raak ik een zeer gevoelige plaats, alsof er stroom op staat zo schokt ze als ik dat doe, en ook blijf ik op haar klit zuigen en bijten, wat een geweldig heerlijk geil wijf heb ik hier, wat een genot om hier mee bezig te zijn.

Als ik dan de duim van mijn andere hand in haar kontje duw barst bij Rianne de bom en komt ze onwaarschijnlijk heftig klaar.vrouw komt heftig klaar diep in de kut

.

Dan gaat hij naast Jannie zitten geeft haar een vette kus die Jannie beantwoord, al kussend doet hij haar rok en de laatste kledingstukken uit, kust haar weer vol op haar mond pakt haar bij haar borsten en verwent deze even. Greta komt naast me staan neemt een slok en vraagt of van het lesbische spel geil ben of van haar geil bent geworden, ik zeg dat ik van haar geil werd hoe zij mijn meisje pakte en dan haar goddelijke lichaam, zij pakt mijn hoofd en drukt haar tong bij mij naar binnen.

Zij is ervaren zoent zo lekker dat ik er helemaal in weg zink, dan voel ik ineens een hand om mijn pik die me begint af te trekken, Jannie trekt aan mijn pik, ik kijk haar aan en glimlach naar haar. Neuk Greta zegt ze, ze lust alle gaatjes, ik bedenk me niet meer doe mijn hand omlaag en glij gelijk haar natte kut binnen.

Greta slaat een arm om mijn nek om het zo lekker mogelijk te laten worden na even zo gestaan te hebben fluistert ze in mijn oor of ik niet zal doen wat Jannie haar gevraagd heeft, ik kijk haar even aan met grote ogen, ja mij neuken tot ik er bij neerval. Heb je een favoriet standje vraag ik, gewoon beginnen dan zien we wel hoe we eindigen, en ze gaat met de benen wijd op de nog vrije bank liggen.

Mijn pik zet ik tegen haar dikke schaamlippen die al uit elkaar staan druk hem een klein stukje naar binnen om hem direct weer terug te trekken hem nu door haar schaamlippen heen tegen haar klit te drukken en even haar klit neuk.

Wouw wat doe jij en herhaal dit nog twee keer om hem dan langzaam haar grot in te drukken, van elke centimeter genietend ga ik dieper haar lekkere natte warme grot in, dan begin ik haar lekker te pompen. Even ben ik zo heerlijk bezig haar benen liggen nu naast haar borsten die ik kneed kijk naar een gezicht die seks uitstraalt en me regelmatig aanmoedigt en verteld dat ik het lekker doe. Nu van achter zegt ze en is al omgedraaid eer ik het in de gaten heb, plaats mijn pik weer tegen haar kut en kan nu nog dieper verwen haar klit nu met mijn hand en kijk even naar Jannie die op de zelfde manier geneukt wordt als Greta, Bert gaat als een wilde tekeer.

Spuit over mijn rug vraagt Jannie aan Bert die niet veel later zijn zaad ver dikke stralen over Jannie haar rug spuit en slap is zijn enorme pik. Ik weet wat ze wil, normaal lik ik het op maar nu mag Greta het doen, ik pak Greta bij het haar en geef haar opdracht te gaan staan en het sperma van Bert op te likken. Zij gehoorzaamt en wij lopen samen met mijn pik steeds in haar kut naar Jannie toe en ze begint het zaad te likken, ik moedig het nog wat aan en ga nu ook sneller neuken om een hoogte punt te krijgen.

Greta blijkt ook een favoriete plek te hebben, niet in mijn kutje spuiten zegt ze ik wil het slikken, dit is wat ik ook wel wil het zaad diep in haar keel spuiten. Even pomp ik nog maar ik voel nu echt mijn ballen kloppen en haal hem uit haar kut om hem wat later in haar mond te steken en haar daar even in neukt zo diep ik kan om mijn zaad diep haar keel in te spuiten. Zij slikt alles op zonder maar iets te morsen likt haar lippen ook nog even af en geeft me dan weer een heerlijke kus.

Wij drinken nog snel twee borrel om dan naar bed te gaan en in een diepe slaap terecht te komen. Zondagmorgen wordt ik wakker het bed licht niet lekker zakt wat door een beetje pijn in mijn rug en we hadden nog wel een spiksplinternieuw matras gekocht kortgeleden.

Ik kijk naast me, een kerel waar mijn arm omheen licht, ik blijk samen met Bert in een bed te liggen op de logeer kamer. Snel klim ik uit bed loop naar de badkamer om eerst mijn blaas te legen, zittend op de pot bedenk ik dat ik gisteren Greta heb geneukt en Jannie door Bert is gepakt, mijn pik groeit direct weer maar hoe gaat dit aflopen gaat er door mijn hoofd.

Ik loop naar onze slaapkamer en hoor dat er gekreund wordt maar wie krent daar schiet er door me heen wat liggen die wijven te doen.

Ze geven elkaar een kus waarna Greta afzakt en haar al vingerend te beffen, Jannie kreunt geeft gilletjes en draait haar kont rond, ik heb goed zich op wat er gebeurt en trek me indertijd heel langzaam af.

Twee vingers zitten weer in Jannie haar kut die best hard onderhanden wordt genomen, wat ik dan zie verbaasd me, Greta doet een vinger omlaag en streelt over haar sterretje waar ik nooit aan mag zitten. Die vinger gaat dan haar kut ook in om snel terug te zijn en weer haar ster bewerkt nu zelfs een klein stukje naar binnen gaat, Jannie komt met haar kont vrij van het bed kreunt nu harder dan net en laat het begaan, hoe loopt dit af denk ik mag ik dat morgen ook?.

Greta gaat al harder tekeer in haar kut en stopt nu zelfs twee vingers in haar kont en dan komt Jannie zo heftig klaar als ik jaren niet gezien heb zo erg zelfs dat het lijkt of ze even van de wereld is. Ze liggen een tijdje tegen elkaar kussen elkaar laten hun handen zachtjes over elkaars lichaam gaan, vond je het lekker vraagt Greta, geweldig zoals je me hebt verwent geeft haar een kus als beloning.

Nu gaan Jannie haar handen op onderzoek uit komen al snel bij haar kut die glimt van het geil, een streepje vocht loopt langzaam haar kut uit op de lakens, haar vingers gaan diep vingeren haar heftig drukt na drie vinger gedaan te hebben er vier in en haalt deze met veel kracht in en uit haar klit niet vergetend.

Greta schut heen en weer onder haar vingers vraagt dan of de laatste er ook bij kan, Jannie spuugt een paar keer op haar handen smeert het kut geil om haar hand om dan haar vingers bij elkaar te doen en heel langzaam haar kut in te glijden, ik zie hem oprekken ze moet een paar keer aanzetten maar uiteindelijk zit ze er tot haar pols in Greta haar natte kut.

Jannie haar hand gaat in en uit het geil loopt bij haar pols langs zij likt haar klit, Greta knijpt heel hart in haar borsten en tepels, Jannie doet dan ook nog twee vingers bij Greta in haar kont. Dit gaat nu heel hart Greta komt regelmatig los van het bed schreeuwt haast alles bij elkaar tot ze klaarkomt en er dan een fontein van kut geil uit haar kut spuit.

Jannie haalt haar hand en vingers uit de gaten en weer kruipen ze tegen elkaar aan kussen elkaar een tijd. Ik heb mijn zaad in mijn slip gespoten en besluit onder de douche te stappen het duurt niet lang of de deur gaat open, ik kijk over het muurtje zie Jannie binnen komen en kijken elkaar aan, mag ik er bij komen vraagt ze. In mijn gedachten zie ik haar weer met de benen wijd gevingerd worden, ja natuurlijk hoe meer ziel hoe meer vreugd, direct kruipt ze tegen me aan en kust me vol op de mond.

Ik proef het geil van Greta haar kut nog een beetje en mijn jonge heer begint alweer te bewegen, krijg jij een stijve vaan me vraagt ze, jij bent zo ongelofelijke geil wijfje ik krijg altijd een erectie als ik je naakt zie.

Zij neemt mijn pik in mijn hand maakt hem het laatste stukje stijf en gooit dan een been over mijn arm, neuk me Jan neuk me even lekker, met mijn vrije hand loods ik mijn pik naar haar kut om er gelijk diep in te gaan.

Haar armen om mijn nek haar mond op de mijne wip ik haar op en neer zij draait haar kut zo lekker rond mijn pik dat ik niet veel later heerlijk haar kut vol te spuiten, als ze op twee benen staat vraagt ze me wat ik van gisteravond vond, heel voorzichtig vertel ik haar dat ik genoten heb eens een andere vrouw te neuken. Neukt ze lekker is haar vraag, gewoon eens een ander neuken is wel eens spannend geef ik aan, maar sinds wanneer ben jij lesbisch.

Even is ze stil kijkt me wat onzeker aan maar begint haar verhaal als we onder de straal staan. Greta ken ik als collega toen ik net zwanger was van Joke wreef zij over mijn blote buik op een manier die zo lekker was dat ik er van genoot dit hebben we een aantal malen gedaan tot zij op een dag haar hand mijn broek in liet glijden mijn klitje verwende en ik in het magazijn heerlijk klaar kwam.

Dit heeft zich een paar keer herhaalt waarop we een maal in een hotel zijn gegaan en daar voor het eerst echt lesbische seks hebben gehad heerlijk klaargekomen maar dat was tot toen de laatste keer. Een herhaling kwam toen ze de nacht bleef slapen, jij sliep als een kanon en ik lag bij Greta in het logeerbed weer heerlijk te genieten van haar vingers tong en dildo, pas afgelopen zaterdag hadden we weer afgesproken en dit bedacht.

Sorry schatje dat het gebeurt is ik had het moeten vertellen en ze barst in huilen uit. Ik slik een paar keer kus haar zeg dat het niet geeft dat ik het een geil idee vind dat ze met een vrouw vrijt maar dat ik er graag bij ben. Ze kust me weer bedankt me voor het begrip, weet Bert van jullie relatie, Bert weet dat ze BI is zij heeft een tijdje met hun buurvrouw een relatie gehad maar dat liep stuk nadat haar man er problemen mee kreeg maar van ons niet dat verteld ze hem nu als het goed is.

Wij drogen elkaar af slaan een handdoek om ons naakte lichaam om op de gang Greta te horen kreunen, Jannie loopt gelijk de kamer binnen om te kijken wat ze doen, Bert licht op zijn rug en Greta zit schrijlings over hem heen met zijn paal in haar kont. Bert bewerkt haar borst en met de ander haar klit, Greta zit met de ogen dicht op en neer te wippen kreunt dat het lekker is en dat hij zijn lesbische wijfje in haar kont moet spuiten, wij laten ze alleen kleden ons aan om een ontbijt te maken. Als alles beneden is zitten we te eten zonder over wat er gebeurde die avond en morgen te praten, Greta helpt Jannie mee de afwas te doen, ik zit met Bert in de voorkamer weer bij de open haard en vraag hem wat hij er van vond en dat de dames lesbisch blijken.

Bert geeft aan met het BI zijn van Greta geen probleem te hebben als hij af en toe ook mee mag doen, ik moet nog wennen aan het idee haar te moeten delen met een andere vrouw, als die op voldoende afstand woont is het geen probleem geeft Bert aan.

We drinken een kop koffie babbelen nog wat als Bert aangeeft zo naar huis te willen zijn kinderen bij oma weg halen en dan sport kijken. Greta wil nog even blijven Jannie had nog een verassing voor mij in verschiet zo verteld ze, ik weet van niks maar dat blijkt niet ongewoon, in de keuken komt Jannie naast me staan pakt me bij mijn kont en vraagt of ik nog een keer anaal wil neuken.

Zij weet dat ik dat al een paar keer gevraagd heeft maar als ik tegen haar ster aankom met een vinger is het al over dus kijk een beetje verbaasd om deze vraag, Greta haar wens is door twee man te worden bemind een in haar kont en een in haar mond en ook in kont en kut, zou je dat voor haar willen doen haar in haar kont neuken. Ze kijkt me zo lief aan, ik heb het haar beloofd Bert weet het niet het is ook een wens van hem pleas, ik geef haar een kus en bedank haar voor de mogelijkheid en neem hem met twee handen aan, hoe had je gedacht dit op te bouwen vraag ik, laat dat maar aan mij over zegt ze en loopt de kamer in met de koffie.

Snel is die weg Bert geeft aan weg te willen, eerst nog even een afzakkertje zegt Greta en dan gaan we, hier kan Bert zich in vinden, de dames aan de whisky Bert en ik aan de fris omdat we beide nog moeten rijden. Greta loopt richting de keuken zwiept haar heupen heen en weer schrijd als een fotomodel waar Jannie op zegt dat ze haar mooie billen die ze zo draait nog wel even wil zien en Greta tilt gelijk haar rokje omhoog en toont haar blote billen.

Ze flaneert voor ons heen en weer en vraagt wie deze godin wil beminnen, Bert is er als de kippen bij pakt haar bij de arm om haar tegen zich aan te trekken, wat ben jij een lekker geil wijf zegt hij en begint haar hard te kussen. Zijn handen gaan van haar borsten naar haar kut die hij even stevig rost, Greta kruipt een beetje in elkaar het is te lekker of te ruw, komt dan op mij aangelopen en vraagt of ik zin heb in haar. Bert staat achter haar heeft haar borsten vast en draait voornamelijk haar tepels tussen zijn vingers, Greta pakt mij in mijn kruis en zegt dat ze die in haar kont wil hebben, ik kus haar vol op de mond en onze tongen gaan even een gevecht aan.

Mijn broek wordt losgemaakt door wie weet ik niet maar al snel staat mijn pik recht omhoog doe mijn kont wat omhoog en verneem nu dat Jannie me uitkleed om daarna Bert te ontdoen van zijn kleding. Bert trekt op zijn beurt het kleine stringetje van Greta uit om dan zijn pik al snel in haar kut te rammen, Greta staat nu gebukt en neemt mijn pik in haar mond en zuigt hemels, Jannie heeft zich ook ontdaan van haar kleren en loopt naakt om ons heen.

Ontmaagd Jan zegt ze tegen Greta laad hij in jou kontje spuiten! Juf Anita vond dat altijd heel erg schattig en liep weer naar haar bureau toe, terwijl ze lekker met haar mooie billen aan het zwaaien was. Johan wist niet hoe snel hij na school naar huis toe moest rennen. Hij sloot zich op in de badkamer, haalde zijn pik tevoorschijn en begon er hard aan te trekken. In zijn fantasie was het juf Anita die aan zijn pik aan het trekken was en als hij klaarkwam, deed ze haar mond over zijn pik en slikte ze al zijn zaad door.

Die beelden kwamen weer heel even terug toen hij in de ogen van zijn oude juf keek. Ze zag er nog steeds geil uit en blijkbaar hield ze er nog steeds van om een diep decolleté te dragen. Haar grote borsten zagen er nog even aanlokkelijk uit als vroeger. Juf Anita zag direct waar zijn blik naar toe ging. Ik woon hier om de hoek en het komt goed uit dat ik je zie, want ik heb veel teveel boodschappen gedaan en jij mag me helpen tillen.

Ze had nog steeds dat toontje in haar stem die geen tegenspraak duldde en zo kon het gebeuren dat Johan bepakt met allerlei boodschappentassen achter zijn voormalige lerares aanliep. Zijn masturbatie-muze niet gelogen, want ze woonde inderdaad om de hoek. Nadat ze binnengekomen waren dirigeerde ze Johan naar de bank in de huiskamer en ging ze zelf de keuken in om alle boodschappen op te bergen. Dat deed ze nogal rap, want na een minuutje of vijf kwam ze al met twee dampende koppen koffie de kamer weer binnenlopen.

Johan had gedacht dat ze in de stoel tegenover de bank zou gaan zitten, maar juf Anita had een ander plan. Ze ging dicht naast haar voormalige leerling zitten, zodat hij een goed zicht had op haar grote tieten. Ze had in de keuken haar bh alvast uitgedaan zodat hij haar bedoelingen gelijk door zou hebben. Johan was echter een beetje terughoudend. Het liefst had hij de kleren van zijn oude lerares van haar lichaam gerukt en had hij haar hard op de bank genomen. Juf Anita had wel door dat het initiatief bij haar vandaan moest komen en ze ging steeds dichter tegen hem aanzitten.

Ik heb altijd gehoopt je nog een keer tegen te komen als je ouder zou zijn, zodat ik mijn excuses kon aanbieden. Dat heb ik bij deze dus gedaan en wat zou je ervan denken als je ze nu eindelijk eens vast zou pakken.

Johan wist niet wat hem overkwam en even wist hij niet wat hij moest doen. Hij keek haar met grote ogen aan en wilde wat zeggen, maar zijn geiligheid nam het over. Hij pakte voorzichtig één van de grote borsten van juf Anita vast en begon er aan te likken.

Of je trouwens een vriendin of vrouw hebt, maakt me geen reet uit, ik wil dat je me zo gaat neuken. Johan was wat verbaasd van de grove taal die uit de mond van de blonde oudere vrouw kwam. Ze was altijd keurig netjes en hij had haar nog nooit op een scheldwoord kunnen betrappen. Hij begreep meteen wat ze wilde en begon haar natte kut te vingeren terwijl hij met haar borsten bleef spelen. Ze lag topless te genieten van zijn vingers en ze had al een klein orgasme gekregen.

Ze wilde echter meer en begon met het losknopen van Johan zijn broek. Die stond op zijn beurt op en ontdeed zich razendsnel van zijn kleren. Anita had het voorbeeld gevolgd en was op de eettafel gaan liggen met haar benen wijd. De naakte Johan hoefde niet eens te stoten om zijn pik diep in haar te krijgen. Ze was kletsnat en zijn pik gleed naar binnen als een warm mes door de boter. Het liefst had hij haar keihard geneukt, maar hij wist ook dat hij dan veel te snel klaar zou komen.

Buiten dat om was het plaatje voor zijn ogen te mooi om waar te zijn. Zijn oude lerares lag te genieten op de eettafel en telkens als hij stootte zwaaide haar grote tieten heen en weer. Hij begon haar iets harder te neuken op aandrang van Anita en hij voelde hoe haar kut zich samentrok om zijn dikke pik en hij wist dat ze middenin een orgasme zat.

Ze ging staan en gaf hem een zetje, zodat hij op de bank terechtkwam. Zijn pik stond nog steeds keihard omhoog en na even gewacht te hebben, liet ze zich eroverheen glijden en begon ze hem te neuken. Hij had altijd gedacht dat zijn juf Anita een keurige vrouw was die alleen maar aan seks in de slaapkamer deed met de lichten uit.


Seks kijken strak tiener kutje


Geile kut komt klaar. Janxxxxx zei op 24 sep '12 om Ze neukt haar sappige poesje met een busje deodorant, die echt in haar kutje verdwijnt. Even onderweg op elkaar masturberen in Afrika Met nadruk op even.

Website geschikt voor personen van 18 jaar of ouder RTA. De combinatie van zijn vinger en tong word me te veel en ik begi te sidderen. Kinky slet met grote tieten heeft een collar om en doet alles wat hij wil. Hij duwt zijn lul heel hard in mijn mond, ik neem hem diep troat "ooh ja, Madeleine" "aah jaah" "oh god ik ga komen" " aaaah jaa aah ooooooh aah Mad oohjaa" hij komt klaar met een luide kreun. Een kort webcam filmpje van een mollige milf slet die zit te webcammen.

Ze wist het zelf ook niet. De natste poesjes van de lekkerste cam sletjes. Mooie meid vingert haar kale kutje Ook vrouwen masturberen wanneer ze geil zijn. Een vrouw die zat te wassen vingert haar kutje met drie vingers terwijl de man als een gekke aan zijn lul staat te trekken.

Lekker om te zien hoe je kutje klaarkomt en je lippen open en dicht gaan. Klein beetje wit spul tussen grote schaamlippen. En wie is de geheimzinnige Brian, ambtenaar bij de gemeente Amsterdam, die David vergezelt op dit traject dat naar zijn ondergang voert? Sorry, maar witte vloed en afscheiding is toch hetzelfde? Hoor de natte kut soppen tijdens het vingeren Hoor haar natte kut soppen als ze met meerdere vingers haar kut vingert tot een orgasme.

Maar al snel blijkt da. Ookal vind ik barry nog steeds een arrogante lul, bedankt voor het outpointen. In dat geval is dit mijn gok http: BB code is Aan. Janxxxxx zei op 24 sep '12 om Vul de code in. Gillend komt de geile teef meerdere keren spuitend klaa.

Zxzx11 zei op 5 aug '11 om Kletsnatte student laat zich door Porno Bob soppen en ko.. Het beeld in twee verdeeld, aan de ene kant word een pik verwent door een lekker wijf dat het een orgasme bezorgd. Pjer60 zei op 19 jul '10 om In m'n eentje kan ik gewoon echt NIET geil worden, wordt niet bepaald geil van mezelf Maar waarschijnlijk baart oefening kunst! Sexy francaise duizelig na heftig orgasme door neukmachine.

Ze krijgt tijdens het anal neuken een heftig orgasme. Even haar kut beffen dan haar kut vol spuiten. Ze smeert haar kut geil uit over haar kale kut. Hij likt de kut van zijn buurvrouw stopt een banaan in haar kut en neukt haar. Haar kut word gelikt zij pijpt en laat haar kut neuken tot hij op haar klaar komt. Hij vingert en likt de kut van het meisje waarna hij haar kut en anus neukt.

HIj zuigt haar tenen likt haar kut laat zich pijpen en neukt haar kut en anus. Terwijl haar vriendin in de kut en kont geneukt word likt zij de kut. Amazing Ty heeft een extreem grote kut. Kijk snel amsterdammertje verdwijnd in kut.

Dildo bereden door natte kut. Super behaarde kut is scheermes kwijt. Twee vuisten in haar kut. Blonde vrouw stopt dildo in haar kut.

Shemale advertentie thuisontvangst tilburg


Sorry, maar witte vloed en afscheiding is toch hetzelfde? Hoor de natte kut soppen tijdens het vingeren Hoor haar natte kut soppen als ze met meerdere vingers haar kut vingert tot een orgasme. Maar al snel blijkt da. Ookal vind ik barry nog steeds een arrogante lul, bedankt voor het outpointen. In dat geval is dit mijn gok http: BB code is Aan.

Janxxxxx zei op 24 sep '12 om Vul de code in. Gillend komt de geile teef meerdere keren spuitend klaa. Zxzx11 zei op 5 aug '11 om Kletsnatte student laat zich door Porno Bob soppen en ko.. Het beeld in twee verdeeld, aan de ene kant word een pik verwent door een lekker wijf dat het een orgasme bezorgd.

Pjer60 zei op 19 jul '10 om In m'n eentje kan ik gewoon echt NIET geil worden, wordt niet bepaald geil van mezelf Maar waarschijnlijk baart oefening kunst! Zoek meer berichten van dead person. Een geile Ebony speelt met haar geile kut. Geile lesbische meiden leven zich uit voor de webcam Kijkend in de webcam vingert ze haar lesbische vriendin, dan mastubeerd de een met een vibrator tot de kale kut nat genoeg is.

Loezzel Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Loezzel. Drie mega neger lullen in drie blanke kontjes Drie mega neger lullen neuken drie blanke kontjes. Mooie meisjes met mooie borsten. Jannie haalt haar hand en vingers uit de gaten en weer kruipen ze tegen elkaar aan kussen elkaar een tijd.

Ik heb mijn zaad in mijn slip gespoten en besluit onder de douche te stappen het duurt niet lang of de deur gaat open, ik kijk over het muurtje zie Jannie binnen komen en kijken elkaar aan, mag ik er bij komen vraagt ze. In mijn gedachten zie ik haar weer met de benen wijd gevingerd worden, ja natuurlijk hoe meer ziel hoe meer vreugd, direct kruipt ze tegen me aan en kust me vol op de mond.

Ik proef het geil van Greta haar kut nog een beetje en mijn jonge heer begint alweer te bewegen, krijg jij een stijve vaan me vraagt ze, jij bent zo ongelofelijke geil wijfje ik krijg altijd een erectie als ik je naakt zie. Zij neemt mijn pik in mijn hand maakt hem het laatste stukje stijf en gooit dan een been over mijn arm, neuk me Jan neuk me even lekker, met mijn vrije hand loods ik mijn pik naar haar kut om er gelijk diep in te gaan.

Haar armen om mijn nek haar mond op de mijne wip ik haar op en neer zij draait haar kut zo lekker rond mijn pik dat ik niet veel later heerlijk haar kut vol te spuiten, als ze op twee benen staat vraagt ze me wat ik van gisteravond vond, heel voorzichtig vertel ik haar dat ik genoten heb eens een andere vrouw te neuken.

Neukt ze lekker is haar vraag, gewoon eens een ander neuken is wel eens spannend geef ik aan, maar sinds wanneer ben jij lesbisch. Even is ze stil kijkt me wat onzeker aan maar begint haar verhaal als we onder de straal staan. Greta ken ik als collega toen ik net zwanger was van Joke wreef zij over mijn blote buik op een manier die zo lekker was dat ik er van genoot dit hebben we een aantal malen gedaan tot zij op een dag haar hand mijn broek in liet glijden mijn klitje verwende en ik in het magazijn heerlijk klaar kwam.

Dit heeft zich een paar keer herhaalt waarop we een maal in een hotel zijn gegaan en daar voor het eerst echt lesbische seks hebben gehad heerlijk klaargekomen maar dat was tot toen de laatste keer. Een herhaling kwam toen ze de nacht bleef slapen, jij sliep als een kanon en ik lag bij Greta in het logeerbed weer heerlijk te genieten van haar vingers tong en dildo, pas afgelopen zaterdag hadden we weer afgesproken en dit bedacht.

Sorry schatje dat het gebeurt is ik had het moeten vertellen en ze barst in huilen uit. Ik slik een paar keer kus haar zeg dat het niet geeft dat ik het een geil idee vind dat ze met een vrouw vrijt maar dat ik er graag bij ben. Ze kust me weer bedankt me voor het begrip, weet Bert van jullie relatie, Bert weet dat ze BI is zij heeft een tijdje met hun buurvrouw een relatie gehad maar dat liep stuk nadat haar man er problemen mee kreeg maar van ons niet dat verteld ze hem nu als het goed is.

Wij drogen elkaar af slaan een handdoek om ons naakte lichaam om op de gang Greta te horen kreunen, Jannie loopt gelijk de kamer binnen om te kijken wat ze doen, Bert licht op zijn rug en Greta zit schrijlings over hem heen met zijn paal in haar kont. Bert bewerkt haar borst en met de ander haar klit, Greta zit met de ogen dicht op en neer te wippen kreunt dat het lekker is en dat hij zijn lesbische wijfje in haar kont moet spuiten, wij laten ze alleen kleden ons aan om een ontbijt te maken.

Als alles beneden is zitten we te eten zonder over wat er gebeurde die avond en morgen te praten, Greta helpt Jannie mee de afwas te doen, ik zit met Bert in de voorkamer weer bij de open haard en vraag hem wat hij er van vond en dat de dames lesbisch blijken.

Bert geeft aan met het BI zijn van Greta geen probleem te hebben als hij af en toe ook mee mag doen, ik moet nog wennen aan het idee haar te moeten delen met een andere vrouw, als die op voldoende afstand woont is het geen probleem geeft Bert aan.

We drinken een kop koffie babbelen nog wat als Bert aangeeft zo naar huis te willen zijn kinderen bij oma weg halen en dan sport kijken. Greta wil nog even blijven Jannie had nog een verassing voor mij in verschiet zo verteld ze, ik weet van niks maar dat blijkt niet ongewoon, in de keuken komt Jannie naast me staan pakt me bij mijn kont en vraagt of ik nog een keer anaal wil neuken.

Zij weet dat ik dat al een paar keer gevraagd heeft maar als ik tegen haar ster aankom met een vinger is het al over dus kijk een beetje verbaasd om deze vraag, Greta haar wens is door twee man te worden bemind een in haar kont en een in haar mond en ook in kont en kut, zou je dat voor haar willen doen haar in haar kont neuken.

Ze kijkt me zo lief aan, ik heb het haar beloofd Bert weet het niet het is ook een wens van hem pleas, ik geef haar een kus en bedank haar voor de mogelijkheid en neem hem met twee handen aan, hoe had je gedacht dit op te bouwen vraag ik, laat dat maar aan mij over zegt ze en loopt de kamer in met de koffie.

Snel is die weg Bert geeft aan weg te willen, eerst nog even een afzakkertje zegt Greta en dan gaan we, hier kan Bert zich in vinden, de dames aan de whisky Bert en ik aan de fris omdat we beide nog moeten rijden.

Greta loopt richting de keuken zwiept haar heupen heen en weer schrijd als een fotomodel waar Jannie op zegt dat ze haar mooie billen die ze zo draait nog wel even wil zien en Greta tilt gelijk haar rokje omhoog en toont haar blote billen. Ze flaneert voor ons heen en weer en vraagt wie deze godin wil beminnen, Bert is er als de kippen bij pakt haar bij de arm om haar tegen zich aan te trekken, wat ben jij een lekker geil wijf zegt hij en begint haar hard te kussen.

Zijn handen gaan van haar borsten naar haar kut die hij even stevig rost, Greta kruipt een beetje in elkaar het is te lekker of te ruw, komt dan op mij aangelopen en vraagt of ik zin heb in haar. Bert staat achter haar heeft haar borsten vast en draait voornamelijk haar tepels tussen zijn vingers, Greta pakt mij in mijn kruis en zegt dat ze die in haar kont wil hebben, ik kus haar vol op de mond en onze tongen gaan even een gevecht aan.

Mijn broek wordt losgemaakt door wie weet ik niet maar al snel staat mijn pik recht omhoog doe mijn kont wat omhoog en verneem nu dat Jannie me uitkleed om daarna Bert te ontdoen van zijn kleding.

Bert trekt op zijn beurt het kleine stringetje van Greta uit om dan zijn pik al snel in haar kut te rammen, Greta staat nu gebukt en neemt mijn pik in haar mond en zuigt hemels, Jannie heeft zich ook ontdaan van haar kleren en loopt naakt om ons heen.

Ontmaagd Jan zegt ze tegen Greta laad hij in jou kontje spuiten! Greta geeft haar een kus en komt overeind Bert schiet uit haar kut en moppert dat hij haast ging komen, ik lig half op mijn rug op de bank Greta draait haar om en komt nu met haar kont voor mijn gezicht. Lik mijn aars even nat dan gaat het makkelijker, ik moet een kont gat likken maar door mijn opwinding steek ik niet veel later mijn tong haar gat in, Jannie drukt er een natte vinger nadien in.

Ben je er klaar voor roept Greta, ik beaam dat ik klaar ben voor mijn anale ontmaagding, zij zakt langzaam tegen mijn pik aan om dan de druk toe te laten nemen.

Even voel ik wat weerstand zij draait haar heupen even rond en dan zakt mijn pik haar kont in, als een te strak condoom sluit haar kont om mijn pik, heerlijk zoals dit aanvoelt lekker tot in mijn ballen. Ik probeer wat te stoten maar Greta bepaalt het tempo pijp gelijk Bert die heftig in haar mond staat te neuken. Jannie gaat tussen mij en Greta in staan en drukt haar kut tegen mijn mond die ik dapper bewerk haar handen drukken mijn hoofd nog harder tegen haar kut aan.

Greta stopt met Bert te pijpen vraagt Jannie achter haar weg te gaan omdat het nu moet gebeuren, laat mijn wens in vervulling gaan roept ze en doet haar benen wijd uit elkaar en omhoog, Bert kruipt tussen haar benen en plaatst zijn pik voor haar kut.

In en uit Greta draait met haar kont Bert ramt weer op zijn snelle manier en brult dat het zalig is, ga door ga door roept Greta wat is dit lekker. Het hijgen en kreunen wordt steeds heftiger en als Jannie ook nog eens haar klit bewerkt komt Greta heftig brullend en scheldend klaar roept dat het heerlijk is dat we door moeten gaan en knijpt haar kut en kont als maar stijver aan.

Mijn zaad borrelt in mijn ballen en als Jannie in mijn oor roept dat ik haar darmen moet vullen geef ik aan dat nu te doen. Ik lig ondertussen op mijn rug met mijn benen wijd mezelf te betasten. Ze gaan aan mijn weerszijden liggen en de ene grijpt naar mijn borsten en de andere neemt mijn kutje onder handen.

Zegt de ene "wat doe jij hier zo helemaal naakt? Ik wil geneukt worden in alle gaten die ik heb,ik heb gewacht op voorbijgangers en jullie zijn de gelukkige,dus wanneer komen jullie vrienden? Ik ben jullie slet,gebruik me neuk me hoe jullie willen,mijn lichaam is voor jullie" Dat heeft die 2 zo geil gemaakt dat ze binnen no time naakt waren,ik werd verzocht om te staan en voorover te bukken,ik nam de lul van de ene in mijn mond en de andere was mijn kutje aan het likken..

Oooooohhhhhhh wat was dat lekker Ik legde mijn handen op zijn heupen zodat hij ook mee kon bewegen en ik ook houvast had,ik begon te trillen op mijn benen,zo goed kon hij beffen,man man man wat was dat lekker.. Hij stond op en stootte zijn lul in een keer in mijn hoerenkut,en hij had een dikke lul Werd nu in 2 gaten geneukt Ik kwam heftig schokkend klaar,maar zij gingen door met stoten totdat zij ook hun zaad konden spuiten in mijn mond en diep in mijn kut,ik slikte alles door en het was ook best lekker,lekker zoet ; Ik ging liggen en de ene man die mij net in mijn mond had geneukt gaat boven op mij liggen en begint mij te zoenen,ik zoen terug en doe mijn mond open,met zijn handen kneed hij mijn grote borsten,hij knijpt en draait aan mijn tepels.

Hij zakt naar beneden en gaat mijn tepels likken en bijten,vervolgens legt hij mijn benen op zijn schouders en gaat mijn kutje likken,zijn ene hand op mijn borst. De andere gaat op mijn gezicht zitten en duwt zijn lul in mijn mond,ik leg mijn hooft iets naar achter zodat zijn lul ook makkelijker mijn mond en keel in kan glijden.. Ik word hier tijdens het schrijven al heel erg nat van